Kαλη επιστροφη παιδες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kαλη επιστροφη παιδες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλη επιστροφηΑρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Λοιπον λεβεντες οποιος ΔΕΝ εχει παει ακομα τον Transfagarasan απλα...χανει!
Πηγαμε σημερα την διαδρομη Sibiu-Curtea des Arges απο την ομορφη αυτη διαδρομη και μειναμε με το στομα ανοιχτο.
Το μονο-σχετικα-ασχημο ειναι οτι η ωρα δεν μας εβγαζε να κανουμε και τον Transalpina για Sebes,αλλα θα τον καμωμε αλλη φορα
Κατα τα αλλα καναμε και βολτες στην πολη και επισης φαγαμε ''ελαφρα'' σε ενα εστιατοριο πληρωνοντας το....αστρονομικο ποσο των 8? το ατομο!
Η πολη ειναι πανεμορφη,πεντακαθαρη και παρα,μα παρα πολυ φτηνη σε κοστος ζωης
Αυριο φευγουμε για Βουλγαρια,θα περασουμε τον Δουναβη στο Οριαχοβο με σκοπο εαν εχωμε καιρο να ξαναπαμε για μια γρηγορη επανεπισκεψη στο Veliko Tarnovo και διανυκτερευση εκει
Καλη μας επιστροφη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
J.T.R
Μπράβο ρε μάγκες ..άντε και καλή επιστροφή
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ακολουθήσω αλλά και εγώ δεν έμεινα έτσι κάτι έκανα εδώ γύρω Ελλάδα ….(ακτίνα 3 ώρες από Θεσσαλονίκη με το R1 φυσικά ) αλλά καλό ταξιδάκι … θα ποστάρω φωτογραφίες να δείτε ..
:a44:
Το Πατρινο κλιμακιο(me,myself and I)επεστρεψε υπο βροχην,εχοντας κανει το σεβαστο-για ημερησιο-ποσο των 900χλμ![]()
Ευχαριστω τα παιδια για την ομορφη παρεα που καναμε μαζι
Αντε και στην επομενη![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Καλώς ορίσατε ωρέ.
Μπράβο για το ταξιδιωτικό και μακάρι σύντομα (τ΄ακούς Γιάννη?) να μπορέσω και εγώ να επισκευτώ την πανέμορφη Ρουμανία.
Πάρτε και![]()
![]()
για το καλώς ήρθατε
![]()
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Το Πατρινο κλιμακιο(me,myself and I)επεστρεψε υπο βροχην,εχοντας κανει το σεβαστο-για ημερησιο-ποσο των 900χλμ![]()
Ευχαριστω τα παιδια για την ομορφη παρεα που καναμε μαζι
Αντε και στην επομενη![]()
Καλώς ήρθες Γιάννη, να φανταστώ θα κοιμάσαι για 3 μέρες σερί εεε???
Άντε και στην επόμενη.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Πολυ μικρες-σκορπιες-εντυπωσεις:
*Οσοι ζουμε εδω ας παμε ενα τριημερο στο Sibiu για να δουμε απο πρωτο χερι οτι ειμαστε(ως λαος,τροπος ζωης και πολιτικοι) 100 χρονια πισω.Τιποτε αλλο
*Βουλγαρια-Ρουμανια ιδανικοι προορισμοι
Οδικο δικτυο(γενικα) ΠΟΛΥ καλυτερο απο το Ελληνικο,τροπος οδηγησης των οδηγων στον δρομο ετη φωτος καλυτερο απο τους ''Ελληναρες'' οδηγους,φυση απιστευτη,και πανω απο ολα ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ
Ξενοδοχεια υπερλουξ με 17-22? το ατομο,φαγητο μεχρι σκασμου με 7? το ατομο,βενζινη(πολυ καλυτερη απο εδω,μας εχουν ταραξει στη νοθεια) με 1.07? το λιτρο και καφες στα κεντρικοτερα σημεια με λιγοτερο απο 1?,ΔΕΝ θα δουν τα ματακια μας εδω στην Μπανανια μας
Ο χειροτερος δρομος που οδηγησαμε σε ολο το ταξιδι ηταν...αμεσως μετα τα συνορα ερχομενοι για Σερρες,οπου η πατριδα μας μας...''υποδεχτηκε'' με τοσες μαζεμενες λακκουβες που δεν ειχαμε δει σε ολο το ταξιδι![]()
Αποκαλυψη του ταξιδιου ενα υπεροχο σκυλακι με κομμενο το πισω αριστερο ποδι το οποιο το εχουν υιοθετησει τα παιδια στο συνεργειο της ΚΤΜ κοντα στο ξενοδοχειο.Ενα καταπληκτικο πλασματακι που ερχοτανε και επαιζε μαζι μας πασχιζοντας να περπατησει παρα την φανερη ζημια που ειχε στην λεκανη και το κομμενο ποδι(προφανως απο καποιο χτυπημα απο αυτοκινητο)
Α,και ΟΛΑ τα αδεσποτα,ειναι ταυτοποιημενα με σηματακι στο αυτι(οπως Ελλαδα δηλαδη...)
Αυτα,περιμενουμε και τους λοιπους συνταξιδιωτες να φτασουν σπιτια τους με το καλο,για να αρχισουνε να βαζουν και καμμια φωτογραφια
Drum Bun!
YΓ Οταν εφτασα στην λιμνη στην κορυφη στον Transfagarasan και πηγα με το μηχανακι το χωμα μεχρι σχεδον την οχθη,ειμαι σιγουρος.Ακουσα το Africa να ερχεται πισω μου.Παρκαραμε τα μηχανακια και απολαυσαμε την θεα της υπεροχης λιμνης στην κορυφη του βουνου.Μεσα απο τα ματια μου ειδα την ομορφια και την γαληνη και τα χρωματα να καθρεφτιζονται στα υπεροχα καταγαλανα νερα της λιμνης.
Αδερφε,ελπιζω κι εσυ απο εκει ψηλα να ευχαριστηθηκες-εστω και μεσα απο τα δικα μου ματια-αυτη την ασυλληπτη ομορφια.Να'σαι καλα,το ξερω οτι παντα εισαι κοντα μας....
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Χαιρομαι που εφυγες με τις καλυτερες εντυπωσεις![]()
![]()
Τριημερο στο Sibiu...![]()
Σαν καπου να το εχω ξαναδει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
J.T.R
Αχ αυτά τα περτικαλί μοτοσακά!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
τα παιδια στο συνεργειο της ΚΤΜ κοντα στο ξενοδοχειο.![]()
Περιμένω με ανυπομονησία το ταξιδιωτικό!!
Άντε και μακρύτερα!!!![]()
![]()
καλησπέρα κ απο μένα!!!!
φτάκαμε κ εμείς σήμερα αθήνα!
βλέπω πως υπήρχε ενημέρωση από τον ρεπόρτερ της απόστολής vstromer71 !!!![]()
Ηταν η πρώτη εκδρομή στο εξωτερικό για μένα κ γύρισα με τις καλύτερες εντυπώσεις!!!!
η ρουμανία με εξέπληξε ευχάριστα όπως και κάποια ορεινά κομμάτια της βουλγαρίας!
πολλά χιλιόμετρα, όμορφα μέρη, καλή παρέα (..και πολύ φαγητό!) το μυστικό της επιτυχίας!!!!
περισσότερες λεπτομέριες κ φωτό τις επόμενες μέρες...σήμερα το πρόγραμμα είχε φασίνα του εξοπλισμού κ ανάπαση των μαλακών μορίων!!!!!
Ενα μεγαλο ευχαριστώ σε όσους μας ευχήθηκαν καλό ταξίδι...οι ευχές τους μάλλον έπιασαν τόπο καθότι σε 7 μέρες τέλειος καιρός και μάλιστα στα καρπάθια!!!! μονο τα απαραίτητα συνεφάκια για να μην σκάμε απο την ζέστη!
Επίσης ευχαριστώ σε όσους μοιράστηκαν πληροφορίες απο δικά τους ταξίδια κ βοήθησαν με αυτο τον τρόπο στον σχεδιασμό αυτής της εκδρομής!
Υ.Γ.1
Γιάννη πώς βγήκαν μόνο 900χμ, στη μία ρόδα το πήγαινες το ΚΤΜ???
μας έλειψες πάντως το πρωί...!
![]()
Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...!
Περιμένουμε ταξιδιωτικό παιδιά με μεγάλη ανυπομονησία.![]()
![]()
![]()
Το παρακολουθούσα απο την αρχή το topic, αλλά δεν έκατσε λόγω δουλειάς. Είναι όμως μέσα στα μελλοντικά σχέδια οπότε...
Δώστε πληροφορίες και φωτογραφίες στο λαό!![]()
![]()
![]()
Φίλε μου κάτι θα κάνουμε, λίγο να οργανωθώ μόνο!
αφιερωμένο στους συνταξιδιώτες μου... κάτι που είχαμε την τύχη να μήν δούμε εκεί!!!
http://weather.yahoo.com/romania/sib...kWLYDIB?unit=c
...και δέιτε και την πρόβλεψη για τις επόμενες μέρες!![]()
Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...!
Καλο καιρο εχει για τις επομενες μερες,δεν πεταγομαστε μια βολτα?Αρχικά δημιουργήθηκε από al_tzamp
Φίλε μου κάτι θα κάνουμε, λίγο να οργανωθώ μόνο!
αφιερωμένο στους συνταξιδιώτες μου... κάτι που είχαμε την τύχη να μήν δούμε εκεί!!!
http://weather.yahoo.com/romania/sib...kWLYDIB?unit=c
...και δέιτε και την πρόβλεψη για τις επόμενες μέρες!![]()
![]()