Παίδες, καλό Πάσχα να έχουμε και πάντα με υγεία εμείς και οι Brosάρες μας!!!![]()
Παίδες, καλό Πάσχα να έχουμε και πάντα με υγεία εμείς και οι Brosάρες μας!!!![]()
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Υπαρχει περιπτωση να περισευει κανενα τεποζιτο μαυρο και σε καλη κατασταση γιατι το δικο μου χανει και δεν εχει και γωνιες μονο βαθουλωματα.
καλησπέρα
Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι για αλυσιδογράναζα για το 650 μου; Γενικά τι τύπου αλυσίδα να επιλέξω και αν ξέρετε κάποιον με καλές τιμές....
Ευχαριστώ
Το φίλτρο αέρος ειναι ίδιο το 400 με το 650 γιατί μονο για 650 βρίσκω στο ebay
Κοίτα, το γνήσιο 17210-ΜΝ8-000 κάνει 42€ (με ΦΠΑ). Το ιμιτασιόν κάνει 39€ (!!!) Τώρα το 650 πρέπει να είναι διαφορετικό. Μόνο αν τα βάλεις πλάϊ-πλάϊ θα σιγουρευτείς!
Στο 650 βαλε πισω γραναζι 2 δοντια μεγαλητερο. θα εχεις την ιδια τελικη με πιο γρηγορο ανεβασμα στροφων και λιγοτερο σκορτσαρισμα στις χαμηλομεσαιες!
Kαλημέρα! Θέλω να ρωτήσω τους γνώστες, ποιές εναλλακτικές για πίσω αμορτισέρ υπάρχουν εκτός του μαμά και αν αξίζει επισκευή του γνήσιου για τα 80-100 ευρώ που ζητάνε.
Ευχαριστώ!
Με σειρά κόστους: CBR900 (θέλει λίγη δουλειά για να μπει), Hagon, Nitron, ...
Αν αυτός που θα το ανοίξει, ξέρει τη δυλειά του, νομίζω πως αξίζει η επισκευή.
Του cbr900 ειναι 10mm πιο μακρυ. Εγω ειχα βαλει απο cbr 600 αφου πρωτα κοπηκε η πανω βαση και κοληθηκε στα 305mm{μαμα διασταση}μαζι με λαδια αζωτο και μηχανουργειο 70.000δρχ τοτε! Στο τελος εγηνε σε τορνο αλο δαχτυλιδι απο πανω για να μπει το ελατηριο του bros{του cbr ηταν πολυ μαλακο} και η αποζβεση συμπιεσης δε δουλεψε ποτε! Πια΄ς τ΄αβγο και κουρεφτο!!!! τελικα πηρα wp to απλο 640Ε που κι αυτο ειναι λιγο πιο μακρυ, θα το φιαξω καπια στιγμη. Αν επισκευασεις του bros pali θα εχεις ενα προβληματικο αμορτισερ! Ψαξου για κανα επωνημο μεταχειρισμενο η τις μαρκες που σου λεει ο Kstasv2.