Σελίδα 9 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959109 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ΣΧΕΔΟΝ... σε ειδα φιλος με το GSR, με πινακιδα 667 χτες το βραδυ στη Ν. Φιλαδελφεια, απο πισω μου....

Και λεω "σχεδον" γιατι με αυτη την αηδια (νταξ' γουστα ειναι αυτα) που εχεις βαλει για φαναρι, ούτε στα 2 μετρα αναρωτιεμαι αν βλεπεις!

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΑΙΝΕΣΑΙ!!!

πιο πολυ φωτΑει το 6βολτο παπι!

Σε GSR παντως, μασκακι της UFO-FOX-κανωμετατροπηστοΧΤμου-κλπκλπ, δεν ειχα ξαναματαδει!

Τωρα τωρα,θα μπει ο ΜαικΤζι και δεν εχει πιει κ καφε,θα σας στειλει διακοπες ολους που του σπαμαρετε το πενατο θρεντ.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Σε είδα (τις ακράπες σου πρόλαβα μόνο δηλαδή...) σήμερα στην εθνική ενώ πήγαινα με καμιά 100άρα στην αριστερή (η δεξιά ήταν φουλ και πιο αργή), με προσπέρασες κολλώντας στο διάζωμα με 50+ πάνω και με τρόμαξες. Έπρεπε να κοίταζα καθρέφτες πιο συχνά, η κίνηση ήταν τόσο χαλαρή που έιχα χαλαρώσει κι εγώ.

Σε είδα κι εσένα με το κόκκινο Peugeot να μ@λακίζεσαι χωρίς λόγο. Αν δε μπορείς να καπνίζεις και να οδηγείς ταυτόχρονα κόφ'το το ρημάδι κορίτσι μου, βλάπτει. Και σταμάτα και το κάπνισμα, είναι καρκινογόνο.

Σε ειδα με το haya στο υψος στους στυλους ολυμπιου διος.Καλα χιλιομετρα να εχεις εσυ και η κοπελια πισω σου.

Σε είδα φιλε με το ΖΧ14, χτες το βραδάκι στην Πατρα, απο κορινθου μεχρι Τoyota-Παρασκ/λος, που κάναμε κοντρίτσες φανάρι - φανάρι! Ωραία ήταν ! αν είχαμε και λίγο πιο αδειο δρόμο θα ηταν τέλεια!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Σε ειδα με το haya στο υψος στους στυλους ολυμπιου διος.Καλα χιλιομετρα να εχεις εσυ και η κοπελια πισω σου.
    τωρα εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι σου εκανε περισσοτερο "κλικ" η κοπελια , παρα το haya ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    τωρα εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι σου εκανε περισσοτερο "κλικ" η κοπελια , παρα το haya ?
    Πως το καταλαβες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Πως το καταλαβες?

Σας ειδα παλι,στο κεντρο της πρωτευουσας,να υποστηριζετε τα << πιστευω >> σας, πετωντας μολοτοφ και σκοτωνοντας αθωους..
    Λετε να πλησιαζει το τελος?
    Στης Ελλαδας τον κορφο ως ποτε θα φωλιαζουν ηγετες προδοτες...

αλλαξομηχανακιας....
    σε ειδα φιλε DeusEx σημερα απο κοντα....ισα που συστηθηκαμε (ωραιο το φειζερακι σου) αλλα οπως ειδες επρεπε να φυγω....
    κερνας καφε ειπες....μην ξεχαστεις!
    ειμαι απο χωριο......

Νέο μέλος
    Σε ειδα επι της κηφισιας με το μαυρο beverly S χωρις ιχνος προστασιας επανω σου ουτε καν γυαλια ηλιου (μερα μεσημερι) στο φαναρι που μας επιασε σε ρωτησα γιατι δε βαζεις ενα κρανακι αφου πας με 120 και σε βλεπω δακρυζεις και κοιτας αλλου γιατι σε ενοχλει ο αερας... η απαντηση σου η αληθεια ειναι με αποστομοσε, οχι επειδη ητανε εξυπνη αλλα επειδη δε τη καταλαβα καν οποτε λεω να τη μοιραστω μηπως και μου πει καποιος τι εννοουσες...

Η απαντηση: "αν και θα φανει εγωιστικο αυτο που θα πω, εμαθα να περναω συντηριτικα, και να ζω συντηριτικα"

Πριν κλεισω να σου πω αν τυχη και διαβασεις ποτε αυτο το post φιλε μου οτι μπορει να ζεις συντηρητικα μπορει να περνας συντηριτικα αλλα ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ συντηρητικα...

να προσεχεις και εσυ και εγω και ολοι μας και καλο μας καλοκαιρι...

Με το περναω συντηρητικα μηπως εννοουσε περναω αναμεσα απο τα αυτοκινητα? Αν αντιστρεψεις το νοημα της λεξης συντηρητικα βγαζει νοημα. Μερικοι θελουν να σου πουνε το δικο τους ασχετα με το τι τους ρωτας. Μοναξια.

Σε εχω δει τρεις φορες με μπλε R6 '06 - '07 να κατηφοριζεις τη θηβων απογευμα.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

Λάστιχαααααα! Το avatar του/της lice13
    Σε είδα με το BMW GS σήμερα πήγαμε αρκετά χιλιόμετρα μαζί, απο την Εθνική μέχρι το Σεληνάρι... Γεμισε το κράνος μου σάλια... Τι γαμάτη μηχανή!
    Reggae will save us...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα και δεν ηξερα τι να πω και τι να κανω.πριν καμια ωρα στη θηβων παπακι.βλεπω τα οπισθια εξω ενος θυληκου και φανταζομαι οτι ειναι 2καβαλο.προσπερναω και βλεπω 5καβαλο!!!αναμεσα στον μαλακα οδηγο και την πατσαβουρα γυναικα του τα τρια παιδια τους να κοιμουνται στριμωγμενα σαν υλικα του σαντουιτς ηλικιας απο 2 εως 5 ετων.

δεν μιλησα.εφυγα.και δεν θα σχολιασω ουτε εδω.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σε είδα με το porsche cayenne στο φανάρι και τους είδα όλους να σε κοιτάνε αγριεμένοι! Καλά δε φοβάστε εσείς οι έχοντες και κατέχοντες να κυκλοφορείτε με τέτοια αμάξια έστω για τη ζωή σας ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που η λαϊκή οργή είναι στα ύψη;
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Σελίδα 9 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959109 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF