Σελίδα 88 από 200 ΠρώτοΠρώτο ... 3878838485868788899091929398138188 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.306 έως 1.320 από 2993

Θέμα: Καλως ορισε το ΔΝΤ τα νεα μας Αφεντικα

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Σκάρτη σίγουρα όχι... ανέφικτη... όπως είπα και πιο πάνω με το υπάρχον πολιτικό καθεστώς, σίγουρα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ξέρεις οτι αυτό σημαίνει βέβαια εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις, συμβασιούχων και μη απο τον Δημόσιο τομέα , έτσι;

Όπως και το οτι θα χρειαστέί μια ολόκληρη διαδικασία επαναξιολόγησης ικανοτήτων για το ποιός θα πάει που και τι θα κάνει ακριβώς.

Σε μια κοινωνία βολεμένων , καμία κυβέρνηση ή πολιτική θέληση δεν μπορεί να το κάνει αυτό γιατί πολύ απλά θα βρεί απέναντι όλους αυτούς. Εκτός και αν μιλάς για κάτι απολυταρχικό ... με οτι συνεπάγεται αυτό για την Ελευθερία, δημοκρατία και κεκτημένα του κόσμου στην Ελλάδα.

H τελευταία καταγεγραμμένη ιστορικά προσπάθεια που έγινε κάτι τέτοιο και πέτυχε σε μεγάλο βαθμό ήταν στην πόλη της Αρχ.Αθήνας με την (σεισάχθια) νομοθεσία του Σόλων και την ολιγομελή αριστοκρατία. Απο όπου ξεπήδηξε η πανίσχυρη και άκρως δημοκρατική Εκκλησία του Δήμου.

Gandalf
    Το ξέρω, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι αναπόφευκτο. Ήδη έχει ανακοινωθεί ότι δεν θα ανανεωθεί καμία σύμβαση που λήγει, το πάγωμα προσλήψεων, και επικοινωνιακά προετοιμάζεται το έδαφος για υποχρεωτικές μετατάξεις ή και απολύσεις στους Δήμους και στους οργανισμούς που πρόκειται να καταργηθούν...

Δεν είπα ότι είναι εύκολο... Γιαυτό και μιλάω για κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης, όχι όμως κάτι απολυταρχικό (τ' όπιασα το υπονοούμενο... ) αν και θα ήταν συζητήσιμο-δυνατό να έχει κάποιες ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ υπερεξουσίες...πχ να μπορεί να άρει συνταγματικά κωλύμματα όσο αφορά την δίωξη πολιτικών που τώρα καλύπτονται....

Πιστεύει κανείς ότι εδώ που φτάσαμε υπάρχει άλλη εναλλακτική ??? Συγκεκριμένα όμως όχι στην θεωρία και με τα αν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    με το υπάρχον πολιτικό καθεστώς
    Bin it !
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μωρέ και bin και sanitization αν θες... το "μετά" είναι πάντα το δύσκολο και δυστυχώς οι ικανοί δεν υπάρχουν... ή δεν θέλουν να φανούν.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ότι ναναι λέμε ....

θα τρίζουν τα κόκκαλα του γέροντα ... (ζολ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    θα τρίζουν τα κόκκαλα του γέροντα ... (ζολ)
    πλακα-πλακα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Lefta ypirhan leei o kafros!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    στην απέξω...

γράφονται και λαλακίες, αλλά γράφονται και σωστά πράγματα!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=131982&cid=5

Αν χρεωκοπήσουμε, τι θα γίνει; Τα χρέη σβήνονται ή πληρώνονται από τα χρήματα που θα κατασχεθούν απ΄τις τράπεζες; Γιατί αν είναι έτσι, τότε θα πληρώσουν μόνο οι μικρομεσσαίοι, καθώς όλοι οι έχοντες έκαναν τα κουμάντα τους και πλέον δεν έχουν ούτε δραχμή (καλό είναι να συνηθίζουμε ξανά στην έκφραση ) σε ελληνικές τράπεζες.

Banned Το avatar του/της WebD
    Και μάλιστα σκέψου αυτούς που μετέφεραν τα κλεμμένα έξω σε καταθέσεις ευρώ και ξαφνικά γυρίσουμε σε δραχμή που θα υποτιμηθεί τουλάχιστον 30-40%.

Αυτομάτως τα λεφτά τους θα έχουν μεγαλύτερη αξία (Εντός των συνόρων)!!!!

Υ.Γ. Κι εγώ αν είχα λεφτά στην τράπεζα θα τα έβγαζα και θα τα έκρυβα κάτω από το στρώμα για να πάρουν αξία μετά την πτώχευση και δεν θα κινδύνευαν να χαθούν μαζί με το τραπεζικό σύστημα.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Τωρα αυτο ειναι σοβαρο ?

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=132029&cid=4

Απο τη μια μας κοβουνε μισθους/συνταξεις και απο την αλλη μας στελνουν τζαμπα διακοπες.

Γιατι αραγε ? Παιζει τιποτα κατω απο τα τραπεζι ? Μπαααα

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
    1os pilotos
    2os Ιznogood
    3os....

να ξεκινησουμε να μαζευουμε λεφτα για τα μπλουζακια...!

Υποψην..., αν μαζευτουν διπλα μας και κατι κωλοπαιδια που εχουν καλυμμενα τα προσωπα τους εγω τον πρωτο που θα βρεθει κοντα μου θα τον γδυσω πατοκορφα!

τι θα λενε τα μπλουζακια αραγε?

μερικες πληροφοριες παραπανω

http://kostasxan.blogspot.com/2010/0...post_5294.html

http://www.atticafreepress.gr/%CE%BF...4%CE%BD%CF%84/

http://bloggingvsmanipulation.wordpr...25/argentina1/
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Χίλια μπράβο στους 3 βουλευτές του ΠΑΣΟΚδέος για την έντιμη στάση τους....Δεν το περίμενα...

ΥΓ Δημαράς Γιάννης

<<"Δηλώνω παρών στις γενεές των συγγενών αλλά και των άλλων συν-Ελλήνων, που έχουν την ίδια κοινωνική καταγωγή με μένα. Δηλώνω παρών στη μάνα μου και τον πατέρα μου, που με γέννησαν και με μεγάλωσαν αγωνιζόμενοι κάθε μέρα και νύχτα για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια, την τιμή και το δικαίωμα των απλών ανθρώπων στη ζωή", αναφέρει. >>

Οικονόμου Βασίλης

<<«Έχοντας πλήρη τη συναίσθηση της ευθύνης που μου αναλογεί ως εκπρόσωπος των πολιτών της Αττικής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, κατανοώντας την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η χώρα, έχοντας γνώση του δύσκολου αγώνα που δίνει καθημερινά ο Πρόεδρος και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, εκφράζω με την ψήφο μου την αγανάκτησή μου για το γεγονός ότι τα επερχόμενα μέτρα που επιβλήθηκαν από μηχανισμούς που συμμετείχαν ενεργά στην κατακρήμνιση της ελληνικής οικονομίας ή ανέχτηκαν σιωπηρώς τα κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας μας, ζητούν σήμερα από τον ελληνικό λαό να δεχτεί την μετατροπή της Ελλάδας σε μια τριτοκοσμική χώρα»>>

Σακοράφα Σοφία

<< Με γραπτή δήλωσή της, η Σοφία Σακοράφα υποστηρίζει ότι η απόφαση να ψηφίσει «παρούσα» στην ψηφοφορία για τα μέτρα δεν αντιστρατεύεται τις αρχές και τα ιδανικά του ΠΑΣΟΚ, ούτε το στόχο για τη σωτηρία της πατρίδας και του ελληνικού λαού.

Όπως αναφέρει, ο χαρακτήρας των μέτρων είναι κοινωνικά άδικος, καθώς "πλήττονται μόνον και για μια άλλη φορά αυτοί που ευθύνονται ελάχιστα ή καθόλου". >>

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ

ok προσφύγαμε στο μηχανισμό στήριξης

κ.Παπανδρέουν μην ξεχνάς ότι με την σημερινή απόφαση το μονο που καταφερες ήταν να αγοράσεις χρόνο....απο αύριο το πρωί κιόλας θα κριθείς για τα μετρα που θα πάρεις για το συνάφι σου....και τις ενεργειές του....

ξεκινωντας αύριο κιόλας τις διαδικασίες της άρσης της βουλευτικής ασυλίας...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=159369

<<Την μεγαλύτερη πτώση από το 1987 κατέγραφε ενδοσυνεδριακά ο δείκτης Dow Jones. Έφτασε να χάνει έως και 9,2% υπό τον φόβο ότι οι εξελίξεις στην Ευρώπη θα παγώσουν την ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας. >>

:rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2018, 20:10
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Έλυσα το ασφαλιστικό πριν κι από τα νέα μέτρα...
    από maeonapii-1100 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 10:21
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ