Σελίδα 87 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 3777828384858687888990919297137 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.291 έως 1.305 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αυτο του Τορο που δεν εδωσε ( δεν την εχω δει την φαση ) ητανε πεναλτυ Σφαιρο...???

kwsta gia to sugekrimeno penaltu pou pirate, den xwraei sizitisi...min analioume tis leptomeries.

den to edine oute o valverde

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    kwsta gia to sugekrimeno penaltu pou pirate, den xwraei sizitisi...min analioume tis leptomeries.

den to edine oute o valverde
    Ρε Γιωργο..... Απο τα λεγομενα μου παραπανω δεν διαφωνουμε πουθενα......

Εγω αλλο ρωτησα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
    blackbusa παρε μια αποφαση ρε παιδι μου πιο ειναι αυτο που σε βολευει περισοτερο.
    και οπως ελεγε και ο ΧαρυΚλυν ''Τι σταθερος χαρακτηρας αυτο το παιδι σαν υαλοκαθαρηστηρας παει ηγνωμη του''
    θα μουτ απαντησεις ομως και εσυ...

1. ακουμπησε πρωτα την μπαλλα πριν ακουμπησει τον Φουστερ???
    2. ποιος ειχε κατοχη μπαλλας???

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αυτο του Τορο που δεν εδωσε ( δεν την εχω δει την φαση ) ητανε πεναλτυ Σφαιρο...???
    Ούτε εγώ το έχω δει.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ούτε εγώ το έχω δει.
    Oυτε εγω μπορω να το βρω καπου ρε γμτ....

Καποιος ρε παιδια που να το ειδε χθες υπαρχει εδω περα...???

Ρε Γιωργο..... Απο τα λεγομενα μου παραπανω δεν διαφωνουμε πουθενα......

Εγω αλλο ρωτησα....

oxi to lew....epidi psirizoume to an patise to grasidi, i eixe skeftei na to patisei i tetoies vlakies..

kanena apo ta duo den itan penaltu, kai mono na to sizitame einai toulaxiston astio

oxi to lew....epidi psirizoume to an patise to grasidi, i eixe skeftei na to patisei i tetoies vlakies..

kanena apo ta duo den itan penaltu, kai mono na to sizitame einai toulaxiston astio
    τι κανουμε???δεν το εχεις καταλαβει καλα...αρχιζουμε να μαθαινουμε τους κανονισμους...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    τι κανουμε???δεν το εχεις καταλαβει καλα...αρχιζουμε να μαθαινουμε τους κανονισμους...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

eutixws uparxie kapoios edw poy einai gnwstis kai tha mas ta mathei....

diavaze na matheis balitsa agori mouuuuu

λαική απαίτηση...να βαλουν wi fi τα πριζουνικ,, βεροπουλος κλπ κλπ και οι λαικές αγορες....για να μπορει να μπαινει και ο βασιλης να μας λεει την γνωμη του

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    μπορέι ο βαζελος να σπρώχνετε ολοφάνερα φέτος αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον γαυρο (βλ. Ηρα ,Παο)
    και αφου το θες να παει εκει η συζητηση απαντησε μου και εμενα!

επρεπε ο Πανιωνιος να παιζει με 10 απο το 49'?

δυσφημηση του αθληματος λεγεται αυτο που εκανε ο τουρκος.

να σου θυμησω βεβαια προβατακι οτι εκει δεν ειχε δωθει κανενα πεναλτι στον Βαζελο και ειχανε προηγηθει 3 φασεις που δεν ηταν οφσαιτ και ο Σισε εβγαινε τετ α τετ.

δεν μενω σε αυτα. απλα να μην λες οτι σου κατεβαινει!

μεχρι και Βαλβερδε εμμεσα το ειπε οτι δεν θελει να νικαει ετσι. απλα ειστε και σεις ανικανοι να τελειωσετε ματς οποτε παει η κουβεντα στη διαιτησια.

αληθεια αυτος ο παιχταρας ο Μιραλας που ΔΕΝ θα αγορασετε που βρισκεται στα τελευταια παιχνιδια?

βγηκε ο Μωραλης και λεει οτι απο τη στιγμη που παιζετε την καλυτερη μπαλα θα παρετε και το πρωταθλημα. για να δουμε...!!!

να παιξετε και 2ο ημιχρονο ομως ετσι??? οχι μονο ενα και να θελετε να σας χαρισουνε το ματς οπως κανατε στο ΟΑΚΑ και σας εφταιγε ο Κακος μετα...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900

αληθεια αυτος ο παιχταρας ο Μιραλας :

ομολογώ οτι επεσα εξω σε αυτο......

ελεγα οτι θα εχει χαθει μεχρι τον δεκεμβρη.....αλλα εχει μπει ιανουαριος

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Δεν ξέρω τί λέτε μερικοί εδώ μέσα, αλλά εγώ έχω δυο γαυρόπουλα στη δουλειά. Και οι δύο λένε ότι δεν ήταν με την καμία κι ότι τζάμπα ακούνε το κράξιμο και δίνεται δικαίωμα στους υπολοίπους -όχι άδικα- να κράζουν.

Αυτό που σας λέμε χρόνια τώρα και δεν εννοείτε να καταλάβετε (μερικοί επαναλαμβάνω) παρά μόνο νομίζετε ότι απλά είμαστε κομπλεξικοί ή ζηλιάρηδες ή δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο.

ΥΓ Με εκείνη την ανακοίνωση του Μαριδάκη τί θα γίνει;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

ομολογώ οτι επεσα εξω σε αυτο......

ελεγα οτι θα εχει χαθει μεχρι τον δεκεμβρη.....αλλα εχει μπει ιανουαριος
    έλα μλκς λες, απλά αποδίδει καλύτερα και σκοράρει όταν παίζει στη θέση που παίζει τώρα ο Πάντελιτς. Αυτή την στιγμή τον βάζει είτε δεξιά, είτε αριστερά με αποτέλεσμα να μην βάζει τη μπάλα στο πλεχτό. Παιχταράς είναι μην λέμε ό,τι να ναι

Oυτε εγω μπορω να το βρω καπου ρε γμτ....

Καποιος ρε παιδια που να το ειδε χθες υπαρχει εδω περα...???
    ούτε εγώ το έχω δει αυτό.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    έλα μλκς λες, απλά αποδίδει καλύτερα και σκοράρει όταν παίζει στη θέση που παίζει τώρα ο Πάντελιτς. Αυτή την στιγμή τον βάζει είτε δεξιά, είτε αριστερά με αποτέλεσμα να μην βάζει τη μπάλα στο πλεχτό. Παιχταράς είναι μην λέμε ό,τι να ναι
    μην εισαι και τοσο σιγουρος!
    με τον Παντελιτς τρωγοντε ποιος θα παιξει και η οψιον του δεν ενεργοποιηθηκε ακομα. καποιο λακκο εχει η φαβα .

ασε που μπορει να του ειπανε του Γιουβαρλακη οτι ξεναγηθηκε στην Παιανια...:rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε