Σελίδα 87 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 37778283848586878889909192 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.291 έως 1.305 από 1405

Θέμα: Σε είδα vol V

Παλαιό μέλος
    κατα της 3 παρα κατι σε ειδα στην δυρραχιου με το μπλε χχ και επαθα πλακα με την τοσο προσεγμενη μηχανη σου!!!!ελαμπε σαν τον ηλιο!!!!πρεπει να εισαι μερακλης!!!
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    ελα μωρε με τον ζευκα τον κουλο
    εσένα δε σου μιλάω γτ δν είμαστε πλέον φίλοι στο facebook!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Ειδα πολλους σημερα αλλα η αληθεια ειναι οτι ελαχιστοι ανταποδωσατε τον χαιρετισμο...

Καταρχας,μαλλον το hayabusa club(μαλλον,ηταν πολλες hayabu-σες) στην Κορινθου-Πατρων στο υψος του Ξυλοκαστρου εσεις προς Πατρα και εγω προς Κιατο.

ΒΜW F800 και καποιο japan ss στο "περα πουθενα" ανεβαινοντας Φεναιο.

Τα παιδια στα Καλαβρυτα που ετρωγαν πιτες και φορουσαν μπλουζακια Triumph(καλα δε σας εχουν πει να μην βγαινετε με τα εσωρουχα εξω?! )

Τον τυπο που ρωτησα απο που παω και μολις πηγα να ξεκινησω επεσα ξαπλα με σεντονι το ducati λογω γλιστρηματος του ποδιου και ηρθε τρεχοντας να με βοηθησει να το σηκωσουμε. Ζημιες ΜΗΔΕΝ,ουτε γρατσουνια. Αν και μου επιασε το ποδι απο κατω με γλιτωσε η μποτα και η ολοσωμη γτ στην καλυτερη θα ειχα ενα μεγαλοπρεπες καψιμο...

Τελος παντων,γαμω περασα σημερα στον δρομο,να στε ολοι καλα και σηκωνετε και κανενα χερακι οσοι δεν το κανετε... ΕΙναι ωραιο το συναισθημα...

Φιλια στα μουτρα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της timman
    Σας είδα και γω hayabuseoi σκορπιούς να γυρνάτε προς Αθήνα. Γέμισε η Πατρών Κορίνθου! Τα σινινιάλα πολλά και εμείς με τα cbf να γυρνάμε Πάτρα από Ναύπλιο κοιτώντας σας.

καλους δρομους...ρε παλικάρια

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Τα παιδια στα Καλαβρυτα που ετρωγαν πιτες και φορουσαν μπλουζακια Triumph(καλα δε σας εχουν πει να μην βγαινετε με τα εσωρουχα εξω?! )
    ισα μωρη λουλα που θα πεις και για τα τριμπουρ.... εεεεεεε... τριουμφ!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Σε είδα σήμερα το απογευματάκι Ηλία Βροχίδη πάνω στο περήφανο xr250 σου.

για πες μας πως σου φαίνεται να κυκλοφορείς στην Αθήνα!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Σε είδα με το desmosedici να ανεβαίνεις από το Χίλτον προς Κηφισίας:a53: και σε ακολούθησα για να μη χάσω ούτε ένα decibel από το θηρίο

Ο ήχος,αν και τον ακούω για δεύτερη φορά,είναι από άλλη διάσταση:a32: :a32:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σε είδα μπάρμπα να φεύγεις στις μπαριέρες της αερογέφυρας (Κηφισού προς Γλυφάδα). Που πας ρε θείτσο να μου κάνεις τον γρήγορο σε διαδρομή που κάνω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα? Και μάλιστα με μόνο εξοπλισμό το κράνος σου?! Ελπίζω να την έβγαλες με ένα απλό σπάσιμο και να αναρρώσεις γρήγορα...
    Life begins at 45°.

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Σε είδα μπάρμπα να φεύγεις στις μπαριέρες της αερογέφυρας (Κηφισού προς Γλυφάδα). Που πας ρε θείτσο να μου κάνεις τον γρήγορο σε διαδρομή που κάνω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα? Και μάλιστα με μόνο εξοπλισμό το κράνος σου?! Ελπίζω να την έβγαλες με ένα απλό σπάσιμο και να αναρρώσεις γρήγορα...
    Τον είδα και εγώ λίγο αργότερα, πολλές μηχανές σταματημένες, μια BMW R(?), ενα ΚΤΜ, ενα XR..

Περαστικά..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Σε είδα να οδηγείς με το κράνος σου χρώματος χρυσαφί μεταλλικό (είχε και στρας...; δεν είμαι σίγουρος).

Αν μη τι άλλο, είναι ιδιαίτερα ασφαλές γιατί δεν περνάει απαρατήρητο με τίποτα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
    Τον είδα και εγώ λίγο αργότερα, πολλές μηχανές σταματημένες, μια BMW R(?), ενα ΚΤΜ, ενα XR..

Περαστικά..
    Αν το ΚΤΜ ήταν 690, ήμουν εγώ.

Μπήκε πολύ γρήγορα (για το μηχανάκι που είχε), με πέρασε με +20 σίγουρα, πριν την είσοδο της στροφής. Τον παραδέχτηκα, να σου πω την αλήθεια, γιατί μπήκε καλά, οπότε υπέθεσα ότι το είχε. Τον είδα να κάνει 1-2 σφήνες στην αρχική μικρή καμπύλη, μετά τον έχασα γιατί είχα φορτηγάκι μπροστά μου και με το που το πέρασα, 1 δευτερόλεπτο μετά, τον είδα να παλεύει να κρατήσει το μηχανάκι όρθιο δίπλα στις μπαριέρες, ενώ τους τροχούς του τους οδηγούσε το πεζοδρόμιο... Αμέσως σταμάτησα δεξιά, του μίλησα, σηκώσαμε το μηχανάκι, αλλά δεν κάθησα πολύ γιατί δεν υπήρχε κάτι περισσότερο να κάνω.

Ένας τύπος με σκούτερ, που ακολουθούσε, μου είπε ότι με είχε πάρει στο κυνήγι από τη στιγμή που τον πέρασα, λίγο μετά την Π. Ράλλη. Ήταν και μεγάλος άνθρωπος. Τι να πεις...
    Life begins at 45°.

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    ΚΤΜ νομίζω μαύρο πορτοκαλί? Τότε μάλλον εσύ ήσουν..Μπράβο σου που σταμάτησες, εγώ δεν το έκανα γιατί είδα οτι είχε μαζευτεί κόσμος, δεν νομίζω να μπορούσα να προσφέρω κάτι παραπάνω εκτός απο συνωστισμό...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    Αγαπητοί φίλοι μοτολάτρεις ........
    Στην μάχη της ασφάλτου αλλάζουν τα δεδομένα .........
    Μπράβο.......στον σουπερσπορτάκια με το μαύρο δίκικλο που την Παρασκευή στις 13-5-11 μπήκε ανάμεσα στους ποδηλάτες προκλητικά στις 3 η ωρα το πρωί στην κάθοδο Κηφισίας για Αθήνα ........
    Δεν υπολόγισε οτι υπήρχαν 3000 ποδηλάτες ............

Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
    Μπράβο.......στον σουπερσπορτάκια με το μαύρο δίκικλο που την Παρασκευή στις 13-5-11 μπήκε ανάμεσα στους ποδηλάτες προκλητικά στις 3 η ωρα το πρωί στην κάθοδο Κηφισίας για Αθήνα ........
    Εζησε;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
    Απαγορεύεται να κινείσαι παράλληλα με τα άλλα οχήματα της οδού;;;
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων