Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αυτο του Τορο που δεν εδωσε ( δεν την εχω δει την φαση ) ητανε πεναλτυ Σφαιρο...???![]()
kwsta gia to sugekrimeno penaltu pou pirate, den xwraei sizitisi...min analioume tis leptomeries.
den to edine oute o valverde![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αυτο του Τορο που δεν εδωσε ( δεν την εχω δει την φαση ) ητανε πεναλτυ Σφαιρο...???![]()
kwsta gia to sugekrimeno penaltu pou pirate, den xwraei sizitisi...min analioume tis leptomeries.
Ρε Γιωργο..... Απο τα λεγομενα μου παραπανω δεν διαφωνουμε πουθενα......Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
![]()
Εγω αλλο ρωτησα....![]()
![]()
θα μουτ απαντησεις ομως και εσυ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
blackbusa παρε μια αποφαση ρε παιδι μου πιο ειναι αυτο που σε βολευει περισοτερο.
και οπως ελεγε και ο ΧαρυΚλυν ''Τι σταθερος χαρακτηρας αυτο το παιδι σαν υαλοκαθαρηστηρας παει ηγνωμη του''
1. ακουμπησε πρωτα την μπαλλα πριν ακουμπησει τον Φουστερ???
2. ποιος ειχε κατοχη μπαλλας???
Ούτε εγώ το έχω δει.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Oυτε εγω μπορω να το βρω καπου ρε γμτ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ούτε εγώ το έχω δει.![]()
Καποιος ρε παιδια που να το ειδε χθες υπαρχει εδω περα...???![]()
oxi to lew....epidi psirizoume to an patise to grasidi, i eixe skeftei na to patisei i tetoies vlakies..Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ρε Γιωργο..... Απο τα λεγομενα μου παραπανω δεν διαφωνουμε πουθενα......![]()
Εγω αλλο ρωτησα....![]()
![]()
kanena apo ta duo den itan penaltu, kai mono na to sizitame einai toulaxiston astio
![]()
τι κανουμε???δεν το εχεις καταλαβει καλα...αρχιζουμε να μαθαινουμε τους κανονισμους...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
oxi to lew....epidi psirizoume to an patise to grasidi, i eixe skeftei na to patisei i tetoies vlakies..
kanena apo ta duo den itan penaltu, kai mono na to sizitame einai toulaxiston astio
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τι κανουμε???δεν το εχεις καταλαβει καλα...αρχιζουμε να μαθαινουμε τους κανονισμους...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
eutixws uparxie kapoios edw poy einai gnwstis kai tha mas ta mathei....
diavaze na matheis balitsa agori mouuuuu![]()
![]()
λαική απαίτηση...να βαλουν wi fi τα πριζουνικ,, βεροπουλος κλπ κλπ και οι λαικές αγορες....για να μπορει να μπαινει και ο βασιλης να μας λεει την γνωμη του![]()
![]()
και αφου το θες να παει εκει η συζητηση απαντησε μου και εμενα!Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μπορέι ο βαζελος να σπρώχνετε ολοφάνερα φέτος αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον γαυρο (βλ. Ηρα ,Παο)
επρεπε ο Πανιωνιος να παιζει με 10 απο το 49'?
δυσφημηση του αθληματος λεγεται αυτο που εκανε ο τουρκος.
να σου θυμησω βεβαια προβατακι οτι εκει δεν ειχε δωθει κανενα πεναλτι στον Βαζελο και ειχανε προηγηθει 3 φασεις που δεν ηταν οφσαιτ και ο Σισε εβγαινε τετ α τετ.
δεν μενω σε αυτα. απλα να μην λες οτι σου κατεβαινει!
μεχρι και Βαλβερδε εμμεσα το ειπε οτι δεν θελει να νικαει ετσι. απλα ειστε και σεις ανικανοι να τελειωσετε ματς οποτε παει η κουβεντα στη διαιτησια.
αληθεια αυτος ο παιχταρας ο Μιραλας που ΔΕΝ θα αγορασετε που βρισκεται στα τελευταια παιχνιδια?
βγηκε ο Μωραλης και λεει οτι απο τη στιγμη που παιζετε την καλυτερη μπαλα θα παρετε και το πρωταθλημα. για να δουμε...!!!
να παιξετε και 2ο ημιχρονο ομως ετσι??? οχι μονο ενα και να θελετε να σας χαρισουνε το ματς οπως κανατε στο ΟΑΚΑ και σας εφταιγε ο Κακος μετα...!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
αληθεια αυτος ο παιχταρας ο Μιραλας :
ομολογώ οτι επεσα εξω σε αυτο......![]()
ελεγα οτι θα εχει χαθει μεχρι τον δεκεμβρη.....αλλα εχει μπει ιανουαριος![]()
![]()
Δεν ξέρω τί λέτε μερικοί εδώ μέσα, αλλά εγώ έχω δυο γαυρόπουλα στη δουλειά. Και οι δύο λένε ότι δεν ήταν με την καμία κι ότι τζάμπα ακούνε το κράξιμο και δίνεται δικαίωμα στους υπολοίπους -όχι άδικα- να κράζουν.
Αυτό που σας λέμε χρόνια τώρα και δεν εννοείτε να καταλάβετε (μερικοί επαναλαμβάνω) παρά μόνο νομίζετε ότι απλά είμαστε κομπλεξικοί ή ζηλιάρηδες ή δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο.
ΥΓ Με εκείνη την ανακοίνωση του Μαριδάκη τί θα γίνει;![]()
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
έλα μλκς λες, απλά αποδίδει καλύτερα και σκοράρει όταν παίζει στη θέση που παίζει τώρα ο Πάντελιτς. Αυτή την στιγμή τον βάζει είτε δεξιά, είτε αριστερά με αποτέλεσμα να μην βάζει τη μπάλα στο πλεχτό. Παιχταράς είναι μην λέμε ό,τι να ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ομολογώ οτι επεσα εξω σε αυτο......![]()
ελεγα οτι θα εχει χαθει μεχρι τον δεκεμβρη.....αλλα εχει μπει ιανουαριος![]()
![]()
ούτε εγώ το έχω δει αυτό.....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Oυτε εγω μπορω να το βρω καπου ρε γμτ....![]()
Καποιος ρε παιδια που να το ειδε χθες υπαρχει εδω περα...???![]()
μην εισαι και τοσο σιγουρος!Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
έλα μλκς λες, απλά αποδίδει καλύτερα και σκοράρει όταν παίζει στη θέση που παίζει τώρα ο Πάντελιτς. Αυτή την στιγμή τον βάζει είτε δεξιά, είτε αριστερά με αποτέλεσμα να μην βάζει τη μπάλα στο πλεχτό. Παιχταράς είναι μην λέμε ό,τι να ναι
με τον Παντελιτς τρωγοντε ποιος θα παιξει και η οψιον του δεν ενεργοποιηθηκε ακομα. καποιο λακκο εχει η φαβα .
ασε που μπορει να του ειπανε του Γιουβαρλακη οτι ξεναγηθηκε στην Παιανια...:rotflmao: :rotflmao: