Σελίδα 87 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 3777828384858687888990919297 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.291 έως 1.305 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μια, δυο, τρεις, θα το καταφέρουν

Κι αν αποτύχει, ή θα βγει κομμα με 51% ή ξανααλλαζουμε σύστημα. Παλιά ήμουν κατα της απλής, τώρα δεν ειμαι απολυτος, στο κατω κατω κυβερνησεις συνεργασίας δεν έχουμε κανει γιατι ποτε δεν παρουσιαστηκε η αναγκη. Αν παρουσιαστεί, κατι θα γινει.

Έχεις δίκιο Καπετάνιε! Μάλλον την απογοήτευση μου περιγράφω...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Το βρώμικο '89 ξαναζεί..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Το βρώμικο '89 ξαναζεί..
    Μείον 22 χρόνια......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dnt-junta3x.jpg 
Προβολές:	387 
Μέγεθος:	78,6 KB 
ID:	229599
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    εγώ να παραμείνω εκτός σοβαρότητας αλλά εντός θέματος;... να αναφέρω λοιπόν οτι πλέον η αγανάκτιση έχει αποκτήσει διεθνή φήμη λόγω ενός τετράποδου...

Ο Λουκάνικος λοιπόν βρίσκεται σε κάθε γωνία του πλανήτη ώς φάτσα τετράποδη στις φασαρίες διατυμπανίζοντας και την κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα.

CNN, CBS, BBC, SPIEGEL, RAI, AL JAZEERA, μόνο μερικά απο τα διεθνούς φήμης κανάλια και ενημερωτικά μέσα που τον έχουν σε πρώτη προβολή.. Μέχρι και σε κινέζικο site είναι πρωτη είδηση..

Είναι απίστευτο οτι το βιντεάκι του BBC στο Youtube έχει 2500000 hits!!!!...

Δεν βάζω links.. βάλτε μόνοι σας την λέξη Loukanikos σε μηχανές αναζήτησης και δείτε τι γίνεται. Παρεπιμπτόντως... χθές είχε αφιέρωμα 5λεπτου παρακαλώ στο CNN, για τον τετράποδο διαδηλωτή.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Να χαμε ολοι την μαγκια του , δεν θα περναγε το μεσοπροθεσμο (μην σου πω δεν θα ειχαμε φτασει καν εδω )

Βλεπεις ,δουλευουμε και οσοι δουλευουνε δεν μπορουν να αφοσιωνονται οπως ο Λουκανικος στον αγωνα.

Υποχρεωσεις , κουραση , ποινικα μητρωα ... Ζουμε σε μια χωρα που μπορει πολυ ευκολα να σε δεσει και να σε ξεχασει σε κανα μπουτρουμι ως τρομοκρατη.

Ανασυνταξη λοιπον, και εγρηγορση !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	loukanikos.jpg 
Προβολές:	341 
Μέγεθος:	57,4 KB 
ID:	229605
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Να χαμε ολοι την μαγκια του , δεν θα περναγε το μεσοπροθεσμο (μην σου πω δεν θα ειχαμε φτασει καν εδω )

Βλεπεις ,δουλευουμε και οσοι δουλευουνε δεν μπορουν να αφοσιωνονται οπως ο Λουκανικος στον αγωνα.

Υποχρεωσεις , κουραση , ποινικα μητρωα ... Ζουμε σε μια χωρα δυστυχώς, σε ένα ΚΟΣΜΟ που μπορει πολυ ευκολα να σε δεσει και να σε ξεχασει σε κανα μπουτρουμι ως τρομοκρατη.

Ανασυνταξη λοιπον, και εγρηγορση !

mou stilane kati aganaktismenoi motosikletistes enimerosi sto FB na simetexo se poria leei os aganaktismenos motosikletistis.:a31: :a13:
    ke ego tous enimerosa pos 8a katevo stin poria me tous aganaktismenous xiristes klark ke me ton aganaktismeno silogo perimazoksis ke perisilogis amoustakon akridon....:wacko:

ma den ntrponte ligo?
    gia den katevenoun os aganaktismena dipoda prepi na kanoume mostra ke ta motosaka os kati ksexorista aganaktismeno?

mpas zilepsane apo tous aganaktismenous ekatomiriouxous xarleades?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    http://www.youtube.com/watch?feature...97V59LbE#at=48

Τον κανανε και τραγουδι...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ενδιαφερον αρθρο - συνεντευξη απο το DER SPIEGEL...

http://www.spiegel.de/international/...769703,00.html

Απροσάρμοστος Το avatar του/της railDG
    Σήμερα είχα αρκετό κόσμο στο Σύνταγμα...

Να σχολιάσω κάτι που δεν μου άρεσε,αλλά θέλω να το σχολιάσω;Είδα σήμερα έναν τύπο,ο οποίος μόλις ήπιε την μπύρα του πέταξε το κουτάκι πίσω σε κάτι φυτά.Εξοργίστηκα.Και άρχισα να συνειδητοποιώ ότι το Σύνταγμα μετατρέπεται κάθε μέρα σε έναν μεγάλο σκουπιδοτενεκέ(γιατί φυσικά δεν είναι μόνο ο ένας που πρόσεξα εκείνη την ώρα).Ωραία είναι να διαδηλώνουμε και να φωνάζουμε και να εξοργιζόμαστε με την πολιτική,εμείς ως άνθρωποι όμως,ως πολίτες,τι κάνουμε για να έχουμε παιδεία;Λέμε λέμε λέμε,αλλά κάποια βασικά πραγματάκια κουλτούρας και παιδείας είναι κρίμα να μην τα κατέχουμε.(Ξέρω,άσχετο,αλλά μου γεννήθηκε ένα παράπονο και το είπα).
    Ξύπνα...φτάσαμε...!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    και ξαφνικα 5 ατομα (καλοθρεμενα) και τερμα ανθυγιεινες φατσες εχουνε μια υποπτη κινητικοτητα.ο ενας φευγει και γυρναει μετα απο 5' και δινει στους αλλους μεσα απο μια σακουλα κατι ασπρα τα οποια οι αλλοι τα καβατζωνουνε σε καλτσες,τσεπες,μεσα απο το παντελονι.δεν ξερω τι ητανε αυτα.αλλα το ενα περισσεψε και το καβατζωσανε στο γυαλινο στεγαστρακι του ασανσερ του μετρο.υστερα χαθηκανε καπου μεσα στον κοσμο.πηγα να δω τι ητανε αυτες οι μαλακιες.κατεβαζω τη σακουλα απο εκει που την αφησανε και ειναι μια μασκα απο αυτες που φορανε οι μπογιατζηδες οταν βαφουν!!!τη καβατζωνω στην κωλοτσεπη.

η κινηση δε μου αρεσε.

ανεβαινω επανω και βλεπω τους ματαδες αισθητα ενισχυμενους,να φορανε τα κρανοι τους με κατεβασμενες τις ζελατινες.παει να δημιουργηθει ενταση μπροστα.οι ντουντουκες φωναζουν ''ολοι πισω!''

ηθελα να σκεφτομαι οτι ειμαι συνομοσιολογος...δεν αργησε να ερθει η ενταση απο το πλαι της βουλης.ευτυχως δεν πηρε εκταση και οι ψυχραιμοτεροι κρατησανε την κατασταση.

τυχαια τα δυο γεγονοτα?μπορει....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από railDG

Λέμε λέμε λέμε,αλλά κάποια βασικά πραγματάκια κουλτούρας και παιδείας είναι κρίμα να μην τα κατέχουμε.

Γι αυτό φτάσαμε στο χάλι που φτάσαμε και μετά εφευρίσκουμε συνομωσίες που επιβουλεύονται λέει, το περιούσιο ελληνικό έθνος τρομάρα μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από railDG
    Σήμερα είχα αρκετό κόσμο στο Σύνταγμα...

Να σχολιάσω κάτι που δεν μου άρεσε,αλλά θέλω να το σχολιάσω;Είδα σήμερα έναν τύπο,ο οποίος μόλις ήπιε την μπύρα του πέταξε το κουτάκι πίσω σε κάτι φυτά.Εξοργίστηκα.Και άρχισα να συνειδητοποιώ ότι το Σύνταγμα μετατρέπεται κάθε μέρα σε έναν μεγάλο σκουπιδοτενεκέ(γιατί φυσικά δεν είναι μόνο ο ένας που πρόσεξα εκείνη την ώρα).Ωραία είναι να διαδηλώνουμε και να φωνάζουμε και να εξοργιζόμαστε με την πολιτική,εμείς ως άνθρωποι όμως,ως πολίτες,τι κάνουμε για να έχουμε παιδεία;Λέμε λέμε λέμε,αλλά κάποια βασικά πραγματάκια κουλτούρας και παιδείας είναι κρίμα να μην τα κατέχουμε.(Ξέρω,άσχετο,αλλά μου γεννήθηκε ένα παράπονο και το είπα).
    Καλά κάνουμε και βλέπουμε τα στραβα αλλά να λέμε και τα ωραία…

Μπορεί ο τύπος να πέταξε το κουτάκι χάμω , αλλά άλλοι τύποι και τύπισσες έχουν δημιουργήσει ομάδες καθαριότητας , έχουν γεμίσει το σύνταγμα μέχρι τον εθνικό κήπο σακούλες για να πετάμε τα σκουπίδια , τις μαζεύουν καθημερινά και τις στοιβάζουν σε συγκεκριμένο μέρος για να τις πάρει ο δήμος , έχουν δημιουργήσει τασάκια από άδεια μπουκαλάκια νερού και τα μοιράζουν στις συνελεύσεις και τον κόσμο , κάνουν αλυσίδες μεταφέροντας νερό με μπουκάλια για να καθαρίσουν , μαζεύουν καθημερινά με τα χέρια τους σκουπίδια από κάτω κλπ κλπ

Κι αυτοί στην Ελλάδα γεννήθηκαν…. Και υπάρχουν και αρκετοί που βοηθανε και δεν γεννηθήκαν στην Ελλάδα αλλά σε χώρες που τις θεωρούμε ….υποανάπτυκτες

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Πραγματι , ενδιαφερον αρθρο. Αληθεια, με τις γερμανικες αποζημιωσεις απο το 2ο ΠΠ τι γινεται ?
    Γιατι δεν μιλαει κανεις ? Μηπως φοβονται οτι αν παρουμε την αποζημιωση απο τους γερμανους θα γυρισουν οι Ιρανοι να ζητανε αποζημιωσεις απο την κατοχη της Περσιας απο τον Μ.Αλεξανδρο ??

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Ενδιαφέρον αρθρο, αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε κατι σημαντικό: Η - πολιτική - αποφαση στηριξης της (δυτικής) Γερμανιας μετα τον Β' ΠΠ, είχε αφ' ενος στοχο να υπάρχει ενα ισχυρο κρατος/αναχωμα στον "σιδηρουν παραπέτασμα", αφ' ετέρου να μην επαναληφθεί οτι έγινε μετα τον Α' ΠΠ.

Θυμιζω οτι τοτε (το 1918) οι συμμαχοι (entente), τη γονατισαν τη Γερμανια, ολοκληρες περιοχές πέρασαν σε Γαλλικη κατοχη (Σααρ και Ρουρ με εργοστασια και ανθρακωρυχεια), επισης η Αλσατία-Λωραινη ξαναέγινε γαλλική. Το δε γερμανικο κρατος πληρωσε οτι είχε και δεν είχε σε αποζημιώσεις.

Αποτέλεσμα; Φτώχεια, πεινα, υφεση, πληθωρισμός, ανεργία, επαναστάσεις, nazi, χιτλερ κλπ κλπ...

Το πάθημα έγινε εν μέρει και μαθημα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ