Σελίδα 88 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 3878838485868788899091929398138188 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.306 έως 1.320 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    οχι ρε τι να το κανει το ντουκατι...

bimota επρεπε να παρει το naked με 100 αλογα που κανει 24.000 μονο τζαμπα πραμα!
    Τί λε ρε! Μόνο 24000?
    Πάς καλά! θα τσιγκουνευτώ εγώ τα λεφτά μου...ΠΟΤΕ.
    Αν είναι να πάρω θα πάρω the one and only μηχανή που ξεχωρίζει...

Ducati multistrada 1100 :

12.900,00 Ευρώ αγορά
    + 12.900,00 + 12.900,00 + 12.900,00 + 12.900,00 + 12.900,00 + 12.900,00 για service, ανταλλακτικά αλλαγή fairing με κώλο πιθήκου κ.τ.λ = γ@μησέ τα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Τί λε ρε! Μόνο 24000?

12.900,00 Ευρώ αγορά
    + 12.900,00 + 12.900,00 + 12.900,00 + 12.900,00 + 12.900,00 + 12.900,00 για service, ανταλλακτικά αλλαγή fairing με κώλο πιθήκου κ.τ.λ = γ@μησέ τα!

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
    cartman eisai 8eossssss................

και αμα λαχει, πετσώνουμε και εμείς οχλινς και μπρέμπο στα γιαπωνεζάκια και γίνονται γρήγορα και στριφτερα στην ίδαι τιμή(και μικρότερη) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao:

μα πόσο ελεεινοί είναι αυτοί οι ευρω"παίοι"

:rotflmao:
    Έτσι έτσι!!!
    Έτσι κι αλλιώς πόσοι θα χρησιμοποιησουν σωστά τα brembo και τα ohlins ρε γμτ!! εγώ προσπαθώ επαναλαμβάνω ΠΡΟΣΠΑΘΩ να κλειδώσω το πίσω φρένο για να δώ τα όριά του (nissin) και δεν τα καταφέρνω!! Στον πήγασο το πίσω brembo κλειδώνει για πλάκα! ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ και όποιος έχει αντίθετη εμπειρία να το πεί!!!!

Αν είναι να έχω brembo απλά για να γράφει το φρένο πάνω brembo και να το παίζω μούρη και να γράφω στα φόρουμ ότι έχω ΦΡΕΝΑ και την επόμενη να χάσω το πισινό, καλύτερα NISSIN και όρθιος!!!

Chris

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Ναι ρε γαμώτο...αυτά τα Brembo...μόνο μούρη έχουνε...

Εμ δεν παίρνουμε φρένα απο Z750....

Τι δεν μου άρεσε στο Fazer...

Θέση οδήγησης.
    Δεν μου άφησε όμορφη αίσθηση και δεν ήτανε καθόλου άνετο.
    Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι στα αρχίδια μου.

Για να το πας γρήγορα πρέπει να του πιείς το αίμα. Όπως είπες και εσύ..απο 8000 στροφές και πάνω. Άμα είναι να το λειτουργώ στις 8000 για να πάει κανονικά τι να το κάνω?

Ήχος, γουργούρα...σαν αυτό το μιξεράκι για τον καφέ ακούγεται.

Με την καμμία δεν συγκρίνεται με την αίσθηση που σου αφήνει ένας V2. V2 σαν να λέμε...Monster.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Παιδιά...αλήθεια που μιλάτε για ακριβά ανταλλακτικά.

Έχετε πάρει χαμπάρι ότι δεν σας παίρνει?

Το παιδί με το Multistrada έσκασε 8 ευρώ για ένα Flashaki μηχανής 9 χιλιάδων ευρό, και εγώ έσκασα 24 ευρώ για flashaki μηχανής 6500 ευρό.

Θέλετε να δείτε πόσο στοιχίζουνε τα πλαστικά Honda? Όσο τα μεταλλικά ποιοτικά ανταλλακτικά μίας Ducati!

Η Aprilia είναι πάντα εκεί για τον πελάτη ακόμα και στην άλλη άκρη της Ελλάδας φίλος μου βρήκε ανταλλακτικά εντός τριών ημερών για μηχανή περιορισμένης παραγωγής Θεσαλλονίκη εντός τριών ημερών.

Γνωστός μου περίμενε βίδες για το Honda του για τρεις μήνες.
    Άλλος περίμενε ένα τιμόνι για 2 μήνες!!!

Σας βγάζει περισσότερο νόημα να έχει μεγαλύτερη αναμονή η γειτονική Ευρώπη απο την στου Διαόλου τον κώλο Γιαπωνία?
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Για τα καλα περιφερειακα δλδ ρε φιλε ποιον να ευχαριστησουμε αν οχι την εταιρεια που φτιαχνει το μηχανακι????

Γιατι θα τρελαθουμε με εσας...

Ο "απαρχαιωμενος" δικυλινδρος σε πληροφορω οτι ειναι, μακραν ομως, ο δυνατοτερος αεροψυκτος δικυλινδρος που κυκλοφορει...

Και θα μου πεις γιατι να παρω ενα "απαρχαιωμενο" αεροψυκτο κινητηρα???

Γιατι ειναι ελαφρυτερος, εχει καλυτερη αποκριση, ειναι πιο φιλικος κλπ κλπ κλπ...

Εσυ πιστευω οτι θα τα καταλαβεις αυτα που σου λεω, αλλα δυστυχως οι ποιο πολλοι τζαμπαν θα τα περασουν για ψιλα γραμματα, θα ανοιξουν ενα περιοδικο να δουν το νεο Κ717 ποσα αλογα εχει και θα πανε να το παρουν...

ή αντιστοιχα ο σακης θα δει ποιο ειναι πιο φτηνο και θα παει περηφανος να το παρει και θα καμαρωνει σαν τον τσολια που εχει χονδα...

Αμα ειναι ετσι να τα πεταξουμε ολοι να παρουμε αεροψυκτα και τα αυτοκινητα το ιδιο να παρουμε σκαραβαιους αεροψυκτους αθανατους!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Ναι ρε γαμώτο...αυτά τα Brembo...μόνο μούρη έχουνε...

Εμ δεν παίρνουμε φρένα απο Z750....

Τα συγκεκριμένα brembo (του πήγασου) ήταν χάλια με καθόλου καλή αίσθηση! Τώρα αν φταίει η brembo ή η Aprilia δεν ξέρω αλλά αυτό ισχύει!

Τι δεν μου άρεσε στο Fazer...

Θέση οδήγησης.
    Δεν μου άφησε όμορφη αίσθηση και δεν ήτανε καθόλου άνετο.
    Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι στα αρχίδια μου.
    Για STREET μηχανή είναι από τις πιο άνετες! το να κάθεσαι στα αρχίδια σου δεν είναι άνετο, αλλά οι street αυτά έχουν! Όλες έτσι είναι!
    Για μένα πάντως είναι πολύ άνετη. Τώρα αν το συγκρίνεις με το τσόπερ σου, εννοείται πως δεν αίναι πιο άνετη από αυτό!

Για να το πας γρήγορα πρέπει να του πιείς το αίμα. Όπως είπες και εσύ..απο 8000 στροφές και πάνω. Άμα είναι να το λειτουργώ στις 8000 για να πάει κανονικά τι να το κάνω?
    Πάνω από 8000 στροφές πετά φίλε δεν πηγαλινει κανονικά!! Εκεί η αίσθηση είναι τέλεια, κάτι που ποτέ δεν θα έχεις με Ducati ή Harley! Εκτός αν πάρεις Ducati ss ή μόνστερ με πολύ περισσότερα κυβικά! (και χρήματα)!

Πρίν τις 8000 μια χαρά πάει για μένα, με 40-50 περίπου άλογα. Τώρα αν είσαι τιμόνι ρε φίλε και κατέχεις το σπόρ, σίγουρα το μηχανάκι ΔΕΝ είνα για σένα. Θα σου είναι πολύ λίγο!

Ήχος, γουργούρα...σαν αυτό το μιξεράκι για τον καφέ ακούγεται.
    Καλά ρε φίλε εγώ κ@υλώνω με τετρακύλινδρο ήχο γι`αυτό το πήρα. Εσύ κ@υλώνεις με V. Γούστα είναι αυτά!

Με την καμμία δεν συγκρίνεται με την αίσθηση που σου αφήνει ένας V2. V2 σαν να λέμε...Monster.
    Το μονστερ δεν το οδήγησα, αλλά δεν με πείθεις!

Επίσης φίλε Niker δεν είπες τπτ για στήσιμο, φρένα και αναρτήσεις! Δεν μας είπες αν στρίβει και μάλιστα αν στρίβει καλύτερα από το Harley! Μόνο τα μείον του είπες! Δεν είσαι οκ!

Chris

Έχει το Shiver Ohlins και κάνει 8.000ευρώ
    τεσπα!

Επειδή βαριέμαι να κάνω quote σε προηγούμενες σελίδες θα τα γράψω έτσι!

Οι μοτοσικλέτες δεν πάνε μόνες τους της πάνε οι οδηγοί! που λέτε για Ducati και αγώνες, η Ducati πάντα είχε @@αδατους οδηγούς! (και μην ξεχνάμε οτι τα 1000 είναι ομολογκαρισμένα ενώ τα Ducati ειναι φτιαγμένα όσο πάει) μήπως είδατε φέτος κανένα YAMAHA στο βάθρο εκτός απ του Rossi? και όταν ο Rossi ήταν στο βάθρο ο Edwarts με το ίδιο μηχανάκι πού ήταν!?

Χρύσα τα γιαπωνέζικα αλλά ξεβράκωτα! Bάλτε Ohlins και Brembo monoblock ακτινικά σε ένα οποιοδήποτε Γιαπωνέζικο ( που θα φτάσει την τιμή ενός Ducati ) και τότε κάνε ένα σωστό τεστ!

και όσο για τα H-D είναι όντος να πας να ρίξεις κανα γκομενακι στο Κολωνάκι και μετά να το πας Γλυφάδα για κανα ποτάκι (αλλα μη μπλέξεις απο στενά μονο λεωφόρους!) ιιιιιιιιιζι ράιντερ!

η μοτοσικλέτα είναι όπως τη βλέπει κανεις!

και εξαιτίας CRF κόντεψαν να κλείσουν πολλές εταιρίες κατασκευής πριονιών! και όχι γτ ήταν φτηνό και αξιόπιστο αλλά γιατί ήταν και γρήγορο και γινόταν ακόμα γρηγορότερο από πολλά ευρωπαϊκά με λιγότερα χρήματα!

και στην Kawasaki μίστερ κάνουν κι άλλα πράγματα εκτός απο το να φτιάχνουν μοτοσικλέτες! και τη μοτοσικλέτα την έχουν ως μέσω προώθησης της φίρμας στο ευρύ κοινό! ! ! και για να καταλάβεις για τί μέγεθος εταιρίας μιλάμε μόνο το 3% του τζίρου τις είναι απο τη μοτοσικλέτα!
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Η Aprilia είναι πάντα εκεί για τον πελάτη ακόμα και στην άλλη άκρη της Ελλάδας φίλος μου βρήκε ανταλλακτικά εντός τριών ημερών για μηχανή περιορισμένης παραγωγής Θεσαλλονίκη εντός τριών ημερών.
    Τζόκερ πήγε να παίξε ιγιατί κάποιος γνωστός μου παράγγειλε μια ντίζα και του ήρθε μετά από 3 μήνες! σε μεγάλο εξουσιοδοτημένο Aprillia και τι είχε ένα RX 125 SM '05
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Σαν αίσθηση η μηχανή μου απλά δεν υπάρχει.

Για κατεβάστε το long way around.

Ο Ewan McRegor αφότου πέρασε απο Σκοτία, Βέλγιο, Πράγα, Ρουμανία, Ουκρανία, Ρωσσία, Καζακστάν, Μογγολία, Σιβηρία, Μαγκλανταμπαμαμπάτ, Αλάσκα, Καναδά, Αμερική California και τέλος Νέα Υόρκη... σε κάποια φάση πέρασε και απο τους Orange County Chopperάδες και πήγανε βόλτα εκεί τριγύρω...

Το ντοκυμαντέρ είχε την ενίσχυση της BMW, πέρασε τόσα με την μηχανή του, απο τους χειρότερους δρόμους, τον ληστέψανε, έφαγε τούμπες, πέρασε ποτάμια, ίσιωσε δρόμους...τα έκανε όλα.
    Και στο τέλος το μόνο που συζητούσε είναι η αίσθηση που του άφησε η οδήγηση μίας Chopper και έκανε σενάρια πως θα το φέρει στην γυναίκα του ότι θέλει να πάρει καινούρια μηχανή.

Εξίσου πορωμένος ήτανε και ο Charlie, ο κολλητός του που κατεβαίνει κάθε χρόνο στο Dakar.

Oρισμένες μηχανές...απλά γράφουνε το όνομα σου επάνω.
    Δεν έχω κανένα παράπονο απο την μηχανή μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Μπά! άστες λίγο ακόμα επειδή μετά τις 8000 στροφές γίνεται πυραυλάκι και τις χρειάζομαι μέχρι να συνηθίσω...

XA XA !

Σωστός!

Banned

Αγαπητοί....
    Κανείς από εσάς δεν είχε Ευρωπαϊκό...
    Κανείς από εσάς δεν τα ξέρει...
    Κανείς από εσάς δεν είναι απαραίτητο να τα μάθει...

(για το χαβά)

Κανείς απο εσάς δεν πρέπει να τα μάθει...
    Αφήστε, τι ακούσατε, τι σας είπαν και πόσο κάνει το service και άλλα...
    Αφήστε, τι σας συμβούλεψαν και τι σας έταξαν...

Είστε ημιμαθείς... οπότε...

ΑΝΤΕ ΠΑΕΝΕΤΕ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Ρε 'συ Nikker πότε θα το καταλάβεις ;;;;;;;;;;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
    Βασικά δεν έχεις μηχανή .................. χύτρα έχεις !!!!!!!!!!

Α και κάτι ακόμα ........... το SHIVER με το οποίο μας τα έχεις κάνει ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, δεν έχει πατήσει ακόμα ούτε το δρόμο, ποιά Fazer, GSR, Hornet kai Z 750 ψωλιάζει ;;;;;;;;;;;:a24: :a24: :a24:
    ΜΠΟΥΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

Σαν αίσθηση η μηχανή μου απλά δεν υπάρχει.

Για κατεβάστε το long way around.

Ο Ewan McRegor αφότου πέρασε απο Σκοτία, Βέλγιο, Πράγα, Ρουμανία, Ουκρανία, Ρωσσία, Καζακστάν, Μογγολία, Σιβηρία, Μαγκλανταμπαμαμπάτ, Αλάσκα, Καναδά, Αμερική California και τέλος Νέα Υόρκη... σε κάποια φάση πέρασε και απο τους Orange County Chopperάδες και πήγανε βόλτα εκεί τριγύρω...

Το ντοκυμαντέρ είχε την ενίσχυση της BMW, πέρασε τόσα με την μηχανή του, απο τους χειρότερους δρόμους, τον ληστέψανε, έφαγε τούμπες, πέρασε ποτάμια, ίσιωσε δρόμους...τα έκανε όλα.
    Και στο τέλος το μόνο που συζητούσε είναι η αίσθηση που του άφησε η οδήγηση μίας Chopper και έκανε σενάρια πως θα το φέρει στην γυναίκα του ότι θέλει να πάρει καινούρια μηχανή.

Εξίσου πορωμένος ήτανε και ο Charlie, ο κολλητός του που κατεβαίνει κάθε χρόνο στο Dakar.

Oρισμένες μηχανές...απλά γράφουνε το όνομα σου επάνω.
    Δεν έχω κανένα παράπονο απο την μηχανή μου.
    Επιδη βαριέμαι να γράφω μέρη μηχανή επιδώσεις ατέλειωτες ευθείες λίμνες ποτάμια ζούγκλες ζουλου εντουραδες και άλλα

Απλά αφιέρωσε 4' και 25" να δεις το παρακάτω βίντεο!

Απλα τσέκαρε το!

Τί λε ρε! Μόνο 24000?

12.900,00 Ευρώ αγορά

ΑΧ ΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Αμάν ρε cartman πονάει η κοιλιά μου απ' τα γέλια!

ΜΕ ΚΩΛΟ ΠΙΘΗΚΟΥ ? ? ? ? ? ?
    ΜΠΟΥ ΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !

Πώς τα λές έτσι ρε? Σωστός ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα