κατα της 3 παρα κατι σε ειδα στην δυρραχιου με το μπλε χχ και επαθα πλακα με την τοσο προσεγμενη μηχανη σου!!!!ελαμπε σαν τον ηλιο!!!!πρεπει να εισαι μερακλης!!!
κατα της 3 παρα κατι σε ειδα στην δυρραχιου με το μπλε χχ και επαθα πλακα με την τοσο προσεγμενη μηχανη σου!!!!ελαμπε σαν τον ηλιο!!!!πρεπει να εισαι μερακλης!!!
καλαματιανος
εσένα δε σου μιλάω γτ δν είμαστε πλέον φίλοι στο facebook!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ελα μωρε με τον ζευκα τον κουλο![]()
![]()
Ειδα πολλους σημερα αλλα η αληθεια ειναι οτι ελαχιστοι ανταποδωσατε τον χαιρετισμο...![]()
Καταρχας,μαλλον το hayabusa club(μαλλον,ηταν πολλες hayabu-σες) στην Κορινθου-Πατρων στο υψος του Ξυλοκαστρου εσεις προς Πατρα και εγω προς Κιατο.
ΒΜW F800 και καποιο japan ss στο "περα πουθενα" ανεβαινοντας Φεναιο.
Τα παιδια στα Καλαβρυτα που ετρωγαν πιτες και φορουσαν μπλουζακια Triumph(καλα δε σας εχουν πει να μην βγαινετε με τα εσωρουχα εξω?!)
Τον τυπο που ρωτησα απο που παω και μολις πηγα να ξεκινησω επεσα ξαπλα με σεντονι το ducati λογω γλιστρηματος του ποδιου και ηρθε τρεχοντας να με βοηθησει να το σηκωσουμε. Ζημιες ΜΗΔΕΝ,ουτε γρατσουνια. Αν και μου επιασε το ποδι απο κατω με γλιτωσε η μποτα και η ολοσωμη γτ στην καλυτερη θα ειχα ενα μεγαλοπρεπες καψιμο...
Τελος παντων,γαμω περασα σημερα στον δρομο,να στε ολοι καλα και σηκωνετε και κανενα χερακι οσοι δεν το κανετε... ΕΙναι ωραιο το συναισθημα...
Φιλια στα μουτρα...![]()
![]()
![]()
![]()
Σας είδα και γω hayabuseoi σκορπιούς να γυρνάτε προς Αθήνα. Γέμισε η Πατρών Κορίνθου! Τα σινινιάλα πολλά και εμείς με τα cbf να γυρνάμε Πάτρα από Ναύπλιο κοιτώντας σας.![]()
καλους δρομους...ρε παλικάρια
ισα μωρη λουλα που θα πεις και για τα τριμπουρ.... εεεεεεε... τριουμφ!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τα παιδια στα Καλαβρυτα που ετρωγαν πιτες και φορουσαν μπλουζακια Triumph(καλα δε σας εχουν πει να μην βγαινετε με τα εσωρουχα εξω?!)
Σε είδα σήμερα το απογευματάκι Ηλία Βροχίδη πάνω στο περήφανο xr250 σου.
για πες μας πως σου φαίνεται να κυκλοφορείς στην Αθήνα!![]()
Σε είδα με το desmosedici να ανεβαίνεις από το Χίλτον προς Κηφισίας:a53: και σε ακολούθησα για να μη χάσω ούτε ένα decibel από το θηρίο
Ο ήχος,αν και τον ακούω για δεύτερη φορά,είναι από άλλη διάσταση:a32: :a32:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Σε είδα μπάρμπα να φεύγεις στις μπαριέρες της αερογέφυρας (Κηφισού προς Γλυφάδα). Που πας ρε θείτσο να μου κάνεις τον γρήγορο σε διαδρομή που κάνω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα? Και μάλιστα με μόνο εξοπλισμό το κράνος σου?! Ελπίζω να την έβγαλες με ένα απλό σπάσιμο και να αναρρώσεις γρήγορα...
Life begins at 45°.
Τον είδα και εγώ λίγο αργότερα, πολλές μηχανές σταματημένες, μια BMW R(?), ενα ΚΤΜ, ενα XR..Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Σε είδα μπάρμπα να φεύγεις στις μπαριέρες της αερογέφυρας (Κηφισού προς Γλυφάδα). Που πας ρε θείτσο να μου κάνεις τον γρήγορο σε διαδρομή που κάνω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα? Και μάλιστα με μόνο εξοπλισμό το κράνος σου?! Ελπίζω να την έβγαλες με ένα απλό σπάσιμο και να αναρρώσεις γρήγορα...
Περαστικά..![]()
Σε είδα να οδηγείς με το κράνος σου χρώματος χρυσαφί μεταλλικό (είχε και στρας...; δεν είμαι σίγουρος).
Αν μη τι άλλο, είναι ιδιαίτερα ασφαλές γιατί δεν περνάει απαρατήρητο με τίποτα.
![]()
Αν το ΚΤΜ ήταν 690, ήμουν εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
Τον είδα και εγώ λίγο αργότερα, πολλές μηχανές σταματημένες, μια BMW R(?), ενα ΚΤΜ, ενα XR..
Περαστικά..![]()
Μπήκε πολύ γρήγορα (για το μηχανάκι που είχε), με πέρασε με +20 σίγουρα, πριν την είσοδο της στροφής. Τον παραδέχτηκα, να σου πω την αλήθεια, γιατί μπήκε καλά, οπότε υπέθεσα ότι το είχε. Τον είδα να κάνει 1-2 σφήνες στην αρχική μικρή καμπύλη, μετά τον έχασα γιατί είχα φορτηγάκι μπροστά μου και με το που το πέρασα, 1 δευτερόλεπτο μετά, τον είδα να παλεύει να κρατήσει το μηχανάκι όρθιο δίπλα στις μπαριέρες, ενώ τους τροχούς του τους οδηγούσε το πεζοδρόμιο... Αμέσως σταμάτησα δεξιά, του μίλησα, σηκώσαμε το μηχανάκι, αλλά δεν κάθησα πολύ γιατί δεν υπήρχε κάτι περισσότερο να κάνω.
Ένας τύπος με σκούτερ, που ακολουθούσε, μου είπε ότι με είχε πάρει στο κυνήγι από τη στιγμή που τον πέρασα, λίγο μετά την Π. Ράλλη. Ήταν και μεγάλος άνθρωπος. Τι να πεις...
Life begins at 45°.
ΚΤΜ νομίζω μαύρο πορτοκαλί? Τότε μάλλον εσύ ήσουν..Μπράβο σου που σταμάτησες, εγώ δεν το έκανα γιατί είδα οτι είχε μαζευτεί κόσμος, δεν νομίζω να μπορούσα να προσφέρω κάτι παραπάνω εκτός απο συνωστισμό...
![]()
![]()
Αγαπητοί φίλοι μοτολάτρεις ........
Στην μάχη της ασφάλτου αλλάζουν τα δεδομένα .........
Μπράβο.......στον σουπερσπορτάκια με το μαύρο δίκικλο που την Παρασκευή στις 13-5-11 μπήκε ανάμεσα στους ποδηλάτες προκλητικά στις 3 η ωρα το πρωί στην κάθοδο Κηφισίας για Αθήνα ........
Δεν υπολόγισε οτι υπήρχαν 3000 ποδηλάτες ............
Εζησε;Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Μπράβο.......στον σουπερσπορτάκια με το μαύρο δίκικλο που την Παρασκευή στις 13-5-11 μπήκε ανάμεσα στους ποδηλάτες προκλητικά στις 3 η ωρα το πρωί στην κάθοδο Κηφισίας για Αθήνα ........
Δεν υπολόγισε οτι υπήρχαν 3000 ποδηλάτες ............![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Απαγορεύεται να κινείσαι παράλληλα με τα άλλα οχήματα της οδού;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Δεν υπολόγισε οτι υπήρχαν 3000 ποδηλάτες ............![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"