Καλοτάξιδο Τζανή! Να το χαίρεσαι το νέο σου μωρό.
Ανυπομονώ να πάμε βόλτα.
Με είδα να σου χτυπάω τον καθρεύτη και για καλή μου τύχη δεν έφυγε τελείως το τζάμι αλλιώς θα είχε γίνει χίλια κομμάτια ..σου είπα να σταματήσουμε δεξιά και έτσι κάναμε .Τελικά τον διορθώσαμε δώσαμε τα χέρια αφού σου είπα συγνώμη και μου είπες πως παρεξενεύτηκες που σταμάτησα ενώ θα μπορούσα να φύγω άνετα..
με ειδα να εχω μαζεψει στολο ολοκληρο..
το bandit400, το fmx κ ενα σκουτερακι.. κ να κυκλοφορω καθε μερα με αλλο! αουα κ ετσι...
κ επισης με ειδα μεσα σε 20 μερες να μην εχει μεινει ουτε μια κ να κυκλοφορω εδω κ δυο βδομαδες με το κουτι!!!![]()
θελω την γρια μου πισωωωωωωωωωω....![]()
Eίδα το traction να μαζεύει μπαντιλίκι λες και παίζεις Gran Tourismo. Ίσιωσε μόνο του σε χρόνο ντε τε. Τι σου ναι το technology.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Με είδα να δέχομαι πρόταση από φίλους συμφορουμιτες, να βοηθήσουν ώστε να πατήσουν ξανά στις ρόδες τούς, τόσο το bandit όσο και το rmx.
Το bandit θα ταξιδέψει για Αθήνα, και το rmx για Βέροια.
Όταν βρω χρόνο απο τα πάνε- έλα Θεσσαλονίκη / Αριδαία
Παιδιά σας είμαι υπέρ υπόχρεος, το κάνετε η όχι φτάνει πού το είπατε![]()
Με είδα να επιβραδύνω στις στροφές του επαρχιακού Βόλος-Ν. Αγχίαλος μέχρι και όχι πάνω από 60χλμ/ω, το ταχύμετρο να ανεβάζει 180, το στροφόμετρο 9.000 και οι 2 δείκτες να συνεχίζουν στο άπειρο και να ανάβει το EFI!
Με συνέχεια βόλτες πρέπει νάγινα και πολύ driver, λέω...
Έπιασα δεξιά, έσβησα, ξεκίνησα και όλα ok.
Αθάνατη Ιταλία!![]()
Mε είδα πάνω στο 1190 μες στην ανετίλα λες και το οδηγούσα καιρό. Με είδα να σε γνωρίζω και χάρηκα πολύ. Στείλε μνμ να καταλάβω ποιός είσαι...
Με είδα με το μοτόρι γεμάτο δεματικά μεν, σε κινητική κατάσταση δε. Τις θερμές μου ευχαριστίες στον εφευρέτη τους.
Πόσο περίεργο το νέο τιμόνι, πόσο περίεργη η αίσθηση μετά τρεις μήνες...
Και πόσο μαλακία να μην βάλω πάνω από 6 λίτρα στο ντεπόζιτο, μωρή κουλομαρία με το Κ8 έφαγες μερικές φάπες, θα έτρωγες και άλλες. Τι τα θέλετε τα εργαλεία ρε πουλμουραίοι, να σας βράσω... Μου ήθελες να κάνεις "ψαράκι" για να πας με 150, ποζέρι.