Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 175

Θέμα: Τραγωδία στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    και επειδή ένας μουρλός έκανε κάτι τέτοιο , εμείς πρέπει να καταργήσουμε τα πάντα ,να γυρίσουμε μερικούς αιώνες πίσω και να παραδώσουμε τον εν λόγο μουρλό στο πλήθος για ικανοποιήσει το περί δικαίου αίσθημα με ποικιλία βασανιστηρίων ! Και όλα αυτά στο όνομα της πατρότητας !!!!
    Σε περίεργη κοινωνία θέλετε να μεγαλώσουν τα παιδιά σας μου φαίνεται ....
    Εν μερει εχεις δικηο.Αλλα δεν ξερω τι θα σου απαντουσαν ο πατεραςκι η μανα του παιδιου.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

και επειδή ένας μουρλός έκανε κάτι τέτοιο , εμείς πρέπει να καταργήσουμε τα πάντα ,να γυρίσουμε μερικούς αιώνες πίσω και να παραδώσουμε τον εν λόγο μουρλό στο πλήθος για ικανοποιήσει το περί δικαίου αίσθημα με ποικιλία βασανιστηρίων ! Και όλα αυτά στο όνομα της πατρότητας !!!!
    αν στην θεση του 11χρονου βαζαμε την μητερα σου...την κοπελλια σου....την γυναικα σου....την αδερφη σου...την ανηψια σου (δεν ξερω τι απο ολα αυτα ισχυουν) θα ειχες τιν ιδια αποψη???

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Εμενα μ'αρεσει οτι μιλανε ολοι για το πως θα αντιδρασουνε για ενα θεμα που δεν τους εχει τυχει και να μη τους τυχει και ποτε.. Ο ενας θα τον εκτελεσει και ο αλλος θα τον τιμωρισει βασει νομου..

Εγω βαζω στοιχημα οτι και οι πλεοψηφια της οικογενιας του κοριτσιου ηταν κατα της θανατικης ποινης.. μερικες μερες πριν..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Εγώ θα ήθελα απλά ........ και αφού είναι ένοχος πέρα από κάθε αμφιβολία .......... να τον κλειδώσουν κάπου και να πετάξουν το κλειδί !!!
    Όχι να βγει σε 3-4 χρόνια και να ξανακάνει τα ίδια ............ όπως συνήθως συμβαίνει !!!
    Την πρώτη φορά δεν ξέραμε ...... και κάποιο παιδάκι την πλήρωσε .......
    Όταν όμως τον βγάζουμε από τη φυλακή και το επαναλαμβάνει .......... τι δικαιολογία έχουμε ;;;
    Ότι είμαστε πολιτισμένοι και σκεπτόμαστε τα δικαιώματα του ........... ;;;;;;;
    Το δικαίωμα για ασφάλεια του θύματος (συνταγματικά ψηφισμένο μάλιστα και στα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα), τι κάναμε για να το προστατεύσουμε ;;;
    Βγάλαμε τον παιδεραστή έξω .......... για γέλια άραγε ή για κλάματα ;;;

Κοιτάμε τον θύτη και παραπετάμε το θύμα ........... αλλά είμαστε πολιτισμένοι !!!

Ακόμα και ο φόνος κάτω από περιπτώσεις (όπως θυμό κ.λ.π.) έχει ελαφρυντικά .......... η παιδεραστία όμως τελείται με ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ (είναι πράξη προσχεδιασμένη εν ψυχρώ) και δεν δικαιολογείται με τίποτα !!!

Αν θέλετε να πούμε ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν άρρωστος .......... τότε σε ψυχιατρείο έγκλειστος !!!

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ !!!

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αν στην θεση του 11χρονου βαζαμε την μητερα σου...την κοπελλια σου....την γυναικα σου....την αδερφη σου...την ανηψια σου (δεν ξερω τι απο ολα αυτα ισχυουν) θα ειχες τιν ιδια αποψη???
    δεν έχετε βαρεθεί αυτή την καραμέλα ?!?

Έχεις μιλήσει με θύμα βιασμού ? Φυσικά η επιθυμία του είναι να εκτελεστεί ο βιαστής ! Διαφωνείς? Την θεωρείς υπερβολική ? Αν ναι ,σκέψου τι θα έλεγες αν ήταν η μάνα σου , ο πατέρας σου ή αδελφή σου ή η κόρη σου ή εσυ ο ίδιος !! Θάνατος λοιπόν (αργός πάντα εεε)

Έχεις μιλήσει με πατέρα που έχασε το παιδί του από αυτοκινητιστικό ,με μεθυσμένο οδηγό ? Φυσικά η επιθυμία του είναι να εκτελεστεί ο μεθυσμένος οδηγός? Τον θεωρείς υπερβολικό ?Αν ναι σκέψου τι θα έλεγες αν ήταν η μάνα σου , ο πατέρας σου ή αδελφή σου η κόρη σου !!! Θάνατος λοιπόν (αργός πάντα εεε)

Καταλαβαίνεις οτι ο κατάλογος είναι μακρύς και όλοι θα έχουν κάτι να προσθέσουν ? Αν ταυτίζεσαι συνέχεια με το θύμα , στα περισσότερα κακουργήματα θα επιθυμείς την εκτέλεση του θύτη και φυσικά με αργό και βασανιστικό τρόπο!!!

δεν έχετε βαρεθεί αυτή την καραμέλα ?!?

Έχεις μιλήσει με θύμα βιασμού ? Φυσικά η επιθυμία του είναι να εκτελεστεί ο βιαστής ! Διαφωνείς? Την θεωρείς υπερβολική ? Αν ναι ,σκέψου τι θα έλεγες αν ήταν η μάνα σου , ο πατέρας σου ή αδελφή σου ή η κόρη σου ή εσυ ο ίδιος !! Θάνατος λοιπόν (αργός πάντα εεε)

Έχεις μιλήσει με πατέρα που έχασε το παιδί του από αυτοκινητιστικό ,με μεθυσμένο οδηγό ? Φυσικά η επιθυμία του είναι να εκτελεστεί ο μεθυσμένος οδηγός? Τον θεωρείς υπερβολικό ?Αν ναι σκέψου τι θα έλεγες αν ήταν η μάνα σου , ο πατέρας σου ή αδελφή σου η κόρη σου !!! Θάνατος λοιπόν (αργός πάντα εεε)

Καταλαβαίνεις οτι ο κατάλογος είναι μακρύς και όλοι θα έχουν κάτι να προσθέσουν ? Αν ταυτίζεσαι συνέχεια με το θύμα , στα περισσότερα κακουργήματα θα επιθυμείς την εκτέλεση του θύτη και φυσικά με αργό και βασανιστικό τρόπο!!!

μεγαλη συζητηση που δεν μπορει να αναλυθει απο ενα πληκτρολογιο...θα σε κανω να αλλαξει γνωμη η μαλλον καλυτερα να καταλαβεις τα point μου οταν μιλισουμε face to face...εδω το καταφερα με τον Tpap για το θεμα αστυνομικομπατσων...και φαντασου δεν εχω καν παιδια...

Το πρόβλημα της θανατικής ποινής είναι φιλοσοφικό και πολύ παλιό.
    Δεν μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα αν δεν μπεις μέσα και γίνεις μέρος του.
    Θέλω να πω .. Εσύ θα δεχόσουν να γίνεις ο δήμιος του τέρατος ;
    Για να γίνω σαφέστερος , αν τύχαινε να περνώ απ’ το μέρος τη στιγμή του βασανισμού
    της άμοιρης μικρούλας , τότε , εν βρασμώ, θα τον σκότωνα τον πούστη και θα αισθανόμουνα και άγρια χαρά . Αν όμως τώρα μου έλεγαν να τον αποκεφαλίσω με τσεκούρι, δεμένο πισθάγκωνα … Νομίζω πως … Δεν.
    Βέβαια αν και πατέρας ,δύο παιδιών, δεν είμαι ο συγκεκριμένος πατέρας…
    Ούτε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου στη θέση του… Τρέμω και στη σκέψη.
    Πολλές φορές διαβάζοντας παρόμοια ειδεχθή περιστατικά , εξοργίζομαι , σκέφτομαι , «θέλει κρέμασμα το κτήνος , παλούκωμα ,γδάρσιμο , αγχόνη … «
    Μετά όμως συλλογίζομαι «μπορείς εσύ να εκτελέσεις την ποινή ; “ Η απάντηση είναι όχι!
    Άρα ξεκάθαρα είμαι κατά της θανατικής ποινής, αφού δεν μπορώ να απαιτήσω κάτι που εγώ δεν είμαι σε θέση να εφαρμόσω.

Κυκλοφορούν τόσα θηρία ανάμεσά μας …

Μακάρι να μη ξαναγράψουμε για τέτοια θέματα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    εδω το καταφερα με τον Tpap για το θεμα αστυνομικομπατσων...και φαντασου δεν εχω καν παιδια...

καλά μην παίρνεις κι όρκο...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    καλά μην παίρνεις κι όρκο...
    Οτι τα καταφερε με τον Trap ή οτι δεν εχει παιδια ???

:rotflmao: :rotflmao:
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Οτι τα καταφερε με τον Trap ή οτι δεν εχει παιδια ???

:rotflmao: :rotflmao:

και για τα 2

ειδα οτι συντακτικα βγηκε μαλακια αλλα βαριομουνα να το διορθωσω...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Όχι να βγει σε 3-4 χρόνια και να ξανακάνει τα ίδια ............ όπως συνήθως συμβαίνει !!!
    Την πρώτη φορά δεν ξέραμε ...... και κάποιο παιδάκι την πλήρωσε .......
    Όταν όμως τον βγάζουμε από τη φυλακή και το επαναλαμβάνει .......... τι δικαιολογία έχουμε ;;;
    Αυτή την φράση σου κρατώ αν και συμφωνώ σε όλα.

Αυτοί οι άνθρωποι να σωφρονιστούν δεν γίνεται ούτε και να επανενταχθούν γιατί είναι άρρωστοι.

Η θανατική ποινή είναι μια απλή λύση μόνιμης απομάκρυνσης του προβλήματος. Ούτε σωφρονίζει γιατί δεν δίνει την δυνατότητα να μετανιώσεις (δεν μιλώ για τον συγκεκριμένο), ούτε παραδειγματίζει γιατί αλλιώς όπου εφαρμόζεται δεν θα υπήρχε εγκληματικότητα. Επίσης δεν ακολουθεί την λογική της εκδίκησης δηλαδή το οφθαλμός αντί οφθαλμού γιατί τότε θα έπρεπε να βιάζουμε τους βιαστές, να βασανίζουμε αυτούς που βασανίζουν και να σκοτώνουμε τους δολοφόνους κτλ.Τέλος δεν έχει σκοπό το να δείξεις στον άλλο ότι αυτό που κάνει είναι κακό γιατί ουσιαστικά του κάνεις το ίδιο.

(Αν αρχίσουμε να μιλάμε και για πρόληψη θα μας πάρει αιώνες.)

Επίσης κάποιος θα μπορούσε να πει να τον έχουμε μέσα ισόβια. Πραγματικά ισόβια όμως όχι να βγει σε 20-25 χρόνια. Ετσι όμως οι γονείς του κοριτσιού στην προκειμένη περίπτωση θα είναι φορολογούμενοι που πληρώνουν έμμεσα την στέγαση, διατροφή και ότι άλλο θα πάρει ο ισόβια κρατούμενος.(καλά δεν μιλάω για Ελλάδα αλλά εξωτερικό μέχρι και μαθήματα κάνουν).

Αφού τα έχω φέρει βόλτα στο μυαλό μου όλα αυτά για μένα η μοναδική τιμωρία θα ήταν τα ισόβια (μόνιμη απομάκρυνση από το κοινωνικό σύνολο) και εκτέλεση κοινωνικού έργου. Οχι όμως κατά κύριο λόγο ώστε να προσφέρει κάτι στην κοινωνία αλλά για να μπορεί να συντηρεί τον εαυτό του (να πληρώνει δηλαδή την ισόβια διαμονή του) και έπειτα το έξτρα θα το καρπώνεται η κοινωνία. Αν δεν δουλεύει να πεθάνει από πείνα.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ή θα τον παίζει....

σιγά μην έχουν συνείδηση τέτοια ζώα.....

@Byron : Αυτό το περσικό μου είχε διαφύγει.....
    θα τον παιξει μια..
    θα τον παιξει δυο.....
    θα τον παιξει δεκα......

καποια στιγμη το μυαλο του θα αρχησει να παιζει τα δικα του παιχνιδια.........

οι τυψεις και η στερηση ελευθεριας θα επικρατησουν......
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Παλαιό μέλος
    Πολιτεία Πλάτωνα

Στην περίπτωση που ο φονιάς ή ο ληστής ήταν παιδί μου/σου τότε τι ποινή θα θέλατε να επιβληθεί?
    Θα εξαντλούσατε τότε την ευρεσιτεχνία σας στα μεσαιωνικά βασανιστήρια?
    Μήπως το πρόβλημα βρίσκεται πιο βαθιά και όχι στην ποινή που θα πρέπει να επιβληθεί, γιατί η επιβολή ποινής είναι εύκολο, η διαπαιδαγώγηση το πλάσιμο του χαρακτήρα ενός παιδιού δεν είναι!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jokey66
    Πολιτεία Πλάτωνα

Στην περίπτωση που ο φονιάς ή ο ληστής ήταν παιδί μου/σου τότε τι ποινή θα θέλατε να επιβληθεί?
    Θα εξαντλούσατε τότε την ευρεσιτεχνία σας στα μεσαιωνικά βασανιστήρια?
    Μήπως το πρόβλημα βρίσκεται πιο βαθιά και όχι στην ποινή που θα πρέπει να επιβληθεί, γιατί η επιβολή ποινής είναι εύκολο, η διαπαιδαγώγηση το πλάσιμο του χαρακτήρα ενός παιδιού δεν είναι!
    Ναι ΟΚ δίκιο έχεις σε αυτά που λες ........... αλλά τι να το κάνει το δίκιο, εκ των υστέρων, το θύμα ;;;
    Με απλούστερα λόγια ........ δέχομαι ότι συχνά (όχι πάντα) ειδικά σε περιπτώσεις παιδεραστών, φταίει ο τρόπος που μεγάλωσαν !!! Το παιδί το δικό μου ή του γείτονα που αναθράφηκε σωστά, είναι ή δεν είναι υποψήφιο θύμα ;;; Εγώ ή ο γείτονας τι δεν κάναμε σωστά ή αν θες τι παραπάνω μπορούσαμε να κάνουμε ;;; Καλή λοιπόν η θεωρία αλλά επειδή το πράγμα κολλάει στην εφαρμογή ..... ας αφήσουμε τα ουτοπικά σενάρια στην άκρη ...... δεν μπορούμε να επιβλέπουμε την διαπαιδαγώγιση όλων των παιδιών και κανένας μας δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες ..... ας εφαρμόσουμε ποινές που θα προστατεύουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ από την επανάληψη του φαινομένου !!!
    Δεν μπορεί στον βιαστή ανηλίκων (ή φονιά ή και τα δυό μαζί) να δίνεις άδεια .... για να επαναλάβει την πράξη του !!!
    Χωρίς βασανιστήρια ή ακρότητες ............ ΙΣΟΒΙΑ = ΙΣΟΒΙΑ .......... όχι σε 8 χρόνια έξω λόγω καλής διαγωγής κλπ

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέα τραγωδία στο Ράλι Ντακάρ
    από DUKASII στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2006, 02:00
  2. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  3. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2005, 21:22
  4. 7 Χρονια Στο Θιβετ!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 10:26
  5. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF