Ναι ....απλά πήρε 5 ώρες στους Γιατρούς να του βγάλουν τα clip on από το π@το του .Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εζησε;![]()
![]()
Ναι ....απλά πήρε 5 ώρες στους Γιατρούς να του βγάλουν τα clip on από το π@το του .Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εζησε;![]()
![]()
...σε είδα, και επειδή σε είδα έκανα αριστερά για να περάσεις.
Δεν χώραγες -δεν μπορούσα να κουνήσω και περισσότερο, όμως.
Τότε έκλεισα τους καθρέπτες για να περάσεις.
Πέρασες, με κοίταξες με ένα μορφασμό σαν να μην έπρεπε να ήμουν εκεί, σαν να με έλουσες κιόλας με κάποιο κοσμητικό κάτω από το κράνος σου και έφυγες μαρσάροντας για να σταματήσεις δύο αμάξια πιό κάτω, με το 1200rgs σου.
Ευχαριστώ εγώ, φίλε. Μιάς και εσύ δεν ξέρεις την λέξη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εζησε;![]()
Ola Καλά ! Ολοι οι δικυκλιστές χωράμε παντού !![]()
Μπράβο! Πραγματικά χαίρομαι για το σχόλιό σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Ola Καλά ! Ολοι οι δικυκλιστές χωράμε παντού !![]()
Τέτοια διάθεση γουστάρω να βλέπω!
![]()
Φίλε μου κανένας δεν μπορεί να σου απαγορεύσει τίποτα ...............Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Απαγορεύεται να κινείσαι παράλληλα με τα άλλα οχήματα της οδού;;;![]()
Αλλά δεν ειναι φιλικό κ συναδελφικό να γκαζώνεις κ να κάνεις σφήνες μέσα στα ποδήλάτα .....
Πιάσε αριστερή η δεξιά τέρμα γραμμή κ πέρνα φιλικά κ προσεκτικά ...........
Είσαι λάθος γιατί υπάρχει ο ΚΟΚ που ορίζει τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Φίλε μου κανένας δεν μπορεί να σου απαγορεύσει τίποτα ...............
Αλλά δεν ειναι φιλικό κ συναδελφικό να γκαζώνεις κ να κάνεις σφήνες μέσα στα ποδήλάτα .....
Πιάσε αριστερή η δεξιά τέρμα γραμμή κ πέρνα φιλικά κ προσεκτικά ...........
Ας μην κάνουμε την κουβέντα εδώ, θα ανοίξω το απόγευμα που θα έχω χρόνο θέμα σχετικά με το freeday.![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Οχι, να χαρείτε, υπαρχει ήδη θεμα και το εξαντλησαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Ας μην κάνουμε την κουβέντα εδώ, θα ανοίξω το απόγευμα που θα έχω χρόνο θέμα σχετικά με το freeday.![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σας είδα να ετοιμάζεστε να ξαναπιάσετε το freeday..
Patience in critical state..
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ειδα πολλες μηχανες, και σε παρεες και μονες τους, εχθες στις στροφες της Καλαματας προς Αθηνα.
Αρκετες χαιρετουρες, αλλα και ενα σημα απο εναν αντιθετα διερχομενο αναβατη να κοψω ταχυτητα.
500 μετρα πιο κατω, λιγο πριν βγεις στην εθνικη οδο, μπλοκο της αστυνομιας...
Μοτοσυκλετιστικη αλληλεγγυη![]()
![]()
![]()
Να 'σαι καλα, οπου και να 'σαι![]()
Κλείσε την TV όσο έχει ακόμα OFF
Την Παρασκευή τους πέτυχα κι εγώ λίγο πριν βγουν Χαρ Τρικούπη στην Κηφισιά. Δευτερόλεπτα ακόμα και θα είχα κολλήσει για τα καλά πίσω τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Αγαπητοί φίλοι μοτολάτρεις ........
Στην μάχη της ασφάλτου αλλάζουν τα δεδομένα .........
Μπράβο.......στον σουπερσπορτάκια με το μαύρο δίκικλο που την Παρασκευή στις 13-5-11 μπήκε ανάμεσα στους ποδηλάτες προκλητικά στις 3 η ωρα το πρωί στην κάθοδο Κηφισίας για Αθήνα ........
Δεν υπολόγισε οτι υπήρχαν 3000 ποδηλάτες ............Έλεος πια, τις προάλλες είχαν κάνει ουρά χιλιομέτρων στην Κηφισίας βασανίζοντας τόσους οδηγούς!!
![]()
Άμα είναι να διοργανώνουμε κι εμείς οι μοτοσυκλετιστές κάθε Παρασκευή νύχτα το δικό μας show. Έχω βρει και ονομασία, θα το λέμε Urban Torque Nightόπου θα μαζεύμαστε οι γρήγοροι με εξατμισόνια και θα ξεσηκώνουμε τον κόσμο και θα παραλύουμε την κυκλοφορία. Να δω θα τους αρέσει τότε;
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
[...] οι γρήγοροι [...]![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τι γελά ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
:rotflmao:
![]()
Η ανάρτηση είναι που τα χει παίξει αλλιώς θα σΕ έδειχνα εγώ![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Ναι, ναι.
Επεσε βαρια η φαβα
Ειχε υγρασια
Χαμηλο βαρομετρικό
Πουνέντε
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Indeed. :a47:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Patience in critical state..
Dura lex, sed lex.
'Ομως στην παλιά εθνική Τρίπολης-Καλαμάτας,Καλογερικό κλπ ελάχιστος κόσμος, ευτυχώς.Φέτες έμπαινε το ΧΤάκι στα στροφιλίκια,είχανε ζεσταθεί και τα λάστιχα από την Αθήνα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Zack
Ειδα πολλες μηχανες, και σε παρεες και μονες τους, εχθες στις στροφες της Καλαματας προς Αθηνα.
![]()