Γιατί δεν πας σε ένα γιατρό?Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Υγ. (ασχετο βεβαια) Οντως στον δρομο κατι με πιανει οταν αισθανομαι οτι αδικουμαι, αν μεινω απραγος γυρναω σπιτι με ενα παραπονο κ ειναι ενα κομπλεξ κ αυτο. Καταλαβαινω οτι ειναι λαθος φυσικα αλλα δεν ειναι κατι που ελεγχω.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
κάτι τέτοιες ώρες νιώθω τυχερός που δεν είμαι moderatorΑρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Ο ρεινκλαιν ποτε δεν προσπαθει να εξηγησει κατι, παντα προσπαθει να το παιξει γνωστης... κ γενικως οτιδηποτε στον υπερθετικο βαθμο..
Πολλες φορες εχει βρει την ευκαιρια να υπονοησει οτι ειναι σκληρος κ οτι θα με κανει "ντα"...
Μη με κανεις να ψαξω τα μηνυματα να στα δωσω εδω περα...
Αντιλαμβανομαι οτι καποιον που τον γνωριζεις απο κοντα θα τον δικαιολογησεις πολυ ποιο ευκολα, αλλα κ "του στραβου το δικιο" να το λεμε. Τα λεω καλα ?
Υγ. (ασχετο βεβαια) Οντως στον δρομο κατι με πιανει οταν αισθανομαι οτι αδικουμαι, αν μεινω απραγος γυρναω σπιτι με ενα παραπονο κ ειναι ενα κομπλεξ κ αυτο. Καταλαβαινω οτι ειναι λαθος φυσικα αλλα δεν ειναι κατι που ελεγχω.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Γιατί δεν πας σε ένα γιατρό?
anger management
http://www.youtube.com/watch?v=C5JHM...eature=related
ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
απλα να ξαχασουμε οτι ξεραμε ως τωρα.
προτεραιοτητα εχει αυτος που θα πονεσει λιγοτερο.
ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...............
ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΡΓΑ.
Z.K.A.P
Πεθαίνω για τέτοια αποφθέγματα :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από z.k.a.p.
ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...............
ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΡΓΑ.:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πεθαίνω για τέτοια αποφθέγματα :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Ακομα το σκεφτεσαι?????
![]()
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Καλυτερα να πας μερικες σελιδες πισω να δεις ποιος προκαλεσε ποιον.
Κωλογλυφτη.![]()
δε γλυφω φιλε μου ,γιατι δεν προκειται να κερδισω τπτ απο τον rein...και αυτο επειδη εχω ΚΤΜ ,αλλιως αν ειχα γιαπωνεζικο θα το δεχομουν να με πεις γλυφτη ,μπας και εριχνε καμια ματια να μου το τουμπανιασει...
κατα τα αλλα,ο ρειν εχει πει ορισμενα πραγματα εδω μεσα που ευχαριστως θα δεχομουν να με κανει φιλο του..
αντιθετα με σενα ,που τα περισσοτερα δειγματα σου εδω μεσα ,μου δημιουργουν κοιλιακες διαταραχες...:a14: :a14: :a14: :a14:
για να μην το παρακουραζουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Μισο φορουμ ειναι ο καθε κολλημενος με την μπαλα ?
Υπαρχουν κανα δυο ασοβαροι που με καθε ευκαιρια θα πεταξουν την μλκια τους εναντιον μου.
Χωρις να ασχοληθω καν μαζι τους.
Αυτο ειναι κομπλεξ, εγω ποτε δεν κραταω κακια σε καποιον λογω αποψεων.
Γιαυτο κ ειπα να ασχολιθω με τον ρεινκλαιν μπας κ το λυσω το θεμα.
"ελα να σε κερασω καφε η καταγμα" κ κατι τετοιες εξυπναδες υπονοουμενα κ καλα δυναμης κ τολμης (μονο δημοσια ομως) κ νομιζει οτι τον αποθεωνουν κιολας...
Εγω οταν τα βλεπω αυτα λεω "κοιτα ενα μλκα".
Ελεος ρε φιλε, αυτο ειναι προβλημα.
το οτι σε θεωρω κομπλεξικο μλκ ειναι ξεκαθαρο απο ολα τα ποστ μου που απευθυνονται σε σενα...
αυτο εχει γινει επειδη εισαι εριστικος...οποιος δει τα εναρκτηρια ποστ σου σε καθε κουβεντα στραβωνεται απο την ευκολια με την οποια κατι τετοιο καθισταται σαφες...γι αυτο αλλωστε και το 90% των απαντησεων που παιρνεις ειναι επιθετικες...
επισης αν δεν ησουν εντελως καθυστερημενος θα καταλαβαινες,οτι για να μην σου στελνω πμ,ειναι προφανες οτι δεν εχω καμια διαθεση να δω τα μουτρα σου κατ ιδιαν...
τα περι καταγματος γραφτηκαν εφ οσον χωθηκες κι ασχοληθηκες με αυτο που εγραψα...και στην τελικη δεν θυμαμαι να ηρθες στην συναντηση για να διαπιστωσεις τι ισχυει απο το "μπυρα" η "καταγμα"...εγω εκει ημουν...
το ποιος τρωγεται για ουσιαστικες φαπες φαινεται και σε αυτο το θρεντ...με το που στην ειπα αρχισες τα περι πμ τηλεφωνων διευθυνσεων κλπ. μαλακιες του στυλ "θα στον κανω εγω μαγκα"...
"μικρος" με χορνετ κλπ...
εφ οσον λοιπον θες ετσι,ετσι θα γινει...δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα με αυτο...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρα...μας λες οτι εισαι γρηγορος και ακινδυνος!!??Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Όχι ρε....ενστικτωδώς ποστάρω![]()
![]()
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
σου θυμιζω...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μόνο όταν βγαίνω με τον rein.![]()
δικαβαλα με srx και cb-1...
εποχη...νομιζω οτι ειχαμε δει κατι δεινοσαυρους στις γυρω αλανες...
περιοχη...αιγινα...
(το γελιο που ειχαμε ριξει με τα ποντικια ,απο ξεχωριστες κρεββατοκαμαρες,χωρις οπτικη επαφη,δεν νομιζω να το ξεχασω ποτε....):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ring any bells?![]()
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως έτρεχαν πάνω στο συρματόπλεγμα τα πούστικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
σου θυμιζω...
δικαβαλα με srx και cb-1...
εποχη...νομιζω οτι ειχαμε δει κατι δεινοσαυρους στις γυρω αλανες...
περιοχη...αιγινα...
(το γελιο που ειχαμε ριξει με τα ποντικια ,απο ξεχωριστες κρεββατοκαμαρες,χωρις οπτικη επαφη,δεν νομιζω να το ξεχασω ποτε....):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ring any bells?![]()
Εποχή ήταν...... νομίζω η Πλειστόκαινος ?![]()
τελειωματα...αρχες πλειοκαινου...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως έτρεχαν πάνω στο συρματόπλεγμα τα πούστικα.
Εποχή ήταν...... νομίζω η Πλειστόκαινος ?![]()
![]()