Σελίδα 87 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 3777828384858687888990919297137 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.291 έως 1.305 από 2059

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    centric multimedia,

ekei einai kai to katimagiko.gr
    ...
    ...όπως και το leoforos. gr και δεν το κρύβουν και πάρα πολύ.
    Δες εδώ πχ
    όπως επίσης και το bxpbet, η vistabet και η sportingbet σε πολλές χώρες των Βαλκανίων και όχι μόνο, διανομή βιντεοπαιχνιδιών και κονσόλες microsoft, το ψηφιακό αρχείο της Αθλητικής Ηχούς και πολλά άλλα.
    Η "διαφωνία" μας ήταν αν το gazzetta είναι οπαδικό και όπως θέλεις εσύ να λες, γαύρικο site.
    Είναι ένα site που προσπαθεί να το παίζει ουδέτερο για να προσελκύει φιλάθλους από όλες τις ομάδες.
    Τα άλλα δύο τα έχει για να πιάσει τα αρρωστάκια και το κάνει πολύ καλά.

Προφανώς δεν θες να μάθεις τί ομάδα είναι ο ιδιοκτήτης όλων αυτών των site-επιχειρήσεων, γιατί δεν έχει και τόση σημασία. Για αυτούς είμαστε όλοι πελατάκια

episis pou einai i eirwnia?

den apelisan vasilara kai piran nikologiani?
    :hypnotize
    Η ειρωνία (καλά μην φανταστείς ότι έβαλα και τα κλάματα) ήταν στην φράση που έγραψες "για τους γνώστες" και μιας και μαζί είχαμε συνομιλήσει πριν μερικές μέρες για το ίδιο θέμα, το πήρα επί προσωπικού.
    Παρόλα αυτά αν εκανα λάθος ζητώ συγνώμη.

Έδιωξαν τον έναν βάζελο και πήραν τον άλλο. Καμία αλλαγή ουσιαστική. Δικά τους θέματα είχαν να λύσουν.
    Προσωπικά προτιμούσα να διαβάζω τον Βασιλάρα. Τον άλλο τον θεωρώ υπάλληλο αισχίστης μορφής και πλέον είμαι πολύ μεγάλος για να ασχολούμαι με τέτοιους.

Φίλοι ??

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Για να καταλάβω και εγώ το template ενός sait δείχνει άν είναι οπαδικό ή όχι και όχι τα γραφόμενά του ????

@kalgeorge

α) Το ότι όπου πάτε γίνονται επεισόδια ΔΕΝ σου λέει κάτι ????
    β) για explain αυτο για τήν κρήτη ?????
    γ) ο ένας στο λιμάνι έκλεισε 1 μέρα πρίν τόν τελικό του κυπέλου εδώ μεταξύ ΑΕΚ και ΟΣΦΠ και ο άλλος όταν κάνανε ντου οι μπάτσοι για ναρκωτικα που πιάσαν και τόν .......( σε pm άν θές )
    δ) και επειδή τα ξέρεις όλα για πές πιός είναι ο πρόεδρος του συνδέσμου ( γιατί εμένα είναι ο συγκεκριμένος ξάδερφος του κολλητού μου ....για πες )

αλλα όντος γελάω ........με αυτα που λές για τήν λιβαδιά έχεις τήν δικιά σου αλήθεια άσχετα τί λένε τα ρεπορτάζ και η αστυνομία δέν θα στήν αλλάξω κράτα τίς παρωπίδες

και πάλι επειδή είσαι αλάνι γερέ μήπως ήταν απο τα μάλια......για το σκηνικό το Σεπτέμβρη με τόν ίδιο ξενοδόχο πρωτεργάτη ????
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    ...όπως και το leoforos. gr και δεν το κρύβουν και πάρα πολύ.
    Δες εδώ πχ
    όπως επίσης και το bxpbet, η vistabet και η sportingbet σε πολλές χώρες των Βαλκανίων και όχι μόνο, διανομή βιντεοπαιχνιδιών και κονσόλες microsoft, το ψηφιακό αρχείο της Αθλητικής Ηχούς και πολλά άλλα.
    Η "διαφωνία" μας ήταν αν το gazzetta είναι οπαδικό και όπως θέλεις εσύ να λες, γαύρικο site.
    Είναι ένα site που προσπαθεί να το παίζει ουδέτερο για να προσελκύει φιλάθλους από όλες τις ομάδες.
    Τα άλλα δύο τα έχει για να πιάσει τα αρρωστάκια και το κάνει πολύ καλά.

Προφανώς δεν θες να μάθεις τί ομάδα είναι ο ιδιοκτήτης όλων αυτών των site-επιχειρήσεων, γιατί δεν έχει και τόση σημασία. Για αυτούς είμαστε όλοι πελατάκια

για να σου απαντησω ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ποστακια σου, το γκαζετα ειναι γαυρικο για πολλους λογους.
    καποιος που ισως διαβαζει (και δεν ειμαι εγω) προσεχει ολη μερα τα multimedia (γιατι αυτη ειναι η δουλεια του) και ξερει τι παιζει σε ενα σαιτ...ισως ξερει καλυτερα απο εμας...

Επισης η διαφωνια μας ΔΕΝ ηταν στο αν ειναι οπαδικο....με ρωτησες ποιος το εχει....και σου απαντησα....δεν μπορω να πω με σιγουρια ομως οτι εσυ ηξερες που ανηκει!! αν κανω λαθος..SORRY..

δευτερον....το leoforos DEN δεν δεν ειναι στον ιδιο ομιλο.
    ΕΙΝΑΙ στον ομιλο που ειναι το sport24.gr

TRITON οντως η ειρωνεια δεν πηγαινε σε σενα...αλλα σε καποιον που ελεγε οτι ειναι βαζελικο σαιτ και μας προστατευει.....ξερει αυτος....

ΤΕΤΑΡΤΟΝ....μην πεις πουθενα τον νικολογιαννη βαζελο....θα σε παρουν με τα γιαουρτια

πεμπτον....ΟΝΤΩΣ δεν εχει καμια σημασια....για αυτους ειμαστε πελατακια και κοροιδα υψιστης μορφης. για αυτο παραδειγμα δεν εχω διαβασει ποτε αθλητικη εφημεριδα....δεν δινω βαση σε sites klp klp..... αλλα ξερω ποιος με κοροιδευει και ποιος οχι.

απλη επισημανση......απλα για να ξεμπερδευουμε με το θεμα ποιος εχει το γκαζετα ή οχι... δες και αυτο το link.....http://www.inews.gr/116/rodolfos-ont...-chrimatos.htm

τελος.....καλο θα ηταν να "διακρινεις" αν καποιος στην λεει εσενα ή οχι. πριν αρχισεις εσυ να.....πως το ειπες....να του ζαλιζεις τα αρ@@@....

φιλοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    Για να καταλάβω και εγώ το template ενός sait δείχνει άν είναι οπαδικό ή όχι και όχι τα γραφόμενά του ????

@kalgeorge

α) Το ότι όπου πάτε γίνονται επεισόδια ΔΕΝ σου λέει κάτι ????
    β) για explain αυτο για τήν κρήτη ?????
    γ) ο ένας στο λιμάνι έκλεισε 1 μέρα πρίν τόν τελικό του κυπέλου εδώ μεταξύ ΑΕΚ και ΟΣΦΠ και ο άλλος όταν κάνανε ντου οι μπάτσοι για ναρκωτικα που πιάσαν και τόν .......( σε pm άν θές )
    δ) και επειδή τα ξέρεις όλα για πές πιός είναι ο πρόεδρος του συνδέσμου ( γιατί εμένα είναι ο συγκεκριμένος ξάδερφος του κολλητού μου ....για πες )

αλλα όντος γελάω ........με αυτα που λές για τήν λιβαδιά έχεις τήν δικιά σου αλήθεια άσχετα τί λένε τα ρεπορτάζ και η αστυνομία δέν θα στήν αλλάξω κράτα τίς παρωπίδες

και πάλι επειδή είσαι αλάνι γερέ μήπως ήταν απο τα μάλια......για το σκηνικό το Σεπτέμβρη με τόν ίδιο ξενοδόχο πρωτεργάτη ????

α) υπαρχει εξηγηση για τα επεισοδια...(δεν σημαινει οτι τα επιδοκιμαζω) αλλα και να στην πω δεν νομιζω οτι θα την δεχτεις! το μονο που μπορω να σου πω σαν σκεψη αν θελεις...ειναι οτι ο παναθηναικος τιμωρειται ΟΠΟΤΕ θελουν καποιοι για "επεισοδια", και οποιες αγωνιστικες χρειαζονται αναβαλλονται παλι γαι να βολεψουν καποιους. και τουλαχιστον γαι τα επεισοδια στην λειβαδια, τα ξερω τα πραγματα απο ας το πουμε ""πρωτο χερι". Αλλα φυσικα καθε αποψη δεκτή.
    β) σε τι αναφερεσαι ακριβως? σε ποιό απο όλα?
    γ) ο ενας μπορει να εκλεισε ετσι οπως λες...δεν ξερω τα παντα για τους συνδεσμους στην χωρα....ασε που ΔΕΝ ασχολουμαι με τους συνδεσμους στην χωρα με την εννοια που ΙΣΩΣ το εννοεις εσυ. Αυτο πιστεψε με ομως δεν σημαινει οτι δεν ξερω-ξερεις-ξερει-ξερουν καποιοι καποια πράγματα!!!
    δ) σου απαντησα απο πανω ακριβως...αλλα πιστεψε με...ακριβως οπως ειναι εσενα καποιος ξαδερφος του κολλητου σου ή δεν ξερω γω τι.....σε κανει να νομιζεις οτι ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να μαθει καποιος ποιον ειναι ο προεδρός? Σοβαρα μιλας τωρα? Δηλαδη αν εστελνα ενα μηνυμα τωρα σε ενα φιλο στον συνδεσμο στα χανια.....και μου απαντησε με ενα Χ ονομα...και εσυ το παρεθετα...θα ήσουν ικανοποιημένος?:hypnotize :hypnotize

για το τελευταιο που γραφεις, δεν ξερω κατι.

Δέν ξέρω αώ παρεξηγήθηκα και άν ναι συγνώμη απλά λέω ότι όλα αυτά είναι σε όλους γνωστά και πρακτικά δέν κάνουμε κάτι γιαυτό

αλλά εγώ σε θέλω να μου πείς για το άλλο που είπα ο παναθηναικός με 30.000 διαρκείας χρειάζεται να παρακαλάει ??? δέν χρειάζεστε μεχαλομέτοχο ......κοινό όραμα χρειάζεστε κατ'εμαι
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Δέν ξέρω αώ παρεξηγήθηκα και άν ναι συγνώμη απλά λέω ότι όλα αυτά είναι σε όλους γνωστά και πρακτικά δέν κάνουμε κάτι γιαυτό

αλλά εγώ σε θέλω να μου πείς για το άλλο που είπα ο παναθηναικός με 30.000 διαρκείας χρειάζεται να παρακαλάει ??? δέν χρειάζεστε μεχαλομέτοχο ......κοινό όραμα χρειάζεστε κατ'εμαι

εγινε φίλε...καμια παρεξηγηση...αλλωστε μου εχεις ταξει και ρακες

ακου.....καμμια ομαδα δεν θελει μεγαλομετοχο....ΑΛΛΑ...καμμια ομαδα δεν ζει χωρις μεγαλομετοχο...δεν ειναι πλεον οι ρομαντικες εποχες.
    οραματα και τετοια ειναι παπαριες πλεον. τελος.
    ολοι μας κοροιδευουν....οποιοι νομιζουν οτι ο τζιγκερ ειναι παναθηναικος ή ο σωκρατες πορομενος γαυρος ή ο μαριδακης αντιστοιχα... ειναι προβατα!!! δεν χωραει συζητηση περι αυτου

παιζουν ΠΟΛΛΑ πισω απο αυτα
    ΑΛΛΑ θελει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ για να καταλαβεις τι παιζει.
    εστω τουλαχιστον γαι τους βαρδηνακηδες.....εσυ εκει κατω θα πρεπει να ξερεις τι παιζει

....

δευτερον....το leoforos DEN δεν δεν ειναι στον ιδιο ομιλο.
    ΕΙΝΑΙ στον ομιλο που ειναι το sport24.gr

Μην επιμένεις...... over and out από εμένα

ΤΕΤΑΡΤΟΝ....μην πεις πουθενα τον νικολογιαννη βαζελο....θα σε παρουν με τα γιαουρτια

απλη επισημανση......απλα για να ξεμπερδευουμε με το θεμα ποιος εχει το γκαζετα ή οχι...

Ξέρω πολύ καλά

τελος.....καλο θα ηταν να "διακρινεις" αν καποιος στην λεει εσενα ή οχι. πριν αρχισεις εσυ να.....πως το ειπες....να του ζαλιζεις τα αρ@@@....

φιλοι
    τα είπαμε αυτά

re seis.....twra eida tis faseis me ton nionio.....axaxxxaxaxaxxa
    entaxei? ksexrewse???? mexri kai o diogo evale gol xxaaxaxaxax

autos o siderakis....eidka sto prwto gol OUTE pou tentwnei to xeri

re gauroi......marturate monoi sas????

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gayroisocialshit.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	11,4 KB 
ID:	247848

"""""""""

Εδώ και καιρό συμβαίνουν ορισμένα πράγματα στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά τη Σούπερ Λίγκα, τα οποία δεν πρέπει να αφήνουν αδιάφορο κανέναν εξ όσων αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο. Προσοχή: το ποδόσφαιρο, όχι να κοιτάει ο καθένας την πάρτη του. Δεν το παίζω γνώστης. Θα σας πω πέντε πράγματα που λένε κανονισμοί και συμφωνίες. Μετά θα παραθέσω τι ακριβώς γίνεται στο Ελλαδιστάν. Και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Ίσως να ‘μαι εγώ ο περίεργος.

Όλοι ξέρετε ότι το πρωτάθλημα ανεστάλη. Ο λόγος αφορά τον ΟΠΑΠ και τη χορηγία του προς τη Σούπερ Λίγκα. Η συμφωνία δεν έχει υπογραφεί και η διοργανώτρια αρχή την «πέφτει» στον ΟΠΑΠ. Μπροστάρης στη διαδικασία και αυτός που έκανε την πρόταση αναστολής; Ο Ολυμπιακός. Ξέρετε γιατί δεν υπογράφει τη σύμβαση ο ΟΠΑΠ; Διότι η Πολιτεία έχει ζητήσει και ο ΟΠΑΠ έχει βάλει ως προϋπόθεση να υπογραφούν οι περίφημες ρήτρες βίας. Τις ρήτρες έχουν υπογράψει 15 από τις 16 ομάδες. Ποια δεν έχει υπογράψει; Ο Ολυμπιακός. Είδατε καμία ομάδα να εναντιώνεται στον Ολυμπιακό που δεν υπογράφει; Διαβάσατε καμία ανακοίνωση της Λίγκας κατά του Βαγέλη Μαρινάκη όπως είχαν κάνει εναντίον του Δημήτρη Γόντικα;

Προχωράμε. Άρθρο 7 του Κ.Α.Π., παράγραφος 4: «Για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, οι ποινές αποκλεισμού που επιβάλλονται με τις διατάξεις του εδαφίου αυτού, εκτίονται στις τέσσερις επόμενες αγωνιστικές ημέρες από την ημέρα που ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε την τέταρτη ή έβδομη (κ.ο.κ.) παρατήρηση. Η επιλογή των αγωνιστικών ημερών γίνεται από την ομάδα του ποδοσφαιριστή που υποχρεούται εντός 48 ώρων από την αυτοδίκαιη τιμωρία να δηλώσει με έγγραφο στη διοργανώτρια την αγωνιστική (ή αγωνιστικές) ημέρα που θα εκτιθεί η ποινή. Σε περίπτωση μη αποστολής εγγράφου επιλογής, η ποινή εκτίεται την αμέσως επόμενη ή τις αμέσως επόμενες αγωνιστικές».

Αγώνας ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. Ο Ράφικ Τζιμπούρ και ο Αριέλ Ιμπαγάσα δέχονται κίτρινη κάρτα και συμπληρώνουν τέσσερις. Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου με επίσημη ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός ενημερώνει ότι ο μεν Τζιμπούρ θα εκτίσει την ποινή στο ματς με τον Πανιώνιο, ο δε Ιμπαγάσα στο ματς με τον ΟΦΗ. Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου (προσοχή δεν είναι λάθος η ημερομηνία, 10 μέρες μετά το παιχνίδι) όλα τα ΜΜΕ έγραψαν ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε άλλαξε απόφαση και έκανε… τράμπα τις τιμωρίες. Επειδή το έψαξα θέλω να σας πω ότι όλοι οι ρεπόρτερ ήταν ανενημέρωτοι. Η Σούπερ Λίγκα στο επίσημο ποινολόγιο που εκδίδει πριν από κάθε αγωνιστική ανέφερε -σε αυτό της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου- ότι ο Ιμπαγάσα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα Ολυμπιακός – Πανιώνιος και ο Τζιμπούρ στο ματς ΟΦΗ – Ολυμπιακός. Επομένως ο Ολυμπιακός είχε ενημερώσει εντός νόμιμου χρονικού περιθωρίου για την αλλαγή; Εγώ λέω όχι, διότι οι πληροφορίες μου λένε ότι οι Ερυθρόλευκοι απέστειλαν στη διοργανώτρια την αλλαγή ενημέρωσης για τις τιμωρίες την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου. Δηλαδή εκπρόθεσμα. Μπορεί κι εγώ -όπως και όλοι οι ρεπόρτερ Ολυμπιακού- να έχω λανθασμένη πληροφόρηση…

Πάμε παρακάτω. Άρθρο 10 του Κ.Α.Π. παράγραφος 9: «Οι ποινές του παρόντος άρθρου επιβάλλονται και για τις παραβάσεις ποδοσφαιριστών που σημειώνονται στο Φ.Α. και διεπράχθησαν σε φιλικούς διεθνείς αγώνες των ομάδων τους, οι οποίοι διεξήχθησαν σε Ελλάδα ή εξωτερικό. Προκειμένου, όμως για τους φιλικούς αγώνες που διεξάγονται στο εξωτερικό η έκτιση των ποινών αρχίζει από την κοινοποίηση της απόφασης, η οποία τις επιβάλει».

21 Αυγούστου 2011. Ο Όλοφ Μέλμπεργκ αποβάλλεται στο διεθνές φιλικό του Ολυμπιακού με την Ίντερ. Έχοντας ως παραδείγμα του Σαλπιγγίδη του Παναθηναϊκού προ τετραετίας και του Ριέρα του Πανιωνίου, όλοι στην Ελλάδα ήξεραν ότι οι κόκκινες σε διεθνή φιλικά προσμετρώνται κανονικά και εκτίονται στο πρώτο χρονικά παιχνίδι εγχώριας διοργάνωσης. Το πρώτο ματς του Ολυμπιακού ήταν με την Ξάνθη. Ο Μέλμπεργκ όχι απλά έπαιξε, αλλά σκόραρε το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού (αν και κάποιοι το πιστώνουν στον Τζιμπούρ)! Η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι δεν της είχε κοινοποιηθεί το φύλλο αγώνα του Ιντερ – Ολυμπιακός και επομένως ο Μέλμπεργκ καλώς αγωνίστηκε. Την ίδια στιγμή το φύλλο αγώνα είχε ταξιδέψει προς Ελλάδα σύμφωνα με την UEFA. Συμπληρώνονται σήμερα έξι μήνες. Το φύλλο αγώνα ακόμα δεν έχει φανεί…

Για όλα τα παραπάνω την ίδια ευθύνη φέρουν όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες που διαγκωνίζονται και έχουν υποτίθεται έννομο συμφέρον. Την ίδια ευθύνη φέρουν όλες οι αρμόδιες αρχές. Την ίδια ευθύνη φέρει όποιος πρέπει να δηλώνει παρών στα κέντρα των αποφάσεων αλλά προτιμάει να κουρνιάξει στη γωνιά του…

"""""""""

Αυτά είναι γνωστα αλλά δές σε παρακαλώ και τα ποινολόγια........όταν για καπνογώνα εγώ τρώω μεγαλήτερο πρόστιμο ( δικαιο μεν σύμφωνα με τόν κανονισμό που λέει 3000 ευρώ το καπνογώνο και σε αγώνες που ομάδες και η δικιά σου αλλά και ο ολυμπιακός ειδικά τα πρόστημα είναι χάδια.....)

Αυτο σου λέω εσύ θεωρείς ότι αδικείσαι έναντι του ολυμπιακου......ε που να δείς όλους τους κακομοιριδες που δέν είναι ΑΕΚ,ΟΣΦΠ,ΠΑΟ

εκει απλά τα βλέπεις όλα..........
    Να μιλίσεις και να φωνάξεις...αλλά ας πάρουμε το δικό μας το καλοκαίρι ζητήσαμε να ανοίξουν ΟΛΟΙ οι Φάκελοι και άν θυμάσε μας απειλούσαν θεοί και δέμονες ( Μπιτσαξής,Επο, Γερουλάνος) στο ελλαδιστάν εκτός αυτών τών 3ων και λίγο του ΠΑΟΚ όλοι οι άλλοι είναι αποκλεισμένοι

Στα γράφω μπάς και κάποια στιγμή καταλάβεται ότι το παιχνίδι ΔΕΝ είναι δίκαιο

Αυτο σου λέω
    re sy....thn paleueis?:hypnotize

εχω πει πολλες φορες οτι δεν δικαιουμαστε οι μεγαλοι να μιλαμε.

αλλα οχι οτι δεν κανει ο γαυρος οτι θελει στο κρατος εδω και χρονια.

ειδικα αυτο με την αναβολη της αγωνιστικής γαι να ευνοηθει ο γαυρος και το μπαοκι....ειανι τουλαχιστον τραγικο.

re seis...pigate na ton afisete...anapiro ton anthrwpo??

http://www.youtube.com/watch?v=L48P6MiBA9I

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  3. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις