αμα πας στειλε πμ τι ωρα κλπ
![]()
αμα πας στειλε πμ τι ωρα κλπ
![]()
ρε ψηνομαι να το δω και γω αυτο το event στο γεφυρι...θελετε να συναντηθουμε καπου αυριο πρωι??Οποιος ξερει λεπτομερειες ας τις ποσταρει εδω
athens.indymedia.org
λοιπον αυριο στις 10 θα συναντηθουμε στα εβερεστ την εθνικη...
κατα τις 10:30 ειανι το περασμα, οποτε δε θα μπορεσουμε να περιμενουμε και πολυ...
θα ακολουθησει καφες μετα...οσοι πιστοι προσελθετε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε συ Πάνο λέει ταυτόχρονη διέλευση δλδ θα είανι όλοι απάνω στη γέφυρα ταυτόχρονα? Γιατί αν είναι έτσι δεν θα χωράει ούτε κουνούπι...
Δεν ξέρω καν τι ώρα είναι, αν μπορώ γιατί όχι..
στείλε πμ
![]()
αυτό λες εσύ ή πως αν συντονίσουν θα χοροπηδά η γέφυρα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
ρε ψηνομαι να το δω και γω αυτο το event στο γεφυρι...θελετε να συναντηθουμε καπου αυριο πρωι??Οποιος ξερει λεπτομερειες ας τις ποσταρει εδω
ολη μερα εκανα βολτες με ενα F/B στη γεφυρα, δεν επρεπε να το φτιαξω το τιμονι σημερα
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Μόλις γύρισα από τους Κωστάδες... :a51:
Δεν ξέρω που θα πάτε να σταθείτε να δείτε το όλο κόλπο... Εγώ με ένα φιλαράκι κατά πάσα πιθανότητα κατά τις 10:30+ λέμε να πάμε στο χώρο που υπάρχει ακριβώς πριν τα διόδια της γέφυρας...
Αν θέλετε ελάτε με τις μηχανές εκεί, χώρο έχει αρκετό ώστε να αράξετε με ασφάλεια και μετά, μιας και θα είστε στην από εδώ μεριά, αν είναι πάμε για καφεδάκι Ναύπακτο![]()