Σελίδα 89 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3979848586878889909192939499 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.321 έως 1.335 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Σε είδα Βύρωνα με το κτήνος να κατεβαίνεις την Ψαρών
    Και εγώ σε είδα να ανεβαίνεις με το Peugeot 2 την Ψαρρών.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μέλος Το avatar του/της BabisStinson
    Σε είδα να ανεβαίνεις χθες απόγευμα την Κηφισίας με το MV Agusta Brutale.. Tι έρωτας αυτό το μηχανάκι..!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Σας είδα χτες στη βούτα μαζεμένους.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Σε είδα XL 50 και μου ήρθαν ευχάριστες μνήμες.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	honda-xl50.jpg 
Προβολές:	583 
Μέγεθος:	55,5 KB 
ID:	350118

Περιμένω να σε δω ανακατασκευασμένο όπως σου αξιζει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Σε ειδα κοπελια με το εντουρακι στη μεσογειων.
    Φαινοσουν οτι ησουν καινουργια οδηγος και πηγαινες αργα διηθηση στη κινηση.
    Παρολα αυτα κοιταζες τους καθρεπτες σου και με ακουσες που ηρθα και με τη πρωτη ευκαιρια εκανες ακρη να περασω.
    Μπραβο σου πραγματικα.

Σε ειδα iphone στο δρομο,σταματησα και εστειλα τη κοπελια μου να το μαζεψει.
    Το μπρδελο το χε περασει αυτοκινητο απο πανω,ειχε σπασει το γυαλι ειχε τριφτει το μεταλλο,αλλα δουλευε.
    Επαιρναν τηλ αλλα δε μπορουσα να το σηκωσω γιατι δεν ενιωθε η αφη,πηρα απο το δικο μου και μετα απο ενα 40λεπτο ηρθε ενας πιτσιρικας και το μαζεψε και αφησε και ενα 20αρικο,που δε το παιρνε κιολας πισω.
    Θα σου τα ψαλε η μανα σου ε

Παλαιό μέλος
    Σας ειδα χθες κατα τις 3 να βγαινετε στην ασφαλτο με τα λασπωμενα εντουρο καπου στη Νεα Ραιδεστο, στα λουτρα Θερμης. Πρεπει να περασατε καλα! Παντα τετοια παιδια!..

Σε είδα Παρασκευή βραδάκι στη λ.Καβάλας (Αθηνών) στο ρεύμα προς Αθήνα, τύπε ακράνωτε με το μαύρο TDM να μου θέλεις παιχνίδια στο φανάρι. Με κοίταγες καλά-καλά αλλά δεν μπορούσες να διακρίνεις το βλέμμα μου μέσα από τη φιμέ ζελατίνα μου. Φυσικά δεν είχες καμία ελπίδα και σε κέρασα ένα μεγαλοπρεπέστατο τσάι του βουνού, αν και στο επόμενο φανάρι δεν το συνέχισα γιατί η έλλειψη εξοπλισμού πάνω σου με έβαλε σε δεύτερες σκέψεις.
    Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Σε είδα στη λεωφόρο Αθηνών με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, πάνω στην Χάρλεϋ που ήταν φουλ έξτρα, και να ακούγεται δυνατά από τα ηχεία της μηχανής το Highway to Hell! Πολύ wild καταστάσεις!
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Μέλος
    Σε είδα γρήγορε στην Ποσειδώνος (με γυμνό);, εγώ με το κουτί φυσικά στην Αθήνα να πηγαίνω με 90 και εσύ +60 το λιγότερο με ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα, είχα ανάψει φλας για αλλαγή λωρίδας αρκετά δευτερόλεπτα πριν και πάνω στην αλλαγή σε είδα αρκετά μακριά να έρχεσαι με τα όσα. Κουνούσες το κεφάλι μέσα από το κράνος, το ίδιο έκανα και εγώ μέσα στο κουτί βέβαια επειδή αν κάτι γινόταν εσύ θα την πλήρωνες από όλες τις απόψεις.

Ε λοιπόν μάθε πως επειδή εσύ την είδες Βαλεντίνο δε σημαίνει πως σου ανήκει ο δρόμος. Και εμείς έχουμε SS αλλά δεν προσπαθούμε να φανούμε έξυπνοι όταν πηγαίνουμε με τρελές ταχύτητες και ο άλλος χρήστης του δρόμου δεν μπορεί να αντιληφθεί την ταχύτητα μας.

Και επίσης σας είδα πολλούς άλλους με το κινητό στο αυτί, ούτε καν hands free. Τι σκατά δωρεάν τα δίνουν με τα κινητά σας.

Σε ειδα ασημι fjr στη Λαμια,δικαβαλο και στη πινακιδα ειχες πισω εκκλησιαστικη εικονα...

ΕΥΛΟΓΗCON

σε είδα ντελίβερι, χωρίς φως και χωρίς πινακίδα... μετά λέτε για κινδύνους στο επάγγελμα. κράνος απο μαλλί, ντάξει, φοβερό, σαν σκούφος ήταν, είσαι πολύ μπροστά.

Σε βλέπω καθημερινά στοργικέ πατέρα να φέρνεις και τα δύο παιδάκια σου τρικάβαλο στο xmax, όλοι χωρίς κράνος, στο 4ο δημοτικό σχολείο στον Εύοσμο.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Σε είδα BMW i8 στο λιμάνι στην Καλαμάτα και μου φύγανε τα τιμόνια.
    Χρώμα λευκό και πινακίδες Σουίςς.
    Σε κυνήγησα με το KLR αλλά δεν πρόλαβα να σε φωτογραφήσω,με τσάκωσε το φανάρι.
    Κούκλα.

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Σε είδα με άσπρο gsxr και δέρματα να στρίβεις από το φανάρι της Μάνδρας προς Θήβα.
    Μάλλον πήγαινες να το πατήσεις
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

σας βλέπω ξαναμμένους με το μάτι να γυαλίζει για θηλυκό.....

μιάου ρε
    πουτσ@@@@@@@@@

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων