ΒΟΛΑΡΑ ΡΕ!
Που κρυφτηκες βρε θειο??![]()
ΒΟΛΑΡΑ ΡΕ!
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
http://www.woop.gr/article/15497/ast...akos-0-1-video
δειτε μετα το 1.25
αυτα τα πεναλτυ τα ζηταει μονο ο Τοροσιδης και ο Ντιογο!
εγώ δεν μίλησα γι' αυτό το θέμα. Αυτό που είπα είναι που αποδίδει καλύτερα και ότι είναι πολύ καλός παίχτης.Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
μην εισαι και τοσο σιγουρος!
με τον Παντελιτς τρωγοντε ποιος θα παιξει και η οψιον του δεν ενεργοποιηθηκε ακομα. καποιο λακκο εχει η φαβα .
ασε που μπορει να του ειπανε του Γιουβαρλακη οτι ξεναγηθηκε στην Παιανια...:rotflmao: :rotflmao:
Από εκεί και πέρα αν έχει λάκο η φάβα στο συμβόλαιο του, αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο ή όχι κτλ δεν ξέρω τίποτα και δεν κινδυνολογώ, απλά θα δούμε.
Το να πάει σε σας δεν το βλέπω πιθανό γιατί απλά εσείς δεν έχετε χρήματα για μεταγραφές![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
ΒΟΛΑΡΑ ΡΕ!
Ολυμπιακάρα ρε πστ μου, είτε Πειραιώς είτε Βόλου τον δαφνοστεφανομένο τον υποστηρίζω.
ο Βαζελος τωρα δεν αγοραζει ουτε τζαμπα παιχτη και θα παρει τον Μιραλας?Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Το να πάει σε σας δεν το βλέπω πιθανό γιατί απλά εσείς δεν έχετε χρήματα για μεταγραφές![]()
![]()
![]()
περα απο την πλακα ομως ειναι καλος παιχτης. αν χαμηλωσει λιγο κεφαλι θα εξελιχθει σε αξιοπιστη λυση ως αντι-Γκαλετι σε καμμια περιπτωση ομως δεν εχει την τεχνικη του.
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
http://www.woop.gr/article/15497/ast...akos-0-1-video
δειτε μετα το 1.25
αυτα τα πεναλτυ τα ζηταει μονο ο Τοροσιδης και ο Ντιογο!
αυτό ήταν όλο, δεν δίνονται αυτά πέναλτι ευτυχώς δεν το έδωσε και αυτό.
καλά μην ορκίζεσαι γιατί μπορώ να σου δείξω αμέτρητα ανάλογα ή και χειρότερα που ζητάνε βύντρα, καραγκούνης και ΣΙΑ και ενίοτε τα πέρνουν κιόλας.![]()
μα ο άνθρωπος δεν είναι δεξί εξτρεμ για να είναι αντι-Γκαλέτι, επιθετικός είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
αν χαμηλωσει λιγο κεφαλι θα εξελιχθει σε αξιοπιστη λυση ως αντι-Γκαλετι σε καμμια περιπτωση ομως δεν εχει την τεχνικη του.
γιατι ο Γκαλετι μπακ επαιζε? επιθεση επαιζε! ο Μιραλας δεν ειναι σεντερ φορ. ο Βαλβερδε τον εκανε και του βγηκε ελεω ανετοιμου Παντελιτς. τωρα που η γκρινια εχει φτασει στα ουρανια...τον πηγε πιο πλαγια τον Βελγο.Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
μα ο άνθρωπος δεν είναι δεξί εξτρεμ για να είναι αντι-Γκαλέτι, επιθετικός είναι
ρε εβαλε ο μαρινοπουλος wi fi?Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
έλα μλκς λες, απλά αποδίδει καλύτερα και σκοράρει όταν παίζει στη θέση που παίζει τώρα ο Πάντελιτς. Αυτή την στιγμή τον βάζει είτε δεξιά, είτε αριστερά με αποτέλεσμα να μην βάζει τη μπάλα στο πλεχτό. Παιχταράς είναι μην λέμε ό,τι να ναι![]()
ναι ναι παικταρα.![]()
αφου σφαζονται ποιος θα τον πρωτο παρει![]()
aderfes tou kosmou enotheiteΑρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Ολυμπιακάρα ρε πστ μου, είτε Πειραιώς είτε Βόλου τον δαφνοστεφανομένο τον υποστηρίζω.![]()
![]()
δεξί εστρέμ έπαιζε ο Γκαλέτι όπως σου είπα και πιο πάνω, πόσες φορές να το πω. Ούτε μπακ, ούτε επιθετικός, μέσος ήταν.Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
γιατι ο Γκαλετι μπακ επαιζε? επιθεση επαιζε! ο Μιραλας δεν ειναι σεντερ φορ. ο Βαλβερδε τον εκανε και του βγηκε ελεω ανετοιμου Παντελιτς. τωρα που η γκρινια εχει φτασει στα ουρανια...τον πηγε πιο πλαγια τον Βελγο.
ο Μιραλάς είναι επιθετικός , κανονικά δεύτερος επιθετικός αλλά έπαιξε καλά και σαν φουνταριστός, πάντως χαφ όπως ο Γκαλέτι δεν είναι σε καμία περίπτωση.
πολύ κρύο ρε παιδάκι μου στους -7Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
aderfes tou kosmou enotheite![]()
![]()
κάνα μπουφανάκι χρειάζεσαι?????
ναι είδαμε και τους δικούς σου παιχταράδες και έχουμε θαμπωθεί (δεν μιλάω για Σισσέ, για όλους τους υπόλοιπους λέω).Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε εβαλε ο μαρινοπουλος wi fi?![]()
ναι ναι παικταρα.![]()
αφου σφαζονται ποιος θα τον πρωτο παρει![]()
1'35 μεχρι 1'40.....Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
αυτό ήταν όλο, δεν δίνονται αυτά πέναλτι ευτυχώς δεν το έδωσε και αυτό.
καλά μην ορκίζεσαι γιατί μπορώ να σου δείξω αμέτρητα ανάλογα ή και χειρότερα που ζητάνε βύντρα, καραγκούνης και ΣΙΑ και ενίοτε τα πέρνουν κιόλας.![]()
Τραβηγμα υπαρχει.....
Η φαση εμποδιζεται......!!!
Πεφτει μεν μετα μονος του κατω αλλα προτου αυτο ο παιχτης σαφως εμποδιζεται....!!
![]()
e re malaka afou oloi agapate toso ton ganimidi, ti na pw?Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
πολύ κρύο ρε παιδάκι μου στους -7
κάνα μπουφανάκι χρειάζεσαι?????![]()
![]()