Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Και ?
ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Και ?
ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
http://www.youtube.com/watch?v=3v6u3...ayer_embedded#!
γμστα!
![]()
το βιντεάκι αποτελεί την καλυτερη διαφήμιση της ελληνικής αστυνομίας, και δεν το λέω ειρωνικά.
Όντως, είναι υποδειγματικά ευγενικοί (πληθυντικός, σας παρακαλώ κλπ.) και υπομονετικοί με τον τύπο (προσωπικά, δεν ξέρω πόσοι από εμάς θα ήταν τόσο υπομονετικοί....)Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
το βιντεάκι αποτελεί την καλυτερη διαφήμιση της ελληνικής αστυνομίας, και δεν το λέω ειρωνικά.
Ας το'παιζε κάποιος μάγκας στη Βόρεια Ευρώπη ή τις ΗΠΑ να έρθει να μας πει μετά τι έπαθε.
Dura lex, sed lex.
δεν τρεφω ιδιαιτερη συμπαθεια η αντιπαθεια γενικα σε κατηγοριες ανθρωπων η επαγγελματιων. σε ολους τους χωρους υπαρχουν και οι σωστοι κ οι απαραδεκτοι. μιλωντας για το συγκεκριμενο βιντεο κ μονο ο τυπος με το παπακι που αν καταλαβα δεν ειναι καν δημοσιογραφος ειναι εντελως απαραδεκτος. η δεν ειχε συναισθηση της στιγμης και των συνθηκων η για δικους του λογους επιζητουσε να δημιουργησει θεμα ετσι για να γινει. αμα ειναι λεγοντας ειμαι πολιτης κανω οτι θελω να αρχισουμε να μπαινουμε οπου θελουμε οποτε θελουμε να βγαζουμε φοτο κ βιντεο ολοι.
δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες και λογικο ειναι να τους εκνευρισει ενας κρανοφορος με καμερα πισω απο την πλατη τους με αγνωστες προθεσεις.
για μενα και μονο για το συγκεκριμενο περιστατικο επαγγελματισμο εδειξαν.
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Πάνο, το βιντεάκι με τον μαλάκα παπόβιο γιατί το έβαλες δεν κατάλαβα...ΥπερΑκυρο.
Zephyr, συγχαρητήρια για το κλιπάκι με τον Ψαριανό...Τον πάω με 1000.![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
O παπαρακιας είναι πολύ τρόμπας λέμε. :a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Θα ηθελα να ξερω......
Ποσοι απο εσας εχουν ζησει ΜΑΤ του εξωτερικου......
( Στην συγκεκριμενη περιπτωση παντως ο παπακιας το μονο που θα ειχε να δειξει θα ηταν το σημαδι απο το πεταλο του αλογου στα μουτρα του η να εξιστορουσε ποσο βρωμαγαν τα χνωτα του Ζωου Αλσατιας.....)
Οποιος εχει ζησει στο εξωτερικο ας βγει να με διαψευσει..!!!
![]()
τα περιγραφεις πολυ χαλαρα τα πραγματα stoubi....δεν εχεις ακουσει τον εναν μπατσουλι να φωνάζει στον άλλον Shoot HIM SHOOT HIM, την ώρα που άλλος σημαδευει τον Ελληναρα οδηγο, που βγήκε απο το αυτοκινητο χωρις να του το ζητησουν κάποιοι Αμερικανοί μπατσουλήδες!!
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Τα παραλές...Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
τα περιγραφεις πολυ χαλαρα τα πραγματα stoubi....δεν εχεις ακουσει τον εναν μπατσουλι να φωνάζει στον άλλον Shoot HIM SHOOT HIM, την ώρα που άλλος σημαδευει τον Ελληναρα οδηγο, που βγήκε απο το αυτοκινητο χωρις να του το ζητησουν κάποιοι Αμερικανοί μπατσουλήδες!!
Εγώ στη Νέα Υόρκη που ρώτησα να μου πεί που είναι μια οδός, μόνο ένα Get the fuck out of here μου είπε το όργανο.![]()
![]()
ησουνα μαλλιας τοτε :oΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τα παραλές...
Εγώ στη Νέα Υόρκη που ρώτησα να μου πεί που είναι μια οδός, μόνο ένα Get the fuck out of here μου είπε το όργανο.![]()
![]()
Και επι παπαδοπουλου που να δειτε τι γινοταν, αξιοσεβαστοι οι αστυνομικοι :rotflmao:
Τα θυμάσαι, ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Και επι παπαδοπουλου που να δειτε τι γινοταν, αξιοσεβαστοι οι αστυνομικοι :rotflmao:![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αμε, ξερεις τι δρομους εκανε ο παπαδοπουλος ? Αν τον ειχαμε τωρα ολη η ελλαδα θα ηταν μια αττικη οδος και απο διοδια ΤΙΠΟΤΑ !Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τα θυμάσαι, ε;![]()
![]()