NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Σήμερα είχαμε μποτέ.. για μη λετε ότι δεν λέω είναι το Red Carpet 40 της Alezori.
Στα 0.95ε /ml μάλλον το ακριβότερο ζουμί που έχω αγοράσει.
Έκανα και τεστ εχθές, χρειάζονται πάνω από δέκα κτυπήματα με 400gritt για να ξεκινήσει η φθορά εμφανισιακά
και ~5' τρίψιμο με 320 για να φανεί μέταλλο. Ο όγκος του πολυμερισμένου κόκκινου υπάρχει και προστατεύει την βάση
όταν έχει καθαρίσει η υπόλοιπη.
Βάση χρεισιμοποίησα Motip για ζάντες 6-7 χέρια και ψήσιμο όλα μαζί στους 80C για 3-4 ώρες.
![]()
Είναι ωραίο όντως το m... έρωτας
Αλλά και η μηχανή έγινε κούκλα
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Δεν αφορά τη μηχανή άμεσα, αλλά μιας και κάθεται είπα να καθαρίσω τα κράνη.
Δεν ξερω αν εκανα καλά, έβγαλα τα μαξιλαράκια και τα έπλυνα με λίγο απορυπαντικό σε μια λεκάνη. Ζουληγμα-άφημα κάμποσες φορές, πρώτα σε σκετο νερο, μετά με λίγο απορυπαντικό και τέλος ξέβγαλμα με τον ίδιο τρόπο.
Το τζετ που φοράω καθημερινά στην πόλη έβγαλε αρκετή μαυρίλα, το άλλο που φοράω σε βόλτες/ταξίδια (και σχεδόν πάντα με μπαλακλάβα) λιγότερη.
Ένα μεγάλο service (6 χρόνια, 45.000 χλμ)...
Λάδια & φίλτρο λαδιού (κλασικά πράγματα)
Μπουζί (1η φορά)
Υγρά ψυγείου (3η φορά)
Βαλβίδες (2η φορά)
Καθάρισμα & τσιμούχες στις δαγκάνες φρένων (1η φορά)
Συντήρηση στις τρόμπες φρένων (έμβολα, λαστιχάκια, ελατήρια) (1η φορά)
Υγρά φρένων (3η φορά)
Αλλαγή ρουλεμάν & τσιμούχες εμπρός τροχού (1η φορά, προληπτικά)
Αλλαγή ρουλεμάν τιμονιού (1η φορά, προληπτικά)
Αλλαγή λαδιών πηρουνιού (1η φορά μετά την αλλαγή της ανάρτησης πριν 2 χρόνια)
![]()
To έκανα και εγώ για τρία κράνη πριν δυο εβδομάδες. Για πρώτη φορά έβαλα τις επενδύσεις στο πλυντήριο, σε πρόγραμμα για πλύσιμο στο χέρι.
Ένα άγχος το είχα και αν εξαιρέσεις ότι δεν θυμόμουν τι πάει που και από ποιο κράνος είναι τι, μια χαρά βγήκαν!
Προσωπικά έβαλα αρκάδι σε υγρή μορφή.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Πλένω διάφορα αλλά κυρίως τον εξοπλισμό εντούρο με χωριάτικο σαπούνι το οποίο το φτιάχνει η γυναίκα.
Αποδεικύεται πάντως ότι έστω και μια φορά το χρόνο, ένα πλύσιμο το χρειάζεται το κράνος. Εχω και σπρευ καθαρισμού, περισσότερο φρεσκάρει την εξωτερικη επιφάνεια της επενδυσης παρά καθαρίζει.
Καλό ειναι μια τέτοια δουλειά να γινεται καλοκαιρι, τα σφουγγαρακια δεν στεγνωνουν ευκολα.
Μη σου πω πιο συχνά αν είσαι καθημερινά σε πυκνό αστικό ιστό.
Κάθε τρίμηνο δεν φαντάζεσαι τι μαυρίλα βγάζουν τα σφουγγάρια στο δικό μου, μη μιλήσω για ανοιχτόχρωμα-λευκά μπουφάν, που για να μπω στο μάτι όλων των συμφορουμιτών που έλεγαν οτι δεν γίνεται διατηρώ λευκά
Το οτι θα μου κάνουν άγαλμα ως μεγα χορηγό οι εταιρείες λευκαντικων, απορρυπαντικων, ο διαβολάκος του λεκέ και η ευδάπ είναι μια άλλη ιστορία
Μια 150% αληθινή εικόνα από τις χημικές αντιδράσεις που συνέθεσα πριν τα βάλω στη μπανιέρα
![]()
Τελευταία τροποποίηση από Creeper; 20/09/2024 στις 12:39.