πολυ καλο εχει γινει Χρηστακο!!
συνεχισε, σε παρακολουθουμε αγωνιωδως...
![]()
![]()
![]()
![]()
πολυ καλο εχει γινει Χρηστακο!!
συνεχισε, σε παρακολουθουμε αγωνιωδως...
![]()
![]()
![]()
![]()
μπραβο ρε χρηστο!
συνεχισε φιλε!![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Τα οργανα δεν βρισκουν πανω στο φαιρινγκ ,το οποιο ειναι σταθερο,αλλα τοποθετοντας τα σε σταθερο σημειο πανω στην βαση του , λυνω ολα τα προβληματα χωρου που εχω, γιατι φευγουν οι ντιζες στροφομετρου και κοντερ ,τα καλωδια ενδεικτικων και φωτισμου οργανων ,και οχι μονο αυτο αλλα λυνω και το προβλημα στο στριψιμο του τιμονιου να ενοχλει η βαση τις ντιζες κλπ κλπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Μια ερωτηση ομως ρε συ Χρηστο, τα οργανα αν μενανε πανω στην τιμονοπλακα δεν θα βρισκανε πανω στο φερινγκ στα στριψιματα..???
Εννοω.. το φερινγκ θα ηταν σταθερο ετσι δεν ειναι?
Παντως ωραιος ο ανηψος!!! Και καλυτερα που σου ετυχε το θεμα.. γιατι θα'ναι πιο μπάνικα τα οργανα μεσα στο φερινγκ!!!!
Ασε που "αδειαζει" το τιμονι αρκετα βοηθωντας στο cafe racer look!!
Ο συνδιασμος των χρωματων δεν μου αρεσει ιδιαιτερα ..Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
τι θα ελεγες για κατι τετοιο αφου θα βαλεις και φερινγκ?
Εχω κατι στα υποψην και μαλον καταληξα... θα δω...![]()
![]()
Ευχαριστω Ζεφο !!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
μπραβο ρε χρηστο!
συνεχισε φιλε!![]()
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
μαγκες,βλεπω το πατε πολυ καλα το θεμα τωρα που απεχω λιγακι εεΑρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Χμμμ!!
Bρε μπας και σε εβαλε εκεινος ο παλιο lspiros???![]()
![]()
![]()
χρηστο στο σημειο που εχεις φτασει,μπορεις να ακολουθησεις πολλους στυλιστικους δρομους,σιγουρα η βαση ομως ειναι εξαιρετικη...
οσο για την καραφλομουτσουναρα μου και επειδη εχω χαθει θα σας πω τα εξης.
1.κατι εχω αγορασει και το φθινοπωρο θα το δειτε να μεταμορφωνεται.
2.εν μεσω τσικουδιας στο μαγαζι με τον μανιατακο,καταληξαμε στο ειδος της μηχανης που πρεπει να βρω,για να φτιαξουμε για παρτυ μου.μιλαμε για χοντρο budjet ομως και θελει προσοχη.πρεπει ομως να το κανω και αυτο το βημα![]()
καλη συνεχεια σε ολα τα παιδια με τα project τους,τα παρακολουθω ολα αλλα δεν προλαβαινω να παρω μερος![]()
Καλα το παμε βρε καραφλα αλλα σε εχουμε χασει ....Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
μαγκες,βλεπω το πατε πολυ καλα το θεμα τωρα που απεχω λιγακι εε![]()
χρηστο στο σημειο που εχεις φτασει,μπορεις να ακολουθησεις πολλους στυλιστικους δρομους,σιγουρα η βαση ομως ειναι εξαιρετικη...
οσο για την καραφλομουτσουναρα μου και επειδη εχω χαθει θα σας πω τα εξης.
1.κατι εχω αγορασει και το φθινοπωρο θα το δειτε να μεταμορφωνεται.
2.εν μεσω τσικουδιας στο μαγαζι με τον μανιατακο,καταληξαμε στο ειδος της μηχανης που πρεπει να βρω,για να φτιαξουμε για παρτυ μου.μιλαμε για χοντρο budjet ομως και θελει προσοχη.πρεπει ομως να το κανω και αυτο το βημα![]()
καλη συνεχεια σε ολα τα παιδια με τα project τους,τα παρακολουθω ολα αλλα δεν προλαβαινω να παρω μερος![]()
![]()
Χρωμα εχω σχεδον καταληξει σε κατι απλο αλλα διαχρονικο...![]()
1) τι αραγε αγορασες???
2) Μανιατακος = ελικα = βαυαρα καλονη Νο 2 μου μυριζει(βρε κατι μου λεει ,βλεποντας το 1 οτι το εχεις παρει ηδη)
Αντε περιμενουμε ....
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
Για να βαλω τα οργανα πανω στην βαση του φερινγκ επρεπε να φτιαξω μια βαση για να μπαινουν,
αλλα κοιταζοντας αυτην που εκοψα μου μπηκε μια ιδεα...
την εκοψα οσο χρειαζεται να πιασει τα οργανα...
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
Χρήστο συγγνώμη ........ αλλά εδώ θα σε ψάλλω λίγο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Τα ενδεικτικα θα μπουν στο σημειο με τον κυκλο![]()
Ρε φίλε ...... φτιάχνεις παπάδες και αγγέλους μαζί σε συσκευασία του ενός ......... και πας και βάζεις ένα τόσο μα τόσο κάτω από το επίπεδο της συνολικής δουλειάς, πλαίσιο στήριξης του φαίρινγκ !!!
Γιατί ρε συ ίσια σωλήνα και να φαίνεται έτσι ;;; Φτιάξε μια κουρμπαριστή να ακολουθεί το σχήμα του φαίρινγκ και να μην φαίνεται !!!
Ελα αφού ΜΠΟΡΕΙΣ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Απο το πλαι φαινεται ο χωρος που αφηνει με το τιμονι ..ειναι αρκετος και υποψην οτι τα οργανα θα πανε μερικα cm πιο πισω απο εκει που ειναι τωρα...
Στην συνεχεια τα οργανα θα λυθουν (ναι παλι)και θα αλλαχτουν οι κλιμακες με αλλες πιο cafe racer σε καλυτερο χρωμα απο το πρασινο ,και με αναλογα λογοτυπα ..
![]()
, Vespa GT200 TS50W