Άκυρο,τώρα διάβασα πως όλα έληξαν καλώς![]()
Άκυρο,τώρα διάβασα πως όλα έληξαν καλώς![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
γιατι ποτε ειπα εγω οτι ειμαι λευκαδα?
κρητη ειμαι
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
Τι γινεται ρε παιδια?Εγινε αστρικη προβολη και πηγε απο Κρητη λευκαδα?Γρηγορα τον χαρδαβελλαΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Με μπερδεψες τωρα?Η Κρητη που κολλαει?
Λευκαδα δεν εισαι![]()
![]()
Ενώ στην Αθήνα είναι γνωστή, ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ξανασπαω τη σιωπή μου
Νομιμότητα στην επαρχία ειναι αγνωστη λέξη σχεδον στα πάντα (βαρύ αλλα έτσι ειναι) και ειναι γνωστο οτι οι τοπικοι τροχαίοι δε γράφουν για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
Έχεις φύγει ποτέ απ'το μπουρδέλο, την Αθήνα; Η επαρχία δεν είναι far west, όπως την περιγράφεις! Που και που μιλάς σωστά αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις... Τέλος πάντων...καλό θα ήταν να μην τη σπας συχνά!
banana...η αθηνα με τα διαφορα νησιωτικα χωρια δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση...
![]()
Πάτε καλά ρε? Από CBR1000 σε Beverly? :hypnotize :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
του λεω αν πηγαινεις σιγα παρε ενα beverly 250 που δεν καει ειναι και κυριλε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πάτε καλά ρε? Από CBR1000 σε Beverly? :hypnotize :hypnotize
ελα μου ντε!
Μα Ιταλικο???
ΙΤΑΛΙΚΟ??????
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
γιατι ποτε ειπα εγω οτι ειμαι λευκαδα?
κρητη ειμαι
to profil sou lefkada leei
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
banana...η αθηνα με τα διαφορα νησιωτικα χωρια δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση...
![]()
Εχεις δικιο. Εμεις που εχουμε μεγαλωσει σε νησιωτικα χωρια ημαστε αγενεις, αξεστοι, παρανομοι και πανω απ'ολα δεν ημαστε υπερπολιτισμενοι οπως στην Αθηνα ή Θεσ/κη...
Σεμιναρια πολιτισμου απο Αθηναιους καθε Σ/Κ σε ολα τα νησιωτικα χωρια της χωρας...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Σεμιναρια πολιτισμου απο Αθηναιους καθε Σ/Κ σε ολα τα νησιωτικα χωρια της χωρας...![]()
![]()
![]()
Εχεις δικιο. Εμεις που εχουμε μεγαλωσει σε νησιωτικα χωρια ημαστε αγενεις, αξεστοι, παρανομοι και πανω απ'ολα δεν ημαστε υπερπολιτισμενοι οπως στην Αθηνα ή Θεσ/κη...
re file, ligotero koblex δε κανει κακο...κι εγω απο νησι ειμαι...αντε...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
re file, ligotero koblex δε κανει κακο...κι εγω απο νησι ειμαι...αντε...
![]()
Τωρα εγω τι να πω... Εισαι και εξυπνο παλικαρι ρε γαμωτο...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Εισαι και εξυπνο παλικαρι
Ναι μην χεσω....![]()
![]()
![]()
![]()
Πάνο δεν είπαμε πως στην επαρχία είναι όλα τέλεια και ουτοπικά, αλλά! Σίγουρα τα μεγέθη της παρανομίας, σε όλα τα επίπεδα, όπως τα περιέγραψε ο cpt haddock, ούτε καν πλησιάζουν αυτά της Αθήνας! Κοίταξε πόσο αφοριστικός είναι! Είναι δυνατόν παντού εκτός της Αθήνας να είναι far west; Δηλαδή συμφωνείς μαζί του, πως παντού, εκτός Αθήνας, η νομιμότητα είναι άγνωστη λέξη;
Εγώ πρέπει να είμαι εξωγήινος τότε που με έχουν γράψει πολλές φορές και πάντα με το δίκιο τους! Και μάλιστα, όταν με γράφουν και παίρνω την κλήση, λέω πάντα ευχαριστώ! Προφανώς ο cpt haddock φαντάζεται πως βγάζω το περίστροφο και αρχίζω να πυροβολώ στον αέρα, κάνοντας μπαντιλίκια και φωνάζοντας γιπγιπγιπιιιγιπ με φωνή Ταμπάκη.![]()