Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Θα μαθω και την αδεφη και την γυναικα ,οποτε φαντασου τι εχουμε να τραβηξoυμε και εγω και το klr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φανταζεσαι σε κανα 5μηνακι να σου ριχνουνε στα στροφιλικια κι ας ειναι και με το κλρ!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Θα μαθω και την αδεφη και την γυναικα ,οποτε φαντασου τι εχουμε να τραβηξoυμε και εγω και το klr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φανταζεσαι σε κανα 5μηνακι να σου ριχνουνε στα στροφιλικια κι ας ειναι και με το κλρ!!
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Ουτε καν να το φανταζομαι δεν θελω...Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
Kαλως ηρθες καλα χλμ !!!Με ασφαλεια παντα ορθια !!!Και φυσικα τωρα που ειναι αρχη με ακομα μεγαλτερη προσοχη στον δρομο!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
«Δεν υπάρχει ευκολότερο πράγμα από το να ξεγελάει κανείς τον εαυτό του.
Γιατί ό,τι επιθυμούμε, πρόθυμα και το πιστεύουμε.
Η πραγματικότητα, όμως, πολλές φορές είναι διαφορετική.»
Δημοσθένης
cbrxx.darkbb.com
Ευχαριστώ Ντια !! Θα σε ρωτάω διάφορα.....Ενωμένες κερδισμένεςΑρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
μόνο πρόσεξε μή το πουλησει για να παρει μονόπετρο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
edit: για να μείνω και στο θέμα......................
καλώς ηρθες κοπελιά!!!!να γινόμαστε πολλές σιγα σιγα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ, τώρα ακόμα προσέχω πολύ. Μετά είναι το πρόβλημα, μόλις ξεθαρρεύεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Xaris XX
Kαλως ηρθες καλα χλμ !!!Με ασφαλεια παντα ορθια !!!Και φυσικα τωρα που ειναι αρχη με ακομα μεγαλτερη προσοχη στον δρομο!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να πας εδώ : http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=105795Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
Ευχαριστώ, τώρα ακόμα προσέχω πολύ. Μετά είναι το πρόβλημα, μόλις ξεθαρρεύεις...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Το έχω δει. Μακάρι να μπορούσα αλλά δουλεύω. Αν ήταν και λίγο πιο κεντρικά θα ήταν πιο εύκολο. Ισως μπορέσω την επόμενη φοράΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
να πας εδώ : http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=105795![]()