Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Σωθήκαμε.
Ο Κύρτσος κατεβαίνει υποψήφιος με το ΛΑΟΣ.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
δηλαδη μπορω με 30 ευρω να νοικιασω ενα ματα και να τον σαπισω στο ξυλο??????
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Accipere quam facere praestat injuriam
Πςςςς... τι είπες τώρα;! Πραγματικά αποτρεπτικό! Το σκεφτόμουν να πάρω ένα τσουβάλι και να τις φυτέψω, αλλά άμα έχει την επιγραφή "απαγορεύεται", δεν μπορώ ρε γαμότο θα με φάνε οι τύψεις και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ τα βράδυα... άσε που θα τρέμω μήπως και με πιάσουν! (Αλήθεια πως θα με πιάσουνΤέτοιες καρα-παραβατικές συμπεριφορές είναι για όσους έχουν πολλά κιλά @@δια, εγώ δεν μπορώ...
...βέβαια δεν ξέρω, αν αγανακτήσω πολύ και τα πάρω στο κρανίο, ίσως αγοράσω ένα 10κιλο τσουβάλι και αφού εγκαταστήσω μικροφωνική 2500W στο χωράφι, να αρχίσω να φυτεύω πράτωντας το μέγιστο της αναρχικής συμπεριφοράς που μπορώ, παίζοντας με τσίτα το volume αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=RATEoDH9WiY
Εχω την εντυπωση οτι αυτη η απαγορευση φυτευσης ισχύει πολλα χρονια τωρα με τη λογική οτι εαν θες να φυτεψεις κατι φαγωσιμο, μπορεις μονο απο εγκεκριμένες ποικιλιες σπόρων. Τουλαχιστον έτσι θυμαμαι να μΕ έχουν πει οταν ειχαμε ζαρζαβατικα στο κτήμα. Δεν ειναι δλδ κατι καινουριο ουτε συνομωσια του Βασιλοπουλου και αλλων καταπτυστων πολυεθνικών ωστε να πουλαει περισσοτερες πατατες.
Προφανως δε, για οικιακη χρηση μια χαρα τη φυτευεις κι αν καρπισει, καρπισε.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το Στρασβούργο μίλησε
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Οκ αφού μίλησε το Στρασβούργο τέλος. θα σταματήσουν τα χημικά.
επόμενο μεγάλο βήμα: η κατάργηση δασμών για τα οχήματα εντός της ΕΕ