Σελίδα 87 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 3777828384858687888990919297 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.291 έως 1.305 από 1587

Θέμα: Honda Bros

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από brosman Προβολή μηνύματος
    Ξέχνα καλύτερα τα κυλινδροπίστονα κλπ, θα μπλέξεις αφού τα μοτέρ έχουν διαφορετικές διαστάσεις (διάμετρος x διαδρομή). Προχώρα με αλλαγή ολόκληρου μοτέρ και πάλι νόμιμος θα είσαι άμα το δηλώσεις.
    Η πλεξούδες των 400-650 είναι ίδιες (προυπόθεση να μην είναι η μία από pgm, αν και γιαυτό δεν είμαι 100% σίγουρος). Εκτός από την ηλεκτρονική, διαφορετικά είναι και τα καρμπυρατέρ (32άρια του 400, 36άρια του 650), οπότε καλό είναι να αλλαχτούν και αυτά.
    ναι με τα καρμπ του 400 δουλευει αλλα χανει αποδοση.
    δες αν 8ες εδω
    http://motocikleta.gr/distribution/topic9931.html

και εδω
    σελιδα 3-4
    http://www.moto.gr/forums/showthread...BC%CE%BF%CF%85

το bros παταει ετσι vstrom 650,monster 600,africa twin
    ουσιαστικα παει περιπου σαν sv 650 μαμα.
    παει πολυ καλυτερα απο μαμα 650.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Ό,τι σου απάντησε κι ο Γιάννης. Η πλεξούδα είμαι 99% σίγουρος ότι είναι ίδια, όμως θα χρειαστείς μια ηλεκτρονική από 650, γιατί το μοτέρ δε νομίζω να πολυσυμπαθεί τον κόφτη στις 10.200 που έχει το 400...
    το δικο μου το ειχα για κανα 2 χρονια με την 400ρα και αν θυμαμαι καλα ειχε και περισοτερο αβανσ και ο κοφτης ηταν πιο ψηλα.δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα ουτε μετα απο τοσα χρονια ο επομενος ιδιοκτητης με τον κοφτη.αρα μενει μονο το οτι εχεις περισοτερο γκαζι.

Νέο μέλος Το avatar του/της kostas251
    Και το μοτέρ από africa μπαίνει εύκολα επειδή βρήκα ένα στην ίδια τιμή με το 650 και σκέπτομαι αφού το κάνω να το κάνω καλά!

Νέο μέλος
    Υes please!
    Και πες μας λεπτομέρειες: Τι ακριβώς χρειάστηκε ; (π.χ. Γρανάζωμα; Φίλτρα αέρος; Μετατροπή στις εξατμίσεις; Άλλο; ) Τι συνολικό κόστος εφτασε; Και το σημαντικότερο: Πως είναι οδηγικά; Αξίζει τον κόπο & το έξοδο;
    Άντε γιά να οργανωθούμε και οι υπόλοιποι ...

Ευχαριστώ!

Νέο μέλος Το avatar του/της kostas251
    Βασικά ήταν ερώτηση

Νέο μέλος
    Και η δική μου τι ήταν, απάντηση;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiannisBlessed Προβολή μηνύματος
    ναι με τα καρμπ του 400 δουλευει αλλα χανει αποδοση.
    δες αν 8ες εδω
    http://motocikleta.gr/distribution/topic9931.html

και εδω
    σελιδα 3-4
    http://www.moto.gr/forums/showthread...BC%CE%BF%CF%85

το bros παταει ετσι vstrom 650,monster 600,africa twin
    ουσιαστικα παει περιπου σαν sv 650 μαμα.
    παει πολυ καλυτερα απο μαμα 650.
    Προφανώς και δουλεύει με τα καρμπς και την ηλεκτρονική από το 400, αφού όμως κάνει τη μετατροπή σε 650, να την κάνει ολοκληρωμένη.
    Επίσης με φιλτράκι αέρα K&N σε συνδυασμό με ελεύθερη εξάτμιση βελτιώνεται και η αναπνοή του κινητήρα μειώνοντας παράλληλα το βάρος.

Το sv650 είναι καμμιά 20αριά ίππους δυνατότερο. Για να φτάσει εκεί το bros...πάμε αλλού. Mιλάμε για αύξηση κυβισμού, ελαφρώματα στο μοτέρ κά. Υψηλό κόστος και από αξιοπιστία τι γίνεται?

Μέλος
    απο 46 +- τροχο στους 70?αντε πες 65 ,η αξιοπιστια παει περιπατο απλα,μαλλον 750 μοτερ συμφερει καλυτερα..

Λίγη ιστορία... Το μοτέρ αυτό ξεκίνησε την καριέρα του κάπου στο 1983 ως VT500. Κατόπιν μεγάλωσε σε 600 (Transalp, Shadow, Revere) και πιστεύω έφτασε στο απόγειο του ως 650 (Africa, Hawk/Bros, Transalp). Στα 750cc βελτιώθηκε λίγο η δύναμη και αρκετά η ροπή, όμως..... απέκτησε κραδασμούς ενώ ανέβηκε αισθητά η κατανάλωση. Ο κινητήρας αυτός δεν έχει σχεδιαστεί για 750 κυβικά και το φωνάζει. Απόδειξη, η ίδια η Honda στην τελευταία έκδοση με την 4βάλβιση κεφαλή και τον ψεκασμό έφτασε τον κυβισμό μέχρι τα 680cc.
    Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι κινητήρες των Transalp και Africa ως ον-οφ έχουν άλλες σχέσεις (πιό απλωμένες) και βαρύτερα βολάν. Έτσι ένας ήδη αργόστροφος (για τα σημερινά δεδομένα) κινητήρας γίνεται ακόμα πιό αργόστροφος. Κατ' εμέ λοιπόν η σωστότερη μετατροπή ενός 400 είναι σε 650. Βέβαια περί ορέξεως...
    Τελευταία τροποποίηση από brosman; 08/04/2014 στις 11:24.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Λιγη ιστορία... Το μοτέρ αυτό ξεκίνησε την καριέρα του κάπου στο 1983 ως VT500. Κατόπιν μεγάλωσε σε 600 (Transalp, Shadow, Revere) και πιστεύω έφτασε στο απόγειο του ως 650 (Africa, Hawk/Bros, Transalp). Στα 750cc βελτιώθηκε λίγο η δύναμη και αρκετά η ροπή, όμως..... απέκτησε κραδασμούς ενώ ανέβηκε αισθητά η κατανάλωση. Ο κινητήρας αυτός δεν έχει σχεδιαστεί για 750 κυβικά και το φωνάζει. Απόδειξη, η ίδια η Honda στην τελευταία έκδοση με την 4βάλβιση κεφαλή και τον ψεκασμό έφτασε τον κυβισμό μέχρι τα 680cc.
    Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι κινητήρες των Transalp και Africa ως ον-οφ έχουν άλλες σχέσεις (πιό απλωμένες) και βαρύτερα βολάν. Έτσι ένας ήδη αργόστροφος (για τα σημερινά δεδομένα) κινητήρας θα γίνει ακόμα πιό αργόστροφος. Κατ' εμέ λοιπόν η σωστότερη μετατροπή ενός 400 είναι σε 650. Βέβαια περί ορέξεως...
    η γιατι οχι με μοτερ απο ΤΑ680 κομπλε με τα ηλεκτρικα του? και να το χονρτυνω κι αλλο, με αλλες σχεσεις στο σασμαν. κι αλαφρωμα η αλλο βολαν. δεν θα γινοταν δουλεια? νταξει ειμαι ονειροπολος, ξερω οτι δεν συμφερει.. γι'αυτο θα επαιρνα ενα vfr400 που εχει και πιο ωραιες ζαντες και θα το μετετρεπα σε naked. πιο ευκολο πιο φτηνο πιο σωστο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    η γιατι οχι με μοτερ απο ΤΑ680 κομπλε με τα ηλεκτρικα του? και να το χονρτυνω κι αλλο, με αλλες σχεσεις στο σασμαν. κι αλαφρωμα η αλλο βολαν. δεν θα γινοταν δουλεια? νταξει ειμαι ονειροπολος, ξερω οτι δεν συμφερει.. γι'αυτο θα επαιρνα ενα vfr400 που εχει και πιο ωραιες ζαντες και θα το μετετρεπα σε naked. πιο ευκολο πιο φτηνο πιο σωστο.
    Όντως το μοτέρ από ΤΑ700 θα ήταν σέκα μετατροπή. 4βάλβιδη κεφαλή και ψεκασμός....γουστάρω! Δεν ξέρω όμως αν και κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Αν όμως γινόταν, τότε σίγουρα άλλα σημεία θα φώναζαν για βελτίωση (αναρτήσεις, φρένα κλπ). Μωρή που...α Honda βγάλε ξανά το Bros με ίδια φιλοσοφία αλλά σύγχρονη σχεδίαση, τώρα που είναι και τσι μοδός τα γυμνά.

Προφανώς και δουλεύει με τα καρμπς και την ηλεκτρονική από το 400, αφού όμως κάνει τη μετατροπή σε 650, να την κάνει ολοκληρωμένη.
    Επίσης με φιλτράκι αέρα K&N σε συνδυασμό με ελεύθερη εξάτμιση βελτιώνεται και η αναπνοή του κινητήρα μειώνοντας παράλληλα το βάρος.

Το sv650 είναι καμμιά 20αριά ίππους δυνατότερο. Για να φτάσει εκεί το bros...πάμε αλλού. Mιλάμε για αύξηση κυβισμού, ελαφρώματα στο μοτέρ κά. Υψηλό κόστος και από αξιοπιστία τι γίνεται?
    δεν μιλαω θεωρητικα...
    στην πραξη μιλαω.
    το μηχανακι μου ακομα παει κομπλε απο οσο μαθαινω.
    τα πιστονια απο τον hordpower(ασχολειται με bros) εκαναν 300 κατι ευρο.
    οσο κανουν οι εξατμισεις πανω κατω.
    το ρεκτιφιε πηγε ενα 50ρι ακομα αν θυμαμαι καλα.
    η 400ρα ηλεκτρονικη ΕΙΝΑΙ καλυτερη απο του 650.
    και με κατι εκκεντροφορους που πουλαει ο ανθρωπας παραπανω για καμια 300ρια παλι το μοτερ παιρνει ακομα 10 νομιζω hp φτανοντας 70 τροχο οπου ειναι και το πανω πανω οριο ωστε να παραμεινει αξιοπιστο.
    οριστε και οι δυναμομετρησεις.
    http://www.hordpower.com/gallery/album06
    κατι τρελογερμανοι το εχουν φτασει 90+ τροχο με κατι carrilo και δεν συμαζευεται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της daculas
    Μην ξεχνάτε ότι το bros πρέπει να είναι σίγουρα 10-15 κιλά πιο ελαφρύ από το στρώμα, μην υπολογίζετε μόνο τα άλογα

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Το μοτέρ του ΤΑ700 ΔΕΝ μπαίνει στο πλαίσιο του Bros. Τι νομίζετε, ότι είστε οι πρώτοι που το σκέφτεστε; :-P (Η εξαγωγή του εμπρός κυλίνδρου πέφτει πάνω στη δεξιά κάθετη δοκό του πλαισίου...) Κάτι παλικάρια στη Γερμανία το ψάχνουν με εμπρός κεφαλή από Deauville 700 στο μοτέρ του ΤΑ, αλλά δε ξέρω αν το ολοκλήρωσαν...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiannisBlessed Προβολή μηνύματος
    δεν μιλαω θεωρητικα...
    στην πραξη μιλαω.
    το μηχανακι μου ακομα παει κομπλε απο οσο μαθαινω.
    τα πιστονια απο τον hordpower(ασχολειται με bros) εκαναν 300 κατι ευρο.
    οσο κανουν οι εξατμισεις πανω κατω.
    το ρεκτιφιε πηγε ενα 50ρι ακομα αν θυμαμαι καλα.
    η 400ρα ηλεκτρονικη ΕΙΝΑΙ καλυτερη απο του 650.
    και με κατι εκκεντροφορους που πουλαει ο ανθρωπας παραπανω για καμια 300ρια παλι το μοτερ παιρνει ακομα 10 νομιζω hp φτανοντας 70 τροχο οπου ειναι και το πανω πανω οριο ωστε να παραμεινει αξιοπιστο.
    οριστε και οι δυναμομετρησεις.
    http://www.hordpower.com/gallery/album06
    κατι τρελογερμανοι το εχουν φτασει 90+ τροχο με κατι carrilo και δεν συμαζευεται.
    Δεν διαφωνώ με τα γραφόμενα σου, ειδικά από τη στιγμή που τα έχεις κάνει στο δικό σου.

Δεν την έχω ψάξει και δεν γνωρίζω πχ. μέχρι ποιό όριο παραμένει αξιόπιστο το Bros, το θέμα όμως βρίσκεται αλλού. Μην ξεχνάμε οτι το Bros είναι μοτόρι 25ετίας και η πλειοψηφία τους είναι πολυδουλεμένα ως ταλαιπωρημένα. Δεν νομίζω λοιπόν κάποιος που έχει πληρώσει για την αγορά 800-1200 ευρώ θα μπει στον κόπο να αποκτήσει στενές σχέσεις με τον κ. Hord ή άλλους αξιότιμους κυρίους. Υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις. Δεν συμφέρει κατά τη γνώμη μου, ένα μοτεράκι 650 είναι ότι πρέπει.

Ξεφύγαμε όμως από το θέμα και την ερώτηση του kostas251.
    Εγώ στο δικό μου 400 είχα βάλει ολόκληρο το μοτέρ 650 μαζί με ηλεκτρονική και καρμπ. Πλεξούδα κράτησα του 400. Alles gut. Όταν αποφάσισα να το πουλήσω το δήλωσα.

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •