Σελίδα 88 από 92 ΠρώτοΠρώτο ... 387883848586878889909192 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.306 έως 1.320 από 1374

Θέμα: Διοδια πληρωνετε???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Δεν είπα κάτι ακραίο, απλά αν υποθέσουμε ότι είμαστε μια παρέα και κατά τη συζήτηση συμφωνούμε σε μια άποψη, όταν κάποιος έρθει στην παρέα και διαφωνήσει θεωρούμε δημοκρατικό το να σεβαστεί την άποψη της πλειοψηφίας (της παρέας μας δηλαδή).
    Στην περίπτωση όμως που η αντίθετη άποψη από τη δική μας αποτελεί και την άποψη μιας ευρύτερης παρέας από τη δική μας, αυτό το βαφτίζουμε ως έλλειμμα ή κακή λειτουργία της δημοκρατίας.

Υποθέτω πως κάπως έτσι λειτουργεί γενικότερα ο άνθρωπος, όταν η άποψή μας συμπίπτει με αυτή της γενικότερης πλειοψηφίας υποστηρίζουμε τη δημοκρατία αφού κάτι τέτοιο μας συμφέρει, ενώ όταν η γενικότερη πλειοψηφία διαφωνεί, ψέγουμε την ηθική ή το διανοητικό επίπεδο της πλειοψηφίας.
    Τα επιχειρήματα δηλαδή είναι πότε το «καλά, όλοι εμείς οι υπόλοιποι μαλάκες είμαστε που...(βάλε ότι θέλεις)» και πότε το «πάντα έτσι είναι, οι σωστοί ήταν πάντα μειοψηφία...», ανάλογα με τη θέση στην οποία βρισκόμαστε.

Δεν πάει κάπου συγκεκριμένα, λίγο πολύ μάλλον όλοι μας κάπως έτσι αντιδρούμε, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο.

Ναι οκ υποθέτω πως είχες δίκιο,

πριν…

Τώρα όταν ακούς τον άλλο να σου λέει ότι η ασφάλεια σου ακυρώνεται πχ γιατί πρέπει να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας και ότι το χιλιάρικο το μήνα είναι πολλά λεφτά πχ και ότι ο οδηγός νοσοκομειακού είναι δημόσιο και άρα άχρηστο και πρέπει ν απολυθούν και να κλείσουν και τα νοσοκομεία γιατί κάποιοι τα έφαγαν μαζί κλπ κλπ
    Δημοκρατικά τα ακούς όλα αυτά, αλλά δημοκρατικά δεν σου έρχεται να τον πλακώσεις στο ξύλο?

Λέω…

Δεν σου λέω πως είμαι κάποιου είδους ακραίος αλλά λίγο το έχουμε χάσει το θέμα της δημοκρατίας και βαφτίζουμε έτσι και απόψεις που δημοκρατικές δεν είναι.
    Τα τέλη διοδίων λοιπόν απέδειξαν ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ότι είναι μια απάτη.
    Που είναι οι νέοι δρόμοι που ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ τόσα χρόνια μετά?
    Πουθενά.
    Άρα δημοκρατικά πρέπει να δικαστείς για απάτη και να εξηγήσεις εκeί που «χάλασε» η δουλειά και τα λ7 των ανθρώπων δεν πήγαν
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ότι θα πάνε…

Λέω,,, πάντα φιλικά

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    (όπως τα 50-100 άτομα που θα μπουν τζάμπα στη συναυλία για την οποία έχεις πληρώσει εισητήριο, οι οποίοι έχουν τους δικούς τους λόγους και δικαιολογίες ο καθένας).

ωραια...ειναι σαν να πληρωσουμε να δουμε μια ταινια στο σινεμα που το σεναριο της δεν εχει καν καλα καλα ολοκληρωθει!!
    απο οσο το αντιλαμβανομαι εγω υποτιθεται οτι τους δρομους επρεπε να τους φτιαξει μια εταιρια και εμεις να τους συντηρουμε με τα διοδια.

δεν ηξερα οτι θα τον κατασκευασουμε με τα διοδια...
    μηπως να βαλουν και υποχρεωτικες στασεις εκει που ειναι τα κολονακια να σταματαμε να βαζουμε και ενα χερακι στο εργοταξιο και μετα να ανοιγει η μπαρα?
    η εταιριες που τα εχουν αναλαβει με τι κεφαλαιο το εκαναν?
    γιατι δεν το ανελαβε πχ μια εταιρια να δωσει 10 δις να το φτιαξει και σε 10 χρονια να εχει βγαλει 20δισ αρα καθαρα 10 και εμεις να εχουμε την δρομαρα μας.τρομαρα μας...

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Ρε παιδια, ας πουμε οτι δεχομαστε ολα τα αλλα και πληρωνουμε κανονικα...
    Η μεγαλυτερη κλεψια, αν το αναλυσουμε, ειναι να πληρωνεις μπαινοντας και βγαινοντας απο την εθνικη..
    Αντε καλα πληρωνω για να μπω στη εθνικη, αφου εχω δει τη συναυλια μου στo Terravibe π.χ.
    Οταν μπαινω τι πληρωνω; Πληρωνω για να μπω σε ενα επαρχιακο παραδρομο του 1970;
    Το αυτο για ολα τα διοδα σε εισοδους και εξοδους.....

pragmatika exo xasei ti mpala me kapoious edo mesa (alla kai ekei ekso)...
    mi diulizoume to konopa ....to kratos den me sevete ara..na paei na gamithei.kai pou tah odigisei auto???sto kanivalismo kai sto nomo tis zougklas.gia auto kai kanoume proponisi apo tora.
    auti i xazi risi tou kenedy "mi rotas ti kanei i patrida sou gia sena alla esu gia autin" einai amerikanies kai se autous apeythinete...mpravo mas pou giname xeiroteroi....

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannisblest Προβολή μηνύματος
    ωραια...ειναι σαν να πληρωσουμε να δουμε μια ταινια στο σινεμα που το σεναριο της δεν εχει καν καλα καλα ολοκληρωθει!!
    απο οσο το αντιλαμβανομαι εγω υποτιθεται οτι τους δρομους επρεπε να τους φτιαξει μια εταιρια και εμεις να τους συντηρουμε με τα διοδια.
    είναι η λογική που έχει το κράτος και πολλοί νεοέλληνες και μάλλον δεν την έχω εγώ όπως με ενημερώνουν οι εν λόγω νεοέλληνες.

αν μόλις ανακαλύψαμε ότι η ελλάδα είναι τρελοκομείο, καλά ξυπνητούρια.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    περιστατικο συνεβη σοβαρο. φιλος μου με Χτ πηγε να περασει τα διοδια στις αφιδνες και δεν προλαβε και κατεβηκα η μπαρα και τον εριξε απο την μηχανη. η συγκεκριμενη μπαρα δεν σπρωχνοντας και προς τα μρπος οπωςσ ολες με αποτελεσμα να σπασει κοκκαλο στον μηρο και να μπουνε λαμες. τωρα εκρεμουν δικαστηρια. σε ποιον να απευθυνθουμε που να ξερει να μας βοηθησει? ειναι εγκληματικη ενεργεια νσ μην πληρωσεις ενα ευρω η να σακατεψεις εναν ανθρωπο?

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    περιστατικο συνεβη σοβαρο. φιλος μου με Χτ πηγε να περασει τα διοδια στις αφιδνες και δεν προλαβε και κατεβηκα η μπαρα και τον εριξε απο την μηχανη. η συγκεκριμενη μπαρα δεν σπρωχνοντας και προς τα μρπος οπωςσ ολες με αποτελεσμα να σπασει κοκκαλο στον μηρο και να μπουνε λαμες. τωρα εκρεμουν δικαστηρια. σε ποιον να απευθυνθουμε που να ξερει να μας βοηθησει? ειναι εγκληματικη ενεργεια νσ μην πληρωσεις ενα ευρω η να σακατεψεις εναν ανθρωπο?
    Κατ' αρχάς περαστικά του.

Επί της ουσίας του περιστατικού όμως, τί εννοείς δεν πρόλαβε;

Πήγε να περάσει πίσω από άλλον ή πλήρωσε κανονικά και παρόλα αυτά τον χτύπησε η μπάρα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sergiosm Προβολή μηνύματος
    Κατ' αρχάς περαστικά του.

Επί της ουσίας του περιστατικού όμως, τί εννοείς δεν πρόλαβε;

Πήγε να περάσει πίσω από άλλον ή πλήρωσε κανονικά και παρόλα αυτά τον χτύπησε η μπάρα;

πηγε να περασει πισω απο αλλον χωρις να πληρωσει.

πηγε να περασει πισω απο αλλον χωρις να πληρωσει.
    Τότε φίλε μου δύσκολα τα πράγματα.

Εκτός και αν αποδείξει ότι η μπάρα ήταν εκτός προδιαγραφών, τις οποίες προδιαγραφές (για να είμαι ειλικρινής) δεν γνωρίζω.

Ακόμα όμως και έτσι να είναι, θα πρέπει να αποδείξει:
    α) ή ότι με κάποιο τρόπο η μπάρα θα έπρεπε να σταματήσει
    ή
    β) ότι δεν θα πάθαινε τίποτα από το χτύπημα.

Και βέβαια, στην καλύτερη για αυτόν περίπτωση θα κριθεί συνυπαίτιος. Για να πάει για 100 - 0 δεν το βλέπω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    μιλαμε για μπαρα των αφιδνων; επειδη ειμαι καθημερινος περασακιας απο κει. η μπαρα ειναι εντος προδιαγραφων. δηλαδη ειναι πλαστικη εχει προστατευτικο μαξιλαρι σε ολο το μηκος της και αν την σπρωξεις αυτοματα ανεβαινει. τωρα να σπασει μηρο που ειναι το πιο δυνατο κοκκαλο του σωματος μας και με μηδεν χλμ εφοσον ακολουθουσε προπορευομενο αμαξι το βλεπω απο χλωμο εως αδυνατον.

δεν σε αμφισβητω φιλε μοτομανιακ απλα κι εγω εχω φαει μπαρα σε κρανος πλατη χερια και δεν εχει συμβει τιποτα. ουτε καν μελανια.

μπας και περασε απο αλλα διοδια και οχι αφιδνων;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus72 Προβολή μηνύματος
    τωρα να σπασει μηρο που ειναι το πιο δυνατο κοκκαλο του σωματος μας και με μηδεν χλμ εφοσον ακολουθουσε προπορευομενο αμαξι το βλεπω απο χλωμο εως αδυνατον.
    Προφανώς έσπασε από την πτώση στο έδαφος και όχι από την μπάρα.

ακριβως.. πηγε να προλαβει επιταχυνοντας απο οτι καταλαβα. μπροστα δνε ημουν. δικαστηριο θα γινει ουτως η αλλως για την παραβιαση. αλλα απο την μερια του πρεπει να βρει εναν δικηγορο γνωστη των θεματων αυτων για να τον ενημερωση πως θα ασκηθει νομικα εναντιον της εταιριας για προκληση σωματικων βλαβων. virus γιαννη τι θα πει εντος προδιαγραφων οταν δεν σπρωχνεται προς τα μπρος οπως ολες οι αλλες στα υπολοιπα διοδια της χωρας?

πως θα ασκηθει νομικα εναντιον της εταιριας για προκληση σωματικων βλαβων
    Αν θέλει να το κάνει ας το κάνει.
    Προσωπική μου γνώμη όμως: θα χάσει και χρόνο και χρήμα και κυρίως: θα χάσει τη δίκη.

η δικη θα γινει ουτως η αλλως. εφοσον εγινε τροχαιο με σωματικες και υλικες ζημιες θα εκδικαστει αυτεπαγγελτα λογω της τροχαιας.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF