Σελίδα 89 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 3979848586878889909192939499139189 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.321 έως 1.335 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    απορώ τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο ομιλος σου είναι δυνατότερος απο αυτόν του Θρύλου στο UEFA???
    η Ιντερ έκανε μόλις 2 νίκες και καταφερε και έχασε απο τον βάζελο (αυτοί θα ακούνε στην Ιταλία τα αντίστοιχα των δικών μας για τα κατορθώματα με Χαιφα)
    η Βέρντερ είναι πλύυυυυυυυυυυυυυυ κάτω απο Χέρτα...
    η Ανορθωση καλή μεν ομάδα απ'ότι φάνηκε αλλά δεν φτάνει ούτε Μπενφικα (αήττητη σε 11 αγ.!!) ούτε Μέταλιστ
    και αυτή η Γαλατά ΑΥΤΗΝ την Ιντερ θα την νίκαγε μέσα έξω....

οπότε παλι στα μαλακά έπεσες....όποτε έχεις πέσει με μια δυνατή ομάδα στον ομιλο έχεις πιάσει άνετα 4η θέση
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εχω ακουσει και εχω ακουσει

αλλα τοοοοοοσσσσοοοο πια.......

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    STOUBI ψαξε πιο γρηγορα ρε συ...αργεις...
    Απο που ειναι τα δημοσιευματα βρε χυμα....???

Απο τα στατιστικα του Γαλανη ...????

Επωνυμα παιδακι μου....... Τα ειπαμε....

Τα ξαναειπαμε......

Να μην τα ξαναλεμε.......

Ευρωπαιε μου......

Η συνέντευξη του Μίλε Νοβάκοβιτς
    Τις καταγγελίες που κυκλοφορούσαν όλα αυτά τα χρόνια στα διάφορα Ευρωπαϊκά έντυπα, ήρθε να επιβεβαιώσει με συνέντευξη του ο Μίλε Νοβάκοβιτς, παλαίμαχος αμυντικός του Ερυθρού Αστέρα και συμμετέχοντας στα ημιτελικά του 1971 : "Είμαι βέβαιος οτι το παιχνίδι ήταν στημένο", δήλωσε. Συγκεκριμένα, ο Νοβάκοβιτς είπε :

Μ.Ν.: "Είμαι πεπεισμένος πως το παιχνίδι ήταν στημένο. Ακόμα κι έπειτα 36 χρόνια, είμαι βέβαιος πως μας είχαν ναρκώσει - περπατούσαμε στο τερέν σα να ήμασταν σε όνειρο. Ποτέ δε θα ξεχάσω τι περάσαμε απ'τη στιγμή που επιστρέψαμε στο Βελιγράδι.

ΔΗΜ.: Τι συνέβη στην Αθήνα, ξεκινώντας απ'την άφιξη σας στο ξενοδοχείο "Hilton";
    Μ.Ν.: "Φτάσαμε στην Ελλάδα την Κυριακή, τρείς ημέρες πριν το παιχνίδι - και το να πούμε οτι η διαμονή μας στην Αθήνα μέχρι την Τετάρτη ήταν περίεργη, θα αποτελούσε επιεική χαρακτηρισμό. Δεν κοιμηθήκαμε για νύχτες - απλά δε μπορούσαμε, χάρη σε κάποια τύμπανα που χτυπούσαν συνεχώς, σα μια θερμή υποδοχή των οικοδεσποτών. 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, ένα ελικόπτερο εμφανίστηκε, προσγειώθηκε στο γήπεδο (οργώνοντας ουσιαστικά το τερέν) και βγήκε απο μέσα μια "βασίλισσα ομορφιάς". Μας έδωσε δώρα - ένα αντίγραφο της Βίβλου και μια ασπρόμαυρη τηλεόραση. Ήταν κοινή πρακτική των συλλόγων να ανταλλάσουν δώρα πριν τα παιχνίδια. Μετά το παιχνίδι, το ίδιο κορίτσι πέρασε τη νύχτα με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ευγνωμονόντας τον για την μεγάλη του συμμετοχή, υποθέτω. Στη συνέχεια δήλωσε οτι ήταν ένα δείγμα εκτίμησης προς τον τερματοφύλακα που οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ευρώπης. Όλα τα είδη περιέργων υποθέσεων εκτιλύχθηκαν εκεί, πιστεύω πως μας έδωσαν φαγητό κατά τη διαμονή μας που περιείχε κάποιες ουσίες που μας ζάλισαν, αλλά η λεμονάδα στο ημίχρονο ήταν οπωσδήποτε το τελικό χτύπημα".

ΔΗΜ.: Τι εννοείτε με "το τελικό χτύπημα";
    Μ.Ν.: "Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ σε μόλις 30 δευτερόλεπτα αγώνα, αποτέλεσμα σφάλματος του Κλενκόβσκι, που γύρισε τη μπάλα στον γκολκίπερ Ντούϊκοβιτς στα 2 μέτρα, που πολύ απλά, δε το κάνεις ποτέ. Τότε, ο επιθετικός τους, ο δίμετρος Αντωνιάδης, απλά έκλεψε τη μπάλα και σκόραρε. Δεν είδα καν το γκολ. Πήγαμε στα αποδυτήρια με διαφορά ενός τέρματος. Ο προπονητής, Μίλιανιτς, ήταν τόσο εξοργισμένος, που ήθελε να μας χαστουκίσει όλους. Δεν πίστευε πως ήμασταν εμείς εκεί έξω που χάναμε με 1-0 από μια ομάδα κατώτερης κλάσης. Συμφωνήσαμε να τους επιτεθούμε και να τους τσακίσουμε στο 2ο ημίχρονο, όταν ένας κοντός Έλληνας ήρθε στα αποδυτήρια μας και μας έφερε αναψυκτικά. Ήπιαμε τη λεμονάδα και αυτό είναι το τελευταίο που θυμάμαι απ'το παιχνίδι.

ΔΗΜ.: Τι συνέβη τότε;
    Μ.Ν.: "Θυμάμαι μόνο πως τραγουδούσαμε και γελούσαμε στο αεροπλάνο στο ταξίδι της επιστροφής. Ναι - τραγουδούσαμε και γελούσαμε ! Δεν "ξύπνησα" μέχρι που προσγειωθήκαμε στο Βελιγράδι και έφτασα σπίτι, όπου ο πατέρας μου με χαστούκισε. Η μητέρα μου δε μου μιλούσε για έξι μήνες και οι καλύτεροι φίλοι μου δε μου μιλούσαν. Μας κατηγορούσαν όλοι οτι πουλήσαμε το παιχνίδι. Ο κόσμος στη χώρα το έφερε βαρέως και δε μπορούσε να αποδεχτεί την ήττα. Δε θα καταλάβω ποτέ γιατί το κρατούσαν μυστικό τόσο καιρό και γιατί κανείς δε τολμούσε να μιλήσει γι'αυτό. Δεν υπήρχε μέρος για να το πείς δυνατά. Ήταν όλα συμφωνημένα, σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο απ'τους παίκτες και το προσωπικό".>>>

Η συνεντευξη...>>>http://www.blic.rs/sports.php?id=824

Εχω και την αφεντικινα του ασλανιδη σε βιντεοοοοοοοοο λεμε....Παρε κοσμε....
    .
    Τι πρωτοσελιδο ... θελεις.....????

Απο ολα εχουμε......

Αντε ρε συ STOUBI εχουμε και δουλειες να κανουμε...

εναλλακτικα βαλε εκεινο το κουρασμενο πρωτοσελιδο...

Μπαααα..... Ασε τα πρωτοσελιδα τωρα......

Να σου προτεινω ενα..... Βιβλιο....???

.Το 154 σελίδων βιβλίο ονομάζεται "Lynch The Ref" και κυκλοφόρησε απ'τον εκδοτικό οίκο Logicplan την 1η Αυγούστου του 2002.

Το εχει γραψει ο πρώην διεθνής Άγγλος διαιτητής, Κέβιν Λιντς, οταν ολοκλήρωσε την καριέρα του στα γήπεδα.,
    Κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με την αυτοβιογραφία του. Σε αυτή την αυτοβιογραφία λοιπόν, ο Λίντς αποκαλύπτει οτι το 1992, πριν τον αγώνα Παναθηναϊκού - Άντερλεχτ στην Αθήνα, του έδειξαν τι σημαίνει... Ελληνική φιλοξενία.

Γαργαλιστικη περιληψη μπορεις να διαβασεις εδω.....

Εαν αποφασισεις να παρεις το βιβλιο σου ευχομαι καλη αναγνωση...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aderlextof1.jpg 
Προβολές:	118 
Μέγεθος:	70,0 KB 
ID:	149931

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Το ποδοσφαιρο ειναι περιπλοκο αθλημα που τετοιου ειδους συγκρισεις ειναι για γελια!
    εμεις απλα γελαμε με τα επιχειρηματα/συμπερασματα που ανακαλυπτετε να απαξιωσετε την πορεια του ΠΑΟ!

wave2:

μα δεν την απαξιώνουμε...μόνοι σας την απαξιώνετε μειώνοντας ομαδες

οι όποιοα κωλοφαρδία του βάζελου στην ευρώπη είναι θετική για εσάς...μαγκιά του κ καπέλο του που του έκατσε τέτοιος όμιλος...και μπράβο του που της εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο...

μια μικρή ζήλεια για την υπερβολική δόση τύχης που τυγχάνει ο βάζελος στην ευρώπη να πεις ναι την έχουμε...αλλά πρόσεξε ΜΟΝΟ για την τύχη που τον συνοδεύει...ΟΥΤΕ για τις εμφανίσεις (γιατι έχουμε κάνει καλύτερες και ισάξιες χειρότερες...με εξαίρεση την 7αρα έχετε φάει περισσότερες πεντάρες στο C.L) OYTE για τα αποτελέσματα γιατι την ΕΔΡΑ μου δεν την έχει καμία ελληνική ομάδα στην ευρώπη

απλά λέμε αυτά που βλέπουμε....δεν υπάρχει απαξίωση....

εσείς όμως γιατι πανηγυρίζετε την πρόκριση στους 16 ...ΑΝ θυμηθώ τα λόγια σας τέτοια εποχή πέρσυ στην πρόκριση του Θρύλου...κωλοτούμπα πάλι???
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
    ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .......
    ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ
    ΙΜΠΡΑΙΜΟΒΙΤΣ

.
    .
    .
    .
    ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Α Μ Π Α Λ Ο Ι ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ ΤΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΤΗΝ ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ........

ΡΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ Η ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ????

καλά εσύ όταν συνέλθεις απο την επήρεια των χαπιών ειδοποίησε....
    δεν περιμένω να καταλάβεις αλλα άντε....

παικταράδες ναι ΑΛΛΑ ομάδα????μπαααααα...σαν μονάδες οκ αλλά δεν νικάνε οι μονάδες μόνες τους
    μιας και ποιο κάτω έβαλες τους παίκτες της Μεταλίστ...άγωστοι ε??απο τους παίκτες της ΖΕΝΙΤ και της Σαχτάρ πόσους γνωρίζεις...

υ.γ μην σκεφτείς και πολύ στα ερωτήματα και έχουμε κανά ατύχημα

υ.γ και κάτι τελευταίο...δεν είναι πρώτη στον όμιλο αλλά σε καταλαβαίνω....περιορισμένης...

ΔΑΝΕΙΟΝ
    η μαγική λέξη...

σε εσάς υπάρχει "προσφορά στον" ή ΔΩΡΕΑ...

ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΥΨΗΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ.....

Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ....

Όνομα:	vasilikos6.jpg 
Προβολές:	118 
Μέγεθος:	62,5 KB 
ID:	149932

Xmmm Ενδιαφερον......

Οχι το κειμενο το εγραφου.... Οσο ο.....

ΥΨΗΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.....

Όνομα:	vasilikos6.jpg 
Προβολές:	117 
Μέγεθος:	66,9 KB 
ID:	149933

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Απο που ειναι τα δημοσιευματα βρε χυμα....???

Απο τα στατιστικα του Γαλανη ...????

Επωνυμα παιδακι μου....... Τα ειπαμε....

Τα ξαναειπαμε......

Να μην τα ξαναλεμε.......

Ευρωπαιε μου......

Η συνέντευξη του Μίλε Νοβάκοβιτς
    Τις καταγγελίες που κυκλοφορούσαν όλα αυτά τα χρόνια στα διάφορα Ευρωπαϊκά έντυπα, ήρθε να επιβεβαιώσει με συνέντευξη του ο Μίλε Νοβάκοβιτς, παλαίμαχος αμυντικός του Ερυθρού Αστέρα και συμμετέχοντας στα ημιτελικά του 1971 : "Είμαι βέβαιος οτι το παιχνίδι ήταν στημένο", δήλωσε. Συγκεκριμένα, ο Νοβάκοβιτς είπε :

Μ.Ν.: "Είμαι πεπεισμένος πως το παιχνίδι ήταν στημένο. Ακόμα κι έπειτα 36 χρόνια, είμαι βέβαιος πως μας είχαν ναρκώσει - περπατούσαμε στο τερέν σα να ήμασταν σε όνειρο. Ποτέ δε θα ξεχάσω τι περάσαμε απ'τη στιγμή που επιστρέψαμε στο Βελιγράδι.

ΔΗΜ.: Τι συνέβη στην Αθήνα, ξεκινώντας απ'την άφιξη σας στο ξενοδοχείο "Hilton";
    Μ.Ν.: "Φτάσαμε στην Ελλάδα την Κυριακή, τρείς ημέρες πριν το παιχνίδι - και το να πούμε οτι η διαμονή μας στην Αθήνα μέχρι την Τετάρτη ήταν περίεργη, θα αποτελούσε επιεική χαρακτηρισμό. Δεν κοιμηθήκαμε για νύχτες - απλά δε μπορούσαμε, χάρη σε κάποια τύμπανα που χτυπούσαν συνεχώς, σα μια θερμή υποδοχή των οικοδεσποτών. 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, ένα ελικόπτερο εμφανίστηκε, προσγειώθηκε στο γήπεδο (οργώνοντας ουσιαστικά το τερέν) και βγήκε απο μέσα μια "βασίλισσα ομορφιάς". Μας έδωσε δώρα - ένα αντίγραφο της Βίβλου και μια ασπρόμαυρη τηλεόραση. Ήταν κοινή πρακτική των συλλόγων να ανταλλάσουν δώρα πριν τα παιχνίδια. Μετά το παιχνίδι, το ίδιο κορίτσι πέρασε τη νύχτα με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ευγνωμονόντας τον για την μεγάλη του συμμετοχή, υποθέτω. Στη συνέχεια δήλωσε οτι ήταν ένα δείγμα εκτίμησης προς τον τερματοφύλακα που οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ευρώπης. Όλα τα είδη περιέργων υποθέσεων εκτιλύχθηκαν εκεί, πιστεύω πως μας έδωσαν φαγητό κατά τη διαμονή μας που περιείχε κάποιες ουσίες που μας ζάλισαν, αλλά η λεμονάδα στο ημίχρονο ήταν οπωσδήποτε το τελικό χτύπημα".

ΔΗΜ.: Τι εννοείτε με "το τελικό χτύπημα";
    Μ.Ν.: "Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ σε μόλις 30 δευτερόλεπτα αγώνα, αποτέλεσμα σφάλματος του Κλενκόβσκι, που γύρισε τη μπάλα στον γκολκίπερ Ντούϊκοβιτς στα 2 μέτρα, που πολύ απλά, δε το κάνεις ποτέ. Τότε, ο επιθετικός τους, ο δίμετρος Αντωνιάδης, απλά έκλεψε τη μπάλα και σκόραρε. Δεν είδα καν το γκολ. Πήγαμε στα αποδυτήρια με διαφορά ενός τέρματος. Ο προπονητής, Μίλιανιτς, ήταν τόσο εξοργισμένος, που ήθελε να μας χαστουκίσει όλους. Δεν πίστευε πως ήμασταν εμείς εκεί έξω που χάναμε με 1-0 από μια ομάδα κατώτερης κλάσης. Συμφωνήσαμε να τους επιτεθούμε και να τους τσακίσουμε στο 2ο ημίχρονο, όταν ένας κοντός Έλληνας ήρθε στα αποδυτήρια μας και μας έφερε αναψυκτικά. Ήπιαμε τη λεμονάδα και αυτό είναι το τελευταίο που θυμάμαι απ'το παιχνίδι.

ΔΗΜ.: Τι συνέβη τότε;
    Μ.Ν.: "Θυμάμαι μόνο πως τραγουδούσαμε και γελούσαμε στο αεροπλάνο στο ταξίδι της επιστροφής. Ναι - τραγουδούσαμε και γελούσαμε ! Δεν "ξύπνησα" μέχρι που προσγειωθήκαμε στο Βελιγράδι και έφτασα σπίτι, όπου ο πατέρας μου με χαστούκισε. Η μητέρα μου δε μου μιλούσε για έξι μήνες και οι καλύτεροι φίλοι μου δε μου μιλούσαν. Μας κατηγορούσαν όλοι οτι πουλήσαμε το παιχνίδι. Ο κόσμος στη χώρα το έφερε βαρέως και δε μπορούσε να αποδεχτεί την ήττα. Δε θα καταλάβω ποτέ γιατί το κρατούσαν μυστικό τόσο καιρό και γιατί κανείς δε τολμούσε να μιλήσει γι'αυτό. Δεν υπήρχε μέρος για να το πείς δυνατά. Ήταν όλα συμφωνημένα, σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο απ'τους παίκτες και το προσωπικό".>>>

Η συνεντευξη...>>>http://www.blic.rs/sports.php?id=824

Εχω και την αφεντικινα του ασλανιδη σε βιντεοοοοοοοοο λεμε....Παρε κοσμε....
    .
    Τι πρωτοσελιδο ... θελεις.....????

Απο ολα εχουμε......

Η κυρια παπαδοπουλου μας ειπε επισης οτι κανεις δεν φυλακιστηκε δεν διωχθηκε και ολα ηταν φυσιολογικα κατα την εφταετια των συνταγματαρχων..... αλλο τοσο ειναι αληθεια οι ψευτιες και η λασπολογια σας για το Γουεμπλει

Το απιστευτο σουτ από τον Κάρασι του Ερυθρου Αστερα στα τελευταια λεπτα το οποιο αν εμπαινε σημαινε αυτοματα αποκλεισμο ...... αλλα δυστυχώς για εσας αρουραιοι ο παιχταρας Κωνσταντινου αποκρούει......δε το εχετε ξεπερασει ρε κομπλεξακια και αν καποια Ελληνικη ομαδα καταφερει παλι να φτασει τελικο ..... παλι ο Παναθηναικος θα ειναι

Δε μου ειπες ομως τελικα αγορασες καναπεδακι? :rotflmao: :rotflmao:

ΡΕ LA - VILLA πες την αληθεια ποιος σου τα ειπε να τα γαψεις????
    κοιτα ποιο κατω.....

javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

καλά εσύ όταν συνέλθεις απο την επήρεια των χαπιών ειδοποίησε....
    δεν περιμένω να καταλάβεις αλλα άντε....

παικταράδες ναι ΑΛΛΑ ομάδα????μπαααααα...σαν μονάδες οκ αλλά δεν νικάνε οι μονάδες μόνες τους
    μιας και ποιο κάτω έβαλες τους παίκτες της Μεταλίστ...άγωστοι ε??απο τους παίκτες της ΖΕΝΙΤ και της Σαχτάρ πόσους γνωρίζεις...

υ.γ μην σκεφτείς και πολύ στα ερωτήματα και έχουμε κανά ατύχημα

υ.γ και κάτι τελευταίο...δεν είναι πρώτη στον όμιλο αλλά σε καταλαβαίνω....περιορισμένης...

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ Η ΚΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΧΗΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ....

κοιτα και που σου απανταω που και που δεν σημενει οτι ασχολουμε και μαζι σου και με τις αερολογειες που γραφεις που και που.....αν δεν το εχεις καταλαβει οι περισσοτεροι σε αγνωουν ΓΙΑΤΙ?????

κοιτα αν μπωρουσες να καταλαβεις δεν θα χρειαζοταν να στα γραφουν τοσο απλα πανω απο μια φωρα το ιδιο πραγμα........

οταν μου λες και το υποστηριζεις οτι ο Ομηλος σας ηταν ποιο δισκολος απο τον Ομηλο τον δικο μας τοτε ναι εισαι πανεξηπνος ρε μπαγασα........

κοιτα μπωρω να σου βαλω και αυτες τις ομαδες και αν θες.......

κοιτα μερικα σχολια αλλων για εσενα και ειναι μονο 7-8 σελιδες πισω :::

1)νταξ...εχει δικιο ο LAZIO... δεν εχει νοημα να μιλαει κανεις μαζι σου...μιλα μονος σου

2)δεν ξερω για ποιο λογο προσπαθεις να κερδισεις το βραβειο του βλακα του φορουμ.
    σου απεδειξα πολλες φορες πιο πανω ( βεβαια για δικους σου λογους ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ) οτι αυτο που κανεις ειναι εξαιρετικα βλακωδες.

βασιζεσαι σε ενα ΡΕΠΟΡΤΑΖ, εισαι χιλιομετρα μακρυα, και επιμενεις να εχεις αποψη περι των γεγονοτων.

η ενεργεια σου αυτη δεν σε καθιστα σοβαρο.
    τωρα αν μεσα στην τυφλα σου θες να πιστευεις οτι εκτεθικα και γιαυτο δεν συνεχιζω...τοτε οκ οτι πεις.

θα επρεπε να σε προβληματιζει ομως το γεγονος οτι οι υπολοιποι του φορουμ που ασχοληθηκαν με το θεμα, σταματησαν την σταση που εχεις εσυ τωρα...
    γιατι αραγε;

βλεπεις οτι σταματανε να σου απαντανε ολοι σιγα σιγα, βαζελοι-γαυροι-αεκτζηδες...και εσυ νομιζεις οτι απλα ειναι σε παραλληλες πραγματικοτητες οπως λες.
    ειναι αυτο που λενε....δεν βρεχει....

3)δεν χρειαζεται να σου δικαιολογησω τιποτα γιατι το μυαλο σου δεν φτανει να σκεφτει μερικα ΑΠΛΑ πραγματα που σκεφτηκαν οι αλλοι...

ποια ειναι αυτα;;; αντε να στα πω αλλη μια φορα...να δω με τις ποσες τα πιανεις.

1) σταματησαν να μιλανε γαιτι ΔΕΝ βασιζεται κανεις σε ενα απλο ρεπορταζ, και τα ψεμματα του, ειδικα απο την στιγμη που τους παραθετει γεγονοτα καποιος που ηταν μεσα

2) δευτερο και σημαντικοτερο...ειναι λυπηρο το οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ....οτι αν υπηρχαη τουβλα, λοστοι, σκαλες...και δεν ξερω εγω τι αλλο....ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ οπως τωρα.....αλλα πολλλλουυυυυςςςςςς περισσοτερους.

σου ειπα..δεν βρεχει...

4)ρε φιλε ποσο βλακας μπορει να εισαι;
    ουτε καν τα ρεπορταζ δεν εγραψαν αυτα που λες,
    λες να περναγαν σκαλες και λοστοι στο γηπεδο
    ρε σηκω μια μερα απο τον καναπε και πηγαινε κανα γηπεδο να δεις πως μοιαζει τουλαχιστον.

5)επιμενεις να θες να αποδειξεις οτι εισαι βλακας!!!

1) με το να βασιζεσαι σε ρεπορταζ που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ σιγουρια οτι ειναι αληθη....
    2) με το να τα βαζεις σε παραθεση με καποιον που σου λεει τα γεγονοτα...απο μεσα.

με γεια σου

6)χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

AND THE OSCAR GOUSE TO..........................................YOU...!!!!!!!!!!

Υ.Γ. 1)ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ........ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.......
    Υ.Γ. 2)ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ....ΕΣΥ ΑΔΙΚΗΣΕ..........
    Υ.Γ. 3)ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΙΑΝΕΙ...........
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

κοιτα και που σου απανταω που και που δεν σημενει οτι ασχολουμε και μαζι σου και με τις αερολογειες που γραφεις που και που.....αν δεν το εχεις καταλαβει οι περισσοτεροι σε αγνωουν ΓΙΑΤΙ?????
    .
    .
    .
    .
    AND THE OSCAR GOUSE TO..........................................YOU...!!!!!!!!!!
    κοίτα στο επίπεδο των άλλων άνετα μπορώ να πέσω κι εγώ....εξαλλου το ότι δεν ασχολούμαι πλέον μαζί τους φαίνεται....

και όταν έχεις δίκιο πλέον το ρίχνουν αλλού...γιατι θέλεις να μιλήσουμε?για το πόλο π.χ
    τα μισά που έβαλες είναι απο 2 άτομα για το ίδιο θέμα....
    που στο πόλο δικαιολογούσε ο "καλ_όλα τα σπάω" τα αδικαιολόγητα?που σας έδιωξαν απο το κολυμβητήριο?που ούτε η διοίκηση ΔΕΝ είπε αυτα που ειπε ο "καλ_όλα τα σπάω"?
    αν ΔΕΝ το κατάλαβες και ο Στουμπι και ο Τερενς τα ίδια με μένα λέγαν...και ΑΥΤΟΙ έπαψαν να ασχολούνται με τον "καλ_όλα τα σπάω"....

μόνο οι βάζελοι πέφτεται τόσο χαμηλά σε επίπεδο....καλά εσύ είσαι άλλο πράμα...μάθημα τώρα

ΑΡΧΗΖΕΙ=αρχίζει
    σημενει=σημαίνει
    ασχολουμε =ασχολούμαι
    το που και που το έβαλες 100 φορές ...δεν πάει
    αερολογειες =αερολογίες
    αγνωουν =αγνοούν
    μπωρουσες =μπορούσες
    φωρα =φορά
    Ομηλος =όμιλος
    ποιο =πιο
    δισκολος =δύσκολος
    πανεξηπνος =πανέξυπνος
    μπωρω =μπορώ
    ΕΣΕΙ =εσύ
    ΣΚΕΥΤΕΙΣ =σκεφτείς

σε ένα κείμενο σου 50 λέξεων έχεις 15 λάθη...μόνο τα "τα" και τα "και" έσωσες...καταλαβαίνεις δηλ....που να πιάσεις τα παραπάνω...αρκέσου στις πίπες που λες

και τέλος το πόσο Βλάκας και πόση νοημοσύνη έχεις φαίνεται...
    επιμένεις να πιστεύεις τον "καλ_όλα τα σπάω" ενώ ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα δημοσιεύματα λένε ακριβώς το αντίθετο!!!!! μα πως ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ????ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...πανέξυπνε βλάκα μου
    ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα δημοσιεύματα μιλάν για λοστούς , τούβλα ,σκάλες και ο "καλ_όλα τα σπάω" αναρωτιεται που τα διάβασαμε εμείς!!!!πανέξυπνε βλακα μου
    ο LATZIO ομοίως...δεν έχει πει ως τώρα τπτ με επιχειρήματα???οπότε που καταφεύγεις???πανέξυπνε βλάκα μου

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΜΗΔΕΝ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....αμφιβάλλω αν έχεις καταλάβει τι γράφαμε με τον "καλ_όλα τα σπάω" ....
    και ενώ ΟΛΟΙ του λέγαν ότι εκτίθετε με αυτά που έγραφε....αλλά που να τα πιάσεις εσύ....διάβασε αυτά που θέλεις..τα υπόλοιπα πρέπει να είναι δυσνόητα για σένα...

ΚΑΙ τέλος μιας και διαφωνείς σε αυτά που λεώ για τους ομιλους ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ βλάκα για δείξε μου τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τελικά είχες έναν δύσκολο όμιλο????απο το ότι η Ιντερ (ομαδάρα ε?) ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ούτε μια νίκη στις 3 τελευταίες αγωνιστικές????στο ότι η Βέρντερ απο τύχη πέρασε???στο ότι η Ανόρθωση απο ατυχία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ

τελός...μην πέφτουμε και στο επίπεδο σου...

υ.γ οποιαδήποτε επεξήγηση σε λέξη,πρόταση που δεν ξέρεις τι σημαίνει ή δεν καταλαβαίνεις ρώτα...μην ντραπείς....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    κοίτα στο επίπεδο των άλλων άνετα μπορώ να πέσω κι εγώ....εξαλλου το ότι δεν ασχολούμαι πλέον μαζί τους φαίνεται....

και όταν έχεις δίκιο πλέον το ρίχνουν αλλού...γιατι θέλεις να μιλήσουμε?για το πόλο π.χ
    τα μισά που έβαλες είναι απο 2 άτομα για το ίδιο θέμα....
    που στο πόλο δικαιολογούσε ο "καλ_όλα τα σπάω" τα αδικαιολόγητα?που σας έδιωξαν απο το κολυμβητήριο?που ούτε η διοίκηση ΔΕΝ είπε αυτα που ειπε ο "καλ_όλα τα σπάω"?
    αν ΔΕΝ το κατάλαβες και ο Στουμπι και ο Τερενς τα ίδια με μένα λέγαν...και ΑΥΤΟΙ έπαψαν να ασχολούνται με τον "καλ_όλα τα σπάω"....

μόνο οι βάζελοι πέφτεται τόσο χαμηλά σε επίπεδο....καλά εσύ είσαι άλλο πράμα...μάθημα τώρα

ΑΡΧΗΖΕΙ=αρχίζει
    σημενει=σημαίνει
    ασχολουμε =ασχολούμαι
    το που και που το έβαλες 100 φορές ...δεν πάει
    αερολογειες =αερολογίες
    αγνωουν =αγνοούν
    μπωρουσες =μπορούσες
    φωρα =φορά
    Ομηλος =όμιλος
    ποιο =πιο
    δισκολος =δύσκολος
    πανεξηπνος =πανέξυπνος
    μπωρω =μπορώ
    ΕΣΕΙ =εσύ
    ΣΚΕΥΤΕΙΣ =σκεφτείς

σε ένα κείμενο σου 50 λέξεων έχεις 15 λάθη...μόνο τα "τα" και τα "και" έσωσες...καταλαβαίνεις δηλ....που να πιάσεις τα παραπάνω...αρκέσου στις πίπες που λες

και τέλος το πόσο Βλάκας και πόση νοημοσύνη έχεις φαίνεται...
    επιμένεις να πιστεύεις τον "καλ_όλα τα σπάω" ενώ ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα δημοσιεύματα λένε ακριβώς το αντίθετο!!!!! μα πως ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ????ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...πανέξυπνε βλάκα μου
    ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα δημοσιεύματα μιλάν για λοστούς , τούβλα ,σκάλες και ο "καλ_όλα τα σπάω" αναρωτιεται που τα διάβασαμε εμείς!!!!πανέξυπνε βλακα μου
    ο LATZIO ομοίως...δεν έχει πει ως τώρα τπτ με επιχειρήματα???οπότε που καταφεύγεις???πανέξυπνε βλάκα μου

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΜΗΔΕΝ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....αμφιβάλλω αν έχεις καταλάβει τι γράφαμε με τον "καλ_όλα τα σπάω" ....
    και ενώ ΟΛΟΙ του λέγαν ότι εκτίθετε με αυτά που έγραφε....αλλά που να τα πιάσεις εσύ....διάβασε αυτά που θέλεις..τα υπόλοιπα πρέπει να είναι δυσνόητα για σένα...

ΚΑΙ τέλος μιας και διαφωνείς σε αυτά που λεώ για τους ομιλους ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ βλάκα για δείξε μου τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τελικά είχες έναν δύσκολο όμιλο????απο το ότι η Ιντερ (ομαδάρα ε?) ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ούτε μια νίκη στις 3 τελευταίες αγωνιστικές????στο ότι η Βέρντερ απο τύχη πέρασε???στο ότι η Ανόρθωση απο ατυχία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ

τελός...μην πέφτουμε και στο επίπεδο σου...

υ.γ οποιαδήποτε επεξήγηση σε λέξη,πρόταση που δεν ξέρεις τι σημαίνει ή δεν καταλαβαίνεις ρώτα...μην ντραπείς....

εσενα πρεπει να σε τσουζει περισσοτερο απ ολους...

χαλαρωσε ρε...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

κοιτα αν μπωρουσες να καταλαβεις δεν θα χρειαζοταν να στα γραφουν τοσο απλα πανω απο μια φωρα το ιδιο πραγμα........

οταν μου λες και το υποστηριζεις οτι ο Ομηλος σας ηταν ποιο δισκολος απο τον Ομηλο τον δικο μας τοτε ναι εισαι πανεξηπνος ρε μπαγασα........

κοιτα μπωρω να σου βαλω και αυτες τις ομαδες και αν θες.......

κοιτα μερικα σχολια αλλων για εσενα και ειναι μονο 7-8 σελιδες πισω :::

1)νταξ...εχει δικιο ο LAZIO... δεν εχει νοημα να μιλαει κανεις μαζι σου...μιλα μονος σου

2)δεν ξερω για ποιο λογο προσπαθεις να κερδισεις το βραβειο του βλακα του φορουμ.
    σου απεδειξα πολλες φορες πιο πανω ( βεβαια για δικους σου λογους ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ) οτι αυτο που κανεις ειναι εξαιρετικα βλακωδες.

βασιζεσαι σε ενα ΡΕΠΟΡΤΑΖ, εισαι χιλιομετρα μακρυα, και επιμενεις να εχεις αποψη περι των γεγονοτων.

η ενεργεια σου αυτη δεν σε καθιστα σοβαρο.
    τωρα αν μεσα στην τυφλα σου θες να πιστευεις οτι εκτεθικα και γιαυτο δεν συνεχιζω...τοτε οκ οτι πεις.

θα επρεπε να σε προβληματιζει ομως το γεγονος οτι οι υπολοιποι του φορουμ που ασχοληθηκαν με το θεμα, σταματησαν την σταση που εχεις εσυ τωρα...
    γιατι αραγε;

βλεπεις οτι σταματανε να σου απαντανε ολοι σιγα σιγα, βαζελοι-γαυροι-αεκτζηδες...και εσυ νομιζεις οτι απλα ειναι σε παραλληλες πραγματικοτητες οπως λες.
    ειναι αυτο που λενε....δεν βρεχει....

3)δεν χρειαζεται να σου δικαιολογησω τιποτα γιατι το μυαλο σου δεν φτανει να σκεφτει μερικα ΑΠΛΑ πραγματα που σκεφτηκαν οι αλλοι...

ποια ειναι αυτα;;; αντε να στα πω αλλη μια φορα...να δω με τις ποσες τα πιανεις.

1) σταματησαν να μιλανε γαιτι ΔΕΝ βασιζεται κανεις σε ενα απλο ρεπορταζ, και τα ψεμματα του, ειδικα απο την στιγμη που τους παραθετει γεγονοτα καποιος που ηταν μεσα

2) δευτερο και σημαντικοτερο...ειναι λυπηρο το οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ....οτι αν υπηρχαη τουβλα, λοστοι, σκαλες...και δεν ξερω εγω τι αλλο....ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ οπως τωρα.....αλλα πολλλλουυυυυςςςςςς περισσοτερους.

σου ειπα..δεν βρεχει...

4)ρε φιλε ποσο βλακας μπορει να εισαι;
    ουτε καν τα ρεπορταζ δεν εγραψαν αυτα που λες,
    λες να περναγαν σκαλες και λοστοι στο γηπεδο
    ρε σηκω μια μερα απο τον καναπε και πηγαινε κανα γηπεδο να δεις πως μοιαζει τουλαχιστον.

5)επιμενεις να θες να αποδειξεις οτι εισαι βλακας!!!

1) με το να βασιζεσαι σε ρεπορταζ που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ σιγουρια οτι ειναι αληθη....
    2) με το να τα βαζεις σε παραθεση με καποιον που σου λεει τα γεγονοτα...απο μεσα.

με γεια σου

6)χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ. 1)ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ........ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.......
    Υ.Γ. 2)ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ....ΕΣΥ ΑΔΙΚΗΣΕ..........
    Υ.Γ. 3)ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΙΑΝΕΙ...........

και εσυ ρε γαμοτο χαλαρωσε...

πλακα και χαβαλες να γινεται...

javrar6 & lavilla μαλώστε όσο θέλετε αλλά μη βρίζεστε μεταξύ σας....

για ποδόσφαιρο και αθλητικά μιλάμε δεν είναι κάτι σοβαρό, ηρεμήστε

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα