Σελίδα 88 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 3878838485868788899091929398 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.306 έως 1.320 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Παλαιο τόμαρο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και ξαφνικα 5 ατομα (καλοθρεμενα) και τερμα ανθυγιεινες φατσες εχουνε μια υποπτη κινητικοτητα.ο ενας φευγει και γυρναει μετα απο 5' και δινει στους αλλους μεσα απο μια σακουλα κατι ασπρα τα οποια οι αλλοι τα καβατζωνουνε σε καλτσες,τσεπες,μεσα απο το παντελονι.δεν ξερω τι ητανε αυτα.αλλα το ενα περισσεψε και το καβατζωσανε στο γυαλινο στεγαστρακι του ασανσερ του μετρο.υστερα χαθηκανε καπου μεσα στον κοσμο.πηγα να δω τι ητανε αυτες οι μαλακιες.κατεβαζω τη σακουλα απο εκει που την αφησανε και ειναι μια μασκα απο αυτες που φορανε οι μπογιατζηδες οταν βαφουν!!!τη καβατζωνω στην κωλοτσεπη.

η κινηση δε μου αρεσε.

ανεβαινω επανω και βλεπω τους ματαδες αισθητα ενισχυμενους,να φορανε τα κρανοι τους με κατεβασμενες τις ζελατινες.παει να δημιουργηθει ενταση μπροστα.οι ντουντουκες φωναζουν ''ολοι πισω!''

ηθελα να σκεφτομαι οτι ειμαι συνομοσιολογος...δεν αργησε να ερθει η ενταση απο το πλαι της βουλης.ευτυχως δεν πηρε εκταση και οι ψυχραιμοτεροι κρατησανε την κατασταση.

τυχαια τα δυο γεγονοτα?μπορει....
    ΄δεν είναι κάτι πρωτοτυπο αγαπητε. Και δεν νομίζω ότι οι μπάτσοι χρειάζονται προβοκάτσιες για τη φάση στο σύνταγμα. Απλά κάποιοι που κουβαλάνε από μαλοξ μέχρι μαλλί της γριάς για παν ενδεχόμενο είδαν να υπάρχει ένταση και να φημολογείτε ρίψει χημικών και βγάλαν τις (άχρηστες επι της ουσίας με βάση δοκιμές και έρευνες ) μασκουλες χειρουργίου... Βέβαια ΔΕΝ ήμουν, είμαι ή θα είμαι εκεί αλλά αυτό το "προβοκάτσια" κυκλοφορεί πολύ περισσότερο για να απονομοιμοποιήση κοινωνικά ακόμα και τη σκέψη της όποιος σύγκρουσης... Δηλαδή ακόμα και να τα πάρει στο κρανία κάποιος -οι (και όχι στο σύνταγμα απαραίτητα) και να πουν τέλειωσαν οι μαλακίες αφου δεν γινεται αλλιώς θα πέσει ξεβράκωμα αφεντικών και λοιπών λακέδων όλοι θα που αααααααααααααααα... προβοκάτσια γρηγόρη μου. Αν συγκρουστούν κάποιοι με την αστυνομία ακόμη και αμυντικά θα που οι περισσότεροι ααααααααααααα προβοκάτσια είναι φως φανάρι... αφού ο κόσμος αλλάζει και με προσευχές...
    Και γιατί οι μπάτσοι προβοκάτορες αν τους χρειαστούν (γιατί υπάρχουν και οι απλά βλάκες) θα είναι κουκουλωμένοι για να ενσωματωθούν σε καποιο τιμ κουκουλωμένων και μετά να αρχίσουν της μαζωχτηκές επ' αυτοφώρω... Για το σύνταγμα δεν παίζει λόγος... Αφού χωράνε και οι ακροδεξιοι τι να τους κάνεις τους προβοκάτορες, έ?

Είναι σα να λέμε ότι ο γιατρός ήρθε στο γκρουπ των λουλουδιών για να προβοκάρει τη μέση ωριαία μας... Αφού είχε 800 κυβικά και πήγαινε με 20 κάποιο λάκο είχε η φάβα... Να μας ξεμοναχιάσει κάπου και να αρχίσει τις αναισθησίες... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    γης μαδιαμ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    [...]Είναι σα να λέμε ότι ο γιατρός ήρθε στο γκρουπ των λουλουδιών για να προβοκάρει τη μέση ωριαία μας... Αφού είχε 800 κυβικά και πήγαινε με 20 κάποιο λάκο είχε η φάβα... Να μας ξεμοναχιάσει κάπου και να αρχίσει τις αναισθησίες... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Aς συνεισφέρω κι εγώ σε αυτή την εύθυμη κουβέντα Captain
    προς τι τα τόσα γελάκια πραγματικά δεν καταλαβαίνω , ειδικά με τέτοιες εξελιξεις.

Ήταν μία γυναίκα κοντά στα εξήντα.Εκεί όπου ο εκφωνητής προσπαθούσε κόντρα στο τοξικό νέφος να καθησυχάσει τους διαδηλωτές της πλατείας Συντάγματος. Την ψέκαζαν με Maalox για να την ανακουφίσουν όταν εκείνη σήκωσε την περούκα αποκαλύπτοντας τους γυμνούς από την χημειοθεραπεία κροτάφους της.

«Φύγε! Άσε εμάς τους νεότερους να τα βγάλουμε πέρα» της είπε.

«Εγώ κορίτσι μου θα πεθάνω. Από το να πεθάνω στον καναπέ μου, προτιμώ να πεθάνω εδώ, μαζί σας. Εμείς προλάβαμε να γεράσουμε. Εσάς θέλουν να σας σκοτώσουν νέους»

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    .........
    δεν πρεπει να υπαρξει συγκρουση στο συνταγμα γιατι πολυ απλα δεν μπορει να γινει κατι τετοιο.δεν υπαρχουν ουτε αυτες οι δυναμεις απο τη μερια του κοσμου,ουτε αυτες οι συνειδησεις παντα απο τη πλευρα του κοσμου.

τα ατομα που σου λεω οτι τα ειχα στο οπτικο μου πεδιο για πανω απο 10'-15' δεν ηταν ουτε μπαχαλακηδες ουτε ακροδεξιοι.μαλλον γνωστες επικειμενης καταστασης ηταν.και ναι οι μασκουλες αυτες δεν κανουν τπτ αλλα απο το ολοτελα....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    προς τι τα τόσα γελάκια πραγματικά δεν καταλαβαίνω , ειδικά με τέτοιες εξελιξεις.
    [...]
    Δεν πειράζει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    .......
    προς τι τα τόσα γελάκια πραγματικά δεν καταλαβαίνω , ειδικά με τέτοιες εξελιξεις.....
    ε κοιτα με τι γελαει ντε!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ενδιαφέρον αρθρο, αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε κατι σημαντικό: Η - πολιτική - αποφαση στηριξης της (δυτικής) Γερμανιας μετα τον Β' ΠΠ, είχε αφ' ενος στοχο να υπάρχει ενα ισχυρο κρατος/αναχωμα στον "σιδηρουν παραπέτασμα", αφ' ετέρου να μην επαναληφθεί οτι έγινε μετα τον Α' ΠΠ.

Θυμιζω οτι τοτε (το 1918) οι συμμαχοι (entente), τη γονατισαν τη Γερμανια, ολοκληρες περιοχές πέρασαν σε Γαλλικη κατοχη (Σααρ και Ρουρ με εργοστασια και ανθρακωρυχεια), επισης η Αλσατία-Λωραινη ξαναέγινε γαλλική. Το δε γερμανικο κρατος πληρωσε οτι είχε και δεν είχε σε αποζημιώσεις.

Αποτέλεσμα; Φτώχεια, πεινα, υφεση, πληθωρισμός, ανεργία, επαναστάσεις, nazi, χιτλερ κλπ κλπ...

Το πάθημα έγινε εν μέρει και μαθημα
    Συμφωνοι καπετανιο... για αυτο και θα επρεπε η ΕΕ να εχει κατεβασει στρατο - συνοριοφυλακες και να μην περναει κουνουπι απο τα συνορα μας και για αυτο θα επρεπε να ειχαν κανει τα αδυνατα δυνατα ωστε να μην πτωχευσει η Ελλαδα... βεβαια αλλες εποχες, αλλες πολιτικες και αλλα συμφεροντα θα μου πεις...αλλα οχι να κοπτονται και καλα για το μελλον της ευρωζωνης και οι ιδιοι να το σαμποταρουν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rockobok
    ΄δεν είναι κάτι πρωτοτυπο αγαπητε. Και δεν νομίζω ότι οι μπάτσοι χρειάζονται προβοκάτσιες για τη φάση στο σύνταγμα. Απλά κάποιοι που κουβαλάνε από μαλοξ μέχρι μαλλί της γριάς για παν ενδεχόμενο είδαν να υπάρχει ένταση και να φημολογείτε ρίψει χημικών και βγάλαν τις (άχρηστες επι της ουσίας με βάση δοκιμές και έρευνες ) μασκουλες χειρουργίου... Βέβαια ΔΕΝ ήμουν, είμαι ή θα είμαι εκεί αλλά αυτό το "προβοκάτσια" κυκλοφορεί πολύ περισσότερο για να απονομοιμοποιήση κοινωνικά ακόμα και τη σκέψη της όποιος σύγκρουσης... Δηλαδή ακόμα και να τα πάρει στο κρανία κάποιος -οι (και όχι στο σύνταγμα απαραίτητα) και να πουν τέλειωσαν οι μαλακίες αφου δεν γινεται αλλιώς θα πέσει ξεβράκωμα αφεντικών και λοιπών λακέδων όλοι θα που αααααααααααααααα... προβοκάτσια γρηγόρη μου. Αν συγκρουστούν κάποιοι με την αστυνομία ακόμη και αμυντικά θα που οι περισσότεροι ααααααααααααα προβοκάτσια είναι φως φανάρι... αφού ο κόσμος αλλάζει και με προσευχές...
    Και γιατί οι μπάτσοι προβοκάτορες αν τους χρειαστούν (γιατί υπάρχουν και οι απλά βλάκες) θα είναι κουκουλωμένοι για να ενσωματωθούν σε καποιο τιμ κουκουλωμένων και μετά να αρχίσουν της μαζωχτηκές επ' αυτοφώρω... Για το σύνταγμα δεν παίζει λόγος... Αφού χωράνε και οι ακροδεξιοι τι να τους κάνεις τους προβοκάτορες, έ?

Είναι σα να λέμε ότι ο γιατρός ήρθε στο γκρουπ των λουλουδιών για να προβοκάρει τη μέση ωριαία μας... Αφού είχε 800 κυβικά και πήγαινε με 20 κάποιο λάκο είχε η φάβα... Να μας ξεμοναχιάσει κάπου και να αρχίσει τις αναισθησίες... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Και γώ σου λέω ότι δεν είναι προβοκάτσια. Το κάνουν όλοι
    με τις ποιό αγνές προθέσεις αλλά έχω μια απορία...
    Πες ότι απο αυτή τη σύγκρουση μια φορά χάνουν τα ματ.
    Καταφέρνεις να περάσεις. Μετά τί???
    Ή είναι απλά συμβολική? Ε και στη τελική αν συμετέχουν σε τέτοιες ενέργειες
    και δυνάμεις καταστολής δε νομίζω να το κάνουν για χαβαλέ παρα μόνο
    για να καταστείλουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
    V
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_4278.jpg 
Προβολές:	236 
Μέγεθος:	100,2 KB 
ID:	229785
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    αχουτο μωρε. Κοιτα μαγουλακι :wacko:

Αυτο το μαρκουτσι που κραταει πολυ μακρυ δεν ειναι για δονητης?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    double dong
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    και το κρατάει κι' απ' την ανάποδη ο καθίκης...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μερικές φορές κρατάνε και την ασπίδα ανάποδα...σημαίνει κάτι αυτό;

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Μερικές φορές κρατάνε και την ασπίδα ανάποδα...σημαίνει κάτι αυτό;
    Η ασπίδα όχι...το άλλο κάνει ζημιά παραπάνω ......

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ