Σελίδα 88 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3878838485868788899091929398 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.306 έως 1.320 από 1994

Θέμα: Με είδα

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Με είδα να κάθομαι με μεράκι το απόγευμα αφού απολάυσαμε το ΤζιΠι να αλλάζω τα λαδάκια και επι τη ευκαιρία να κάνω και μια γενική καθαριότητα στο μεκανακ' να είμαστε κ έτοιμη δια την ετήσιαν εκδρομήν σιγούλια-σιγούλια.

Με είδα να επιστρέφω εις τα βροχερά πάρτυα εδάφη αποχωριζόμενος οικογένεια, φίλους, ένα σεβαστό ποσό και ενα δανεικό φειζερ μετά από 21 μέρες.
    done.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vardis
    Λίγο μπαγιάτικο αλλά προς παραδειγματισμό. Με είδα να καρφώνομαι πίσω αριστερά από ενοικιαστικό που οδηγούσε γερμανίδα τουρίστρια και έστριψε απότομα αριστερά χωρίς φλάς και ενώ βρισκόταν δεξιά του δρόμου. Ημουν πίσω της και πολύ κοντά γιατί ξεκίνησα από φανάρι και δεν πρόλαβα να κάνω κιχ. Προσοχή παίδες στα ενοικιαστικά στις τουριστικές περιοχές, οι άνθρωποι μπερδεύονται στους δρόμους μας και πάνε όπου νάναι, σαν τους γέρους και τις γριές ένα πράμα. Ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές και κάτι κακώσεις σε πλευρά και γόνατα.
    vardis

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Με είδα σήμερα μετά από 6μισή μήνες να οδηγώ το SS μου σαν να το πήρα πρώτη φορά....ότι αφήνεις σε αφήνει τελικά.
    Keep spamming!!!:a13:

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Με είδα σήμερα μετά από 6μισή μήνες να οδηγώ το SS μου σαν να το πήρα πρώτη φορά....ότι αφήνεις σε αφήνει τελικά.
    Και γω να σηκωνω την κουκουλα μετα απο 5+ μηνες....χωρις πλακα μπερδευτηκα με τους διακοπτες...ηθελα 1-2" να θυμηθω που ειναι τα φωτα χαχαχα
    Ξεφτιλα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Με είδα να βολτάρω στους επαρχιακούς της Αττικοβοιωτίας και να το φΧαριστιέμαι!
    Επίσης με είδα να μην πιστεύω στα μάτια μου όταν μέτρησα την κατανάλωση στα 5,5l/100km! Άθλος για το φαγανό Τρανσαλπίδι.

Με ειδα με φρεσκια αναρτηση και παλι στους δρομους

Με είδα σε απόσταση 1.5 χιλιομέτρου να επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό με δύο δενδρογαλιές (το άκακο φίδι που καθάρισε ο Σσσσερραίος ντε!)
    Την πρώτη, τη βλέπω να προσπαθεί να διασχίσει τη λωρίδα μου, κόβω ταχύτητα για να την αφήσω να περάσει και κάνω νόημα σε αυτοκίνητο από πίσω να σταματήσει. Ο οδηγός μάλλον δεν είδε και δεν κατάλαβε τι γινόταν και με προσπερνά αμάσητος! Το φίδι ευτυχώς πρόλαβε και γύρισε, αλλά στην προσπάθειά της βρέθηκε στον μπροστά τροχό μου που είχα πλέον σταματήσει και κουνώντας το δεξί πόδι για να τη διώξω, γύρισε πάλι στο πλάι του δρόμου κι έφυγε!
    Βαθιά ανάσα και συνέχεια...
    λίγο πιο κάτω βλέπω πάλι στη λωρίδα μου μια άλλη δενδρογαλιά και από απέναντι ένα φορτηγάκι του ΟΤΕ. Ξανασταματώ, τους κάνω νοήματα να δουν το φίδι, προσπαθούν να το αποφύγουν χωρίς να σταματήσουν, με αποτέλεσμα ξανά μεταβολή και ξανά προς τα μένα, σε απόσταση ασφαλείας τώρα, μα με ευδιάκριτα τα καταγάλανα μάτια της (εντάξει, σχήμα λόγου το καταγάλανα...)
    Ε, στην υπόλοιπη διαδρομή Γραμματικό - Καλέντζι περίμενα το χατ - τρικ....

Παλαιό μέλος
    Τι μου θύμισες φίλε μου....σε νησί καλοκαιρινές διακοπές κάνω στην άκρη δεξιά για να ελέγξω την μπαγκαζιερα, στα 15-20 πίσω το πιο τεράστιο φιδι που εχω δει, (επιανε την μια λωρίδα) κοπηλατεί να περάσει τον δρόμο κάθετα, αρχικά δεν ανησυχώ, απλώς το παρακολουθω ερχεται τότε μια νταλίκα με τα όλα και το κάνει κομμάτια, πλέκει στους πίσω τροχούς και κομάτια του, αντερα, κεφάλια, δερματα πετάγονται και σταματάνε ΜΠΡΟΣΤΑ μου!!! στα 4-5 μέτρα από μένα! μενω κοκκαλο και αν σταματαγα λιγο πιο πριν ολα αυτά θα με ελουζαν! θα σίγουρα θα κινδυνευα και ολας, γιατί σπαρταρούσε και θα με δαγκνε σίγουρα, αν έπεφτε πάνω μου, Αηδια,

Παλαιό μέλος
    με είδα, να πηγαίνω κανονικά στον δρόμο μου με το κουτί,και εκεί που έχω προτεραιότητα εγώ καθώς στρίβω αριστερά και έχουν αριστερά και δεξιά και μπροστά μου ΣΤΟΠ όλοι ,πλην εμένα που δεν είχα εγώ, καθώς μεγάλη απότομη ανηφόρα, με είδε το μηχανάκι απέναντι μου (ZX250R) ότι ανεβαίνω και θεώρησε τελευταία στιγμή να παραβιάσει ΣΤΟΠ κατά πάνω μου, πρώτη φορά μηχανή να ακυρώνει τελείως ΣΤΟΠ ,κόρναρα και φώναξα ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΠ , θα σε χτυπούσα,και με κοιτούσε σαν χάνος...και ΜΕ ΕΙΔΑ να μένω ήρεμος μετά.

Με είδα μετά από ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ καιρό στο κέντρο με τη μηχανή. Με είδα να έχω ξεχάσει να υπολογίζω που χωράω και πόσο σβέλτα βρίσκεται στο κενό που εντόπισα. Με είδα να γλιτώνω στο παρα τίποτα εμβολισμό από ΜΑΛΑΚΑ ντελιβερά που έκανε αναστροφή και κόκκινο διακοσμητικά και να μένω λίγο χαζός με το πόσο κάφροι έχουν γίνει όλοι πιά στην Αθήνα.

Με είδα να καβαλάω street triple. Τι μοτερούκλα είναι αυτή!!! Είχα ξεχάσει πόσο όμορφα διαχειρίσιμα είναι τα 600, πόσο πολύ και πόσο όμορφα στροφάρουν και το τριπλ έκανε ότι μπορούσε για να με φέρει στη δύσκολη θέση να στεναχωριέμαι που έπρεπε να το γυρίσω πίσω. Και τόσο γλυκό δούλεμα που νόμιζα ότι είναι σβηστό και έχουν βάλει ηχογράφηση το μοτέρ. Αν είχε και ένα πλαίσιο στο οποίο να χωράω σαν άνθρωπος (και τις αναρτήσεις του R), θα με έβαζε σε σοβαρές σκέΠΣεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Με είδα μετά από ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ καιρό στο κέντρο με τη μηχανή. Με είδα να έχω ξεχάσει να υπολογίζω που χωράω και πόσο σβέλτα βρίσκεται στο κενό που εντόπισα. Με είδα να γλιτώνω στο παρα τίποτα εμβολισμό από ΜΑΛΑΚΑ ντελιβερά που έκανε αναστροφή και κόκκινο διακοσμητικά και να μένω λίγο χαζός με το πόσο κάφροι έχουν γίνει όλοι πιά στην Αθήνα.

Μ αυτά και με τ άλλα που ακούω, αντί για Σούνιο που έλεγα, σηκώθηκα και πήγα ζαγοροχώρια το διήμερο. Όχι ότι στην επαρχία είναι καλύτερα. Τα ποσοστά ίδια είναι αλλά στριμωχτήκατε πολλοί εκεί. Όσο κόσμο έχει όλοι η Ελλάδα, έχει σχεδόν μόνο η Αθήνα. Άρα τα λουλούδια πάσης φύσεως που είναι σκόρπια σε όλη την Ελλάδα, γίνονται δραματικά πολλά εκεί. Και ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρετε.

Με είδα να κάνω το Συνταγμα-Ν.Σμύρνη σε χρονο που θα έκανε τον Ρόσσι κσι τον μαρκεζ να βάλουν τα κλάματα....

Τελικά, όντως είναι το ποιο γρήγορο πράγμα στον κοσμο...

Και δεν λέω για το pcx...

ανέ-μελος Το avatar του/της KAGOURO
    Με είδα να πηγαίνω μπαλαρίνα στην Καραμανλή πριν το Γ Σώμα με τη μεσημεριανή βρόχα...δε μαζεύονταν με τίποτα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Με είδα να "εκμεταλλεύομαι" τις Πορτοκαλί Ημέρες.. ωραία ήταν!

Με είδα επίσης να κάνω πλάκα στον από πίσω σκουτεροδηγό που κοιτούσε το κινητό του αντί για το φανάρι.. μόλις ανέβαζα στροφές, ξεκολλούσε από το κινητό και έκανε να ξεκινήσει. Έβλεπε πως είναι κόκκινο ακόμα και ξανά στο κινητό. Πρέπει να το έκανα και 5 φορές.. και κάθε φορά έπιανε!!!

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας