Σελίδα 88 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3878838485868788899091929398 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.306 έως 1.320 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    Σε ειδα το πρωί Γ'Σεπτεβρίου με το μοταρντάκι DJEBEL(λευκο με μωβ αυτοκολλητα ,αν δεν απατώμαι)..ΩΡΑΙΟ....

σε ειδα και εσενα με το ??norton? εχτες ,στο παρκινκ μετα την καφετερια ΠΑΝΌΡΑΜΑ στις στροφές του διονυσου προς νεα μακρη...ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ ΗΤΑΝ

Επισης ειδα κ σενα κοπελιά με το XR στην αλεξάνδρας ,αλλα δν ειχες το κρανος μαζι..! καλημερες

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Σε είδα R1 του 15 λυμμενο.. Turbo μυρίζομαι.

Banned
    Κεντρική λεωφόρος στην Αθήνα, μπροστά αμάξι αρχίζει να φρενάρει να μην πατήσει μια γάτα που διέσχιζε τον δρόμο, και από αριστερά έρχεται μηχανή και αυτός φρενάρει για να μην γίνει ατύχημα. Βλέποντας όλοι όσοι είμαστε πίσω σταματάμε να μην πέσουμε στους μπροστά, αλλά ο ΒΛΑΚΑΣ με το αμάξι του θέλησε να περάσει από πάνω μας (από τα αριστερά), του κάνω νόημα και να χαμηλώσει αλλά στα @@ του και επίτηδες να πέσει πάνω μας, το τι βρισίδι έφαγες δεν περιγράφετε αναίσθητε, δηλαδή τόσοι αναισθησία; Ήσουν μαζί με κάτι άλλους στο αμάξι κάτι κάνατε χειρονομίες αλλά όταν είδατε δεν κάνω καθόλου πλάκα το βουλώσατε, έπρεπε να σας πετάξω από το αμάξι με κλωτσιές! Μετά πήγαινες πάρα πολύ σιγά (στην αριστερή) μην τυχών και με προλάβεις αχαχαχαχαχα έτσι να βάζετε μυαλό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Σε ειδα και μου πεταχτηκαν τα ματια εξω.μεσηλικας σκωτσεζος προφανως με ροζ μαγουλακια να κανεις την βολτα σου σε κεντρικο δρομο της πολης φορωντας καλτσα ως το γονατο την κλασικη κιλτ φουστιτσα και μπερεδακι!
    Τι αλλο θα δουμε ρε παιδια???
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Σε είδα το απόγευμα στο πηγμένο Κηφισσό, υπερήλικα με το c50 να γίνεσαι σάντουιτς ανάμεσα στο αμάξι και το Versys. Είσαι τυχερός που πέτυχες 2 καλούς ανθρώπους με κατανόηση στο οτι είχες χαρτιά και ήταν απλά λάθος εκτίμηση.
    Ήθελες όμως να σηκωθείς να φύγεις γιατί κατά την κρίση σου μια βουλιαγμένη πόρτα στο αμάξι και τα δικά μου γρατσουνισμένα πλαστικά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    Και ασφαλιστικές ήρθανε και τροχαία ήρθε, και καλή σου χώνεψη όμως.
    Σκέφτομαι αν πρέπει να λέω γ@μώ τα παπιά σας ή ευτυχώς που όταν με χτυπάνε είναι παπιά και όχι τίποτα βαρύτερο σε κιλά.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σε είδα πριν λίγη ώρα στο φανάρι να έχεις πιάσει δεξιά και να σταματάς, κόβοντας όσους είχαν πράσινο για να στρίψουν, ενώ εσύ ήθελες να πας ευθεία. Ειλικρινά ρε ζωντόβολα, πως τα έχετε πάρει (εάν τα έχετε πάρει) τα διπλώματα; Πόσο γραψαρχίδιδες είσαστε που βάζετε τη βολή σας πάνω από όλους και όλα;

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Σε είδα σήμερα Califfone Rizzato να κυκλοφορείς αξιοπρεπέστατα στο δρόμο και να με γυρίζεις πολλάααα χρόνια πίσω!

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε είδα τροχαια ,να με περιμενεις μολις βγηκα απο το σπιτι να παω στη δουλεια, γιατι το αυτοκινητο μου,ηταν καβαλα στο πεζοδρομιο και χτυπημενο αρκετα απο εναν μεθυσμενο που μπηκε στη στροφη,διχως αυριο και μου εφτιαξε την ημερα και το νεο ετος με ζημια,τουλαχιστον 2000 και αρκετη ταλαιπωρια με τις ασφαλιστικες..ευτυχως για μενα ειχες χτηπησει και σε πηγαν στο νοσοκομειο,γιατι σε αντιθετη περιπτωση θα την ειχες κοπανησει και αντε να σε βρω..αναγκαστικα ρεπο απο την δουλεια και τρεξιμο ολη μερα και δηλωση,δεν μου εκανες ακομη(ο πατερας του πιτσιρικα) και αρχισαν τα παρατραγουδα..ευτυχως οι τσαιοι καταγραψαν το συμβαν,η ασφαλιστικη μου επισης και σου καναν και αλκοτεστ,ελπιζω να ξεμπερδεψω καλα,γιατι ειναι χειμωνας και το δικυκλο,λιγο δυσκολο να τεθει καθημερινως στην κυκλοφορια..

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Σε είδα μπροστά μου δίχρονη boxer BMW 1200GS να μυρίζεις λαδίλα και να αμολάς ένα γαλάζιο σύννεφο κάθε φορά που σου έκλεινε το γκάζι !!!

Τιιιιιι ????????? Δεν είναι δίχρονες οι 1200GS ????????? Ούτε τα boxer ????????

The road less travelled, is less travelled for a reason...

never hold back Το avatar του/της Ohm
    εσύ χοντρέ με το μπλε το μπούσα να μπαίνεις στη βασ. σοφίας χωρίς να σταματάς καν, από κάθετο με κόκκινο και κυκλοφορία... μπράβο μας δίνεις καλό όνομα με όλους τους κουτάκιδες που περιμένουν από πίσω και σε βλέπουν. Κερδίζεις το βραβείο του στραβοχυμένου λουκουμά, έτσι που είσαι.

και σε είδα ντελιβερά να τρως τουλάχιστο 3 κόκκινα σερί στην πανεπιστημίου χωρίς καν να κόψεις... σου απονέμω το βραβείο της μουχλιασμένης πίτσας.

και σε είδα αγάμη νέε κάπου στις 7μιση το βράδι σκοτάδι, κοντά στο berlin by 5 drunk men, χωρίς φώτα μπρος ούτε πίσω, να κάνεις πρα πρα με το παρτάλι σου. Έτσι μπράβο, γιατί άμα δεν μας φύγει το μπιροπότηρο από το χέρι από την τρομάρα δεν την απολαμβάνεις μωρέ. Δώρο απελπισίας ένα gareli μοντελάκι απο χυτοσίδηρο. Και πολύ σου είναι για μηχανή. Πριν μου ορμήξετε, η μπίρα ήταν χωρίς αλκοόλ.

εκτός συναγωνισμού το google navigation που μου ζήτησε... για αρχή να μπω στην αιόλου, στη συνέχεια να μπω στην κωνσταντίνου από την ηρώδου ενώ απαγορεύεται... και τέλος να στρίψω δεξιά σε διασταύρωση σε ανισόπεδο κόμβο... δε λέω, καλό το hornet αλλά το όνομα δεν σημαίνει και ότι πετάει. Τιμητικά απονέμεται το βραβείο του σαπισμένου, σκοροφαγωμένου χάρτη και της πατημένης από φορτωμένο πενηντάτονο caterpillar πυξίδας για την ηρωική προσπάθεια του google maps να με ξεκάνει.
    Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 08/01/2016 στις 07:55.
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Banned
    Σε ειδα ταριφα να μπαινεις αποτομα με φλας στην λωριδα μου, μολις συνειδητοποιησες τι εκανες σταματησες αποτομα να περασω. Λαθη γινονται δεν χρειαζονται φασαριες και εκφρασεις πεζοδρομιου, για αυτο παντα το μυαλο μας στο δρομο συντροχοι.

Παλι μετα σε ειδα ταριφα να μπαινεις ασυναισθητα στην λωριδα μου χωρις φλας, μολις με ειδες εκανες τερμα στην ακρη. Ουτε εδω χρειαζονται φασαριες γιατι δεν οδηγουν πουθενα αυτα, αυτα ειναι ανθρωπινα αλλα ρε παιδια μηπως οδηγατε πολλες ωρες και χανετε την αισθηση λογο κουρασης; Προσοχη σε εσας και σε εμας!

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Από όλα όσα είδα σήμερα θα αναφέρω μόνο ένα. Ροζ ΚΤΜ 950( ; ) adv.
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ειδα απο ενα αυτοκινητο να φευγουν:χαρτοπετσετες,σακουλακια,κι αλλα χαρτακια και στο τελος μια σακουλα ολοκληρη.κολατσισατε και στα @@ σας ε;;;γυφταιοι....
    ειδα μετα απο λιγο και το ζζζζζουπερ τενερε σε ασπρο και ηταν μουυυυυνααααα!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Σε ειδα αρχηγε μου με το ανθρακι Tuono Gen 1 σημερα το πρωι απο το Καλιμμαρμαρο μεχρι Κηφησιας.
    Το ψιλοανοιγες το εργαλειο.
    Σορρυ που δεν ακολουθησα… αλλα τι να κλασει το ρημαδι μου με 50αλογα διαφορα???

Καλους δρομους !!!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Σε είδα Βύρωνα με το κτήνος να κατεβαίνεις την Ψαρών

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ