Gandalf
+1![]()
μην τους παρεξηγείς
είναι σαν το ανέκδοτο
![]()
![]()
![]()
ποιο ανέκδοτο???αυτό
"Βυθίζεται ένα πλοίο και φτάνουν σε κοντινό νησί οι μοναδικοί επιζώντες , μια γυναίκα 45 ετών και η κόρη της 19 ετών . . .
Μετά από 10 μήνες γίνεται και άλλο ναυάγιο και φτάνει στο γνωστό νησί ένας αράπης , που είναι πάλι ο μοναδικός που σώθηκε . . .
Μετά από 12 μήνες , η μάνα λέει τον αράπη \"παππού\" , ενώ η κόρη τον λέει \"θείο\" .
Τι είχε συμβεί ;
Ο ΑΡΑΠΗΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ"
![]()
![]()
![]()
ε το ίδιο πράμα έχουμε κ εδώ
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
μην μαλώνεται ρε παιδια...απλά ειναι τα πράγματα...η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα έφτανε έυκολα μπροστά απο τα δύο στόπερ του Ολυμπιακού, έξω απο την περιοχή αλλα δεν ειχε την κλάση να κάνει τις φάσεις.....με επιθετικό τον Μαντούκα και τον Ριβάλντο να κανει 3 λεπτά να φτάσει απο την μεσαία γραμμή στην επίθεση τι να περιμένεις???![]()
παρακαλούνται οι οπαδοί της ομαδάρας του Ολυμπιακού να μου θυμίσουν πότε στο παρελθόν ομάδα έπαιξε σε ντέρμπι 5-4-1....έστω και για λίγα λεπτα....αυτή πήραν το τσουκου - τσουκου και το έκαναν επιστήμη ρε....
![]()
![]()
τα περί κουρασης που ακουω απο τους φίλους Ολυμπιακούς ειναι για γέλια....απο την Τρίτη μεχρι την Κυριακή μεσολαβούν 5 ολόκληρες μέρες ....και ειναι ακόμα Δεκέμβρης....που υποτίθεται οτι οι παίχτες ειναι στην φουλ φόρμα τους.....
όσο για τη διαιτησία....την πιο άκυρη στιγμή βγήκε ο Ζηκος να μιλήσει....η καλύτερη διαιτησία που εχω δει ποτε μεσα στο Καραισκάκη.....
στο πρώτο ημιχρονο έπαιζε καθαρά ΑΕΚ σε όλα τα αμφισβητούμενα φάουλ κτλ.....μονο και μονο για να σπάσει τον τσαμπουκά και τις βουτιές των παιχτών του Ολυμπιακού και ειδικά του Τοροσίδη.....
ΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ....με εξαίρεση οτι δεν έπρεπε να λήξει το παιχνίδι μετά τον τσαμπουκά...έπρεπε να κρατήσει ενα λεπτό ακομα .....(ααα και μια καθαρή κίτρινη στον Τζολε σε φάουλ πανω στον Ριβάλντο)
οσο για τον Πάντο, αν και γελάω με την πάρτι του, δεν εκανε θέατρο ρε παιδιά....ο άλλος πάει και πέφτει πανω του....ο Πάντος γύριζε πίσω....και πάει ο άλλος και τον γκρεμίζει...λογικό ειναι να κάτσει και λίγο κατω να φαει και το χρόνο......
απλά ο Μορέτο ειχε να νευρα που έχει ενας παιχτης που χάνει ενώ βλέπει οτι έπρεπε να κερδίσει.....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Ισως το πιο διαφωτιστικο ντερμπυ σχετικα με το τι μελλει γεννεσθαι για την συνεχεια του πρωταθληματος.
Ο γαυρος παιζει καλη μπαλα, αλλα τα εχουμε πει, αν σημειωθουν απουσιες δεν το βγαζει το πρωταθλημα, δεν υπαρχει βαθος παγκου. Μετα την εξοδο του Λεντεσμα διαλυθηκε τελειως.
Η ΑΕΚ, παιζει ομολογουμενως την καλυτερη μπαλα απο ολους, αλλα στερειται ''ψυχης'' στα δυσκολα.
Αμφοτεροι με σημαντικα κενα στην αμυνα, κυριως ο γαυρος.
Εγω πιστευω οτι πρωταθλητρια φετος θα ειναι η ΑΕΚ, δεδομενης της αποδοσης της και του προγραματος στην συνεχεια....αρκει να μην κλανει μεντες.
Με την μεχρι τωρα παρουσια των ομαδων στο πρωταθλημα, επισης το διακαιουται η ΑΕΚ.
Ο ΠΑΟ αρχισε παλι τις γνωστες μαλακιες των τελευταιων χρονων, για αυτο ελεγα οτι χρειαζεται να αποδειξει σε διαρκεια την καλη αποδοση του. Κατι τετοιο δεν εχει γινει. Δεν εχει σταθεροτητα στο παιχνιδι του.
![]()
ρε παιδια εχασε το αεκακι και στο μπασκετ απο εμας το σκ? καλες γιορτες![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος μου zzr2005.
Να δούμε και τον Δεκέμβρη τι παίκτες θα έρθουν για όλους.
Ο ΟΣΦΠ κινείται λέει και για τον Μπελούσι.. μόνο που κινείται και η μισή Ευρώπη απο οτι βλέπω για αυτόν... οπότε ξεχάστε τον!
Πήρε μάλλον τον Σίσιτς που μπορεί κατά την δική μου γνώμη , να φαίνεται καλός στον Λεβαδειακό , αλλά θα τον δούμε και στα δύσκολα.
Για τον δικό μας , Μπλάνκο... σαν να "ξεφουσκώνει" ή μου φαίνεται;... εκτός και αν όντως το παιδί έχει ακόμα πρόβλημα με τον πατέρα του, οπότε πάσο, μιας και εκεί δεν σηκώνει κουβέντα ο ψυχολογικός τομέας.
Θα δούμε πάντως..
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ... πιο πολύ θα λυπηθώ αν η ΑΕΚ αποκλειστεί ή δεν παίξει όπως πρέπει στο UEFA , έτσι όπως είναι τα πράγματα , παρά με οτι έγινε στο derby.
Θα προσπαθήσω την Πέμπτη να είμαι μέσα στο ΟΑΚΑ... δύσκολο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ και ας είναι εκτός φόρμας.
Και μια σημαντική προσθήκη....
Όλες μα όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες, έχουν ενα κοινό χαρακτηριστικό. Μέχρι τον Δεκέμβρη οι περισσότερες είναι εκτός φόρμας ή σε όχι και τόσο καλή κατάσταση ... απο Ιανουάριο και μετά όμως, επειδή ακριβώς τότε αποδίδουν οι "ανάσες" τους, τότε αρχίζουν και παίζουν μπάλα.
Τάδε έφη και για τους παίκτες που προέρχονται απο εκεί. Για αυτό και νομίζω οτι η τριάδα του ΟΣΦΠ (βλ. Κοβάσεβιτς , Λούα, Γκαλέτι) θα ανέβουν πολύ τότε.
Το ίδιο πιστεύω και για το σύνολο της ΑΕΚ , ειδικά αναλογιζόμενος το στύλ προπόνησης που κάνουν.
Αλλά επειδή όλα αυτά είναι θεωρία και λόγια για να αγαπιόμαστε... θα δούμε απο Ιανουάριο (μετά τις γιορτές) τι μας περιμένει. Πάντως γουστάρω πρωτάθλημα με τις διαφορές βαθμολογίας που έχουμε τώρα. Έχει πολύ ενδιαφέρον! Ειδικά αν μπορέσει και επανέρθει ο ΑΡΗΣ, θα έχουμε ΟΣΦΠ-ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΑΣΤΕΡΑ-ΑΡΗ να κονταροχτυπιούνται κάθε Σ/Κ για βαθμούς.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ωπα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ρε παιδια εχασε το αεκακι και στο μπασκετ απο εμας το σκ? καλες γιορτες![]()
γαυρος που ομιλα για μπασκετ.... για λεγε, για λεγε...![]()
sorry EVI αλλα οι περισσοτεροι γαυροι κανουν οτι δεν γνωριζουν το αθλημα πλεον, σχεδον αγνοουν την υπαρξη πρωταθληματος στην Ελλαδα...γιατι ρε γαμοτο;![]()
πφφφφ κααααααααααααλαΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ωπα!!!
γαυρος που ομιλα για μπασκετ.... για λεγε, για λεγε...![]()
sorry EVI αλλα οι περισσοτεροι γαυροι κανουν οτι δεν γνωριζουν το αθλημα πλεον, σχεδον αγνοουν την υπαρξη πρωταθληματος στην Ελλαδα...γιατι ρε γαμοτο;![]()
οταν πεταξαμε τις κοτουλες με τις πρασινες φανελες (οταν δεν ηρθατε να παιξετε) στο ΣΕΦ δεν ειχες την ιδια γλωσσα μΕ φαινετε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
μου φαίνεται έχει χαθεί λίγο η έννοια του βάθους πάγκου?Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ο γαυρος παιζει καλη μπαλα, αλλα τα εχουμε πει, αν σημειωθουν απουσιες δεν το βγαζει το πρωταθλημα, δεν υπαρχει βαθος παγκου. Μετα την εξοδο του Λεντεσμα διαλυθηκε τελειως.
wave2:
να έχεις βάθος στο βάθος πάγκου δεν γινεται.
λυσεις έχει αλλά και οι βασικοί του και το βαθος του πάγκου του είναι τραυματίες
εκεί που δεν έχουμε αντικαταστάτες δεν έχουμε απουσίες (βλ Γκαλέτι,Τζόλε)
απλά στις ίδιες θέσεις έχουμε τραυματιστεί όλοι
μην τρελένεστε
υ.γ για τον μπελούσι συμφωνώ με μάγο...πίπες πιστεύω τον ΜΜΕ....σιγά μην έρθει ελλάδα αυτός ο παίχτης...εδώ δεν πήραν ντελγκάδο,μπελούσι θα πάρουν?
τον σίσιτς θα φανεί...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος μου zzr2005.
Να δούμε και τον Δεκέμβρη τι παίκτες θα έρθουν για όλους.
Ο ΟΣΦΠ κινείται λέει και για τον Μπελούσι.. μόνο που κινείται και η μισή Ευρώπη απο οτι βλέπω για αυτόν... οπότε ξεχάστε τον!
Πήρε μάλλον τον Σίσιτς που μπορεί κατά την δική μου γνώμη , να φαίνεται καλός στον Λεβαδειακό , αλλά θα τον δούμε και στα δύσκολα.
Για τον δικό μας , Μπλάνκο... σαν να "ξεφουσκώνει" ή μου φαίνεται;... εκτός και αν όντως το παιδί έχει ακόμα πρόβλημα με τον πατέρα του, οπότε πάσο, μιας και εκεί δεν σηκώνει κουβέντα ο ψυχολογικός τομέας.
Θα δούμε πάντως..
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ... πιο πολύ θα λυπηθώ αν η ΑΕΚ αποκλειστεί ή δεν παίξει όπως πρέπει στο UEFA , έτσι όπως είναι τα πράγματα , παρά με οτι έγινε στο derby.
Θα προσπαθήσω την Πέμπτη να είμαι μέσα στο ΟΑΚΑ... δύσκολο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ και ας είναι εκτός φόρμας.
Και μια σημαντική προσθήκη....
Όλες μα όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες, έχουν ενα κοινό χαρακτηριστικό. Μέχρι τον Δεκέμβρη οι περισσότερες είναι εκτός φόρμας ή σε όχι και τόσο καλή κατάσταση ... απο Ιανουάριο και μετά όμως, επειδή ακριβώς τότε αποδίδουν οι "ανάσες" τους, τότε αρχίζουν και παίζουν μπάλα.
Τάδε έφη και για τους παίκτες που προέρχονται απο εκεί. Για αυτό και νομίζω οτι η τριάδα του ΟΣΦΠ (βλ. Κοβάσεβιτς , Λούα, Γκαλέτι) θα ανέβουν πολύ τότε.
Το ίδιο πιστεύω και για το σύνολο της ΑΕΚ , ειδικά αναλογιζόμενος το στύλ προπόνησης που κάνουν.
Αλλά επειδή όλα αυτά είναι θεωρία και λόγια για να αγαπιόμαστε... θα δούμε απο Ιανουάριο (μετά τις γιορτές) τι μας περιμένει. Πάντως γουστάρω πρωτάθλημα με τις διαφορές βαθμολογίας που έχουμε τώρα. Έχει πολύ ενδιαφέρον! Ειδικά αν μπορέσει και επανέρθει ο ΑΡΗΣ, θα έχουμε ΟΣΦΠ-ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΑΣΤΕΡΑ-ΑΡΗ να κονταροχτυπιούνται κάθε Σ/Κ για βαθμούς.
Gandalf![]()
Κραταω την τελευταια παραγραφο του Gandalf:
Οντως ειναι πολυ ενδιαφερον πρωταθλημα (μεχρι στιγμης)
Παρ ολο που ο γαυρος -κατα την αποψη μου- εχει την καλυτερη ομαδα των τελευταιων χρονων, φετος δεν εχει γινει ''απ ευθειας αναθεση'' και παιζουν ολοι με τους ιδιους ορους.
Για να λεμε και του στραβου το δικιο, την ευνοια της διαιτησιας την εχει ο ΠΑΟ μεχρι τωρα, αλλα οχι στα καραυγαλεα επιπεδα ...''αλλων'' ομοαδων στο παρελθον. Παντως το οτι την εχει, την εχει...
Σε συνδυασμο με το γεγονος οτι Αρης, Λαρισα, Αστερας παιζουν πολυ καλη μπαλα ευελπιστω οτι θα γινει "σκοτωμος" (μακαρι μοναχα με " " και μεσα στα γηπεδα) μεχρι τελους.
Αντε να δουμε...μακαρι.![]()
Μακαρι----Μακαρι !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[B
Αντε να δουμε...μακαρι.[/B]
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μακαρι----Μακαρι !!!!![]()
![]()
φυσικα η ευχη μου πηγαινε στο να συνεχιστει ετσι το greek πρωταθλημα της super league...
εσυ το ερμηνευσες διαφορετικα![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()