Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 245

Θέμα: Οδήγησα ένα "όπλο". ...

χαιρε καισαρ εγραψα σε ενα αλλο φορουμ μολις διαβασα το πρωτο ποστ. αυτος ηταν ο πρωτος μου συνειρμος. ξαναδιαβαζοντας τα σχολια που εγραψες μετα βλεπω πως εχεις μια συναισθηση του τι λες και του τι θες αλλα νομιζω οτι μαλλον εχουν δικιο οσοι λενε οτι καλυτερα να ξεκινησεις με κατι αλλο. εκτος αν πας να μειωσεις την ιπποδυναμη οπως προτεινε καποιος, σοφα θα ελεγα, αλλα και παλι μενουν καποια ψιλα θεματα που εχουν να κανουν με την εμπειρια και δεν θα θελα να ακουσουμε κι αλλο δυσαρεστο. Ακομα και να την ριξεις θα πληρωσεις καμποσα φανταζομαι οποτε δεν χρειαζεται να κανουμε πιο μακαβριες σκεψεις. Τελος παντων εμενα δεν μ αρεσουν τα παιχνιδια με οπλα.σκοτωνουν ακομα και κατα λαθος ή και αδεια.
    done.

Τα όπλα φοβίζουν. Οι άνθρωποι σκοτώνουν

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
    . Τελος παντων εμενα δεν μ αρεσουν τα παιχνιδια με οπλα.σκοτωνουν ακομα και κατα λαθος ή και αδεια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
    χαιρε καισαρ εγραψα σε ενα αλλο φορουμ μολις διαβασα το πρωτο ποστ. αυτος ηταν ο πρωτος μου συνειρμος. ξαναδιαβαζοντας τα σχολια που εγραψες μετα βλεπω πως εχεις μια συναισθηση του τι λες και του τι θες αλλα νομιζω οτι μαλλον εχουν δικιο οσοι λενε οτι καλυτερα να ξεκινησεις με κατι αλλο. εκτος αν πας να μειωσεις την ιπποδυναμη οπως προτεινε καποιος, σοφα θα ελεγα, αλλα και παλι μενουν καποια ψιλα θεματα που εχουν να κανουν με την εμπειρια και δεν θα θελα να ακουσουμε κι αλλο δυσαρεστο. Ακομα και να την ριξεις θα πληρωσεις καμποσα φανταζομαι οποτε δεν χρειαζεται να κανουμε πιο μακαβριες σκεψεις. Τελος παντων εμενα δεν μ αρεσουν τα παιχνιδια με οπλα.σκοτωνουν ακομα και κατα λαθος ή και αδεια.
    Το ιδανικότερο θα ήταν να υπήρχε η hayabusa ακριβώς όπως είναι τώρα, με τα ίδια χαρακτηριστικά, την ίδια αεροδυναμική, το ίδιο βάρος, τον ίδιο όγκο και τις ίδιες καμπύλες της και να είχε 50 άλογα, ώστε να την πάρω και ναι μεν να μην συμβιβαστώ με κάποια άλλη και να έχω από την άλλη δε, να συνηθίσω μόνο το βάρος της και τα φρένα και να μην έχω καθόλου τον νου μου στο θέμα δύναμης. Εφόσον ο μάστορας rein μπορεί να κάνει αυτό που είχε πει σε κάποιον άλλο παλιότερα και αυτό δεν έχει κανένα πρόβλημα από άποψη αξιοπιστίας, τότε δεν το συζητάω καν. Το είπα και το πιστεύω. Και 50 άλογα να έβγαζε αυτή η μηχανή, εφόσον είχε τα χαρακτηριστικά που έχει η συγκεκριμένη, την σταθερότητα που την λατρεύω και σε αυτοκίνητο και σε μηχανές, αυτή θα έπαιρνα. Το εννοώ πραγματικά. Από την στιγμή που δεν υπάρχει έκδοση τέτοια όμως, μένει η λύση του rein, που εφόσον γίνεται, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνω. Με τον Αντώνη έτσι και αλλιώς θα βρεθούμε λογικά όταν έρθω στην Αθήνα για την αγορά του εξοπλισμού και της μηχανής, οπότε δεν τίθεται ζήτημα τέτοιο. Εννοείται πως όχι τα 195 άλογα του gen 2 είναι υπερβολικά για εμένα, ούτε τα 120 που έχει στο πρόγραμμα c είναι για αρχάριους, όπως εγώ. Από τα 10 ψόφια άλογα του παπιού, τα 50, αν ανοίξεις τέρμα το γκάζι μπορούν να σε τρομάξουν. Στην gsxr είχα 5η με 100, άνοιγα λίγο το γκάζι, όχι τέρμα εννοείται και "έφευγε", προχωρούσε για να μπει στην ροπή. Αυτές τις μέρες που την οδηγάω, εννοείται πως ούτε από περιέργεια δεν θα τολμήσω να επιταχύνω με χαμηλή σχέση. Ούτε από περιέργεια δεν θα θελήσω να δω πως είναι μέσα στην ροπή από κάποια σχέση. Από μακρυά και αγαπημένοι.
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

Φιλε katath εγω θα σου το πώ λιγο διαφορετικά τα πράγματα μπας και γλιτώσεις την αναπηρική...

Χοντρικά, οταν ασχολησαι με κάτι νέο, οπου ο εγκέφαλος ακόμα δεν έχει "εκπαιδευτεί" σε αυτό, αυτό που γίνεται - σε γενικές γραμμές- είναι οτι αρχίζουν και δημιουργούνται νευρωνικές συνδέσεις οι οποίες σιγά-σιγα επεκτείνονται βάση επαναλαμβανόμενων βιωμάτων.

Πάρε για παράδειγμα κάποιον που ξεκινάει να παίζει κιθάρα. Τα δάχτυλά του δεν "πάνε". Σιγά σιγά, με την εξάσκηση αρχίζουν τα δάκτυλα να δουλευουν μηχανικά -σχεδόν μόνα τους - ενώ παράλληλα ο εγκέφαλος έχει ταυτοποιήσει συγκεκριμένες δράσεις με αντιδράσεις (πατάς αυτό και ακουγεται εκείνο). Οι μεγάλοι μουσικοί έχουν χιλιάδες ώρες εξάσκησης και ουσιαστικά έχουν φτάσει σε σημείο τα χέρια να ακολουθούν αυτό που τους λέει ο εγκέφαλος χωρίς επεξεργασία.

Το ίδιο συμβαίνει με όλες τις περιπτώσεις οπου ο εγκεφαλός μας δεν έχει μάθει ακόμα να αντιμετωπίζει. Τα παραδειγματα είναι ατελείωτα.

Ας πάμε τώρα στην προκείμενη κατάσταση. Θέλεις να βάλεις τον εαυτό σου σε μια αγνωστη για αυτόν κατάσταση. Το κακό εδώ είναι οτι άν π.χ. παίξεις μια λάθος νότα δεν χαλασε κι ο κόσμος. Αν όμως η αντίδρασή σου σε μια απρόσμενη κατάσταση δεν είναι η σωστή (που 100% δεν θα είναι καθώς δεν έχει το μυαλό σου εκπαιδευτεί για να αντιμετωπίζει) δεν θα έχεις ουτε περιθώρια αντίδρασης ούτε "restore to previous saved game".

Αυτό που προσπαθώ να σου πώ είναι οτι ο εγκέφαλος επεξεργάζεται βάση δράσης-αντιδρασης και το αποτέλεσμα της τελευταίας (αυτό που γίνεται πλέον "βίωμα"). Εσυ λοιπόν με ποιό υπόβαθρο θα καβαλήσεις μηχανή (σκόπιμα δεν αναφέρομαι στη busa) όταν όλες οι σχετικές δράσεις-αντιδράσεις δέν σου έχουν γίνει βιώματα? - Έχεις μπεί ποτέ σε στροφή με 60 και να μην ξέρεις πως θα βγείς και άν θα βγείς και πού (στο γκρεμό/ στη μπαριέρα/ στη νταλίκα που ζυγώνει απέναντι)? Σου έχει πεταχτεί κοπρίτης/ κατσίκι σε επαρχιακό δρόμο με 80 να δείς πως αντιδράς?

Πέσιμο είτε με 40 είτε με 80 είτε με 200+ λίγη σημασία έχουν. Μπορείς άνετα να μείνεις ανάπηρος και στις τρείς περιπτώσεις. Απο προσωπική εμπειρία να σου πώ οτι έχω πέσει σχεδόν στατικός και έμεινα 3 μήνες στο κρεβάτι του πόνου. Αυτό που λές "εγω θα πηγαίνω με 80 την βόλτα μου" ελάχιστη σημασία έχει.

Θα γελάσεις τώρα αλλα όταν είχα πρωτοπάρει την 1η μου μηχανή (οδηγουσα 3 χρόνια παπί και μηχανες φίλων), σε περίπτωση πανικού, ξέρεις πως αντέδρασα όταν μου πετάχτηκε κυρουλα απο στενό και μου έκλεισε το δρόμο? (με καμιά 70αρα πήγαινα)
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Πάτησα γκάζι....

Την συνέχεια τη φαντάζεσαι....

Η πρόταση μου είναι να πάρεις μια μηχανή (πολύ) μικρότερου κυβισμού και αλογατων που θα σου αφήσει κάποια περιθώρια να μάθεις απο τα λάθη που θα κάνεις (γιατι θα κάνεις, είναι αξίωμα). Να κάνεις και τα σχολεία οπωσδήποτε.

Μετα απο 1-2 χρόνια, καλά να είσαι, πάρε και πύραυλο....

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daddy78
    Φιλε katath εγω θα σου το πώ λιγο διαφορετικά τα πράγματα μπας και γλιτώσεις την αναπηρική...

Χοντρικά, οταν ασχολησαι με κάτι νέο, οπου ο εγκέφαλος ακόμα δεν έχει "εκπαιδευτεί" σε αυτό, αυτό που γίνεται - σε γενικές γραμμές- είναι οτι αρχίζουν και δημιουργούνται νευρωνικές συνδέσεις οι οποίες σιγά-σιγα επεκτείνονται βάση επαναλαμβανόμενων βιωμάτων.

Πάρε για παράδειγμα κάποιον που ξεκινάει να παίζει κιθάρα. Τα δάχτυλά του δεν "πάνε". Σιγά σιγά, με την εξάσκηση αρχίζουν τα δάκτυλα να δουλευουν μηχανικά -σχεδόν μόνα τους - ενώ παράλληλα ο εγκέφαλος έχει ταυτοποιήσει συγκεκριμένες δράσεις με αντιδράσεις (πατάς αυτό και ακουγεται εκείνο). Οι μεγάλοι μουσικοί έχουν χιλιάδες ώρες εξάσκησης και ουσιαστικά έχουν φτάσει σε σημείο τα χέρια να ακολουθούν αυτό που τους λέει ο εγκέφαλος χωρίς επεξεργασία.

Το ίδιο συμβαίνει με όλες τις περιπτώσεις οπου ο εγκεφαλός μας δεν έχει μάθει ακόμα να αντιμετωπίζει. Τα παραδειγματα είναι ατελείωτα.

Ας πάμε τώρα στην προκείμενη κατάσταση. Θέλεις να βάλεις τον εαυτό σου σε μια αγνωστη για αυτόν κατάσταση. Το κακό εδώ είναι οτι άν π.χ. παίξεις μια λάθος νότα δεν χαλασε κι ο κόσμος. Αν όμως η αντίδρασή σου σε μια απρόσμενη κατάσταση δεν είναι η σωστή (που 100% δεν θα είναι καθώς δεν έχει το μυαλό σου εκπαιδευτεί για να αντιμετωπίζει) δεν θα έχεις ουτε περιθώρια αντίδρασης ούτε "restore to previous saved game".

Αυτό που προσπαθώ να σου πώ είναι οτι ο εγκέφαλος επεξεργάζεται βάση δράσης-αντιδρασης και το αποτέλεσμα της τελευταίας (αυτό που γίνεται πλέον "βίωμα"). Εσυ λοιπόν με ποιό υπόβαθρο θα καβαλήσεις μηχανή (σκόπιμα δεν αναφέρομαι στη busa) όταν όλες οι σχετικές δράσεις-αντιδράσεις δέν σου έχουν γίνει βιώματα? - Έχεις μπεί ποτέ σε στροφή με 60 και να μην ξέρεις πως θα βγείς και άν θα βγείς και πού (στο γκρεμό/ στη μπαριέρα/ στη νταλίκα που ζυγώνει απέναντι)? Σου έχει πεταχτεί κοπρίτης/ κατσίκι σε επαρχιακό δρόμο με 80 να δείς πως αντιδράς?

Πέσιμο είτε με 40 είτε με 80 είτε με 200+ λίγη σημασία έχουν. Μπορείς άνετα να μείνεις ανάπηρος και στις τρείς περιπτώσεις. Απο προσωπική εμπειρία να σου πώ οτι έχω πέσει σχεδόν στατικός και έμεινα 3 μήνες στο κρεβάτι του πόνου. Αυτό που λές "εγω θα πηγαίνω με 80 την βόλτα μου" ελάχιστη σημασία έχει.

Θα γελάσεις τώρα αλλα όταν είχα πρωτοπάρει την 1η μου μηχανή (οδηγουσα 3 χρόνια παπί και μηχανες φίλων), σε περίπτωση πανικού, ξέρεις πως αντέδρασα όταν μου πετάχτηκε κυρουλα απο στενό και μου έκλεισε το δρόμο? (με καμιά 70αρα πήγαινα)
    .

Πάτησα γκάζι....

Την συνέχεια τη φαντάζεσαι....

Η πρόταση μου είναι να πάρεις μια μηχανή (πολύ) μικρότερου κυβισμού και αλογατων που θα σου αφήσει κάποια περιθώρια να μάθεις απο τα λάθη που θα κάνεις (γιατι θα κάνεις, είναι αξίωμα). Να κάνεις και τα σχολεία οπωσδήποτε.

Μετα απο 1-2 χρόνια, καλά να είσαι, πάρε και πύραυλο....

Μα τι είναι αυτά που λες? Αφού δήλωσε πως θα την οδηγεί σαν παπί. Γιατί βγαίνεις εκτός θέματος με μεγάλες μηχανές?

Ρε ξέρεις πόσοι του τα έχουν πει εδώ και στο My bike?

Ούτε πως δεν θα μάθει ποτέ να οδηγεί μηχανή τον ενδιαφέρει ούτε πως μπορεί να μη προλάβει να μεγαλώσει. Νομίζει πως στην αρχή αρκεί να την πηγαίνεις χαλαρά και να τρέχει μόνο σε αυτοκινητόδρομους (όπως έχει δηλώσει), και σε 2-3 χρονάκια θα την πηγαίνει αντρίκια γιατί θα την έχει μάθει (αυτό δεν το έχει δηλώσει).

Ούτε τον κίνδυνο της αναπηρίας αντιλαμβάνεται, να τον πηγαίνει η μάνα του για χέσιμο για την υπόλοιπη ζωή του ούτε τίποτε παρόμοιο. Εξάλλου αυτά συμβαίνουν στους άλλους. Σε αυτούς που τρέχουν σε ακατάλληλους δρόμους και σε αυτούς που δεν φοράνε κράνος. Αυτός θα φοράει πανοπλία. Δεν είδες το αντίστοιχο θρέντ? Δεν ξέρει ακόμα πως κουμπώνει το αγωνιστικό κούμπωμα αλλά θα το μάθει πριν πάρει busa για να είναι ασφαλείς.

Katath sorry φίλε που τα παραπάνω ακούγονται λίγο ειρωνικά, δεν έχω σκοπό να σε προσβάλω απλά είπα μήπως έτσι καταλάβεις πως ακούγονται στους υπόλοιπους τα επιχειρήματα που προβάλεις. Αν όλοι αυτοί, σε 2 φόρουμ, που οδηγούν μηχανές μικρές και μεγάλες, αργές και γρήγορες σου λένε τα ίδια πράγματα δε μπορεί να πιστεύεις πως κάνουν λάθος. Δεν μπορεί να είναι στραβός ο γιαλός. Μάλλον εσύ αρμενίζεις υπό κλίση. Και αν όλοι αυτοί ασχολούνται ακόμα με το θέμα αυτό, είναι γιατί δείχνεις πως έχεις μυαλό στο κεφάλι σου και σωστές βάσεις, απλά κάπου τα έχεις μπερδέψει λόγο άγνοιας και νομίζεις άλλα αντί άλλων.

Α! και κάτι άλλο...

Μη πάρεις busa με τη μία γιατί αν είναι να του βάλει φωτιά ο πατέρα σου όταν θα λείπεις καλύτερα να κάψει κανένα cb.

Άντε τσίμπα και μία
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
    πως κάνετε έτσι ρε? το φάγατε το παιδί, εδώ και η κουτσή Μαρία το πάει το busa!! :rotflmao:

http://www.moto.gr/forums/attachment...postid=1843696

δεν ξερω αν την λενε μαρια..

κουτση ομως δεν μου φαινεται..

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Μα τι είναι αυτά που λες? Αφού δήλωσε πως θα την οδηγεί σαν παπί. Γιατί βγαίνεις εκτός θέματος με μεγάλες μηχανές?

Ρε ξέρεις πόσοι του τα έχουν πει εδώ και στο My bike?

Ούτε πως δεν θα μάθει ποτέ να οδηγεί μηχανή τον ενδιαφέρει ούτε πως μπορεί να μη προλάβει να μεγαλώσει. Νομίζει πως στην αρχή αρκεί να την πηγαίνεις χαλαρά και να τρέχει μόνο σε αυτοκινητόδρομους (όπως έχει δηλώσει), και σε 2-3 χρονάκια θα την πηγαίνει αντρίκια γιατί θα την έχει μάθει (αυτό δεν το έχει δηλώσει).

Ούτε τον κίνδυνο της αναπηρίας αντιλαμβάνεται, να τον πηγαίνει η μάνα του για χέσιμο για την υπόλοιπη ζωή του ούτε τίποτε παρόμοιο. Εξάλλου αυτά συμβαίνουν στους άλλους. Σε αυτούς που τρέχουν σε ακατάλληλους δρόμους και σε αυτούς που δεν φοράνε κράνος. Αυτός θα φοράει πανοπλία. Δεν είδες το αντίστοιχο θρέντ? Δεν ξέρει ακόμα πως κουμπώνει το αγωνιστικό κούμπωμα αλλά θα το μάθει πριν πάρει busa για να είναι ασφαλείς.

Katath sorry φίλε που τα παραπάνω ακούγονται λίγο ειρωνικά, δεν έχω σκοπό να σε προσβάλω απλά είπα μήπως έτσι καταλάβεις πως ακούγονται στους υπόλοιπους τα επιχειρήματα που προβάλεις. Αν όλοι αυτοί, σε 2 φόρουμ, που οδηγούν μηχανές μικρές και μεγάλες, αργές και γρήγορες σου λένε τα ίδια πράγματα δε μπορεί να πιστεύεις πως κάνουν λάθος. Δεν μπορεί να είναι στραβός ο γιαλός. Μάλλον εσύ αρμενίζεις υπό κλίση. Και αν όλοι αυτοί ασχολούνται ακόμα με το θέμα αυτό, είναι γιατί δείχνεις πως έχεις μυαλό στο κεφάλι σου και σωστές βάσεις, απλά κάπου τα έχεις μπερδέψει λόγο άγνοιας και νομίζεις άλλα αντί άλλων.

Α! και κάτι άλλο...

Μη πάρεις busa με τη μία γιατί αν είναι να του βάλει φωτιά ο πατέρα σου όταν θα λείπεις καλύτερα να κάψει κανένα cb.

Άντε τσίμπα και μία
    Δεν παρεξηγούμε φίλε μου. Απλά με την ειρωνία διαφωνώ. Αν δεν έχω μυαλό, ή αν σκέφτομαι επιπόλαια δεν είναι λόγος να με ειρωνεύεσαι. Είναι προσβλητικό και δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Όσο επιπόλαια και ανώριμα αν ακούγονται αυτά που λέω, δεν προσβάλω κανέναν σας και ούτε υποτιμώ την νοημοσύνη κανενός εδώ μέσα. Και όλα αυτά σου τα λέω απολύτως φιλικά, εε, να το ξέρεις. Επειδή είναι λάθος ο τρόπος που προσπαθείς να πεις αυτό που πιστεύεις. Διαφορετικές απόψεις όλοι έχουμε. Δεν χρειάζεται να κοροιδεύουμε ο ένας τον άλλο για αυτό το λόγο. Το έχω ξαναπει πως φοβάμαι αυτό το βήμα, γιατί φαντάζει τεράστιο. Όταν κάποιος έχει δίπλωμα απεριορίστων κυβικών, έχει μαζέψει χρήματα για hayabusa K9, έχει μαζέψει 2000 για τον εξοπλισμό, 1500 για εξάτμιση, 500 για τα extra και 1500 για την πρώτη μικροπτώση και δεν κάνει την κίνηση της αγοράς, αυτό σημαίνει πως όλα όσα του λέτε, παρ' όλο τον "έρωτα" για αυτή την μηχανή τα σκέφτεται πολύ σοβαρά και τον ανησυχούν. Απλά αυτό, για τον τρόπο ήθελα να σου πω, γιατί σε έχω και στην λίστα των φίλων μου και δεν θέλω να παρεξηγούμαστε χωρίς λόγο. Φιλικά, απλά σου λέω την γνώμη μου για το παραπάνω, δεν παρεξηγήθηκα. Να 'σαι καλά, καλό βράδυ!
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
    Δεν παρεξηγούμε φίλε μου. Απλά με την ειρωνία διαφωνώ. Αν δεν έχω μυαλό, ή αν σκέφτομαι επιπόλαια δεν είναι λόγος να με ειρωνεύεσαι. Είναι προσβλητικό και δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Όσο επιπόλαια και ανώριμα αν ακούγονται αυτά που λέω, δεν προσβάλω κανέναν σας και ούτε υποτιμώ την νοημοσύνη κανενός εδώ μέσα. Και όλα αυτά σου τα λέω απολύτως φιλικά, εε, να το ξέρεις. Επειδή είναι λάθος ο τρόπος που προσπαθείς να πεις αυτό που πιστεύεις. Διαφορετικές απόψεις όλοι έχουμε. Δεν χρειάζεται να κοροιδεύουμε ο ένας τον άλλο για αυτό το λόγο. Το έχω ξαναπει πως φοβάμαι αυτό το βήμα, γιατί φαντάζει τεράστιο. Όταν κάποιος έχει δίπλωμα απεριορίστων κυβικών, έχει μαζέψει χρήματα για hayabusa K9, έχει μαζέψει 2000 για τον εξοπλισμό, 1500 για εξάτμιση, 500 για τα extra και 1500 για την πρώτη μικροπτώση και δεν κάνει την κίνηση της αγοράς, αυτό σημαίνει πως όλα όσα του λέτε, παρ' όλο τον "έρωτα" για αυτή την μηχανή τα σκέφτεται πολύ σοβαρά και τον ανησυχούν. Απλά αυτό, για τον τρόπο ήθελα να σου πω, γιατί σε έχω και στην λίστα των φίλων μου και δεν θέλω να παρεξηγούμαστε χωρίς λόγο. Φιλικά, απλά σου λέω την γνώμη μου για το παραπάνω, δεν παρεξηγήθηκα. Να 'σαι καλά, καλό βράδυ!
    Και κάτι ακόμα. Δεν σου λέω τι να κάνεις, ή πως να μου μιλάς. Δεν έχω το δικαίωμα, αλλά ακόμα και να το είχα, ο καθένας έχει τον τρόπο του και δεν θέλω να αλλάξω τον τρόπο κανενός, γιατί είναι μοναδικός και κάποιο λόγο θα έχει για να έχει αυτόν τον τρόπο και όχι κάποιον άλλο. Σου λέω απλά την γνώμη μου, τίποτα περισσότερο. Εσύ αποφασίζεις από εκεί και πέρα. Καλό βράδυ σε όλους τους ξενύχτηδες του forum!

Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
    Όταν κάποιος έχει δίπλωμα απεριορίστων κυβικών, έχει μαζέψει χρήματα για hayabusa K9, έχει μαζέψει 2000 για τον εξοπλισμό, 1500 για εξάτμιση, 500 για τα extra και 1500 για την πρώτη μικροπτώση

Εισαι 22, ποτε προλαβες κ μαζεψες 21.000 ευρω ?

Εισαι ο πρωτος που καταφερε να με εκνευρισει σε αυτο το φορουμ
    Πρεπει να εισαι πολυ ηλιθιος ρε φιλε, πραγματικα, δεν το λεω με ειρωνικη διαθεση.

Πηγαινε σε κανενα αλλο φορουμ με αυτοκινητα να αγορασεις ενα αμαξακι κ αφησε μας στην ησυχια μας σε παρακαλω.

Αλλη λυση πολυ καλυτερη ειναι να βρεις ενα κοριτσοπουλο...
    (γιατι ειμαι σιγουρος πως σε αυτην την ηλικια θα ειχες ποιο σημαντικα πραγματα να σκεφτεις, αν ειχες)

Ελπιζω να σκεφτεσαι με αυτον τον τροπο μονο για τις μηχανες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    πάντως ρε κατατη εισαι λίγο πεισματάρης...εγω στα 21 απο 125cc μου δωσανε και οδηγησα zzr1200 gs1200 μέχρι κ fzr1000 turbo...ναι τα πήγα(εννοω τα τσούλησα)...ναι ήθελα να πάρω 1000....δε κοιμομουν τα βραδια...το ονειρευομουν όπως κι εσυ.μου ειπαν 500 άνθρωποι ΟΧΙ..Ε ειπα κάτι θα ξέρουν..ασε που και πριν μου πουν οχι κι εγω το ενιωθα λάθος.

περιμενα,οδηγησα οσα πιο πολλά μπορεσα (αχ-1 250,scarver650,cbr600f) και στα 25 πήρα 1000.Γέρασα?όχι...αξιζε η αναμονή?Και με το παραπάνω(εφαγα τις τούμπες μου με τ αλλα nice and easy με λιγα χιλιομετρα).Και τώρα κινδυνευω και πάντα θα κινδυνευω απλά τωρα εχω και 5 εφοδια...κοιταμε πάντα να μειωνουμε όσο μπορουμε τις πιθανότητες και ν αφηνουμε τα υπόλοιπα στην τυχη στον θεο όπου νομίζει ο καθένας

ξερω η γαμημενη η Λαρισα εχει τεράστιες ευθειες και θες να πηγαινεις άνετα γρηγορα κ ξεκούραστα αλλά είσαι πιτσιρικάς ακόμα,μη σκεφτεσαι σα 35αρης++ αυτοκινητιστης..δεν ειναι το ιδιο.Οι μηχανες δεν πάνε ''έλα μωρε ασε να παρω το 1000+ να ξεμπερδευω'' όπως γινεται στ αμαξια.Αυτες δαγκωνουν κ ασχημα μάλιστα.τι νομιζεις ότι όλοι οι δρομοι που θα διασχίσεις με την μπούσα θα ναι σα την εγναντια ή την ευθεια της Κατερίνης?Αμα πεις να διασχισεις πχ την Αιτωλοακαρνανια με μηχανή θ ασπρισουν τα μαλλιά σου.Δε ζούμε στη Γερμανια

τεσπα εγω πάντως σου λεω ότι αν πας λαου-λαου θα εχεις πιο χαρούμενα,ασφαλή και δημιουργικά μοτοχιλιόμετρα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Ένα ρε...
    Ένα ρε μ@λ@κες...
    Ένα τηλέφωνο ρε 'σεις...
    Ένα μηνυματάκι...
    Ένα συννεφάκι καπνού που λέει ο λόγος...

...έψαχνα σαν το βλάκα τι να διαβάζω στην τουαλέτα στις διακοπές.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Μα αυτό ακριβώς σου είπα κ εγω. Πως σκοπός μου δεν ήταν να μειώσω εσένα αλλά να σου δείξω πόσο "ειρωνικά" ακούγονται τα επιχειρήματα σου για να πασ απ τους 4ίππους στους 170. Τον εαυτό σου ειρωνεύσε όταν είσαι τόσο καιρό χωρίς μηχανή κ το σκέφτεσαι. Έπρεπε να έχεις πάρει είδη μια, οποιαδήποτε, και να γράφεις χλμ. Πολύ πριν μαζέψεις τα 20 χιλιάρικα. Αντί να περιμένεις λίγο ακόμα, πήγαινε σήμερα κιόλας κ ψάξε για κανένα μεταχειρισμένο.
    Επίσης αντίθετα απ όσα κατάλαβες δεν ισχυρίστηκα πως είσαι ανώριμος αλλά ακριβώς το αντίθετο, με τη διαφορά πως είσαι ελαφρώς σύγχισμενος λόγο ηλικίας η άγνοιας.
    Μη με κανείς τώρα να γράφω απο το κινητό κ δε μπορώ.
    Άντε τσιμπά πάλι καμία μπυρίτσα,
    Sent from me using a computer.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    ......στο μεταξυ...... και μεχρι να καταληξετε....κυκλοφορεις με παπι?
    θα ειχες ''στιψει'' ενα ninjaki-250 τοσο καιρο και θα μαζευες εμπειρια.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Τελικά κάτι βγήκε από 9 σελίδες μπλα μπλα

όλο που ο μάστορας rein

Ο rein είναι μάστορας

μήπως λέγεται και Μπομπ?????

Καλά χλμ φιλαράκο. Πάντως αν το μυαλό σου είναι μέσα στο κεφάλι σου και όχι κάπου γύρω από αυτό, να την πάρεις τη μαούνα που ονειρεύεσαι και να οδηγάς αμυντικά.

Η ηλικία δεν είναι κριτήριο σύνεσης.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  2. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  3. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων