Σελίδα 89 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 3979848586878889909192939499 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.321 έως 1.335 από 2021

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    γιατι ρε μαν που τετοια τυχη?
    δηλαδή καθεστε πανω από ένα θρεντακι, το διαβαζετε και περιμενετε πως και πως να επεμβει καποιος μοντ να το διορθωσει-κλαδεψει-εξαφανισει-οτιδηποτεαλλο?
    από περιέργεια ρωτάω
    Να σου πω φίλτατε... είναι όπως με τον Κυνόδοντα, δεν αντεχόταν αλλά κάθισα να το δω όλο από περιέργεια που (και αν) θα καταλήξει. Δεν το διαβάζω όλο, άσε που λόγω ignore το παρόν thread έχει καταντήσει "το μήνυμα δεν εμφανίζεται επειδή ο τάδε είναι στη λίστα απόρριψης". Εν προκειμένω λοιπόν, προσωπική άποψη είναι πως το παρόν thread έχει ξεφύγει εδώ και σελίδες και έχει πάρει την κατιούσα και το θέμα είναι άσχετο με τα προηγούμενα. Οπότε περιμένω από περιέργεια να δω ποια θα είναι η κατάληξη. Οι μοντς έχουν σίγουρα μια δύσκολη και "βρώμικη" δουλειά, από την άλλη όμως κυριαρχεί η επιλεκτική ευαισθησία (πάλι) κι οι προσωπικές φιλίες που έγραψα και χτες κι έπεσε ξυράφι...

Απλά, ειλικρινά με λυπεί ένας χώρος από τον οποίο έχω μάθει πολλά και υποτίθεται ότι είναι ένας χώρος όπου συμμετάσχουν άτομα με ένα κοινό σημείο αναφοράς, να έχει μετατραπεί εδώ και πολύ καιρό σε χώρο όπου ο ένας επιτίθεται στον άλλο επί προσωπικού, ή χλευάζει τις όποιες ιδέες και απόψεις του άλλου (σε κάθε επίπεδο). Είναι λυπηρό να βγαίνει κάποιος και να λέει όσοι πιστεύουν σε κάτι είναι μαλάκες και κατακριτέοι και δεν ξέρω κι εγώ τι, μόνο και μόνο επειδή έχουν διαφορετική άποψη. Κρίμα πραγματικά...

Ελπίζω να σε κάλυψα...
    Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 03/04/2016 στις 20:39.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Να σου πω φίλτατε... είναι όπως με τον Κυνόδοντα, δεν αντεχόταν αλλά κάθισα να το δω όλο από περιέργεια που (και αν) θα καταλήξει. Δεν το διαβάζω όλο, άσε που λόγω ignore το παρόν thread έχει καταντήσει "το μήνυμα δεν εμφανίζεται επειδή ο τάδε είναι στη λίστα απόρριψης. Εν προκειμένω λοιπόν, προσωπική άποψη είναι πως το παρόν thread έχει ξεφύγει εδώ και σελίδες και έχει πάρει την κατιούσα και το θέμα είναι άσχετο με τα προηγούμενα. Οπότε περιμένω από περιέργεια να δω ποια θα είναι η κατάληξη. Οι μοντς έχουν σίγουρα μια δύσκολη και "βρώμικη" δουλειά, από την άλλη όμως κυριαρχεί η επιλεκτική ευαισθησία που έγραψα χτες κι έπεσε ξυράφι...

Απλά, ειλικρινά με λυπεί ένας χώρος από τον οποίο έχω μάθει πολλά και υποτίθεται ότι είναι ένας χώρος όπου συμμετάσχουν άτομα με ένα κοινό σημείο αναφοράς, να έχει μετατραπεί εδώ και πολύ καιρό σε χώρο όπου ο ένας επιτίθεται στον άλλο επί προσωπικού, ή χλευάζει τις όποιες ιδέες και απόψεις του άλλου (σε κάθε επίπεδο). Είναι λυπηρό να βγαίνει κάποιος και να λέει όσοι πιστεύουν σε κάτι είναι μαλάκες και κατακριτέοι και δεν ξέρω κι εγώ τι, μόνο και μόνο επειδή έχουν διαφορετική άποψη. Κρίμα πραγματικά...

Ελπίζω να σε κάλυψα...

θα σου πω κατι που το ειπα και σε έναν φιλο μου προσφατα που γραφει εδώ...
    περα από τα "επιλεκτικες ευαισθησίες", "κραζει ο ενας τον άλλον", "προσπάθεια μείωσης προσωπικοτήτων" κλπ κλπ ... εχω να πω το εξης (και ΔΕΝ παει σε σενα... απλα το πηρα ως αφορμή) !!

GET A LIFE παίδες!

το να προσπαθεί καποιος να ....
    - ξεκατινιαστεί
    - επιβαλλει αποψη
    - γίνει αρεστός σε ένα σύνολο ανθρωπων
    - αποσπασει ένα μπραβο, ευγε, τι γαμάτος που είσαι..σε πάω με χίλια, κλπ κλπ κλπ
    - ρίξει καποιον στα μάτια των άλλων ή εξυψώσει....

είναι τουλάχιστον γελοίο.
    είναι ένα φόρουμ!! δεν είναι ο περίγυρος σας, ουτε ο κολλητός σας ούτε καποιος που θα σας δώσει points in real life.

και μην πεταχτεί κανεις να πει για φίλους κλπκλπ... ναι όλοι έχουμε φιλους-κολλητους ή ότι από εδώ...

απλά χάνετε the big picture που λένε.

νταξ σίγουρα εχει χαθεί η μπαλα γατί είναι και οι καιροί πολύ δύσκολοι και παιζει μεγάλο ρόλο αυτό.

αλλα συνέλθετε!!

καντε καμια βόλτα, ανεβαστε καμια φωτο από την εκδρομη, κραξτε κανα γιαπωνεζικο-ιταλικο-οτιδηποτε θελετε... καντε "φιλιες" με ή χωρις εισαγωγικά... αλλα καταλάβετε ότι ούτε σας ορισε κανεις αρμόδιο να αλλάξετε-πεισετε τον άλλον για κατι... ούτε ειδήμων.. ουτε τιποτα (πλην εξαιρεσεων στο ειδήμων)

εχει κουρασει η κατασταση... το ξερω ότι οι περισσότεροι βλέπετε το φόρουμ σαν ένα χώρο που ξεκαυλώνετε..... και τιποτα παραπανω.
    Οκ, σεβαστο, φορουμ είναι, ιντερνετ είναι, οποιος θέλει γραφει και είναι και λογικο να εχει διαχειριστες που δεν θα είναι αρεστοί σε όλους.. ή θα φερονται πιο "φιλικά" σε κάποιους και σε άλλους όχι.. ή ή ή ή ή ή ...... (βαλτε ότι θελετε εκει)

σιγουρα σας κουρασα με το σεντονακι και λετε πω πω με έναν μλκ που μπλέξαμε βραδυάτικα...
    για αυτό σας αφήνω στην ησυχία σας.

(ξαναλεω ΔΕΝ παει σε κανενα συγκεκριμένα το σεντονακι... απλα βρήκα την αφορμή)

Παλαιό μέλος
    κοψτε θρησκευτικες-πολιτικες συζητησεις το νημα λεγετε αντιπαρεθεσεις??
    η εγω ειμαι απο αλλο 'πλανητη?τι σημαινει δηλ?τα βρισκουμε με αντιπαραθεση γινεται?
    η μπαλα χαθηκε γιατι δεν τηρουνται σωστες αποστασεις!!ειναι απλο!
    Παο-Θρησκεια-Θυρα13!επαναφερετε το αθλητικοσπαμοθρεντ να ξεκατινιαστουμε εκει!
    αλλα κι εκει για Grexit παμε!!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    κοψτε θρησκευτικες-πολιτικες συζητησεις το νημα λεγετε αντιπαρεθεσεις??
    η εγω ειμαι απο αλλο 'πλανητη?τι σημαινει δηλ?τα βρισκουμε με αντιπαραθεση γινεται?
    η μπαλα χαθηκε γιατι δεν τηρουνται σωστες αποστασεις!!ειναι απλο!
    Παο-Θρησκεια-Θυρα13!επαναφερετε το αθλητικοσπαμοθρεντ να ξεκατινιαστουμε εκει!
    αλλα κι εκει για Grexit παμε!!
    Αφου απ του χρονου θα παίζουμε στο κόπα Άφρικα.
    Τουλάχιστον εκεί έχουμε ελπίδες

Banned
    Ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν τους συλλόγους στην Ελλάδα να δραστηριοποιούνται σε καινούργιο άθλημα.
    Οι φήμες λένε οτι προσέλαβαν προπονητές απο την εγχώρια αγορά.
    Το άθλημα ηταν άγνωστο.
    Όσοι έχετε δει το RAMBO 3 θα το ξέρετε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images (3).jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	12,3 KB 
ID:	356151

Όνομα:	facebook.jpg 
Προβολές:	174 
Μέγεθος:	79,6 KB 
ID:	356152

Παλαιό μέλος
    ωραιο το Rambo 3 καλλυτερο ομως το νο1!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    θα σου πω κατι που το ειπα και σε έναν φιλο μου προσφατα που γραφει εδώ...
    περα από τα "επιλεκτικες ευαισθησίες", "κραζει ο ενας τον άλλον", "προσπάθεια μείωσης προσωπικοτήτων" κλπ κλπ ... εχω να πω το εξης (και ΔΕΝ παει σε σενα... απλα το πηρα ως αφορμή) !!

GET A LIFE παίδες!

το να προσπαθεί καποιος να ....
    - ξεκατινιαστεί
    - επιβαλλει αποψη
    - γίνει αρεστός σε ένα σύνολο ανθρωπων
    - αποσπασει ένα μπραβο, ευγε, τι γαμάτος που είσαι..σε πάω με χίλια, κλπ κλπ κλπ
    - ρίξει καποιον στα μάτια των άλλων ή εξυψώσει....

είναι τουλάχιστον γελοίο.
    είναι ένα φόρουμ!! δεν είναι ο περίγυρος σας, ουτε ο κολλητός σας ούτε καποιος που θα σας δώσει points in real life.

και μην πεταχτεί κανεις να πει για φίλους κλπκλπ... ναι όλοι έχουμε φιλους-κολλητους ή ότι από εδώ...

απλά χάνετε the big picture που λένε.

νταξ σίγουρα εχει χαθεί η μπαλα γατί είναι και οι καιροί πολύ δύσκολοι και παιζει μεγάλο ρόλο αυτό.

αλλα συνέλθετε!!

καντε καμια βόλτα, ανεβαστε καμια φωτο από την εκδρομη, κραξτε κανα γιαπωνεζικο-ιταλικο-οτιδηποτε θελετε... καντε "φιλιες" με ή χωρις εισαγωγικά... αλλα καταλάβετε ότι ούτε σας ορισε κανεις αρμόδιο να αλλάξετε-πεισετε τον άλλον για κατι... ούτε ειδήμων.. ουτε τιποτα (πλην εξαιρεσεων στο ειδήμων)

εχει κουρασει η κατασταση... το ξερω ότι οι περισσότεροι βλέπετε το φόρουμ σαν ένα χώρο που ξεκαυλώνετε..... και τιποτα παραπανω.
    Οκ, σεβαστο, φορουμ είναι, ιντερνετ είναι, οποιος θέλει γραφει και είναι και λογικο να εχει διαχειριστες που δεν θα είναι αρεστοί σε όλους.. ή θα φερονται πιο "φιλικά" σε κάποιους και σε άλλους όχι.. ή ή ή ή ή ή ...... (βαλτε ότι θελετε εκει)

σιγουρα σας κουρασα με το σεντονακι και λετε πω πω με έναν μλκ που μπλέξαμε βραδυάτικα...
    για αυτό σας αφήνω στην ησυχία σας.

(ξαναλεω ΔΕΝ παει σε κανενα συγκεκριμένα το σεντονακι... απλα βρήκα την αφορμή)

Όνομα:	220816.jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	99,5 KB 
ID:	356155

δικο σου...

Παλαιό μέλος
    Ξερω ειμαι εκτος θεματος,ξερω πιθανοτατα θα την διαγραψουν,ξερω σε καποιους μπορει να την σπαω,ξερω.

Αλλα ειπα να την βαλω μηπως και καποιοι θυμηθουνε ποιος ειναι ο σκοπος υπαρξης αυτου του φορουμ.

Όνομα:	12592528_938287976268850_6861615438606218238_n.jpg 
Προβολές:	141 
Μέγεθος:	103,9 KB 
ID:	356159

Α την καλημερα μου.

Κανένας σωστός;;
    Μ'έκανρς να σβήσω μνμ ρε Πάνο μη και δεν κατάλαβα καλά.

Επανέρχομαι κι εύχομαι όλοι να εισπράξουμε το τι εννοείς.
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα..

Παλαιό μέλος
    Μπόνο: Μάθημα για τον κόσμο η στάση τους Τουρκίας στους πρόσφυγες

Όνομα:	BONO.jpg 
Προβολές:	127 
Μέγεθος:	19,9 KB 
ID:	356162

http://news.in.gr/world/article/?aid=1500069079

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος

Ναι ναι με ένα (μ)πονο

Banned
    http://policenet.gr/article/%CE%B2%C...84%CF%8E%CE%BD

Κάπου παλαιότερα το ειχα αναφέρει για το <τρικ>του ασύλου που στην πραγματικότητα δίνει παράταση παραμονής και μη απέλασης.
    Όπως και κάποιου πλημμεληματος οπου ο κατηγορούμενος ΔΕΝ απελαύνεται μέχρι να τελεσιδικιση η απόφαση

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος

αυτά του είπανε να λέει του κοκάκια...
    απορία: αγγλικά δεν ξέρει να διαβάζει...?

http://www.dailymail.co.uk/news/arti...er-Turkey.html

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Αυτό πως και δεν το σχολιάσαμε ακόμα;

never hold back Το avatar του/της Ohm
    γιατί, αυτό; http://www.theguardian.com/news/2016...P=share_btn_tw

brace for epic... xD
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  4. 666
    από WWW στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 15:11
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF