Ρε παληκάρια ακατονόμαστε και λαβίλα.δεν αλλάζετε τηλέφωνα να τα λέτε ήσυχα κι όπως γουστάρετε,χωρίς να μάς πρήζετε;
Δεν έχουμε καμμία διάθεση ούτε το πρόβλημά σας να καταλάβουμε,ούτε να κρίνουμε ποιός έχει δίκηο.
ΕΛΕΟΣ!!
Ρε παληκάρια ακατονόμαστε και λαβίλα.δεν αλλάζετε τηλέφωνα να τα λέτε ήσυχα κι όπως γουστάρετε,χωρίς να μάς πρήζετε;
Δεν έχουμε καμμία διάθεση ούτε το πρόβλημά σας να καταλάβουμε,ούτε να κρίνουμε ποιός έχει δίκηο.
ΕΛΕΟΣ!!
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ρε γαυρε, τι αντιθετη οπτικη γωνια μου τσαμπουνας και αλλα τετοια για να βγεις κιριλεςΑρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
σωστος...εγραψες κατι και σου εγραψα κατι άλλο...κακό είναι..όταν γραφει καποιος κατι θα υπάρξει λογικα και καποια αντίθετη γνωμη...ή καποια αντιθετη οπτικη γωνία
κακο δεν ειναι να γραφεις κατι αλλο και να συζηταμε πανω σε αυτο
κακο ειναι να λεω εγω κατι, εστω Α(οτι η καταταξη τελιωνει μετα τα πλει οφφ)
εσυ λες κατι αλλο, εστω Β(οτι τα πλει οφφ γινοντε μονο στην ελλαδα και αλλη μια δυο χωρες, και δεν το ξερω εγω και καλα αυτο)
και μετα χρησιμποιεις το Β για να με βγαλεις αμπαλο..
αυτη ειναι η 3-4 φορα μαλλον που σου εξηγω τι γραφεις γιατι προφανως εχεις προβλημα. αυτη τη φορα το γραψα πολυ αναλυτικα, αν και τωρα δεν το χεις δεν γινετε ποιο απλα..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
καλα μην παραξηγηθω,Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
τις π@παριες τύπου π.μ απο πιτσιρίκια σαν εσενα επίσης ξέρεις τι
θεωρω....![]()
δεν εχω ασχοληθει να σου στειλω πμ ακομα, και μαλλον ουτε και στο μελλον
αλλα αν καποια μερα με εξοργισεις τοσο πολυ θα αναγκαστω..
και σου εξηγησα αλλα παλι δεν καταλαβες οτι δεν θα σου κανω τη χαρη να πεσω στο επιπεδο σου και να βρισω μεσα στο θρεαντ
γιατι το σεβομαι οσο μπορω
ενταξυ καποιες φορες ξεγευγω λιγο οταν μιλαω μαζι σου που εισαι ειδικος στο να εξοργιζεις ανθρωπους με την τρισαθλια και απαραδεκτη συμπεριφορα σου
τελος απο μενα γιατι χαλαμε την διαθεση των παιδιων για βλακειες
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Αυτο που υπονοουσα(αλλα εσυ απο νοημοσυνη ειπαμε..) ειναι οτι δεν θα βγαινα πρωτος πρωτος να το ποσταρω να φανω εγω ο καλος..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε πραγματικά δεν την παλεύεις...δεν παλεύεσαι με την καμία παντως
μπαίνω διαβαζω και για να μην φυγει σβηνω...πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις...αν το ήξερα ότι θα νοιώσεις τόσο εκτεθειμένος απέναντι στον byron θα σε περίμενα να τα σβήσεις πρώτος...αλλα πίστεψε με δεν εχει καμία σημασία...
να φανω καλός???πραγματικά σκεψου ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ αυτο που γράφεις...τίποτα άλλο
κατα ταλλα παλι μπαίνεις σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς απροκάλεστα αλλα σεβομενος τους υπολοιπους δεν θα απαντησω...![]()
εξαλλου δεν εχει και νόημα...
οσο για τους χαρακτηρισμούς βρες τα ,βαλτα και εδω ήμαστε...το αν γραφω ότι θελω δεν αποτελει προσβλητικό πραγμα για σενα...νομίζω
υ.γ είμαι σίγουρος ότι πιστευεις ότι εστειλα και π.μ στον byron για να του πω ότι εσυ είσαι ο κακός....πω πω τραγικα τα πράγματα
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
πω πω αυτο με το να φανω καλος...με πέθανες....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στην είχα στημενη ρε...![]()
ηξερα οτι θα μας την πουν και μπήκα πρωι πρωι να σε προλάβω να τα σβήσω πρώτος ...1-0
παρτο χαβαλε ε![]()
Ο ασλαμας(πρωτη φορα τον βλεπω, δεν ξερω ποιος ειναι) μου θυμιζει (στον τροπο ομως) γνωστο μελος του εν λογω thread, με την διαφορα οτι ο 2ος ποτε δεν αποχωρει...![]()
![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
1) ρε εξυπνιδι εχει νοημα, γιατι αν θυμαμαι καλα εχεις φαει μπαν στο παρελθον(νομιζω πολλα αλλα δεν ειμαι σιγουρος) και θες να γλυτωσεις ακομα ενα..Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1) να φανω καλός???πραγματικά σκεψου ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ αυτο που γράφεις...τίποτα άλλο
2) οσο για τους χαρακτηρισμούς βρες τα ,βαλτα και εδω ήμαστε...το αν γραφω ότι θελω δεν αποτελει προσβλητικό πραγμα για σενα...νομίζω
3) υ.γ είμαι σίγουρος ότι πιστευεις ότι εστειλα και π.μ στον byron για να του πω ότι εσυ είσαι ο κακός....πω πω τραγικα τα πράγματα
2) αφου σβηστηκανε ρε εξυπνιδι, :rotflmao: τρελα πουλας ρε?
3)δικο σου παλι συμπερασμα
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
ε μα τόλμησε να διαφωνήσει
ποιος ξερει ποσα εντιτ επι εντιτ κανεις σε προηγουνες σελιδες οπως σε αυτα τα ποστ, για να βγεις μετα κανει να πεις δεν εγραψα αυτο, η εγραψα το αλλο..Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
πω πω αυτο με το να φανω καλος...με πέθανες....
στην είχα στημενη ρε...![]()
ηξερα οτι θα μας την πουν και μπήκα πρωι πρωι να σε προλάβω να τα σβήσω πρώτος ...1-0
παρτο χαβαλε ε![]()
![]()
εσυ θες να τους βγαλεις ολους τρελους ρε..
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
αν μιλας για το πρωτο μετα την απαντηση σου εσβησα καποια για να μην προκαλουμε...![]()
τελος
Α! Κυριαρχεί και κατά πολύ μάλιστα. Ίσως, αν η πόλη περιορίζεται σε 4-5 στενά γύρω απ' το γήπεδο του Άρη...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
egv giati kserw oti o aris kuriarxei kai malista kata poly?![]()
ennow gia tin poli tis salonikis...mono.
Λάθος πληροφόρηση φίλος.
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
1) ρε εξυπνιδι εχει νοημα, γιατι αν θυμαμαι καλα εχεις φαει μπαν στο παρελθον(νομιζω πολλα αλλα δεν ειμαι σιγουρος) και θες να γλυτωσεις ακομα ενα..
3)δικο σου παλι συμπερασμα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το βρηκες...είμαι βαρυποινίτης
ρε φίλε καταλαβε το...με αυτα που γραφεις με προκαλέις να σου κανω πλάκα
![]()
![]()
για το 3ο σωστα...εγραψα κατι αντίθετο?
που το βρηκες ρεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Ο ασλαμας(πρωτη φορα τον βλεπω, δεν ξερω ποιος ειναι) μου θυμιζει (στον τροπο ομως) γνωστο μελος του εν λογω thread, με την διαφορα οτι ο 2ος ποτε δεν αποχωρει...![]()
![]()
![]()
ΑΠΑΙΧΤΟ...και κλασσικά νεοελληνικό
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Α! Κυριαρχεί και κατά πολύ μάλιστα. Ίσως, αν η πόλη περιορίζεται σε 4-5 στενά γύρω απ' το γήπεδο του Άρη...
Λάθος πληροφόρηση φίλος.
ψιτ...σας εχουν χαλαρα και τους δυο οι Ηρακλείδες
ξερω ,απο σίγουρους κυκλους, ότι είναι 2πλασιοι απο εσας