καλησπερα στους θεσσαλους.σε καποια επομενη συναντηση θα ερθω και εγω αν βολεψει απο βολο ειμαι![]()
Lost on purpose..again
Αύριο μπορεί κανείς να στήσω κάνα ταξιδιωτικό;
ο unstoppable
Καταρχήν μιλάς για σήμερα - αύριο, η αόριστα? Κατά δεύτερον, 200 χιλ συνολικά η μόνο το πήγαινε? Εγώ θα σου προτείνω διαδρομές προς βόλο και Λάρισα {για να πιούμε και κάνα καφέ) και θα περιμένεις και τους άλλους που θα σου πουν για Μπράλο (που είναι λίγο πιο κοντά).
Επιστρέφω σε λίγο με χάρτες.
Τώρα είδα τον χάρτη σου οπότε μιλάς για 200 συνολικά μάλλον.
Τελευταία τροποποίηση από GiorgosLa; 28/12/2015 στις 18:10.
Λιγη υπομονη παρακαλω και απο νεο ετος, παλι κοντα σας.
Με ΟΡΕΞΗ μεγαλη για flat-out βουνισια στροφιλικια mode χιονοστοιβαδας...![]()
Με τους περιορισμούς που θέτεις, δεν μπορώ να σε φέρω προς την Λάρισα ούτε καν προς Πήλιο. Προς το παρόν αυτήν σκέφτηκα. Μέχρι την Λίμνη λίγο άχαρη διαδρομή, αλλά από κει και μετά είναι πολύ όμορφα. Αν δεν έχεις περάσει έχει αρκετά ενδιαφέροντα συμία, όπως και αν πας πριν την άνοιξη κάποια κομμάτια μπορείς να τα παρακάμψεις. (όπως τα λουτρά που μάλλον είναι κλειστά το χειμώνα). Επίσης με καφέ και κάνα δυο στάσεις, πιστεύω θα σου βγει κοντά στις πέντε ώρες και κάτι.
https://www.google.gr/maps/dir/%CE%A...!1m0!3e0?hl=el
Τελευταία τροποποίηση από GiorgosLa; 28/12/2015 στις 20:05.
Για αυριο εγω μπορω μονο μετα το μεσημερι γιατι πρωι δουλευω.Μετα ειμαι φρη αζ α μπερντ
για τον φιλο που λεει για στυλιδα μια καλη εναλακτικη ειναι προς παυλιανη γοργοποταμο και υπατη ειναι μεσα στα χιλιομετρα που θελεις αν οχι λιγοτερα και ομορφη διαδρομη
Lost on purpose..again