Σελίδα 89 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 3979848586878889909192939499139189 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.321 έως 1.335 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
    Το βασικότερο όλων είναι ότι η ομάδα δεν έχει ψυχολογία! Είδαμε σε 2 κρίσιμα match πως αντέδρασε! Και είδαμε άλλη μια φορά ότι όταν φάει πρώτη γκολ δεν μπορεί να αντιδράσει!

Τι να πούμε απογοήτευση.....

Δεν νομίζω ότι πλέον πιστεύει κανείς ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα (δεν ξέρω αν το πιτεύει και ο Πεσέϊρο.......)!!!!!!
    δεν ειναι θεμα ψυχολογίας....
    ειναι θεμα ελλιπούς προπονητικού πλάνου..
    ο Πεσέιρο εχει φτιάξει μια ομάδα η οποια πρεπει να προηγηθει για να κερδίσει...
    δεν εχει δουλέψει τιποτα αλλο πλην του πρέσινγκ....
    και οταν ο αντιπαλος προηγηθει οι παιχτες δεν ξερουν τι να κανουν
    κρατανε τη μπαλα αλλα δεν ξερουν πως να επιτεθουν.....
    αυτο σε συνδυασμο με επιμονή σε μη παραγωγικούς επιθετικά παιχτες φερνει την ομαδα σε αδιέξοδο μεσα στον αγωνιστικό χώρο.....

με λίγα λόγια σκατά στον Πεσέιρο...
    και στους ηλίθιους που τον επέλεξαν....
    και δεν νομίζω οτι ειναι απογοήτευση.....
    απογοήτευση θα ηταν να περναμε το πρωτάθλημα και να δικαιώνονταν επιλογές όπως η εμμονή σε ποδόσφαιρο που δεν βλέπεται και ο παραγκωνισμός παιχτών με πραγματικό ταλέντο όπως ο Νινης
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Το βασικότερο όλων είναι... πως χάνει η Λίβερπουλ 1-0 από την Μάντσεστερ!!!!! Κι έχει μείνει και με δέκα παίκτες!!!! Το κέρατό μου!!!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Καθαρίσαμε με κόπους βάσανα και άλλα πολλά την ουραγό Καλαμαριά! Ε! Μπράβο μας!!! Και τώρα... κοιτάξτε πόσο μα πόσο πολύ στοιχίζουν ορισμένα πράγματα! Τι είχαμε πει από την αρχή; Στενοχώρια μας τα ντέρμπι. Το θυμάστε; Το σημαντικό είναι να πάρουμε άλλα παιχνίδια που χάναμε παλιότερα κλπ κλπ.
    Να η βαθμολογία ως τώρα:

ΟΣΦΠ 61
    ΠΑΟ 57
    ΑΕΚ 56
    Να λοιπόν η λεπτομέρεια που λέγαμε. Έχεις κερδίσει τον Άρη μέσα στην έδρα σου ως ώφειλες και είσαι και πάνω από το βάζελο και σε απόσταση βολής από το γαύρο. Και έχεις τον Ολυμπιακό μέσα στο ολυμπιακό στάδιο σε έναν δίχως αύριο αγώνα. Και ότι κάνεις. Να κύριοι μου οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Δεν λέω να κερδίσεις τα πάντα ούτε τα εκτός έδρας. Θα κάνεις και την γκέλα σου μέσα στο άθλημα είναι. Αλλά δεν μπορείς να κατεβαίνεις να έχεις την τελευταία των τελευταίων σου ελπίδα μέσα στην έδρα σου και να την πετάς!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ναι αλλά αν είχες κερδίσει το γαύρο στο καραϊσκάκη θα ήσουν ένα βαθμό μπροστά του τώρα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ναι αλλά αν είχες κερδίσει το γαύρο στο καραϊσκάκη θα ήσουν ένα βαθμό μπροστά του τώρα.

Ναι ρε Βαγγέλη αλλά με το γαύρο είναι ντέρμπι! Δεν σου λέει κανείς πως θα το κερδίσεις! Κανένας! Ούτε με το βάζελο. ΚΑι τους είχες κι εκτός. Με τον Άρη όμως τον τέταρτο κι ενώ καίγεσαι τι καίγεσαι πάει παρανάλωμα έχεις γίνει για βαθμούς κόψε ρε γαμώτο τον κώλο σου να κερδίσεις!!! ΔΕΝ ! τα χάνεις αυτά τα ματς. Δεν επιτρέπεται!!!!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Δεν διαφωνώ ρε Στέλιο,ούτε είμαι θιασώτης τού να κερδίζεις τα ντέρμπυ.(Ποιά ντέρμπυ δηλαδή...τέλος πάντων.)
    Πλάκα έχει πάντως το πρωτάθλημα.εκτός από μπουρδέλο είναι και αστείο. :ZZZ:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    δηλαδη....

κερδίζει το χανούμι τον γαβρουά, κερδίζει και ο βαζελάκος και πάει

γαβρουα 61
    βαζελάκος 60
    χανουμάκι 59

φέρνει Χ ο γαβρουα στη ξάνθη και όλα τούμπα...

ΥΓ: Πωπωπωπωπω...αμα δουλεύεις Κυριακάτικα απο τις 12:30 και συνεχίζεις....το καις το ρημάδι...
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Στα ντερμπυ ομως δεν παιζει η φανελα....Και ο Αρης ειναι τουλαχιστον ισοδυναμος σαν υλικο,εχει και προπονητη....

Οποτε και με τον Αρη ντερμπυ ηταν στην ουσια....Νομιζεις νιωσανε υπεροπτικα οι παιχτες μας και δεν το πηρανε το ματς?

Απλα δεν μπορουσαν τα παιδια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Στα ντερμπυ ομως δεν παιζει η φανελα....Και ο Αρης ειναι τουλαχιστον ισοδυναμος σαν υλικο,εχει και προπονητη....

Οποτε και με τον Αρη ντερμπυ ηταν στην ουσια....Νομιζεις νιωσανε υπεροπτικα οι παιχτες μας και δεν το πηρανε το ματς?

Απλα δεν μπορουσαν τα παιδια...

Εσύ είσαι προδότης μην μιλάς!
    Δεν είπα πως ένιωσαν υπεροπτικά. Αλλά δεν δέχομαι και το δεν μπορούσαν. Και υπάρχει απόδειξη γι αυτό φίλε. Μία και καλή! Η φάση με τον Ριβάλντο. Μία του δόθηκε έκανε το παραπάνω το περιττό χάσαμε το 2-0 γεις σας μετά. Ήρθε το 1-1. Αυτό εννοώ πως αυτά τα ματς δεν χαρίζονται!

Ο Αρης ειδες τι ευκαιριες εχασε και τι παιχνιδι εκανε απεναντι μας??

Εχεις ενα δικιο γιατι οντως υπηρξαν 2 στιγμες που θα μπορουσαμε να καθαρισουμε το ματς...Μια αυτη με τον Ριβαλντο και μια που ο Σεζαρ δεν σεντραρε στο δευτερο δοκαρι που ηταν 2 αφυλαχτοι και αντι αυτου σουταρε...

Βαση εικονας,για ακομα μια φορα,οχι μονο ηταν ντερμπι αλλα εμεις ειμασταν το outsider....

ΥΓ Δωσε μου ενα Tiger 1050 με την Zard και σου επιτρεπω να μου κρεμασεις ταμπελα <<ΠΡΟΔΟΤΗΣ>> στην πλατη :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ο Αρης ειδες τι ευκαιριες εχασε και τι παιχνιδι εκανε απεναντι μας??

Εχεις ενα δικιο γιατι οντως υπηρξαν 2 στιγμες που θα μπορουσαμε να καθαρισουμε το ματς...Μια αυτη με τον Ριβαλντο και μια που ο Σεζαρ δεν σεντραρε στο δευτερο δοκαρι που ηταν 2 αφυλαχτοι και αντι αυτου σουταρε...

Βαση εικονας,για ακομα μια φορα,οχι μονο ηταν ντερμπι αλλα εμεις ειμασταν το outsider....

ΥΓ Δωσε μου ενα Tiger 1050 με την Zard και σου επιτρεπω να μου κρεμασεις ταμπελα <<ΠΡΟΔΟΤΗΣ>> στην πλατη :rotflmao:

ΥΓ. έχεις δίκιο για τις ευκαιρίες του Άρη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Ρε παιδια μια ερωτηση αυτος ο μιχος εχει τρακαρει πουθενα μετωπικα?Γιατι καθε φορα στην ολυμπιακη Κυριακη πρεπει να ακουμε τα κλισε σχολια του και να ανεχομαστε τα ξινα μουτρα του?

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Έχεις κερδίσει τον Άρη μέσα στην έδρα σου ως ώφειλες και είσαι και πάνω από το βάζελο και σε απόσταση βολής από το γαύρο. Και έχεις τον Ολυμπιακό μέσα στο ολυμπιακό στάδιο σε έναν δίχως αύριο αγώνα. Και ότι κάνεις.
    ωραια τα λες ζουμπουρλουδικο μου, αλα αν παιζαν ολοι ως οφειλαν θα χαμε και μεις καθαρισει τον ηρακλη, και θα χαμε φερει Χ στα πηγαδια και θα μασταν 3 βαθμους πανω..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ωραια τα λες ζουμπουρλουδικο μου, αλα αν παιζαν ολοι ως οφειλαν θα χαμε και μεις καθαρισει τον ηρακλη, και θα χαμε φερει Χ στα πηγαδια και θα μασταν 3 βαθμους πανω..

Σωστό και αυτό. Δεν είπα όχι. Αλλά εγώ στο συγκεκριμένο θέμα κοιτάω την ομάδα μου. Είναι όμως η ίδια σκέψη. Πως οι λεπτομέρειες κρίνουν το πρωτάθλημα και αναδεικνύουν πρωταθλητή. Γι αυτό ο γαύρος παίρνει πρωτάθλημα. Γιατί αυτά τα τα παιχνίδια ξέρει να τα καθαρίζει.

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Να λοιπόν η λεπτομέρεια που λέγαμε. Έχεις κερδίσει τον Άρη μέσα στην έδρα σου ως ώφειλες και είσαι και πάνω από το βάζελο και σε απόσταση βολής από το γαύρο. Και έχεις τον Ολυμπιακό μέσα στο ολυμπιακό στάδιο σε έναν δίχως αύριο αγώνα. Και ότι κάνεις.

τρως 3 μπαλακια....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις