Εγω παλι θελω η ψηφος να μην ειναι μυστικη...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
H ερώτηση σου ήταν στη συνέχεια μιας σειράς με ερωτήματα τι ψηφίζουμε τώρα, γιαυτό και σου απάντησα. Ποτέ δεν έχω πει πως δεν συνομιλώ με κάποιον επειδή διαφωνώ, και σίγουρα όχι σε ΄σενα. Μάλλον άδικος είσαι, αλλά δεν τρέχει μία, έχω ακούσει και χειρότερα.
Δεν προτείνω τίποτα, δεν με ενδιαφέρει να λυθεί και τίποτα...κοιτάω μόνο πως θα την βγάλω καθαρή για μένα και αυτούς που στηρίζω. Θα ήμουν μάλιστα ευτυχής να κάνω κριτική χωρίς να φορολογούν με 50% όσα βγάζω, αλλά μιας και είμαι στην κατηγορία του μαλάκα, η διασκέδαση μου είναι η αποδόμηση των αχρήστων και των οπαδών της Χρυσηίδας Δημουλίδου που πιστεύουν πως σε αυτό το μπουρδέλο πιάνουν οι κατάρες και οι ευχές.
Αφού η ψηφιακη υπογραφή είναι θεσμοθετημένη γιατί σαλιώνουμε φακελάκια?
Oχι δεν ηταν ακριβως ετσι. Εσυ το ειδες λαθος. Η ερωτηση εγινε και νομιζω ηταν σαφης, γιατι θυμηθηκα αμεσως μετα τις αναρτησεις στην σελιδα 86, οτι παντα σε εβλεπα να απαντας με οχι, δεν γινεται αυτο, θα ηταν καταστροφη αυτο, αλλα ποτε δεν θυμαμαι να ειδα τί νομιζεις οτι μπορει να γινει (ασχετο εντελως απο ποιον πολιτικο) για να ερθουν λεφτα.
Δεν θες να απαντησεις/δεν ξερεις να απαντησεις, νομιζω θα ηταν πιο ευστοχο, παρα να μου πεις οτι μιλαμε αλλη γλωσσα.
ps. Το 50% φορολογηση απο που προκυπτει? Δεν το επιασα
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Νόμιζα ότι αυτό το ζήτημα το είχαμε λύσει
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145962
Οκ, αν παρεξήγησα με συγχωρείς.
Δεν ξέρω για ποιον λόγο πιστεύεις πως πρέπει να κατευθυνω προς κάποια λύση. Δεν χρειάζεται να ανακαλυφθεί ο τροχός για το τι πρέπει να γίνει. Και όταν αποδομω κάποιον για τις δηλώσεις του, συνήθως το αντίθετο είναι αυτό που θα έκανα. Αν δεν το αντιλαμβάνεσαι και εξακολουθείς να πιστεύεις κάτι άλλο αόριστο, μπορείς κάλλιστα να μου πεις πως λέω μαλακίες με κάποιον τεκμηριωμένο τρόπο όμως. Διαφορετικά, αν δεν μπορείς δλδ μενεις με τα ιδεολογηματα για το σύστημα, και κοιμάσαι ήσυχος μιας και τα πάντα επιβάλλονται απο κάποιον άλλον.
Στο τι προτείνω, πέραν της μετανάστευσης που θα ήθελα για τα παιδιά μου και είναι αργά για μένα;
Εφαρμογή του μνημονίου και όσων υπογράψαμε προκειμένου να ανακτηθει η εμπιστοσύνη. Μόνο έτσι θα μπορέσει να αλλάξει κάποια από τα κακά σημεία αυτού, αλλά να πετύχει ελάφρυνση του χρέους.
Υπάρχουν περίπου 700 προαπαιτούμενες διαρθρωτικές αλλαγές, και σχεδόν για το σύνολο τους και προκειμένου να μην θιχτούν συντεχνιακα συμφέροντα, σχεδόν για όλα υπόσχονται ισοδύναμα.
Τουλάχιστον τρικομματικη κυβέρνηση. Ο χειρισμός της 5ετιας και το φάγωμα 3 πρωθυπουργών μονοκομματικής ή δικομματικης κυβέρνησης, είναι αδύνατη όταν έχεις απέναντι σου αντιπολίτευση που τάζει λαγούς με πετραχειλια.
Σταθερό φορολογικό σύστημα που δεν θα αλλάξει χωρίς την ψήφο των 2/3 της βουλής. Δεν έχει σημασία το ύψος που πρέπει να είναι κλιμακουμενο, όσο η σταθερότητα του.
Η πρόταση του Θεοδωράκη, για φοροαπαλλαγές νέων επενδύσεων ανάλογα του αριθμού των ανέργων που προσλαμβάνουν μου άρεσε επίσης.
Εξαφάνιση της γραφειοκρατίας για νέες επιχειρήσεις. Το know how υπάρχει ακόμα και στην Τουρκία.
Συντόμευση απονομής δικαιοσύνης. Είναι αδύνατον να έρθει κάποιος να βάλει λεφτά και να εγκλωβιστεί 10 χρόνια περιμένοντας τελεσιδικη αποφαση μιας προσφυγής που μπορεί να κάνει ο κάθε απίθανος.
Καταπολέμηση φοροδιαφυγής. Είτε με το αμερικανικό σύστημα έσοδα-έξοδα, είτε με υπολογισμό όλων των αποδείξεων όπου θα αφαιρεθεί ο ΦΠΑ.
Συνεργασία με τις τράπεζες προκειμένου να γίνει έλεγχος καταθέσεων/δηλωθέντων ειδοδηματων μέσω αφμ.
Συνεργασία με τις τράπεζες σχετικά με το ύψος των δόσεων των δανείων/δηλωθέντα εισοδηματα. Ξεψαχνισμα όλων των cash collateral δανείων που είναι απόδειξη συνήθως καραμπινατης φοροδιαφυγής.
Στελέχωση επιτροπών από τεχνοκράτες και μόνο, για αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ που χάνονται γιατί το κάθε κομματικό κουνάβι δεν ξέρει με ποιον τρόπο λειτουργούν.
Πάγωμα κάθε δανείου και κλείσιμο κάθε επιχείρησης που δεν έχει ελπίδα σωτηρίας, προκειμένου να μειωθούν τα κόκκινα δάνεια και να δωθούν σε όσες είναι υγιείς και βρίσκονται χωρίς ρευστότητα.
Με κάθε τρόπο, προσπάθεια για άρση των capital controls. Με κάθε τρόπο όμως...
Επιστροφή στις αγορές με κάθε τρόπο, όπως είχε ξεκινήσει να γίνεται μέχρι το καλοκαίρι του 2014, αν θέλουμε να μειώσουμε τις συνέπειες των μνημονίων.
Και πολλά άλλα, αλλά βαριέμαι να τα ξαναγράφω.
Φαντάσου να είχες λέει μαγαζί και να ΜΗΝ πλήρωνες την περαίωση....
και να σκάγανε και να σου λέγανε ένα πόσό που ούτε στον ύπνο σου δεν έχεις δει.
Υποθετικά τώρα ε?
Να έλεγες λοιπόν εσύ μα που να τα βρω ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....
και να σου απαντούσαν...
-Έχετε κι ένα σπίτι κύριε... Να το πουλήσετε να πληρώσετε...
Λέω τώρα ε....
![]()
ανανήψαντας
Φαντάσου να έχεις πάρει ένα δάνειο για επαγγελματική στέγη, να αλλάξουν τα σχέδια σου και να χρειαστεί να το νοικιάσεις για να βγάζεις την δόση, και να σου λέει 45% φόρο εισοδήματος από ενοίκια και πρόσθεση του ενοικίου στο εισόδημα σου...και να ανεβαίνεις κλίμακα εξαιτίας αυτού, χωρίς να αφαιρείται από το εισόδημα η δόση του δανείου που πληρώνεις.
Συνεταιρος με μισά μισά το κράτος λέμε...