Ωραίο φαίνεται..........................
Το πουλάς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ωραίο φαίνεται..........................
Το πουλάς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Καλορίζικο και καλοτάξιδο Γιώργο.
Πόσο το πήρες αν επτρ?
I'm diagonally parked in a parallel universe.
https://www.facebook.com/panagiotis.hatzis.9
https://www.youtube.com/watch?v=rB6OlJqV1rQ
Ευχαριστώ! Δε λέμε τα μυστικά μας.
ΔΕΝ το έχω στα χέρια μου ακόμα, οπότε δε θέλω να λέω πολλά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά δεν ήθελα να γίνομαι μαλάκας και να σας έχω πάλι στην αναμονή. Η μεταβίβαση ήταν όντως να γίνει χτες, βρεθήκαμε, αλλά κάτι πήγε στραβά με την ηλεκτρονική διαδικασία και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε σήμερα ώστε να γίνει η μεταβίβαση κανονικά. Ελπίζω.
Θα το πάρω όσο πωλούνται όλα τα Hyper αυτή την εποχή, γύρω στα 6. Ωστόσο το μηχανάκι είναι εγγυημένα πεντακάθαρο, από γνωστό και γνώστη, και θα δοθεί με 0 εκκρεμότητες. Θα χρειαστεί μόνο λάδια/φίλτρα στο επόμενο σέρβις και από κει και πέρα την κανονική τακτική του συντήρηση. Το πήρα σχεδόν τυφλά, λόγω γνωριμίας. Με γλίτωσε από πολύ κόπο, χρόνο και ανησυχία.
Life begins at 45°.
Μεγειές και καλές καγκουριές!
![]()
![]()
"Η ζωή είναι μικρή για να την περνάς πάνω σε ένα σκούτερ"
Oldfarts never die
Ποια χρονολογία είναι το μηχανάκι;
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Όπως τα λέει ο Πάνος. Βέβαια αυτό είναι μόνο θετικό για ιταλικό όχημα. Το μηχανάκι έχει ένα πολύ απλό, 2v, αερόψυκτο μοτέρ. Ούτε οι Ιταλοί δεν μπορούν να το κάνουν λάθος. Και γι' αυτό μπορεί να βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα αν συντηρείται σωστά. Γι' αυτό το αγόρασα. Οτιδήποτε σύγχρονο βγάζει η ντουκάτι έχει περισσότερες ανακλήσεις από παρτενέρ της Μπόνι Μπλου.
Life begins at 45°.
https://www.youtube.com/watch?v=C-NcOxFfGXk
Με γεια σου φιλε..
Πρεπει να ειχες δει την ταινια και κολλησες ε;
προσέχουμε για να έχουμε!...
Ναι, αλλά άλλαξε μετά το 2009, και πλέον τα μοντέλα ήταν Evo και Evo SP.
Ευχαριστώ! Όχι, δεν ήξερα καν την ύπαρξή της. Το είχα απωθημένο απ' όταν είδα αυτό.![]()
Γενικά πάντα μου άρεσαν τα SM και δεν το έχω κρύψει: το στιλ, ο τρόπος οδήγησης, η ευελιξία, ο σκοπός τους. Πάντα κρυφοκοίταγα παλαιότερα μοντέλα, κυρίως ΚΤΜ, διότι δεν υπάρχει κάτι αξιοπρεπές πλέον, αλλά δεν ήθελα να κάνω την κίνηση, λόγω (αν)αξιοπιστίας (παλιά μηχανάκια, σκισμένα από άμπαλους κάγκουρες). Για το ντουκάτι συγκεκριμένα έφτασα πολύ κοντά και πριν λίγα χρόνια, αλλά δεν ήθελα να δώσω τόσα λεφτά για ένα μηχανάκι 15ετίας αμφιβόλου ιστορικού. Αλλά το έψαξα, το μελέτησα, και θεώρησα ότι τώρα είναι μια καλή κίνηση, ειδικά εφόσον προερχόταν από γνωστό. Δε χάνουν την αξία τους, αν δεν τα καταστρέψεις. Κι αυτό είναι μάλλον το πιο αξιόπιστο ντουκάτι που μπορεί να πάρει κανείς.
Φυσικά δεν ήταν πρώτο κριτήριο η αξιοπιστία. Το μηχανάκι στάζει αγνό μοτοσικλετισμό: ροπάρα, περιφερειακάρες, απογυμνωμένο από περιττότητες, χωρίς ηλεκτρονικά, χωρίς abs, χωρίς τίποτα. Μόνο ρόδες και δρόμος.
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 04/07/2025 στις 10:48.
Life begins at 45°.