ναι φιλε μου το λεει το συνταγμα οτι ειμαστε ολοι ισοι.τι νομιζεις οτι εγω πιστευω οτι ειμαι κατι παραπανω απο εσενα?Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Το σύνταγμα λέει ότι είμαστε όλοι ίσοι..... για να ισχύει λοιπόν αυτό θα πρέπει αυτός που τελειώνει τη νομική να μπορεί να γίνει συμβολαιογράφος και όχι απλά να το κληρονομεί από τον πατέρα του, θα πρέπει ο οδηγός φορτηγού να μπορεί να βγάλει μια άδεια φορτηγού κι όχι να είναι κι αυτό κληρονομικό ή σε απαγορευτικές τιμές... κλπ κλπ
τα κλειστά επαγγέλματα δεν προσφέρουν τίποτα παρά μόνο σε αυτούς που είναι ήδη μέσα και μας εκβιάζουν κι από πάνω!!!!
το δικαιωμα στην εργασια δε στο στερησε κανεις ,αν θες να δουλεψεις ταξι/φορτηγο η οτιδηποτε αλλο ,μπορεις να πας να αγορασεις την αδεια οπως εκανα εγω και τοσοι αλλοι επαγγελματιες.για ολα τα επαγγελματα υπαρχουν προυποθεσεις.
κατα την γνωμη μου,δεν μπορουμε να τα βαζουμε ολα μεσα σε ενα τσουβαλι.και θα στο πω αλλιως.
στην τελικη ολα εχουν γινει ελευθερα .μπορει ο καθενας που εχει χρηματα ή που μπορει ανα δανειστει να ανοιξει μια οποιαδηποτε επιχειρηση που θελει,σωστα?
λοιπον,τελευταια στην πολη μου εχουν ανοιξει του κοσμου οι καφετεριες και τα ταχυφαγια.εχουν γινει τοσα πολλα που βρισκεις ενα σε καθε γωνια.αφου λοιπον κουτσοδουλεψαν στην αρχη ,αλλο πιο πολυ αλλο πιο λιγο,αρχιζει τωρα και μπαινει στη μεση ο νομος της προσφορας και της ζητησης,δηλ. πολλα μαγαζια που προσφερουν τα ιδια πραγματα και λιγοι ανθρωποι να τα ζητανε.
σιγα σιγα αρχιζουν και κλεινουν μερικα απο αυτα και ειναι λογικο γιατι αρχιζουν και "μπαινουν" και μεσα και βλεπεις ανθρωπους που εχουν παρει δανεια και εχουν ριξει λεφτα να τα σκοτωνουν για να μην ζημιωνονται.
αυτο επιδιωκει δηλαδη και για τους αλλους κλαδους? φιλελευθερη πολιτικη για να τονωθει η αγορα?
το εγραψα και παραπανω εγω μαζι σας να απελευθερωθει και να γινει οπως καθε επιχειρηση για να χτυπησουν την ανεργια και το μονοπολιο.με ποια πελατεια θα δουλεψουμε ολοι υστερα ,αφου θα εχουμε υπερπροσφορα αλλα χαμηλη ζητηση?