Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 125 από 125

Θέμα: Δήμος Βουλιαγμένης

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Πχ για ηχορύπανση θα έσερνα μαζί μου κ ένα μωράκι που το χει η δόλια η μάνα στη Βουλιαγμένη να ξεσκάσει (δίπλα στ αυτί μου) και σε db περνάει και ξετάπωτες yoshimura απο gsxr..οι ρακέτες απλά κλάιν μπροστά του.

Να απαγορευτούν οικογένειες με παιδιά κάτω των 7 ετών στις παραλίες. Τα άνω των 7 που παίζουν με κουβαδάκια δε και σε γεμίζουν νερά και άμμο να υπάρχουν φουσκωτοί του δήμου να σπάνε τους γονείς τους στο ξύλο. (ειρωνία για τη ΜΑΖΑ αν δε το πιάσατε οι εκ της ΜΑΖΑΣ)

Δεν ξέρω μαν αν έχεις παιδιά, αν δεν έχεις σε δικαιολογώ, Ο.Κ!!
    Αν κάνεις κάποια στιγμή όμως και σου βγουν φασαριόζικα, μην πας στη παραλία γιατί με τα δικά μου παρέα θα πρέπει να φύγουν όσοι θα είναι εκεί.
    Βρες μια απόμερη και απόκρημνη παραλία να μην πατάει πόδι εκεί, και να έχει αρκετό χώρο για να παίζεις ρακέτες και να φωνάζουν τα παιδάκια σου με την ησυχία τους.
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παλαιό μέλος
    Θα πάω σε παραλία που δεν έχει απαγορευτικό Δημάρχου για παιδιά επειδή ο κόσμος δε μπορεί να βλέπει την αλλαγή πάνας και τις αντιαισθητικές κρέμες στα μούτρα του μωρού. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις δεν είναι θέμα αν έχω ή όχι παιδιά, είναι θέμα τι ανέχομαι και τι όχι. Δεν είναι η ηχορύπανση το θέμα με τη ρακέτα, κι αυτό είναι που μ ενοχλεί καθώς πολλοί δεν ενοχλήστε απ το θόρυβο της καν, αλλά στέκεστε στο πλευρό του δημάρχου. Επίσης μ ενοχλεί ο κάθε Δήμαρχος να βγάζει ότι απαγόρευση γουστάρει επειδή θα βρεί υποστηρικτές-πρόβατα σπαταλώντας χρήματα, κάνοντας ντόρο απλά στα μεσημεριανά και κινητοποιώντας την κάθε υπηρεσία που πληρώνουμε για άλλους λόγους. Εκλογές έρχονται, θα ψηφίσει και η γριά.
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Ωραίο είδος γυμναστικής η ρακέτα πάντως (στο τέταρτο έχω ξεμείνει). Που να παίξεις ρακέτες (όχι τένις), εκτός απο παραλία ρε παίδες? Για την ηχορύπανση της ταμπέλας LOL...σοβαρό λόγο βρήκε. Για τις οποιεσδήποτε απαγορεύσεις δημάρχων,προέδρων, καταστατικών πολυκατοικιών κλπ έχω να δηλώσω ότι δεν είναι πάνω απ το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους (με λίγο ψάξιμο στα παραθυράκια, σίγουρα τρέχεις τον Δήμαρχο ή τον αναγκάζεις ν αλλάξει ταμπέλα ζητώντας του πίσω και τα λεφτά των δημοτών που χάλασε για την ηλίθια ταμπέλα του, αλλά που τέτοια τύχη στο Ελλάντα). Πχ για ηχορύπανση θα έσερνα μαζί μου κ ένα μωράκι που το χει η δόλια η μάνα στη Βουλιαγμένη να ξεσκάσει (δίπλα στ αυτί μου) και σε db περνάει και ξετάπωτες yoshimura απο gsxr..οι ρακέτες απλά κλάιν μπροστά του.

Να απαγορευτούν οικογένειες με παιδιά κάτω των 7 ετών στις παραλίες. Τα άνω των 7 που παίζουν με κουβαδάκια δε και σε γεμίζουν νερά και άμμο να υπάρχουν φουσκωτοί του δήμου να σπάνε τους γονείς τους στο ξύλο. (ειρωνία για τη ΜΑΖΑ αν δε το πιάσατε οι εκ της ΜΑΖΑΣ)

Μ αρέσει που κάποιοι χαίρεστε που κάθε δήμαρχος, πρόεδρος, διαχειριστής μπορεί και καταφέρνει να καταργεί ακόμα και την ελευθερία σας με τόσο ηλίθιες προφάσεις. Θα μπορούσε να απαγορεύσει ρακέτες ώρες κοινής ησυχίας, στα 10μ απο λουόμενο ή τεσπά κάτι πιο νορμάλ...όχι ηχορύπανση, όχι με το έτσι θέλω για τόσο ηλίθιο λόγο και με αρκετούς υποστηρικτές επειδή τους ενοχλούν οι ρακέτες για όλους τους λόγους ΕΚΤΟΣ της ηχορύπανσης, ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ?. Για τους αστυνομικούς δε, που έκαναν σύληψη και αυτόφωρο (γιατί τέτοια εντολή πήραν ώστε να γίνει ντόρος) ντροπή και αίσχος γιατί την επόμενη μέρα έπαιζαν ρακέτες σε άλλη παραλία..το δήμαρχο έπρεπε να συλλάβουν και κάθε δήμαρχο για κατάχρηση εξουσίας, εκδούλευση λουόμενων-δημοτών και σπατάλη χρημάτων των δημοτών.Εκεί να δεις ντόρο που θα έκαναν..αλλά το σκατό στην κάλτσα.

Υ.Γ Οι Λιμενικοί γιατί πληρώνονται?Για να σκάει η αστυνομία στις παραλίες? Αλλά ούτε αυτό μας πείραξε..ή απλά ασχολούνται με πιο σοβαρά θέματα οι άνθρωποι (λαθρεμπόριο, jet ski στο κεφάλι μας, παράνομη αλιεία) οπότε τους δικαιολογούμε.
    money cant buy me love !!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Το κουρασατε με τις ρακετες και το καλοκαιρι εφυγε.
    Προταση:οσοι γουσταρουν ρακετες κι αφου ο δημαρχος απαγορευει το παιχνιδι στην παραλια μαζευονται ( οχι σαν διαδηλωση του κκε-μλ ) μπαινουν μεχρι τη μεση στη θαλασσα και παιζουν.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Όταν σας πονάει το κεφάλι σας το κόβετε?
    Sent from me using a computer.

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789

Παρόμοια θέματα

1. Ψάθα-Λίμνη Βουλιαγμένης-Λουτράκι Κυριακή 13/12/09
    από antsoar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2009, 13:22
  2. Δημος Αθηναιων....ο γελειος...!
    από hector στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 173
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2009, 06:21
  3. Απαντήσεις: 29