Να σου πω φίλτατε... είναι όπως με τον Κυνόδοντα, δεν αντεχόταν αλλά κάθισα να το δω όλο από περιέργεια που (και αν) θα καταλήξει. Δεν το διαβάζω όλο, άσε που λόγω ignore το παρόν thread έχει καταντήσει "το μήνυμα δεν εμφανίζεται επειδή ο τάδε είναι στη λίστα απόρριψης". Εν προκειμένω λοιπόν, προσωπική άποψη είναι πως το παρόν thread έχει ξεφύγει εδώ και σελίδες και έχει πάρει την κατιούσα και το θέμα είναι άσχετο με τα προηγούμενα. Οπότε περιμένω από περιέργεια να δω ποια θα είναι η κατάληξη. Οι μοντς έχουν σίγουρα μια δύσκολη και "βρώμικη" δουλειά, από την άλλη όμως κυριαρχεί η επιλεκτική ευαισθησία (πάλι) κι οι προσωπικές φιλίες που έγραψα και χτες κι έπεσε ξυράφι...
Απλά, ειλικρινά με λυπεί ένας χώρος από τον οποίο έχω μάθει πολλά και υποτίθεται ότι είναι ένας χώρος όπου συμμετάσχουν άτομα με ένα κοινό σημείο αναφοράς, να έχει μετατραπεί εδώ και πολύ καιρό σε χώρο όπου ο ένας επιτίθεται στον άλλο επί προσωπικού, ή χλευάζει τις όποιες ιδέες και απόψεις του άλλου (σε κάθε επίπεδο). Είναι λυπηρό να βγαίνει κάποιος και να λέει όσοι πιστεύουν σε κάτι είναι μαλάκες και κατακριτέοι και δεν ξέρω κι εγώ τι, μόνο και μόνο επειδή έχουν διαφορετική άποψη. Κρίμα πραγματικά...
Ελπίζω να σε κάλυψα...