Σελίδα 89 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 3979848586878889909192939499 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.321 έως 1.335 από 2014

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Αν βγόυμε απο το ευρώ,σημαινει καταρρευση των τραπεζων,αρα και του ιδιωτικου.Ουτε και αυτο ειναι καλο!

αν μπορουσαμε να κανουμε μια παρομοιωση:

ειναι σαν να εισαι μονοχειρας... να εχεις σκονταψει σε γκρεμο και να κρατιεσαι με το μοναδικο χερι...

και να σου ανακοινωνουν οτι θα στο κοψουν γιατι εχει γαγγραινα....

δεν υπαρχει καμια θετικη προοπτικη (εκτος του οτι ο Σημιτης θα εχει την παραλια του ιδιωτικη )
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Kαλα, πληρωενε τις τραπεζες λοιπον και μια κριση που δημιουργηθηκε απο το χρηματοπιστωτικο συστημα... να καταρρευσει ο διωτικος τομεας; Ο ηδη κατακερματισμενος; Ακομη ειναι η αρχη φιλε μου...
    Αυτη την μανια που εχετε να συνδεετε τη λέξη "ιδιωτικός τομέας" με τη διαπλοκή δεν μπορώ να την καταλάβω...παραγωγικός τομέας στην Ελλάδα υπάρχει και έχει πολλές προοπτικές ανάπτυξης.Μπορεί να έχει πληγεί άσχημα αλλα αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τον διαλύσουμε τελείως.Εκτός αν θέλετε να αφήσουμε τον δημόσιο τομέα να μας σώσει ε?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Αυτη την μανια που εχετε να συνδεετε τη λέξη "ιδιωτικός τομέας" με τη διαπλοκή δεν μπορώ να την καταλάβω...παραγωγικός τομέας στην Ελλάδα υπάρχει και έχει πολλές προοπτικές ανάπτυξης.Μπορεί να έχει πληγεί άσχημα αλλα αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τον διαλύσουμε τελείως.Εκτός αν θέλετε να αφήσουμε τον δημόσιο τομέα να μας σώσει ε?
    Εν δυναμει υπαρχει και παραγωγικος τομεας και δημιουργικοι ανθρωποι και νεες ιδεες και εξαιρετικοι επιστημονες και πολιτισμος... αν τα ειδες εσυ φιλε μου ολα αυτα να αναπτυσσονται και να προβαλλονται ακομη και προ κρισης, παω πασο...

Δεν υπαρχει καμια μανια συνδεσης... για την ακριβεια οποια πετρα και να σηκωσεις στην Ελλαδα, διαπλοκη, κουμπαρους και λαμογια θα βρεις. Για αυτο επιμενω και πιστευω οτι χρειαζομαστε format σαν χωρα και σαν λαος. Οντας μεσα στο ευρω, ακομα και αν γινει καποιοα προσπαθεια, θα παραμενουν καποιοι ομφαλιοι λωροι κακοφορμισμενοι και σπαπιοι που θα μας συνδεουν με το παρελθον.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    http://news247.gr/ellada/politiki/ei...h.1529861.html
    Ενοχλουσε πολυ και πολλους ο πετρελαιοαγωγος του Μπουργκας...

Αραγε απαναντι απο το σπιτι του ΓΑΠ τι να εχει βρεθει; Εγω πιστευω μια ανθοδεσμη με ευχαριστηρια καρτα...

Πάντως ρε γαμότο...

Ο Καραμαν - Αλής έφυγε νύχτα και υπάρχουν στοιχεία για τα σχεδιά της δολοφονίας του... άφαντος τώρα, δεν μιλάει δεν λαλάει (δε μπορεί, κάτι θα είχε να πει...). Οι φωτιές τότε... τις θυμάστε; κάηκε όλος ο τόπος... προεκλογικά... αμ το άλλο; ήρθαν οι Κινέζοι και θέλαν δυο λιμάνια και ξεσηκώθηκαν τα άλλα τα δίποδα κατευθυνόμενα ζώα και το ακυρώσανε...

Τελικά μήπως όταν στρέφουμε το κεφάλι μας λίγο προς τα ανατολικά μας χώνουν σφαλιάρα; Λέω εγώ τώρα... για συνδυάστε τα λίγο όλα...

Φανταστείτε να πέρναγε ο αγωγός από τη χώρα και να είχαν και δύο πύλες οι Κινέζεοι για την Ευρώπη... λέτε τότε να είχαμε κρίση; Να κουνιόσαντε Τουρκαλέοι και λοιπές δυνάμεις; Θα τομούσε να έθιγε κάποιος εμμέσως πλην σαφώς τα συμφέροντα της Κίνας και της Ρωσίας; Μια σκέψη κάνω...

edit Α ναι, το ειδατε αυτο στο ΣΚΑΙ σχετικα με το Βατοπεδι; Μουφα λενε... στημμενο! Οκ ο καθενας μπορει να λεει οτι μαλακια θελει, αλλα δεν βγηκε και κανεις να το διαψευσει... και αυτο τοτε ηταν επι Καραμαν-Αλη...

υ.γ. Οποιος με πει ΝΔημοκρατη να του καει το μοτερ! Δεν υποστηριζω κανεναν! Απλα τα στοιχεια και οι συμπτωσεις μου κανουν εντυπωση...

Πάντως ρε γαμότο...

Ο Καραμαν - Αλής έφυγε νύχτα και υπάρχουν στοιχεία για τα σχεδιά της δολοφονίας του... άφαντος τώρα, δεν μιλάει δεν λαλάει (δε μπορεί, κάτι θα είχε να πει...). Οι φωτιές τότε... τις θυμάστε; κάηκε όλος ο τόπος... προεκλογικά... αμ το άλλο; ήρθαν οι Κινέζοι και θέλαν δυο λιμάνια και ξεσηκώθηκαν τα άλλα τα δίποδα κατευθυνόμενα ζώα και το ακυρώσανε...

Τελικά μήπως όταν στρέφουμε το κεφάλι μας λίγο προς τα ανατολικά μας χώνουν σφαλιάρα; Λέω εγώ τώρα... για συνδυάστε τα λίγο όλα...

Φανταστείτε να πέρναγε ο αγωγός από τη χώρα και να είχαν και δύο πύλες οι Κινέζεοι για την Ευρώπη... λέτε τότε να είχαμε κρίση; Να κουνιόσαντε Τουρκαλέοι και λοιπές δυνάμεις; Θα τομούσε να έθιγε κάποιος εμμέσως πλην σαφώς τα συμφέροντα της Κίνας και της Ρωσίας; Μια σκέψη κάνω...

edit Α ναι, το ειδατε αυτο στο ΣΚΑΙ σχετικα με το Βατοπεδι; Μουφα λενε... στημμενο! Οκ ο καθενας μπορει να λεει οτι μαλακια θελει, αλλα δεν βγηκε και κανεις να το διαψευσει... και αυτο τοτε ηταν επι Καραμαν-Αλη...

υ.γ. Οποιος με πει ΝΔημοκρατη να του καει το μοτερ! Δεν υποστηριζω κανεναν! Απλα τα στοιχεια και οι συμπτωσεις μου κανουν εντυπωση...
    δεν θελουν να συναψουμε καμμια σχεση με ρωσσια, γιατι δεν συμφερει

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    δεν θελουν να συναψουμε καμμια σχεση με ρωσσια, γιατι δεν συμφερει
    Αυτο λεω και εγω Γιωργο... απλα τελικα ισως γνωριζουμε μονο τον αφρο... απο κατω πρεπει να εχει πολυ πραμα! Ειδικα η σταση του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ τοτε με τα λιμανια με βαζει σε πολλες σκεψεις...

Αυτο λεω και εγω Γιωργο... απλα τελικα ισως γνωριζουμε μονο τον αφρο... απο κατω πρεπει να εχει πολυ πραμα! Ειδικα η σταση του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ τοτε με τα λιμανια με βαζει σε πολλες σκεψεις...

den υπαρχει τιποτα ΑΠΟ ΚΑΤΩ κωστα....όλα σχεδον ειναι γνωστα .....και αν δεν ειναι με λιγο ψαξιμο τα μαθαινεις.....

απο αγωγούς....μεχρι "διοδια" των πλοιων της ρωσσιας που πληρώνει σε τουρκία...
    μεχρι χρηματοδότηση απο ρωσσία που σε αναγκάζει να βγεις απο την ενωση...μεχρι μεχρι μεχρι μεχρι...

απλα ο ελληνας ηταν ειναι και θα ειναι παντα μλκς και βολεψακιας....
    και οταν λεω βολεψακιας....εννοω ....αυτο το γυριζω τα μάτια να μην δω το εμφανες γιατι που να μπλεκουμε τωρα κλπ κλπ κλπ

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Σωστο μεγεθος πορτοφολιου

Χτες σε συζητηση με φιλους για τα οικονομικα...μου δημιουργηθηκε η απορια...

Σε λιγες μερες που θα εχουμε την ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ...τι μεγεθος θα εχει?
    Θα ειναι οπως ηταν η θα φτιαξουν γαιδουρια χαρτονομισματα -οπως υπηρχαν το '40-
    Απλα να ξερω το πορτοφολι που εχω αν κανει η θα πρεπει μαζι με το "νεο" νομισμα να παρω κανενα μεγεθους χαρτοφυλακα?
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Προς το παρον δεν υπαρχει κατι τετοιο στον οριζοντα

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Προς το παρον δεν υπαρχει κατι τετοιο στον οριζοντα
    Εισαι σιγουρος??
    Αλλο το τι ΘΑ θελαμε και αλλο η πραγματικοτητα....

Θα εβαζα και στοιχημα αλλα δεν ξερω σε ποιο νομισμα θα πρεπει να με πληρωσετε μετα...θα εχουμε προβλημα στις ισοτιμιες
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Εισαι σιγουρος??
    Αλλο το τι ΘΑ θελαμε και αλλο η πραγματικοτητα....

Θα εβαζα και στοιχημα αλλα δεν ξερω σε ποιο νομισμα θα πρεπει να με πληρωσετε μετα...θα εχουμε προβλημα στις ισοτιμιες
    Παιξτο στη william hill. Στανταρακι το δινει
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Re: Σωστο μεγεθος πορτοφολιου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Χτες σε συζητηση με φιλους για τα οικονομικα...μου δημιουργηθηκε η απορια...

Σε λιγες μερες που θα εχουμε την ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ...τι μεγεθος θα εχει?
    Θα ειναι οπως ηταν η θα φτιαξουν γαιδουρια χαρτονομισματα -οπως υπηρχαν το '40-
    Απλα να ξερω το πορτοφολι που εχω αν κανει η θα πρεπει μαζι με το "νεο" νομισμα να παρω κανενα μεγεθους χαρτοφυλακα?

Νομίζεις πως με τη δραχμή θα έχεις τη πολυτέλεια να μπαίνεις στο ίντερνετ και να γράφεις ότι μπαρούφα σου κατέβει στο κεφάλι;

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Re: Σωστο μεγεθος πορτοφολιου

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Νομίζεις πως με τη δραχμή θα έχεις τη πολυτέλεια να μπαίνεις στο ίντερνετ και να γράφεις ότι μπαρούφα σου κατέβει στο κεφάλι;
    Νομιζεις πως με τη δραχμη θα χρειαζεσαι πορτοφολι?
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ