Σελίδα 87 από 120 ΠρώτοΠρώτο ... 3777828384858687888990919297 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.291 έως 1.305 από 1798

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙI

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Όλα αυτά βεβαίως έχουν εφαρμογή σε όλο το δημόσιο, όχι μόνο στον τομέα υγεία, και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
    Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες https://www.youtube.com/watch?v=KZkSzi9ODVg
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Είμαστε οπαδοί της Ακριβοπούλου, και το πανηγυρίσαμε.
    Χωνί,Κόντρα ,ολυμπίατζιαρ , αυγή,ΕΡΤ

Έτσι μπράβο.

Επίσης γιατί να μην ακολουθήσουμε αυτό το μονΔέλο !
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_4090.JPG 
Προβολές:	138 
Μέγεθος:	50,6 KB 
ID:	378947
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν θα έκανε καμμία εντύπωση γιατί θα ήταν αναληθής. Γιαυτό.

Αν έγραφε πως "Οι υπάλληλοι του Υπουργείου Περιβάλλοντος εξαιρούνται" θα ήταν λογικό;
    Δε θα έκανε εντύπωση, γιατί θα ήταν το σύνηθες.

Αν έγραφε "εξαιρούνται οι τάδε", θα γινόταν viral γι'αυτήν ακριβώς την εξαίρεση κι όχι για τη διακοπή παροχής στους υπόλοιπους καθαυτή. Όπως και τώρα, έγινε για τους γνωστούς "έξω οι πρόσφυγες" λόγους κι όχι επειδή το NST δεν καλύπτεται από τα ταμεία.
    Life begins at 45°.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    "...μου φτιάχνουν πίτσες για να με ηρεμήσουν", εντάξει σεξιστικό, ρατσιστικό, whatever, δεν μπορώ...

ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ... Είμαι ακραία οργισμένος και δεν ξαναμπαίνω σε ΜΜΜ Αυτό με την πίτσα όμως, δίκαιο. COMFORT FOODS FTW. Είπε και έφαγε ένα κομμάτι μήλο ακόμα, δακρυσμένος.

Βύρωνα είμαι ακραία προβληματισμένος με αυτά που βλέπεις

Δηλαδή, αν σου πει κάποιος πως ένα σύστημα υγείας έχει κόστος για να λειτουργήσει, θα πέσεις απ΄τα σύννεφα; AlexLightening εσύ;
    Με αυτή τη λογική, μεθαύριο θα βρεθούν ανάλογα επιχειρήματα για το κόστος του συστήματος που καθαρίζει τον αέρα που αναπνέουμε (όπως έχει βρεθεί άλλωστε για το νερό, το φαγητό, το σεξ κλπ κλπ).

Αν βέβαια μπορούσαμε να χωνέψουμε το παράλογο της υπόθεσης, δε θα ήμασταν έτσι όπως είμαστε, αλλά θα ήμασταν αλλιώς.

Στα σύννεφα.

Αν και κατα μία έννοια πολύ πιο προσγειωμένα σου έχει ήδη απαντήσει ο σνάιπερ.

Και να ταν μόνο οι εξετάσεις..

Πόσα πληρώνουμε για να τους ταιζουμε, ποτιζουμε, κοιμηζουμε στα "Χίλτον" του Μουζαλα..

Καλύτερα να τους ντουφεκαμε στα σύνορα να μην μας τρώνε τα λεφτά..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σε εμάς αποκλείεται να γυρίσουν, οπότε ας τα τρώνε αυτοί καλύτερα, που τα έχουν ανάγκη, παρά οι "άλλοι".
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Σε εμάς αποκλείεται να γυρίσουν, οπότε ας τα τρώνε αυτοί καλύτερα, που τα έχουν ανάγκη, παρά οι "άλλοι".

Ναι , αλλα τα στερουνται οι ελληνες , χριστιανοι , φορολογουμενοι…

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Και να ταν μόνο οι εξετάσεις..

Πόσα πληρώνουμε για να τους ταιζουμε, ποτιζουμε, κοιμηζουμε στα "Χίλτον" του Μουζαλα..

Καλύτερα να τους ντουφεκαμε στα σύνορα να μην μας τρώνε τα λεφτά..
    Δεν ξέρω που το διάβασες αυτό, σίγουρα όχι εδώ μέσα πάντως. Αν αναφέρεσαι γενικά για τα σχόλια των χρυσαυγιτών...οκ. Τι περίμενες δλδ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Με αυτή τη λογική, μεθαύριο θα βρεθούν ανάλογα επιχειρήματα για το κόστος του συστήματος που καθαρίζει τον αέρα που αναπνέουμε (όπως έχει βρεθεί άλλωστε για το νερό, το φαγητό, το σεξ κλπ κλπ).

Αν βέβαια μπορούσαμε να χωνέψουμε το παράλογο της υπόθεσης, δε θα ήμασταν έτσι όπως είμαστε, αλλά θα ήμασταν αλλιώς.

Στα σύννεφα.

Αν και κατα μία έννοια πολύ πιο προσγειωμένα σου έχει ήδη απαντήσει ο σνάιπερ.
    Τι σχέση έχει η απάντηση του sniper με την δική σου; Για ότι αφορά την υγεία, είμαστε μαλάκες/απάνθρωποι που το συζητάμε είπες...
    Το οτι δεν πας σε ένα φαρμακείο να πάρεις ότι θέλεις τσάμπα, έχει να κάνει με τον απάνθρωπο/μαλάκα φαρμακοποιό; Το οτι πηγαίνω στα επείγοντα του Ευαγγελισμού με χτύπημα στο στήθος, και μου δίνουν χαρτάκι με τον αριθμό 506 (!!), έχει να κάνει με ανάλγητους γιατρούς και απάνθρωπους νοσηλευτές, ή με το οτι το σύστημα έχει καταρρεύσει λόγω έλλειψης χρημάτων;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Το οτι δεν πας σε ένα φαρμακείο να πάρεις ότι θέλεις τσάμπα, έχει να κάνει με τον απάνθρωπο/μαλάκα φαρμακοποιό; Το οτι πηγαίνω στα επείγοντα του Ευαγγελισμού με χτύπημα στο στήθος, και μου δίνουν χαρτάκι με τον αριθμό 506 (!!), έχει να κάνει με ανάλγητους γιατρούς και απάνθρωπους νοσηλευτές, ή με το οτι το σύστημα έχει καταρρεύσει λόγω έλλειψης χρημάτων;
    Ναι, ναι και όχι. Το σύστημα εμείς το φτιάξαμε και το συντηρούμε. Και με το σκεπτικό σου, ως ανθρώπινη οντότητα, φροντίζεις να βοηθήσεις να συντηρηθεί ακόμη περισσότερο.

Δεν γράφω για να καταλάβεις εσύ. Γράφω για αυτούς που μπορούν.

Δεν ξέρω που το διάβασες αυτό, σίγουρα όχι εδώ μέσα πάντως. Αν αναφέρεσαι γενικά για τα σχόλια των χρυσαυγιτών...οκ. Τι περίμενες δλδ;

Εννοεις που διαβασα γκρινια για τα λεφτα (μας) που τρωνε οι μεταναστες ?
    Ναι , και εδώ μέσα ..

Τους ΧΑβγιτες τους ξερουμε … δεν δινω βαση σε κανενα σχολιο τους …

Το «εγω δεν ειμαι ρατσιστης , αλλα….» που κυκλοφορει πολύ τελευταια είναι που δεν αντεχω γενικα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Το «εγω δεν ειμαι ρατσιστης , αλλα….» που κυκλοφορει πολύ τελευταια είναι που δεν αντεχω γενικα.
    Ναι, μια χαρά κυκλοφορεί. Ρατσισμός πάντα υπήρχε, άσχετα το οτι ήταν συγκαλυμμένος στους χαρούμενους καιρούς. Κάποιες περιοχές που έχουν δεχθεί τεράστιους αριθμούς προσφύγων και έχουν αφεθεί στη μοίρα τους (και οι κάτοικοι και οι πρόσφυγες) είναι αναμενόμενο να υπάρχει γκρίνια και μουρμούρα. Σε κάποιες άλλες, όπως στο Πέραμα πχ είναι αδικαιολόγητο και εξαιρετικά ανησυχητικό.

Όπως και να ΄χει, ανακοινώσεις όπως αυτή που σχολιάζουμε δημιουργούν μια χαρά εντυπώσεις και αντανακλαστικά. Από όσους δηλώνουν «εγω δεν ειμαι ρατσιστης , αλλα….» μέχρι τους (κατά δήλωση ή πράξη) αλληλέγγυους που λειτουργούν ως αστυνομία ηθικής στο κατά πόσο ρατσιστές είναι (γενικά) οι άλλοι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δεν έχει να κάνει με τους “άλλους”, εμείς ως κοινωνία είμαστε. Γιατί στεκόμαστε στην προφανέστατη πρώτη ανάγνωση δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω. Περικοπές στην υγεία, στις συντάξεις, στα εργασιακά διακαιώματα και στην αξιοπρέπεια μας τελικά, έχουν γίνει άπειρες τα τελευταία επτά χρόνια.

Σε πολλές άλλες τρανταχτές περιπτώσεις, όπου ολόκληρες κοινωνικές ομάδες (Ελλήνων) καταδικάστηκαν και αποκλείστηκαν από βασικά κοινωνικά αγαθά, ενώ άλλες,όχι και τόσο ευπαθείς, μείνανε στο απυρόβλητο, όχι μόνο δεν υπήρξαν αντιδράσεις αλλά πολύς κόσμος με φιλελέ ευρωπαϊκή εσάνς χαιρέτησε και επιδοκίμασε τις αποφάσεις αυτές, βαπτίζοντας τις μάλιστα εξυγιαντικές και απαραίτητες(μακρυά από τον κώλο μας...) για το καλό του τόπου.

Δηλαδή δεν μας πειράζει που αν πάθουμε κάτι θα είμαστε προνομιούχοι αν βρούμε ράντζο και έχουν καμία ασπιρίνη να μας δώσουν, μας πειράζει -και μάλλον είναι και βασικός λόγος που το ΕΣΥ είναι*δέλο- το ότι παρέχεται δωρεάν μια εξέταση στους πρόσφυγες και όχι σε εμάς...

Οk...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Για πες μου έναν έξυπνο λαό να αλλάξω, να πάω με του είδους μου
    Μια χαρα εισαι εδω

αραξε και απολαυσε το τελος της λιτοτητας.

ελβετια θα γινουμε.

το πε και η ΕΡΤ

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ
    από Bowleno στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2188
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2016, 10:30
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 5