Υπάρχουν.
Αν είναι στα μέτρα σου και σε καλύπτει.
Επανέρχεται όπως βγήκε από το εργοστάσιο.
Χρυσόπληρωμένο δεν ξέρω, έτσι όπως τα περιγράφεις νομίζω ξεκινάς υπολογίζοντας 600-800
Υπάρχουν.
Αν είναι στα μέτρα σου και σε καλύπτει.
Επανέρχεται όπως βγήκε από το εργοστάσιο.
Χρυσόπληρωμένο δεν ξέρω, έτσι όπως τα περιγράφεις νομίζω ξεκινάς υπολογίζοντας 600-800
Thanks John, από εσένα και νεοσσό περίμενα απάντηση.
Εντάξει, με τα 600-800 μου έκοψες τα πόδια με το καλημέρα. Οπότε καλύτερα ένα cube πχ. και να μείνει το carrera στο πάνθεον των αναμνήσεων.
Καλύτερα να τα δώσω για ένα μπιζμαρκ που έχω και το τρώει επί δεκαετίες ο ήλιος και η βροχή στον κήπο.
Ευχαριστώ και πάλι
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Είδη ποδηλασίας καλά, έχει στο ali express. Κράνη, φώτα, ρούχα, υποδήματα τα αγοράζω από εκεί και πότε δεν είχα πρόβλημα.
Σημαντικό: πριν την παραγγελία σας, να μετρήσετε καλά τις διαστάσεις σας σύμφωνα με τους οδηγούς που δίνει η εταιρία και όχι με ευρωπαϊκά δεδομένα. Πχ εγώ που στα ρούχα φοράω L, στα κινέζικα είμαι 3ΧL.
Οντως .Πολυ βασικο με τα νουμερα.
Στο δικο μας medium ,παιρνεις XL .
Τι ποδήλατο αγοράζουμε για να κυνηγάμε τον γιο που μαθαίνει σιγά-σιγά (και ζηλεύω λίγο);
Life begins at 45°.
Τώρα που το ποδήλατο έχει γίνει πλέον επιστήμη, υποθέτω ότι εξαρτάται από το τι φάση ποδηλάτης είσαι και πόσα μπορείς να διαθέσεις.
Σαν άσχετος πήρα αυτό πριν λίγο καιρό (Peugeot Μ19 29″).
Κριτήριο ήταν η σχετικά αποδεκτή τιμή του και η μάρκα του.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Για φίλους που δεν κυνηγάνε χρονόμετρα τα mtb με τροχούς 26" βρίσκονται σε πολύ καλές τιμές σαν μεταχειρισμένα.
Σχεδον όσο κοστίζουν τα εισαγωγικά 29"
Είμαι φάση ποδηλάτης έκανα-πριν-25-χρόνια-τελευταία-φορά. Κάτι εύκολο, all-around, vfm, με αντοχή στον χρόνο θέλω. Σκέφτομαι για 300-500€, με το άνω άκρο για κάτι εξαιρετικό μόνο. Κλίνω προς fitness/hybrid μοντέλα μάλλον. Υπάρχει κάποιος πραγματικός λόγος να κοιτάξω mtb, δεδομένου ότι η χρήση κατά 90% θα είναι, φαντάζομαι, δρόμος ή πλατεία;
Δεν κυνηγάω χρονόμετρα, δε με νοιάζει η παραμικρή λεπτομέρεια.
Life begins at 45°.
Φτου σου ρε
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Εγω για τον ίδιο λόγο επέλεξα mountain γιατι μπορείς να πας και στο χώμα.
το φιτνες δε νομιζω να σε βολεψει. λάθος, νόμιζα ότι τα φιτνες ήταν single gear
μπορείς να δεις και trekking
Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 01/07/2024 στις 16:49.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Σε mountain θα βρεις στο καρ πολλες ευκαιριες ...
Τα αλλα ειναι πιο ιδιαιτερα και πιο δυσεύρετα .
Ψαξε για cube κτλ γνωστες μαρκες και ολο και κατι θα βρεις με καλα λ7 σε καλη κατασταση