Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 151

Θέμα: ΣΟΣ προσοχη στη κορινθου-πατρων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Αυτό λέμε μερικοί εδώ μέσα ρε φίλε...αλλά μερικοί όταν πιάνου το τιμόνι μεταλλάσσονται
    σε οδηγούς αγώνων!!!
    πείτε μου εσύ κι ο από πάνω,

με το χέρι στη καρδιά,στον αντρίκιο λόγο σας.

πηγαίνετε ΠΑΝΤΑ με τα όρια ταχύτητας και κάνετε προσπεράσεις ΜΟΝΟ όταν επιτρέπετε?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

πηγαίνετε ΠΑΝΤΑ με τα όρια ταχύτητας και κάνετε προσπεράσεις ΜΟΝΟ όταν επιτρέπετε?

oxi ζευκα...

εγω με το αμαξι σε αυτη τη διαδρομη...παω με 20 πανω απο το οριο παντου(δηλαδη παρανομος)

με τη μηχανη δε πεφτω πουθενα κατω απο 130 με μπαγαζια, με μια μεση πανω απο 140...

το προβλημα σε αυτο το κομματι, δεν εινια η ταχυτητα...ειναι οι προσπερασεις, και αυτοι που βγαινουν στο αντιθετο...

με το αμαξι ναι, προσπερασεις, μονο οπου υπαρχει χωρος, και ορατοτητα απεναντι...με τη μηχανη ειναι διαφορετικα τα πραγματα...μιας και η μηχανη στο δρομο χρειαζεται μολις μερικα εκατοστα δρομου, οποτε οι προσπερασεις ειναι διαφορετικες και πολυ πιο ανετες....

εντιτ:κατι που εχω ηδη γραψει εδω μεσα, και μαλλον δε θα το διαβασες...η ταχυτητα δενε ιανι που σε κανει επικυνδινο...δεν ειναι υποχρεωτικο οτι αν πας αργα, εισαι ασφαλης, ενω αν πας πιο γρηγορα εισαι επικυνδινος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos

Για τα όρια τα ξεπερνάω λίγο ή πολύ ΜΟΝΟ στην Ε75 και να είσαι 100% σίγουρος ότι προσπερνάω
    ΜΟΝΟ αν έχω ορατότητα και ΠΑΝΤΑ με τη σωστή ταχύτητα
    Όσο γι το πως πάω εντός πόλης τα έχω χιλιογράψει να μη τα ξαναγράφω.......

Δε μου λες κάτι κι εσύ χωρίς ίχνος ειρωνείας και αντιπαράθεσης......στη μηχανή σου φλασάκια
    και καθρέφτες έχεις ή τα ξήλωσες εν ονόματι του look?? ! Απάντησε κι εσύ με το χέρι στην καρδιά όμως!

ατυχημα πιθανοτητα=ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ δρομου Χ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ οδηγΩΝ

οπως ειναι αδυνατον να φτιαξεις ενα δρομο που να εχει μηδεν υπαιτιοτητα σε ενα ατυχημα -τουλαχιστον με τα σημερινα δεδομενα -δηλαδη να προβλεπει την καθε βλακεια οδηγου η κι του καιρου πχ δηλαδη να μηδενιζει το γινομενο (personal rapid train)

ετσι ειναι αδυνατο να εχεις οδηγους που δεν θα βιαζονται δεν θα μαγκευουν κι θα ειναι γενικα σε τελεια πνευματικη διαυγεια διαβαζοντας καθε στιγμη το δρομο σε σχεση με το οχημα κλπ

Αυτος ο δρομος επιβαρυμενος κι με τα εργα που γινονται (για καλο οκ) ειναι καρμανιολα γιατι το παραμικρο λαθος στα περισσοτερα σημεια του οδηγει σε μεγαλη πιθανοτητα ατυχηματος
    να το πω αλλη μια φορα οδηγωντας σαν κοτα προσεχτικα κι προβλεπομενος 100% κι με εμπειρια καθε στροφης εχεις πολλαπλασια πιθανοτητα να την παθεις αποτι στην ΑΟ
    φυσικα μικροτερη αποτι αν πας γυρευοντας
    ticking away the moments that make up a dull day

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    oxi ζευκα...
    Πάνο η ερώτηση μου πήγαινε προς τον Σάκη και τον fkayios

Δε μου λες κάτι κι εσύ χωρίς ίχνος ειρωνείας και αντιπαράθεσης......στη μηχανή σου φλασάκια
    και καθρέφτες έχεις ή τα ξήλωσες εν ονόματι του look?? ! Απάντησε κι εσύ με το χέρι στην καρδιά όμως!

αν και ξεφεύγουμε, θα σου απαντήσω.

φλάς και πινακίδα είχα πάντα σε όλες μου τις μηχανές.

καθρέφτες τα 2 πρώτα χρόνια ενασχόλησης.
    Τα τελευταία χρόνια όχι γιατί ποτέ δεν τους κοιτώ,πάντα ρίχνω φευγαλέες ματιές πάνω από τον ώμο.

Τα τελευταία χρόνια όχι γιατί ποτέ δεν τους κοιτώ
    OΚ κατάλαβα.....

OΚ κατάλαβα.....

είσαι αστέρι ψεκαστό

είσαι αστέρι ψεκαστό
    No comment!!

Νέο μέλος

Δεν ειπα οτι τηρω τον κοκ 100% .. Ειπα απλα το λογο που συμβαινουν τα ατυχηματα. Ο δρομος εχει κατασκευαστει για οχηματα του 1970 και εχει σαν προυποθεση να τηρητε ο κοκ για να μην συμβαινουν ατυχηματα , δεν φταει ο δρομος δηλαδη για εμενα απλα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της daculas
    Αν και νέος στο φόρουμ, είμαι ''παλιός'' στο δρόμο αυτόν, αφ'ενός γιατί μένω στην περιοχή της Κορίνθου, αφ'ετέρου λόγω 10χρονης υπηρεσίας σε οδική βοήθεια στην περιοχή. Τα συμπεράσματά μου είναι τα εξής:
    1. Ο δρόμος σίγουρα δεν είναι μια χαρά, αλλά χρήζει της προσοχής μας στο 110%, όταν τον διασχίζουμε
    2. Σίγουρα αν υπήρχε διάζωμα σε όλο το μήκος του δρόμου, τα δυστυχήματα και κατά συνέπεια τα θύματα, θα ήταν πολύ λιγότερα
    3. Μεγάλη ευθύνη φέρουμε οι οδηγοί, σαν κακοί χρήστες, ενός κακού δρόμου. Αλλωστε ο δρόμος είναι δεδομένος, η συμπεριφορά μας όμως ευπροσάρμοστη
    4. Μέγιστη ευθύνη φέρει η πολιτεία, μη βελτιώνοντας το δρόμο ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες που εξυπηρετεί, αλλά το κυριότερο για μένα είναι ότι δεν υπάρχει εκπαίδευση στην κυκλοφοριακή αγωγή, από το δημοτικό σχολείο μάλιστα. Πρέπει πρώτα να μάθουμε να περπατάμε, και μετά να οδηγούμε στο δρόμο. Βέβαια το πρόβλημα της ελλειπούς ή και ανύπαρκτης εκπαίδευσης είναι καθολικό στην ελληνική κοινωνία.

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    καλα τι συζητατε ακομα εδω μεσα?

ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ βαση στατιστικων κ των προσωπικων μας βιωσεων οτι αυτος ο δρομος ειναι καρμανιολα.

τερμα παει κ τελειωσε ,δεν ειναι ουτε κατα διανοια εθνικη οδος αυτο το πραμα,ακομα κ η μαραθωνος καλυτερη ειναι.

δε θα ξεχασω πριν 4 χρονια οταν ειχα πρωτοπαρει το διπλωμα για το αμαξι που ειχα κατεβει βραδυ με ενα φιλο πατρα.
    μιλαμε ειχα χεστει πανω μου. ουτε φωτα,ουτε διαζωματα,ουτε μπαριερες δεξια κ αριστερα, σκατα ασφαλτος με σαμαρακια και αηδιες , σε καποια φαση που περναει μεσα απο ''βλαστηση'' ειχα το νου μου μη πεταχτει κανα μαιμουδι.
    και παταει η νταλικα αποτομα φρενο μπροστα μου κ το κοκαλωνει αριστερη λωριδα χωρις φλας τπτ.
    ενας θεος ξερει πως το εσωσα το αμαξι. πως στο διαολο επιασαν τα φρενα σε αυτο το γυαλι κατω.

αυτο ειναι δρομος? εθνικη οδος?δηλαδη αμα πεσεις σε καμια λακουβα , σκασει το λαστιχο και φυγεις απεναντι σε κανα αμαξι η νταλικα ,θα φταις εσυ?
    προς θεου μη τα ισοπεδωνουμε ολα

ναι φταινε οπως λεει κ ο πανος μερικοι μαλακες οδηγοι που πανε κ κανουν προσπερασεις σε τυφλες ,μπαινουν αντιθετο και τα λοιπα και τα λοιπα ,
    αλλα προπαντων φταιει ο δρομος.

γιατι αμα ητανε σωστος κανεις δε θα μπαινε αντιθετο.
    γιατι αμα ειχε καλο οδοστρωμα στην στραβη που θα σου κατσει κ δε θα χεις μηχανακι με αβς και τσαρουχωσεις ενστικτωδως τα φρενα ,επειδη δεν εισαι ο ροσσι, δε θα φας μια σαβουρα απο μπροστινο και ουτε που ξερεις που θα βρεθεις.
    επειδη αμα ειχε φωτα που κανονικα ΟΛΟΙ οι ΕΟ θα πρεπει να χουν , θα μπορουσες να δεις το ζωακι που θα την κανει το βραδυ, τον μαλακα που εχει σταματησει χωρις φωτα κ αλλα πολλα.

και οπως προειπε ενας φιλος πιο πριν, ο καλος ο δρομος ,σε προφυλασει στη στραβη δινοντας σου πολλες πιο πολλες πιθανοτητες να βγεις ζωντανος.

τωρα αυτα που λετε περι οδηγων οκ σωστα , οι περισσοτεροι πανε οπως να ναι , αλλα αμα επιανε κ λιγο κατω η ασφλατος , τα τροχαια θα ταν πολυ πιο λιγα.

για να μη μιλησουμε για τα γελοια ορια ταχυτητας κ σε αλλα σημεια.
    60 χμ/ωρα σε εθνικη οδο? αν ειναι δυνατον ρε , η συγγρου εχει 90.

το θεμα φιλοι μου ειναι οτι κανεις δεν ενδιαφερεται για σενα. ουτε το κρατος (φυσικα) που τα τσεπωνει στις εργολαβιες και χρησιμοποιει πισσα χαμηλοτερης ποιοτητας (εξου κ πολλοι δρομοι μετα απο 4-5 χρονια , βυθιζονται) ,δε βαζει φωτα κτλ κτλ ( σε καποια διοδια εθνικης οδου προς βολο απο αθηνα, μονο εκει εχει φωτα ο κωλοδρομος , μονο στα διοδια για να βλεπεις τα ψιλα που θα δωσεις) κ αλλα πολλα.
    φταει ομως κ ο οδηγος. που η δεν τον νοιαζει τπτ, η απλα η σκεψη του πεταει στο τι θα κανει το βραδυ.

για αυτο μη μαλωνετε στο ιδιο στρατοπεδο ειμαστε.
    η λυση που ψαχνετε ειναι καπου ενδοιαμεσα στις αποψεις σας , με κλιση ομως προς το να εχουμε καλυτερους δρομους.

δικαιωμα μας ειναι , τελη πληρωνουμε,κερατιατικα διοδια παντου.
    αυτα
    καλη σας νυχτα
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    και κατι ακομα που αφορα την εγνατια.

που ακουστηκε εθνικη οδος χωρις βενζιναδικα?
    μιλαω για το κομματι θεσσαλονικη καβαλα
    χωρις παρκινγκ , χωρις φωτα

ελεος δηλαδη. ειμαστε απο τις χειροτερες χωρες της ευρωπης
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    και κατι ακομα που αφορα την εγνατια.

που ακουστηκε εθνικη οδος χωρις βενζιναδικα?
    μιλαω για το κομματι θεσσαλονικη καβαλα
    χωρις παρκινγκ , χωρις φωτα

ελεος δηλαδη. ειμαστε απο τις χειροτερες χωρες της ευρωπης
    Θα μπουν σύντομα μαζί με τα διόδια

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Τροχαίο δυστύχημα με μία νεκρή και έναν τραυματία σημειώθηκε το απόγευμα στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος της διασταύρωσης Μυρτιάς Αιγίου.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη 32χρονη συγκρούστηκε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα η γυναίκα οδηγός, ενώ ο άνδρας διακομίστηκε με τραύματα στο νοσοκομείο Αιγίου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακίνδυνος δρόμος

Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Η κορινθου- πατρων 1000 φορες χειροτερη απο την πατρων-πυργου, καλυτερα οπως ηταν πριν.

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στη γλίτσα
    από Nik0s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2007, 16:50
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2007, 12:07
  3. Προσοχη στη βροχη και στα βαμμενα
    από sadengr στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2006, 15:44