΄δεν είναι κάτι πρωτοτυπο αγαπητε. Και δεν νομίζω ότι οι μπάτσοι χρειάζονται προβοκάτσιες για τη φάση στο σύνταγμα. Απλά κάποιοι που κουβαλάνε από μαλοξ μέχρι μαλλί της γριάς για παν ενδεχόμενο είδαν να υπάρχει ένταση και να φημολογείτε ρίψει χημικών και βγάλαν τις (άχρηστες επι της ουσίας με βάση δοκιμές και έρευνεςΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και ξαφνικα 5 ατομα (καλοθρεμενα) και τερμα ανθυγιεινες φατσες εχουνε μια υποπτη κινητικοτητα.ο ενας φευγει και γυρναει μετα απο 5' και δινει στους αλλους μεσα απο μια σακουλα κατι ασπρα τα οποια οι αλλοι τα καβατζωνουνε σε καλτσες,τσεπες,μεσα απο το παντελονι.δεν ξερω τι ητανε αυτα.αλλα το ενα περισσεψε και το καβατζωσανε στο γυαλινο στεγαστρακι του ασανσερ του μετρο.υστερα χαθηκανε καπου μεσα στον κοσμο.πηγα να δω τι ητανε αυτες οι μαλακιες.κατεβαζω τη σακουλα απο εκει που την αφησανε και ειναι μια μασκα απο αυτες που φορανε οι μπογιατζηδες οταν βαφουν!!!τη καβατζωνω στην κωλοτσεπη.
η κινηση δε μου αρεσε.
ανεβαινω επανω και βλεπω τους ματαδες αισθητα ενισχυμενους,να φορανε τα κρανοι τους με κατεβασμενες τις ζελατινες.παει να δημιουργηθει ενταση μπροστα.οι ντουντουκες φωναζουν ''ολοι πισω!''
ηθελα να σκεφτομαι οτι ειμαι συνομοσιολογος...δεν αργησε να ερθει η ενταση απο το πλαι της βουλης.ευτυχως δεν πηρε εκταση και οι ψυχραιμοτεροι κρατησανε την κατασταση.
τυχαια τα δυο γεγονοτα?μπορει....) μασκουλες χειρουργίου... Βέβαια ΔΕΝ ήμουν, είμαι ή θα είμαι εκεί αλλά αυτό το "προβοκάτσια" κυκλοφορεί πολύ περισσότερο για να απονομοιμοποιήση κοινωνικά ακόμα και τη σκέψη της όποιος σύγκρουσης... Δηλαδή ακόμα και να τα πάρει στο κρανία κάποιος -οι (και όχι στο σύνταγμα απαραίτητα) και να πουν τέλειωσαν οι μαλακίες αφου δεν γινεται αλλιώς θα πέσει ξεβράκωμα αφεντικών και λοιπών λακέδων όλοι θα που αααααααααααααααα... προβοκάτσια γρηγόρη μου. Αν συγκρουστούν κάποιοι με την αστυνομία ακόμη και αμυντικά θα που οι περισσότεροι ααααααααααααα προβοκάτσια είναι φως φανάρι... αφού ο κόσμος αλλάζει και με προσευχές...
Και γιατί οι μπάτσοι προβοκάτορες αν τους χρειαστούν (γιατί υπάρχουν και οι απλά βλάκες) θα είναι κουκουλωμένοι για να ενσωματωθούν σε καποιο τιμ κουκουλωμένων και μετά να αρχίσουν της μαζωχτηκές επ' αυτοφώρω... Για το σύνταγμα δεν παίζει λόγος... Αφού χωράνε και οι ακροδεξιοι τι να τους κάνεις τους προβοκάτορες, έ?
Είναι σα να λέμε ότι ο γιατρός ήρθε στο γκρουπ των λουλουδιών για να προβοκάρει τη μέση ωριαία μας... Αφού είχε 800 κυβικά και πήγαινε με 20 κάποιο λάκο είχε η φάβα... Να μας ξεμοναχιάσει κάπου και να αρχίσει τις αναισθησίες... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: