Σελίδα 89 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 39798485868788899091929394 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.321 έως 1.335 από 1405

Θέμα: Σε είδα vol V

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Φανάρι, σταματάω δεξιά από παλιό micra και βλέπω ότι έχει κλειστό το δεξί καθρέπτη. Απλώνω το χέρι και τον ανοίγω. Γυρίζουν οδηγός-συνοδηγός, μπάρμπας-θεία, τους κάνω "ήταν κλειστός".

Κοιτάω μπροστά και αντιλαμβάνομαι τη θεία να τον ξανακλείνει... wtf? είδα ότι δεν ήταν σπασμένος να πεις...

"ξέρετε υπάρχει κάποιος λόγος που τον έχουν βάλει, χρειάζεται", η θεία με ένα βλέμμα έχεις δίκιο αλλά μου είπε να τον κλείσω, και λέει ο μπάρμπας: "έχω βάλει πανοραμικό (αυτή την πρόσθετη μαλακία που βάζουν στον κεντρικό καθρέπτη κυρίως οι ταρίφες και παραμορφώνει...) και βλέπω, κλείστον μωρέ όλο τον κοπανάω" !!!

Δεν το συνέχισα, δεν υπήρχε λόγος, από που να το πιάσω... ότι έχει βάλει τη μ@λ@κί@ που παραμορφώνει και δεν ξέρει αν αυτό που βλέπει είναι στο πίσω φτερό ή στο πίσω τετράγωνο, ότι ακόμα(!) δεν έχει μάθει που τελειώνει το αμάξι του... εντάξει να βαράμε τον δεξί καθρέφτη όταν είμαστε καινούργιοι, κατανοητό και σύνηθες, αλλά σιγά-σιγά το μαθαίνουμε...

Μέχρι τώρα νόμιζα ότι τον ξεχνάνε και μετά δεν φτάνουν να τον ανοίξουν, ή δεν τον προσέχουν καν. Τώρα έμαθα ότι μπορεί να τον έχεις κλειστό από άποψη!
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Χεχεχε

Τι;;; να δινει 15ευρα καθε φορα για καθρεφτη;;;;

Βρε τι γινεται στους δρομους
    Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    σας ειδα κατι λιγους χτες καθως βολταρα στην ορεινη χαλκιδικη.γαματος καιρος,ωραιο στροφιλικι..δυστυχως υπηρχαν και αρκετα αυτοκινητα οποτε χαλαρος ρυθμος..κανα δυο μου "κοψανε" τα γονατα οταν τους ειδα πανω στη στροφη να παταει το μισο τους αμαξι στη λωριδα μου..τι να πεις..

α..και κατι που ηθελα να πω απο καιρο..σας βλεπω βρε κοπελιτσες,δεσποινιδες,κυριες..τελος παντων γυναικες οδηγους να κυκλοφορατε με σβηστα φωτα μες την πολη..κλασσικη δικαιολογια;;;ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΩ!!!!
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

http://www.tokoulouri.com/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Φανάρι, σταματάω δεξιά από παλιό micra και βλέπω ότι έχει κλειστό το δεξί καθρέπτη. Απλώνω το χέρι και τον ανοίγω. Γυρίζουν οδηγός-συνοδηγός, μπάρμπας-θεία, τους κάνω "ήταν κλειστός".

Κοιτάω μπροστά και αντιλαμβάνομαι τη θεία να τον ξανακλείνει... wtf? είδα ότι δεν ήταν σπασμένος να πεις...

"ξέρετε υπάρχει κάποιος λόγος που τον έχουν βάλει, χρειάζεται", η θεία με ένα βλέμμα έχεις δίκιο αλλά μου είπε να τον κλείσω, και λέει ο μπάρμπας: "έχω βάλει πανοραμικό (αυτή την πρόσθετη μαλακία που βάζουν στον κεντρικό καθρέπτη κυρίως οι ταρίφες και παραμορφώνει...) και βλέπω, κλείστον μωρέ όλο τον κοπανάω" !!!

Δεν το συνέχισα, δεν υπήρχε λόγος, από που να το πιάσω... ότι έχει βάλει τη μ@λ@κί@ που παραμορφώνει και δεν ξέρει αν αυτό που βλέπει είναι στο πίσω φτερό ή στο πίσω τετράγωνο, ότι ακόμα(!) δεν έχει μάθει που τελειώνει το αμάξι του... εντάξει να βαράμε τον δεξί καθρέφτη όταν είμαστε καινούργιοι, κατανοητό και σύνηθες, αλλά σιγά-σιγά το μαθαίνουμε...

Μέχρι τώρα νόμιζα ότι τον ξεχνάνε και μετά δεν φτάνουν να τον ανοίξουν, ή δεν τον προσέχουν καν. Τώρα έμαθα ότι μπορεί να τον έχεις κλειστό από άποψη!

Καλα που ηταν μπαρμπας και θεια , γιατι αυτο που εκανες , μπορει να ειχε πολυ ασχημα αποτελεσματα για σενα.
    Τοσοι τρελλοι κυκλοφορουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Καλα που ηταν μπαρμπας και θεια , γιατι αυτο που εκανες , μπορει να ειχε πολυ ασχημα αποτελεσματα για σενα.
    Τοσοι τρελλοι κυκλοφορουν.
    το 'χουμε χάσει τελείως έτσι;;; Έναν καθρέφτη κλειστό άνοιξα δεν του άφησα την κόρη έγκυο...

Άμα σε μαζέψει παρακάτω γιατί δεν σε είδε επειδή τον έχει κλειστό; Για μένα το έκανα ή για τον όποιο τύχει να βρεθεί πίσω δεξιά του παρακάτω; Όταν βλέπεις κάποιον βράδυ με κλειστά φώτα και του φωνάζεις για σένα το κάνεις ή για αυτόν που θα είναι στο τρίτο κάθετο στενό και επειδή δεν έχει ο άλλος φώτα δεν θα τον δει και θα βγει;

Να μη τα λέμε τα στραβά που βλέπουμε, τη δουλίτσα μας μόνο... Κακό πράγμα η αδιαφορία αλλά τι με νοιάζει εμένα;
    Μιχάλης Δερτούζος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    το 'χουμε χάσει τελείως έτσι;;; Έναν καθρέφτη κλειστό άνοιξα δεν του άφησα την κόρη έγκυο...

Άμα σε μαζέψει παρακάτω γιατί δεν σε είδε επειδή τον έχει κλειστό; Για μένα το έκανα ή για τον όποιο τύχει να βρεθεί πίσω δεξιά του παρακάτω; Όταν βλέπεις κάποιον βράδυ με κλειστά φώτα και του φωνάζεις για σένα το κάνεις ή για αυτόν που θα είναι στο τρίτο κάθετο στενό και επειδή δεν έχει ο άλλος φώτα δεν θα τον δει και θα βγει;

Να μη τα λέμε τα στραβά που βλέπουμε, τη δουλίτσα μας μόνο... Κακό πράγμα η αδιαφορία αλλά τι με νοιάζει εμένα;
    Βρε συ ???
    Συμφωνω απολυτα μαζι σου.
    Δε "στη λεω".
    Απλα με τους τρελλους που κυκλοφορουν , το να αγγιξεις την περιουσια τους , μπορει να αποβει μεχρι και μοιραιο.

Βρε συ ???
    Δε "στη λεω".
    Απλα με τους τρελλους που κυκλοφορουν , το να αγγιξεις την περιουσια τους , μπορει να αποβει μεχρι και μοιραιο.
    Τι να σου πω, πιστεύω ότι δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Εγώ λέω να συνεχίσω να το κάνω.
    Μιχάλης Δερτούζος

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Τι να σου πω, πιστεύω ότι δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Εγώ λέω να συνεχίσω να το κάνω.
    Εγώ θα έλεγα πως καλύτερα θα ήταν να τους έκανες την επισήμανση ,ότι τον έχουν ξεχάσει κλειστό, χωρίς να τον ανοίξεις.

Πιο πιθανό θα ήταν από ντροπή να τον ανοίξουν μόνοι τους...
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε ειδα φιλε με το on-off δεν προλαβα να δω ποιο,να με χαιρετας στο ΚΕΥΠ στη Λαμια και σου ανταπεδωσα με κορνα!
    σε ειδα πιο περα,φιλε με το Ζ ξεκρανωτος,αλλα δεν ανταπεδωσες τον χαιρετισμο

Παντως στην Αυστρία (για Ελλάδα δεν είμαι σίγουρος) ο δεξιός καθρέφτης δεν ειναι υποχρεωτικός αρκεί να μην έχεις βάλει σκίαστρα (κουρτινακια) στο πίσω παρμπρίζ.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Βρε συ ???
    Δε "στη λεω".
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Εγώ θα έλεγα πως καλύτερα θα ήταν να τους έκανες την επισήμανση ,ότι τον έχουν ξεχάσει κλειστό, χωρίς να τον ανοίξεις.

Πιο πιθανό θα ήταν από ντροπή να τον ανοίξουν μόνοι τους...

+656 ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
    Όσες φορές βλέπω κλειστο καθρέπτη κουτιού απλά σκάω δίπλα και υποδεικνύω με το χέρι τον κλειστό καθρέπτη και φεύγω. Αν φιλοτιμηθεί να τον ανοίξει τον άνοιξε. Την καλή πράξη της ημέρας την έκανα για σήμερα.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Τι να σας πω ... Το να οδηγάει κάποιος για έστω μικρό σχετικά χρονικό διάστημα και να μην ξέρει ότι ο καθρέφτης του είναι κλειστός σημαίνει ότι δεν τους κοιτάζει . Το να του πω εγώ να τους ανοίξει δεν έχει αξία ...προφανώς!!! Τουλάχιστον έτσι ξέρω ότι δεν θέλει να γνωρίζει τι γίνεται τριγύρω του οπότε λαμβάνω κι εγώ τα μέτρα μου
    Respect mah authoritah!!!!

Βρε συ ???
    Δε "στη λεω".
    ...όπως και να κανεις προσπέραση/διήθηση απο δεξιά (εφοσον υπαρχει χώρος αριστερά)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σε είδα SUV της ΕΛΑΣ να τραβάς το τρέυλερ με το Shiver της ΔΙΑΣ στην άνοδο της Συγγρού προς Αθήνα...

ΔΕΝ ήταν κλειστό το τρέυλερ όπως ορίζει ο νόμος.. Αλλά στα @@ σας..

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Σε είδα SUV της ΕΛΑΣ να τραβάς το τρέυλερ με το Shiver της ΔΙΑΣ στην άνοδο της Συγγρού προς Αθήνα...

ΔΕΝ ήταν κλειστό το τρέυλερ όπως ορίζει ο νόμος.. Αλλά στα @@ σας..

Γιατι πιστευεις οτι θα ειχε και χαρτια το τρεηλερ η οτι θα ειναι ΚΑΙ ασφαλισμενο το τρεηλΟ?

Επισης σε ειδα 45αρη παπαρα Ελληνα που βγηκες με την γυναικα σου παγανια στο μικρολιμανο και αναμεσα σας ειχατε τον πιτσιρικα.Που πας ρε καραμητρο με τις remus να αντιλαλουν στο TDM σου και πηγαινες λες και οδηγαγες desmosedici?Λεφτα δεν εχεις για κρανος εστω για το ΠΑΙΔΙ σου?
    Keep spamming!!!:a13:

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα