Σελίδα 88 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3878838485868788899091929398 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.306 έως 1.320 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Σας είδα την Κυριακή από Ν. Μουδανιά για Θεσσαλονίκη. Επιστροφή από τα μπάνια του λαού.. Χιλιάδες κουτιά σημειωτόν, και εγώ ένας από αυτούς λόγω ανωτέρας βίας (επισκέπτης με παρέα).. Και απογοητευτικά με το χάσιμο πολύτιμου χρόνου.. Και ανάμεσα δεκάδες εποχικούς, ξεκράνωτους, ημίγυμνους ταρζάν να πηγαίνουν δίχως αύριο..

Ελάχιστες οι εξαιρέσεις.. Ανάμεσα τους και ο μεσημεριανός αναβάτης με το κόκκινο κρανακι του, μπουφάν, γαντακια και το «τέρας» (V-max new)…
    Quod me nutrit... me destruit.....

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    σε είδα κολόγερε να περνάς το στοπ χωρίς να δίνεις δεκάρα, γύρισες και με κοίταξες απαξιωτικά όταν πέρναγες από μπροστά μου αφού φρέναρα και στροφάρισα ψιλά μπας και ξυπνήσεις καθόλου... είσαι τυχερός επειδή κουβαλούσα αυγά αλλιώς θα ρχομουν να σου πω τίποτα μη πάρεις κάνεναν στον λαιμό σου υποψήφιε δολοφόνε

αλλαξομηχανακιας....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
    σε είδα κολόγερε να περνάς το στοπ χωρίς να δίνεις δεκάρα, γύρισες και με κοίταξες απαξιωτικά όταν πέρναγες από μπροστά μου αφού φρέναρα και στροφάρισα ψιλά μπας και ξυπνήσεις καθόλου... είσαι τυχερός επειδή κουβαλούσα αυγά αλλιώς θα ρχομουν να σου πω τίποτα μη πάρεις κάνεναν στον λαιμό σου υποψήφιε δολοφόνε

αυγα?? δηλαδη εκανες κοκοκο???? :)))
    ειμαι απο χωριο......

αλλαξομηχανακιας....
    πριν απο λιγο στην Καποδιστριου σε μια καθετη προς Μεσογειων ενω δεν ειχα στοπ αφησα ενα λεωφορειο να περασει...
    επρεπε να δειτε με τη χαρα με χαιρετησε ο οδηγος του...σιγουρα οδηγαει μηχανη ο τυπος...δικος μας ειναι!!!
    ειμαι απο χωριο......

[...] είσαι τυχερός επειδή κουβαλούσα αυγά αλλιώς θα [...]

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μλκ αυτο δεν το 'χω γραψει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σε είδα κε Δήμαρχε Ελ. Βενιζέλου να περνάς ακράνωτος μπροστά από τους σταματημένους δικυκλιστές της τροχαίας και να χαιρετιέστε.
    Τώρα ποιός από τους 2 έδιδε το σωστότερο παράδειγμα και σε ποιόν δεν το έχω σκεφτεί ακόμη...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

σε ειδα γερο πανω στην εθνικη στο υψος της πετρου ραλλη εσυ μεσαια λωριδα και εγω δεξια (οχι ΛΕΑ), που ημασταν διπλα διπλα και ξαφνικα καταλαβαινω οτι το αμαξι σου ερχεται καρφι πανω στο δικο μου, σου κορναρα δυνατα και ευτυχως ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ. ΕΛΕΟΣ ρε παιδια εχουμε τρελαθει τελειως κοιμοτανε...... Αν δεν πηγαινα να δω για μια μηχανη που ζαχαρωνω θα φωναζα την τροχαια......

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: : :rotflmao: :rotflmao:

Μλκ αυτο δεν το 'χω γραψει
    χαχαχα, όντως κουβαλούσα αυγά πίσω στη τσάντα και φοβόμουν μη σπάσουν γιαυτό πήγαινα ήρεμα
    κλασσικά και τα στενά που περνάνε αέρα πατέρα με στοπ
    σε κάθε περίπτωση, άκρη δε θα βγαζα με τον γέρο στη χειρότερη να σπάγε και κανα αυγό, οπότε βουρ για σπίτι και ψυγείο τα φαγα μετά καλά ήταν :

εκανες την κοτα με λιγα λογια..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin

Μάλιστα.....

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    εδω αλλοι κανουν τον κοκκορα και μας ζαλιζουν τ@ρΧιδΙ@!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ε οχι κι εσυ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
    εδω αλλοι κανουν τον κοκκορα και μας ζαλιζουν τ@ρΧιδΙ@!!!!!!!!

+15000 και ΜΙΑ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Μάλιστα.....
    με δουλευεις τωρα ετσι?
    παλι το δικο μου σε πειραξε?
    και το κοτα πηγαινε για τα αυγα που κουβαλουσε.

Νέο μέλος
    σε ειδα πανυβλακα ,παλιολ@λ@κα,με το μαυρο VARADERO,με νουμερο πινακιδασ 810,μαυρο κρανοσ,φιμε ζελατινα,ξανθο μουστακι(οταν σηκωσε την ζελατινα)[B],σημερα κατα τησ 17.30,
    κατεβαιναμε μαζι την κηφισιασ,αναμεσα απο τα αυτοκινητα,κ ηθελεσ να πηγαινουμε με 100,
    στα φαναρια πριν το κολλεγιο,που ανοιξε το φαναρι,μονο που δεν με πεταξες κατω,(εγω με παπι),για να μου δειξεισ οτι σε εμποδιζα,λ@λ@κ@.στα φαναρια τησ εθνικησ αντιστασεωσ πoυ σε επιασε κοκκινο και και σου την ειπα,πηγεσ να βγεισ κ λαδι λεγοντασ σου εκανα τιποτε??ναι βρε
    λαλακα,επρεπε να με πεταξεισ κατω για να γινει κατι.κατεβηκαμε μαζι μεχρι μιχαλακοπουλου,κ οδηγουσεσ λεσ κ βρισκοσουν στην πιστα των σερρων.ζωον ε ζωον.επρεπε να μην ημουν τοσο πτωμα απο την δουλεια(μετακομιζει η εταιρεια κ μου εχει φυγει ο πατοσ,κ θα γελουσε ολη η κηφισιασ μαζιμασ.στοκο.
    HOME ALONE

με δουλευεις τωρα ετσι?
    παλι το δικο μου σε πειραξε?
    Κάποιος είχε πει ότι μέσα στους συχνούς και μεγάλους τσακωμούς κρύβονται βαθύτερα όμορφα και πολύ τρυφερά αισθήματα.
    Απλά δεν μπορείτε να το παραδεχτείτε έτσι;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF