Σελίδα 87 από 123 ΠρώτοΠρώτο ... 3777828384858687888990919297 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.291 έως 1.305 από 1841

Θέμα: Κατοικιδια

χλεμπονιαρης
    Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
    Απλά λέω να φύγω , όσον αφορά τις αγορές για αμπούλα, χάπι, κολάρο από το κτηνιατρείο , γιατί είναι ακριβός. 15 ευρώ χάπι-αμπουλα. Οπότε λέω να αρχίσω να τα περνώ από το νετ .

Λουρί δεν θυμάμαι πώς λέγεται αλλά είναι γνωστό και αδιάβροχο.
    Αμπούλα vectra 3d και χάπι milbemax διαβάζω στο βιβλιάριο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    scalibor

χλεμπονιαρης
    Υπάρχει κάποιο site/φαρμακείο ή κτηνιατρείο στο ιντερνέτ που προμηθευεστε ?

Αυτό για το μεγάλο
    http://www.zoodynamiki.gr/index.php?...emart&Itemid=8

Αυτό για το μικρό
    http://www.zoodynamiki.gr/index.php?...emart&Itemid=8

Αμπούλα
    http://www.allvetpharmacy.gr/vectra-3d.html

Κολάρο αργότερα.
    Άμα υπάρχει κάποιο γνωστό/έμπιστο/καλό site θα μου λυνατε τα χέρια.

Για το 3μηνο χαπι bravecto θα πω τα καυτερα . ΜΙΑ και εξω .Εγω στο σκυλι μου δεν εχω δει ουτε μισο τσιμπουρι ποτε .
    Και παμε συχνα στα χωραφια και εψει ερθει πολλες φορες κοντα σε προβατα(πολλα τσιμπουρια τα προβατα) .

Σκαλικπορ κολαρο , μονο αν ο σκυλος δεν μπαινει στο σπιτι . Εχει σχυρα χημικα ....κανει καλη δουλεια , αλλα οταν εμαθα οτι ειναι επικυνδυνο , το εβγαλα και το πεταξα .

Και αν εισαστε σε περιοχη με αυξημενα κρουσματα λεισμανιασης , Canileish οπωσδηποτε .

Αυτα κανω εγω και ειναι οκ

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Σκαλικπορ κολαρο , μονο αν ο σκυλος δεν μπαινει στο σπιτι . Εχει σχυρα χημικα ....κανει καλη δουλεια , αλλα οταν εμαθα οτι ειναι επικυνδυνο , το εβγαλα και το πεταξα .
    Αληθεια;Αυτό δεν το έχω ξανα ακούσει.
    Θα το ψάξω τότε.θενξ..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Δεν διαφωνώ αλλά θες να το εξηγήσεις να ξέρουμε και εμείς τι μας γίνεται;

Δεν έχω ακούσει ποτέ ότι είναι επικίνδυνο! 3 σκυλιά φίλων και ένα από τα δικά μου που μπαίνουν σπίτι το φοράνε κανονικά και δεν αναφερθεί τίποτα.
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

χλεμπονιαρης
    Ναι αλλά διαβάζω ότι δεν κάνει για σκνιπα το bravecto.
    Αυτό δεν κάνει το σκαλιμπορ? Άμα του το βγάζεις, τότε τι του φορά?
    Χάπι για την καρδιά δεν του δίνεις?

Εγώ για το κολάρο ήξερα ότι είναι πάρα πολύ δυνατό (ζαλάδες , κοκκίνισμα κλπ) και πολύ χημικό αλλά όχι και τόσο επικίνδυνο .
    Προσοχή φυσικά , δεν το ακουμπάμε με τα χέρια μας (καί μετά στά μάτια μαςκλπ)

Το σκαλιμπορ , οταν το προτοβαζεις , βγαζει μια σκονη , η οποια ειναι και ολος ο λογος. Αυτη αποραφαει το δερμα του σκυλου και λειτουργει αποτρεπτικα για τη σκνιπα....πρεπει ομως να μην το ακουμπαμε και να πλενουμε πολυ καλα τα χερια μας οταν ερθουν σε επαφη με το κολαρο.
    ....αρα εμενα που το σκυλι παιζει με το 2 ετων παιδι μου και ολη μερα γλυφουμε ο ενας τον αλλο , δε μου κανει .Απο τη στιγμη που σου λενε να μην το ακουμπας με τα χερια σου , εμενα μου φτανει για να μην το ξαναακουμπησω ποτε.
    Επισης , εχει διαρκεια ζωης 4 μηνες . Οταν το εβαζα , το εκανα ανοιξη και καλοκαιρι . Η θερμοκρασιες ομως που πρεπει να φυλασετε αν δειτε ειναι οι
    25 βαθμοι . Εμεις εδω το καλοκαιρι εχουμε τοσους και αλλους τοσους κτλ κτλ .
    Σε καποιοης αλλους μπορει να κανει . Εμενα δεν μου κανει .

Για την σκνιπα κανω κανιλέις καθε χρονο.το μπραβεκτο , ναι δεν την πιανει .

χλεμπονιαρης
    Και εμείς το κάνουμε Νοέμβρη αλλά φοβάμαι χωρίς λουρί καλοκαίριατικα , ειδικά πολύ πρωί και μετά τις 8μμ.
    Χειμώνα γύμνια αλλά μόλις πατήσουμε 20-22 βαθμούς σταθερά το βάζουμε.
    Πάντως έκανα παραγγελία για μπραβεκτο σε πολύ καλή τιμή, θα ενημερώσω αύριο, υποθέτω.

Για πες , γιατι το παιρνουμε στο 30αρι

χλεμπονιαρης
    20 ευρώ το πήρα για 4.5- έως 10 κιλά. Πήρα 5 λολ

...ναι , δεν . Εμεις ειμαστε παραπανω .

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	received_1427760377234276.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	100,0 KB 
ID:	378449

Εχω δοκιμάσει ολα τα παραπάνω...τα καλύτερα αυτη τη στιγμή απο πλευράς κάλυψης ολων των παράσιτων , είναι οι αμπούλες της advantix και το seresto αντιπαραστικο κολαρο με 8μηνη προστασια .

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

χλεμπονιαρης
    1.Το bravecto αν δεν συνεργαζεται πως χορηγείται αλλιώς? Από ότι διαβάζω δεν γίνετε να κοπεί . Με το ζόρι στο στομα και κλεισιμο το στόμα μέχρι να το καταπιείδηλαδή? Η δικιά μου δεν παίζει να συνεργαστεί.

2. Όσον αναφορά πάλι το bravecto στο θέμα μπάνιο-νερο τι παίζει?
    α)Πρέπει να την κανω μπάνιο και μετά από καποιες μέρες τις το δίνεις.
    Β) Πρώτα τίς το δίνεις και μετά από μέρες μπάνιο.
    Γ) Ή δεν υπάρχει κάποιο θέμα , μπορώ να το δώσω ακριβώς μετά το μπάνιο.

Το 2 με ενδιαφέρει πάρα πολύ γιατί το μικρό που πήραμε είχε πολύ πράμα πάνω. Ρωτάω τον κτηνίατρο αν είναι ψύλλοι αυτά τα σκουρόχρωμα που φαίνονταν και μου είπε ότι είναι κακά ή ψοφιοι ψύλλοι, δε θυμάμαι.
    Λέω να πάω στο χωριό το Σκ να του κάνω μπάνιο για να φύγει ότι ψοφιο υπάρχει. Επόμενο Σκ να του δώσω το bravecto και το μεθεπόμενο Σκ ξανα μπανιο για να καθαρίσει ότι σκότωσε το bravecto. Δηλαδή μία διαδικασία 20 μερών να έχω ξεμπερδεψει και να είναι κουκλί και να μπορεί να προσεγγιστεί από παιδί .

Ρωτάω γιατί δεν εχω ξαναπάρει και η αμπούλα είχε μία διαδικασία όσο αναφορά στο μπάνιο.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    το bravecto ειναι μεγαλο σε μεγεθος και αν θυμαμαι καλα εχει γευση σοκολατα η κατι τετοιο.εν παση περιπτωση το δινεις σκετο και το τρωει σαν λιχουδια .
    για το μπανιο,δεν νομιζω να εχεις θεμα,οπως με την αμπουλα.και αν χρειαζεται συνηθως αποφευγεις το μπανιο 2-3 μερες πριν και μετα οποτε στην βδομαδα που λες,εισαι οκ!
    παντως αν εχει τοσους πολους ψυλλους,καλο θα ηταν να ψεκασεις με ενα σπρευ που ειναι πιο αμεσο,να σκοτωθουν τα πολλα.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανές, καλοκαίρι και ανεπιθύμητα κατοικίδια..
    από sniper στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2012, 16:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF