Σελίδα 87 από 146 ΠρώτοΠρώτο ... 3777828384858687888990919297137 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.291 έως 1.305 από 2176

Θέμα: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΣ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Κι εγώ στο 675 CL έβαζα και μετά DP, εννοείται ότι τα ίδια τακάκια είχα και στο δρόμο και εννοείται ότι τα DP ήταν/είναι ανώτερα.
    Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω για λίγο τα tokico τακάκια και η διαφορα ήταν κάτι παραπάνω από χαοτική. Είναι πραγματικά πολύ ωραία η x-race titanium σειρά των dp brakes, συμφωνώ.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Σήμερα είχαμε μποτέ.. για μη λετε ότι δεν λέω είναι το Red Carpet 40 της Alezori.
    Στα 0.95ε /ml μάλλον το ακριβότερο ζουμί που έχω αγοράσει.

Έκανα και τεστ εχθές, χρειάζονται πάνω από δέκα κτυπήματα με 400gritt για να ξεκινήσει η φθορά εμφανισιακά
    και ~5' τρίψιμο με 320 για να φανεί μέταλλο. Ο όγκος του πολυμερισμένου κόκκινου υπάρχει και προστατεύει την βάση
    όταν έχει καθαρίσει η υπόλοιπη.
    Βάση χρεισιμοποίησα Motip για ζάντες 6-7 χέρια και ψήσιμο όλα μαζί στους 80C για 3-4 ώρες.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20240914_193628.jpg 
Προβολές:	306 
Μέγεθος:	36,5 KB 
ID:	455799

Παλαιό μέλος
    Σήμερα ήρθε η ζελατίνα Puig R Racer και εννοείται ότι ήμουν άρρωστος όποτε είχα χρόνο να την βάλω…
    Rage ρε φίλε ποσο δίκιο είχες! Το μηχανάκι έδειξε ανθρώπινο και επιτέλους βλέπω μπροστά μου! Μαλλον μετατρέπομαι σε γεροπεριεργος που δεν μου αρέσουν τα full black..

Όνομα:	IMG_2291.jpg 
Προβολές:	242 
Μέγεθος:	67,0 KB 
ID:	455894

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Σήμερα ήρθε η ζελατίνα Puig R Racer και εννοείται ότι ήμουν άρρωστος όποτε είχα χρόνο να την βάλω…
    Rage ρε φίλε ποσο δίκιο είχες! Το μηχανάκι έδειξε ανθρώπινο και επιτέλους βλέπω μπροστά μου! Μαλλον μετατρέπομαι σε γεροπεριεργος που δεν μου αρέσουν τα full black..
    Sorry για το spam (και την αγένεια..) αλλά μου κάνει trigger κάθε φορά που το βλέπω.

Το μόνο που είδα στη φωτογραφία:

Όνομα:	Capture.PNG 
Προβολές:	203 
Μέγεθος:	92,4 KB 
ID:	455911

Αλλά ωραία και η ζελατίνα
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Μέλος
    Είναι ωραίο όντως το m... έρωτας
    Αλλά και η μηχανή έγινε κούκλα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    Είναι ωραίο όντως το m... έρωτας
    Αλλά και η μηχανή έγινε κούκλα
    Εδειξε 5 χρονια νεοτερη! Τωρα θελω να κατσω να ασχοληθω με τα φαναρια, να τα ριξω γυαλισμα και σιγα σιγα να παραγγελνω την καρμποναρα! (φτερα, προστατευτικα κτλ)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος

Όνομα:	IMG_2291.jpg 
Προβολές:	242 
Μέγεθος:	67,0 KB 
ID:	455894
    Έδειξε κούκλα. Αντε κι ένα λαστιχάκι σύγχρονο, της προκοπής να δέσει.

Αλλα το ιδιο με τον Πανο76 παθαίνω κι εγώ.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Δεν αφορά τη μηχανή άμεσα, αλλά μιας και κάθεται είπα να καθαρίσω τα κράνη.
    Δεν ξερω αν εκανα καλά, έβγαλα τα μαξιλαράκια και τα έπλυνα με λίγο απορυπαντικό σε μια λεκάνη. Ζουληγμα-άφημα κάμποσες φορές, πρώτα σε σκετο νερο, μετά με λίγο απορυπαντικό και τέλος ξέβγαλμα με τον ίδιο τρόπο.

Το τζετ που φοράω καθημερινά στην πόλη έβγαλε αρκετή μαυρίλα, το άλλο που φοράω σε βόλτες/ταξίδια (και σχεδόν πάντα με μπαλακλάβα) λιγότερη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Ένα μεγάλο service (6 χρόνια, 45.000 χλμ)...

Λάδια & φίλτρο λαδιού (κλασικά πράγματα)
    Μπουζί (1η φορά)
    Υγρά ψυγείου (3η φορά)
    Βαλβίδες (2η φορά)
    Καθάρισμα & τσιμούχες στις δαγκάνες φρένων (1η φορά)
    Συντήρηση στις τρόμπες φρένων (έμβολα, λαστιχάκια, ελατήρια) (1η φορά)
    Υγρά φρένων (3η φορά)
    Αλλαγή ρουλεμάν & τσιμούχες εμπρός τροχού (1η φορά, προληπτικά)
    Αλλαγή ρουλεμάν τιμονιού (1η φορά, προληπτικά)
    Αλλαγή λαδιών πηρουνιού (1η φορά μετά την αλλαγή της ανάρτησης πριν 2 χρόνια)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Δεν ξερω αν εκανα καλά, έβγαλα τα μαξιλαράκια και τα έπλυνα με λίγο απορυπαντικό σε μια λεκάνη. Ζουληγμα-άφημα κάμποσες φορές, πρώτα σε σκετο νερο, μετά με λίγο απορυπαντικό και τέλος ξέβγαλμα με τον ίδιο τρόπο.

Το τζετ που φοράω καθημερινά στην πόλη έβγαλε αρκετή μαυρίλα, το άλλο που φοράω σε βόλτες/ταξίδια (και σχεδόν πάντα με μπαλακλάβα) λιγότερη.
    Εννοείται καλά έκανες αρκεί το απορρυπαντικό να μην είναι δυναμίτης, αυτά για τα ευαίσθητα τύπου Soflan είναι ιδανικά ή ακόμα και baby shampoo.

Λίγη ποσότητα και πολύ καλό ξέβγαλμα εννοείται!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76

To έκανα και εγώ για τρία κράνη πριν δυο εβδομάδες. Για πρώτη φορά έβαλα τις επενδύσεις στο πλυντήριο, σε πρόγραμμα για πλύσιμο στο χέρι.

Ένα άγχος το είχα και αν εξαιρέσεις ότι δεν θυμόμουν τι πάει που και από ποιο κράνος είναι τι, μια χαρά βγήκαν!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Εννοείται καλά έκανες αρκεί το απορρυπαντικό να μην είναι δυναμίτης, αυτά για τα ευαίσθητα τύπου Soflan είναι ιδανικά ή ακόμα και baby shampoo.

Λίγη ποσότητα και πολύ καλό ξέβγαλμα εννοείται!
    Προσωπικά έβαλα αρκάδι σε υγρή μορφή.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά έβαλα αρκάδι σε υγρή μορφή.
    +10000

Έχω και το σαπούνι χεριών και πιάτων της ίδιας φίρμας

Και μια που ανοίξαμε τα οικοκυρικά, ό,τι καλύτερο για ισοθερμικά, μπαλακλάβες και λαιμουριές σκούρου χρώματος τα γνωστά απορρυπαντικά για τα μαύρα ρούχα

Παλαιό μέλος
    Πλένω διάφορα αλλά κυρίως τον εξοπλισμό εντούρο με χωριάτικο σαπούνι το οποίο το φτιάχνει η γυναίκα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αποδεικύεται πάντως ότι έστω και μια φορά το χρόνο, ένα πλύσιμο το χρειάζεται το κράνος. Εχω και σπρευ καθαρισμού, περισσότερο φρεσκάρει την εξωτερικη επιφάνεια της επενδυσης παρά καθαρίζει.
    Καλό ειναι μια τέτοια δουλειά να γινεται καλοκαιρι, τα σφουγγαρακια δεν στεγνωνουν ευκολα.

Ακατάλληλο μέλος Το avatar του/της Creeper
    Αποδεικύεται πάντως ότι έστω και μια φορά το χρόνο, ένα πλύσιμο το χρειάζεται το κράνος. Εχω και σπρευ καθαρισμού, περισσότερο φρεσκάρει την εξωτερικη επιφάνεια της επενδυσης παρά καθαρίζει.
    Καλό ειναι μια τέτοια δουλειά να γινεται καλοκαιρι, τα σφουγγαρακια δεν στεγνωνουν ευκολα.
    Μη σου πω πιο συχνά αν είσαι καθημερινά σε πυκνό αστικό ιστό.
    Κάθε τρίμηνο δεν φαντάζεσαι τι μαυρίλα βγάζουν τα σφουγγάρια στο δικό μου, μη μιλήσω για ανοιχτόχρωμα-λευκά μπουφάν, που για να μπω στο μάτι όλων των συμφορουμιτών που έλεγαν οτι δεν γίνεται διατηρώ λευκά
    Το οτι θα μου κάνουν άγαλμα ως μεγα χορηγό οι εταιρείες λευκαντικων, απορρυπαντικων, ο διαβολάκος του λεκέ και η ευδάπ είναι μια άλλη ιστορία
    Μια 150% αληθινή εικόνα από τις χημικές αντιδράσεις που συνέθεσα πριν τα βάλω στη μπανιέρα

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	3,2 KB 
ID:	455941
    Τελευταία τροποποίηση από Creeper; 20/09/2024 στις 12:39.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 308
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2023, 13:54
  2. Τι κάνατε για τη μοτοσικλέτα σας στο #lockdown2;
    από McGyver στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2020, 18:13
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2016, 08:20
  4. Eσεις τι κανατε σημερα με το TM σας??????
    από 7gibernau στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2012, 23:11
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2008, 08:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ