Ρε παλιοβρωμιάριδες να ρωτήσω κάτι?
εκεί που στήνατε τα 15-20 σκηνάκια δεν σας λέγαν τίποτα οι περίοικοι?
δεν τρόμαζαν? δεν σας κοιτάζαν σαν εξωγήινους? ή είχατε συνενοηθει ότι θα πάτε και το ξέραν οι αντίστοιχες κοινότητες?![]()
δεν τρόμαζαν? δεν σας κοιτάζαν σαν εξωγήινους? ή είχατε συνενοηθει ότι θα πάτε και το ξέραν οι αντίστοιχες κοινότητες?![]()
Την πρώτη νύχτα κοιμηθήκαμε εκτός χωριού.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Την δεύτερη που είχαμε κάνει reserve το προαύλιο του εγκαταλελημμένου σχολείου το τελευταίο που θα τους ενοχλούσε ήταν οι φωνές και τα ροχαλητά μας, μιάς και τα όργανα από την ταβέρνα του μπάρμπα-Κουτρουμάνου παίζανε τσίτα μέχρι το πρωί.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Στα απομονωμενα ορεινα χωρια, εχουν συνηθισει στην εικονα ομαδων, μικροτερων ή μεγαλυτερων, ορειβατικων ή μοτοσυκλετιστικων, που περναν και στηνουν για μια βραδια ... :smilea:
O χαρτης της Αναβασης τον....μπαρμπα τον αναφερει σαν ΠαΠοστολη αντι Παπαποστολη.Ειμαστε παρατηρητικοι,γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε??Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Απο τα Άγραφα προς τους Κορφιάδες και του Παπαποστόλη και πεφτει πανω στον "κεντρικο" στο ποταμι λιγο πριν το Τρίδεντρο.![]()
Βενζινες να 'χουμε και να γυριζουμε ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σχετικα με το...ονοφφαδικο δεκαημερο θα γινει τιποτις?Καντε κανα κουμαντο για να μαζεψουμε κανα φραγκο εγκαιρως![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Καποια προκαταρκτικα σχεδια ομως μπορουν να γινουνΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Γραφει η κορη μου Πανελληνιες και ΔΕΝ μπορω να λειψω μεχρι τα μεσα του Ιουλη ...![]()
![]()
Εχουμε να κανουμε και ψωνια πχ εξοπλισμο εντουρο,σκηνες καλες κουλουπου...
![]()
![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Καποια προκαταρκτικα σχεδια ομως μπορουν να γινουν![]()
Εχουμε να κανουμε και ψωνια πχ εξοπλισμο εντουρο,σκηνες καλες κουλουπου...
![]()
![]()
![]()
![]()
Και τι?
Περιμενετε να οργανωσω κατι εγω για να τα κανετε?![]()
Ρε παρτε τις σκηνες σας και τις μηχανες σας κι αμοληθειτε στα βουνα λεμεεε ... :wacko:
:rotflmao:
![]()
CRS-K Tours....Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Και τι?
Περιμενετε να οργανωσω κατι εγω για να τα κανετε?![]()
Ρε παρτε τις σκηνες σας και τις μηχανες σας κι αμοληθειτε στα βουνα λεμεεε ... :wacko:
:rotflmao:
![]()
Αναμενουμε το επομενο ταξιδακι![]()
ΟΚ,και τα ποταμια θα μαθουμε σιγα σιγα να τα περναμε![]()
Επ' ευκαιρια να πω οτι το πολυ και "αλλοπροσαλλο" υλικο, με εχει ταλαιπωρησει αφανταστα, για να μπει σε μια σειρα ...![]()
Παρ' ολες τις προσπαθειες μου, δυστυχως ΔΕΝ καταφερα να τελειωσω μεχρι χτες το βραδυ, αν και κοιμηθηκα στις 04:30 ...![]()
Με δεδομενο και το Δελεαρ αποψε, ελπιζω οτι μεχρι την Τριτη το βραδυ, θα εχει τελειωσει ... :smilea:
Τουλάχιστον σε πληρώνουν καλά γιά όλη αυτή την ταλαιπωρία;Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Επ' ευκαιρια να πω οτι το πολυ και "αλλοπροσαλλο" υλικο, με εχει ταλαιπωρησει αφανταστα, για να μπει σε μια σειρα ...![]()
Παρ' ολες τις προσπαθειες μου, δυστυχως ΔΕΝ καταφερα να τελειωσω μεχρι χτες το βραδυ, αν και κοιμηθηκα στις 04:30 ...![]()
Με δεδομενο και το Δελεαρ αποψε, ελπιζω οτι μεχρι την Τριτη το βραδυ, θα εχει τελειωσει ... :smilea:![]()