πολύ σωστά
επίσης το 07 είναι πανάλαφρο μπροστά και πρέπει να προσέχεις πολύ το γκάζι (δε ξέρω τί κάνει το 09)
Προσωπικά δεν θα ήθελα τόσο πολύ γκάζι για νέο οδηγό. Όχι ότι με ένα 50αράκι δε σκοτώνεσαι αλλά έχεις πολύ λιγότερες πιθανότητες σε λάθος του γκαζιού
Το πίσω μέρος πάντως το δύσκολο είναι να το κρατήσεις στη θέση του στους Ελληνικούς δρόμους. Αν και προτείνεται για νέους οδηγούς προσωπικά δε βλέπω το λόγο.
Επειδή είναι ελαφρύ?
Επειδή είναι φθηνό?
Τα 300 κυβικά το πολύ για μένα είναι καταλληλότερα. Κάνε 20.000χλμ και μετά ανεβαίνεις.
Με το που το πήρα είδα ότι έκανα πολλά λάθη που είχα την αντίληψη και τα άλλαξα. Και ακόμα το μαθαίνω εννοείται. Ένας νέος οδηγός πώς θα συμπεριφερθεί?
Άσχετο με την ερώτηση.
Γιατί έχω την εντύπωση ότι έχει χειρότερα φρένα απο το SH300?
ΟΚ, δεν έχω εξοικειωθεί τελείως με το 95-5 μπροστά-πίσω (αφού το πίσω είναι σχεδόν διακοσμητικό) αλλά 2-3 φορές σε δρόμο γυαλί μου φάνηκε πολύ αργό στο φρενάρισμα.
Επίσης, σε στροφή με ~120χλμ/ώρα που έχει λακουβάκια με το SH είχα καλύτερο έλεγχο λόγο πιο μαλακής ανάρτησης και γενικά μη ακαμψίας μάλλον. Στο MT ζορίζομαι να μείνω επάνω στη σέλα και η ίδια η μηχανή κάνει "σκαλοπάτια" αν καταλαβαίνετε τι λέω. Σε καλό δρόμο δε το συζητώ, είναι πολύ πιο σταθερή και ο μόνος λόγος να μήν πάω παραπάνω είναι ο φόβος μου αν και σιγά σιγά το πλαγιάζω περισσότερο.