οχι ρε μη τρελενεσε , δε λεει για μας εδω στο φλορουμΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε μη τρελενεσε , δε λεει για μας εδω στο φλορουμΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βρε καλώς τον....![]()
κατα λαθος πατησα quote στην κοπελια ρε!
Στον τραπ ηθελα που ελεγε για τις ξυριστικές!
![]()
κι επειδη βγαζει ματι αλλα εγω δεν λεω κακιουλες αυτο το ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ μηπως να εβλεπες και μετα να κανεις comment για τα ορθογραφικα μου?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
δηλαδήΣ, και σπάμμερ -ΚΑΙ είρωνας -ΚΑΙ δεν προσφέρω τίποτε στο φόρΟμ...κατάλαβα.
Θα αυτοδιαγραφώ, τότενΕς...![]()
:rotflmao:
@Λουκία: ή καλλίτερη μηχανή έβερ...ξέρω τι σΕ λέω.![]()
![]()
![]()
![]()
(You Gotta) Fight For Your Right (To Party)
Το "καλλίτερη" ειναι σωστό. Το ποιο είναι πιο δόκιμο "καλλιτερη" ή "καλύτερη" ελέγχεται, παντως και τα δύο ισχύουνΑρχικά δημιουργήθηκε από loukia slomanco
κι επειδη βγαζει ματι αλλα εγω δεν λεω κακιουλες αυτο το ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ μηπως να εβλεπες και μετα να κανεις comment για τα ορθογραφικα μου?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η χαλάουα που λέτε...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το "καλλίτερη" ειναι σωστό. Το ποιο είναι πιο δόκιμο "καλλιτερη" ή "καλύτερη" ελέγχεται, παντως και τα δύο ισχύουν
![]()
![]()
Η χαλάουα που λέτε...[/
κοινως αποδεκτο ειναι το καλυτερη πιστευω,το αλλο αν το εχεις δει γραμμενο καπου ...μαλλον διαβαζεις αρχαια κειμενα κλπ.....
οσο για τη χαλαουα να το κανονισουμε...αλλα οποιοι κυριοι ενδιαφερονται για τη συγχρονη τεχνολογια τυπου laser στον κυριο απο πανω....που ειναι και expert...
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλος ορισες ,αδυνατο να διαβασω τοσες σελ...τελικα κατεληξες σε καποια?
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ευκολοδήγητο,ταξιδιάρικο,άνετο,σκυλί και χαμηλό που δε θα πει όχι και σε λίγο χωματάκι;
Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό
:smilea::smilea:
evi εισαι κοπελα η εχω αυταπατες?και ακους και σωστη μουσικη βλεπω........αυτα ειναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Καλος ορισες ,αδυνατο να διαβασω τοσες σελ...τελικα κατεληξες σε καποια?
οσο για τη μηχανη μαλλον ειμαι αναμεσα σε klx kai cbf αλλα ρε γαμωτο η αδυναμια μου ηταν το Ninjaki η κατι σε Ktm.θελει ψαξιμο......αλλα ξερω γω.......ολοι λενε για πρωτη μηχανη και για πρωτη μηχανη.....καλο ειναι να παρω κατι για ξεκινημα αλλα γιατι να μπω στη διαδικασια να το πουλησω οταν θα θελω κατι αλλο μετα απο την περιοδο του ξεκινηματος?
Ρε Σταυρε...
Το γκαζι του ΚΤΜ για πρώτη μηχανη;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αχχ...μην τις πετας ετσι αυτες τις foto γιατι κατι με πιανειιιιιιιι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
KTM 640 SM ή enduro (ακομα καλυτερα) μεταχειρο στα 3000![]()
καλα παντως 640cc θα φυγουμε μαζι απο καμια πλαγια....και θα φωναζω jeronimooooooΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ΣΕ SM ...