Πείτε μου για αναρτήσεις, εκεί είναι που τα Bros πονάνε. Σήμερα παρέλαβα τα ελατήρια πηρουνιού WP και ετοιμάζομαι τον Οκτώβρη για στενές επαφές με τον κ. Wilbers.![]()
Πείτε μου για αναρτήσεις, εκεί είναι που τα Bros πονάνε. Σήμερα παρέλαβα τα ελατήρια πηρουνιού WP και ετοιμάζομαι τον Οκτώβρη για στενές επαφές με τον κ. Wilbers.![]()
Καλησπερα!!! μετα απο 15 χρονια ξαναπηρα το αγαπημενο Bros. Και εδω ξεκινανε τα παλαβα. Το πηγαινω σπιτι ολα καλα,αρχιζω να λυνω, αλλαζω μπαταρια και τρομπα βενζινης που τα επαιξε την επομενη μερα. Κανω τις δοκιμες και ολα δουλευουν κανονικα, πηρε αμεσως μπροστα και ξαφνικα σβηνει απο ρευμα και αυτο ηταν!!! Η μιζα δεν δινει σημα ουτε το τακ-τακ εντελως νεκρο. Φωτα εχει,φλας,κορνα ολα δουλευουν εκτος τη μιζα. Ασφαλειες ειδα ειναι οκ. Ηλεκτρονικη???? ο μερφι ζει σιγουρα!!
Καλησπέρα! Και γω μετα από 6 χρόνια αφού πούλησα το πρώτο ξαναπήρα Bros, το pgm αυτή τη φορά, το είχα απωθημένο.Δεν νομίζω να είναι ηλεκτρονική αλλιώς θα πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης άμα σου την έκαψε με το καλημέρα. Κοίτα μην κόπηκε η βγήκε κάποιο καλώδιο από τη μίζα. Ούτε ρελές μπορεί να είναι αλλιώς θα έκανε τσικ τσικ όταν μιζάρεις. Ίσως κάποιος πιο ειδικός να μπορεί να γνωματεύσει
γυμνο συγχρονο χοντα εφταμιση... κάτι σαν το shiver δηλαδή, δυστυχώς δεν... Το NC700S μόνο όμορφο δεν το λές, ούτε καθόλου καγκούρικο. Σαν σκούτερ είναι. Το νέο CB500S κάτι πάει να πει αλλά είναι κάπως μικρό. Το Αφρικα ναι, έχει περιμετρικό πλαίσιο (διπλή ραχοκοκαλιά)
ας μείνουμε στο BROS![]()
τα άσχετα θα φεύγουν.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
σταμπιλιζατερ στην γρια??:confuse
εχει βαλει κανεις?
κοιταω καποια μεταχηρο απο μαμα μοντελα πχ r1
να μπαινει στο brosακι αραγε?(οτι μπαινει μπαινει ,αλλα ποσο κοπο χρονο κ χρημα να θελει για στηριγματα? κ που μπορει να μπει ωστε μην χαλασει το οπτικο κομματι ?
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
Με 27 μοίρες κάστερ, δε νομίζω ότι χρειάζεται σταμπιλιζατέρ...