bandit-akos rulezzzzzzzz
λιτος και απεριτοςΑρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
επιτελους ειπες τη σωστη κουβεντα....
ειδες γκι-οζυ?
ο μπντιτακος μια φραση εγραψε....
εσυ εγραψες 3 σελιδες κι ακομη μ@λ@κιες λες για το ρς...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
λιτος και απεριτος![]()
![]()
![]()
![]()
:a19:
![]()
![]()
![]()
![]()
ονειρα γλυκα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
:a36: :a36: :a36: :a36:
![]()
ονειρα γλυκα στο βεφακι....Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
ονειρα γλυκα...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
bandit-akos rulezzzzzzzz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μλκα πρην 3-4 σελιδες εγραφα καληνυχτες και τα λεμε αυριο και τετοια και ακομα εδω ειμαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
επειδη εισαι κολλημενο μυαλο..αν γουσταρεις παρτο..βασικα παρτο καφτο βαλτο για καποτα δεν με νοιαζει..αμα εγω λεω οτι ειναι μαλακια ειναι η αποψη μου..δεν σου εβρισα τη μανα για να αρπαχτεις..ηρεμησε κ ακου καποιον που ξερει 2 πραγματα περισσοτερα (yes that's me) ειτε τα δεχτεις ειτε οχι..απαγορευεται να πω την αποψη μου επειδη ειναι αρνητικη? σορρυ..heil hitler τοτε..
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
λαθος καταλαβες,απαντηση στον μπαντιτακο ηταν...Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
ονειρα γλυκα στο βεφακι....![]()
![]()
αφου εισαι αποφασισμενος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μλκα πρην 3-4 σελιδες εγραφα καληνυχτες και τα λεμε αυριο και τετοια και ακομα εδω ειμαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
λαθος καταλαβες,απαντηση στον μπαντιτακο ηταν...![]()
ααααα....
οκ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ι 2 πραγματα περισσοτερα (yes that's me)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
καλα σου λεει ρε...ξερεις ποσα ρς εχει διαλυσει αυτος που βλεπεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
επειδη εισαι κολλημενο μυαλο..αν γουσταρεις παρτο..βασικα παρτο καφτο βαλτο για καποτα δεν με νοιαζει..αμα εγω λεω οτι ειναι μαλακια ειναι η αποψη μου..δεν σου εβρισα τη μανα για να αρπαχτεις..ηρεμησε κ ακου καποιον που ξερει 2 πραγματα περισσοτερα (yes that's me) ειτε τα δεχτεις ειτε οχι..απαγορευεται να πω την αποψη μου επειδη ειναι αρνητικη? σορρυ..heil hitler τοτε..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα επιτηδες το βαλα..ξερω πως θα αντιδρουσατε ολοι ετσι..εδω αμα δεν εχεις πτυχιο μηχανολογου-μηχανικου δεν σε παιρνουν στα σοβαρα
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ρε σκαστε ρεεεεεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
καλα σου λεει ρε...ξερεις ποσα ρς εχει διαλυσει αυτος που βλεπεις...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν μπορω αλλο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: